in that case
Ainol Novo 10 Hero Wi-Fi 16GB
اصلا نمیارزهنسبت به نکسوس
in that case
Ainol Novo 10 Hero Wi-Fi 16GB
اصلا نمیارزهنسبت به نکسوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراکم پیکسلی نکسوس 7 بیشتر از ainol novo 10 hero هستش و اگر تراکم پیکسلی یکسان داشتند این تبلت Ainol نصف این عملکرد هم نداشت ! با این حال ضعیفتر از نکسوس هست !
Last edited by sajjad_doost; 21-06-2013 at 10:56.
دوست عزیز
خصوصیات مهم صفحه نمایش نسبتا بزرگ حول و حوش 10( حالا 9 هم خیلی مشکلی نیست)
پی دی اف و ورد آفیس بخونه
پخش صوت داشته باشه
اگر پورت یو اس بی برای زدن فلش داشته باشه خیلی کاره منو راه میندازه
اگر هم بشه پورت خروجی تصویر مثل اچ دی ام آی داشته باشه
اصلا هم نمیخوام بازی کنم
دوست عزیز من بار ها گفتم این رزولوشن ها اصلا با سیستم عامل اندروید سازگار نیس و خیلی ضعف به وجود میاره و اصلا برنامه هارو با اون رزولوشن اجرا نمیکنه !!!! درزم این تبلت novo9 نوش چنده ! 950 هست !!!!!!!!!!!! ؟
دوست عزیز شما تو سایت پرشیان تولز گفتید این تبلت ها از media pad 10 fhd هم بهترن ! واقعا تعجب میکنم از این حرفتون !
موفق باشید.
Last edited by sajjad_doost; 21-06-2013 at 17:04.
دوست عزیز این تبلت نیاز های شما رو کامل بر آورده میکنه , همچنین دانگل 3g هم پشتیبانی میکنه .
شما گفتید صفحه نمایش و داشتن همه پورت ها واستون مهمه . اما انتطار نداشته باشید فیلم بلوری واستون پخش کنه ولی در دیگر کارها مثل اجرای بازی ها کم نمیاره !
موفق باشید .
با تشکر
البته من هدفم از پخش فیلم یکسری فیلم های بی کیفیت آموزشی بود اکثرا با پسوند اف ال وی.
چون نه اهل فیلم هستم و نه بازی.
راستی رزلوشن 480 × 800 برای صفحه نمایش 9 اینچی خیلی افتضاحه؟
چون یک تبلت تو سایتها دیدم به اسم آی نیکس
به نظر شما چرا اینقدر قیمتش پایینه؟یعنی مثلا بخاطر رم هست یا رزولوشن صفحه؟
Last edited by Pami; 21-06-2013 at 22:39. دليل: لینک فروشنده
والا برا من که اجرا کرد
راستی گول نکسوس 10 از این رزولیشن بیشتری داره و اندروید
رزولیشن بیشتر
gpu قوی تر
cpu ضعیف تر
2 گیگ رم
قیمت به مراتب پایین تر شاید تفاوت قیمتشون کمتر بود میگفتم media ولی چون برندش یخرده معروف تره اختلاف قیمت زیادی دارند
میشه گفت خیلی !!راستی رزلوشن 480 × 800 برای صفحه نمایش 9 اینچی خیلی افتضاحه؟
رزولوشن بالا شاید از لحاظ سرعت پردازنه دچار مشکل بشه وقتی که پردازنده توانایی اجرای برنامه رو با اون رزولوشن نداشته باشه
وگرنه اگر پردازنده و رم کافی در اخطار باشه براحتی اجرا برنامه ها با بالاترین کیفیت اجرا میشن
توی یوتوب صدها ویدیو از تبلتهای با رزولوشن رتینا هست که با سرعت بسیار بالا و روان اجرا میشن وحتی مقایسه هاشون با ایپد وجود داره
هرچند از لحاظ روانی و اجرا در حد ایپد شاید نباشن ولی چیزی هم کم نداشتن و حتی بعضی مدلها توی کیفیت تصور بهتر بودن
توی یوتیوب حتما ویدیو از مدلهای جدید با صفحه رتینا و فول اچدی رو حتما ببینین
مثل Cube U9GTV ، PIPO M6 ، Cube U30gt2 Quad Core ،
Last edited by havzhini; 21-06-2013 at 21:04.
من توضیحاتمو دادم و شما باید تصمیم بگیرید . من اصلا خبری ندارم از این تبلت که شما گفتی , میتونه دلایل متفاوتی داشته باشه شما لینک بدید من بررسی میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)