تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 267 از 337 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام .. اگه من یه DSL با سرعت 3 مگابایت به بالا داشته باشم و بخوام یه VPS راه اندازی کنم دقیقا چی کار باید کنم ؟
    تا اونجایی که خودم میدونم باید کیس سرور بزارم و .. دقیقا میشه توضیح بدین .. ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کسی جواب نمیدهد ...

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

سلام .. اگه من یه DSL با سرعت 3 مگابایت به بالا داشته باشم و بخوام یه VPS راه اندازی کنم دقیقا چی کار باید کنم ؟
    تا اونجایی که خودم میدونم باید کیس سرور بزارم و .. دقیقا میشه توضیح بدین .. ؟
    - VPS چیست؟ VPS مخفف عبارت Virtual Private Server می باشد و به معنای سرور مجازی می باشد.

- تفاوت VPS و Dedicated Server چیست؟ چندین VPS بر روی 1 سرور اختصاصی قرار می گیرند. در واقع VPS تمامی امکانات یک سرور اختصاصی را داراست اما با این تفاوت که محدودیتهای سخت افزاری جزیی دارد.

- مقایسه VPS و Dedicated Server از لحاظ صرفه اقتصادی: از جمله مزیتهای VPS نسبت به Dedicated Server این است که شما هزینه های اضافی مانند Monitorو هزینه ی سخت افزار های مناسبی که استفاده شده است را نخواهید پرداخت و این هزینه ها بین تمامی افراد تقسیم می گردد.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

براي راه اندازي VPS شما به IP معتبر نياز داريد.

حال شما روي دستگاه‌تان سيستم عامل ويندوز سرور را نصب نماييد.

شما قصد استفاده از چه سرويسهايي را داريد؟

اين موارد را نيز بيان كنيد.

شاد باشيد
    Last edited by mjzaret; 10-02-2012 at 12:01.

4. این کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان ...من اینترنتم رو به صورت ای دی اس ال از طریق کابل لن و یا حالایو اس بی گرفته ام!!
    حالا مهمه که با چه مدلی از اکسس پوینت یا روتر بین لپتاپ و گوشی اینترنت رو شیر کنم؟؟
    یعنی منظورم اینه که مارک وسیله مهمه(از لحاظ همخوانی آی اس پی با روتر)؟؟
    چه نکاتی رو باید توی خرید روتر و یا اکسس پوینت در مورد همخوانی لحاظ کنم؟؟
    دوستان پاسخ ما رو کسی نمی دونه؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان در ادامه پرسش قبلیم..

ما تو شرکت مودم Adsl رو به سوییج متصل کردیم و ادرس ای پی مودم رو به عنوان ای پی DG چهار کامپیوتری که میخواستم به اینترنت وصل باشن قرار دادم..حالا اگه از Isp بخوام یه دونه Valid Ip بخریم چطوری میتونیم این یه دونه ip رو فقط روی یکی از اون 4 تا کامپیوتر ست کرد؟

7. این کاربر از hexman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behrooz.shie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    > مشهد <

پيش فرض

ما تو شرکت مودم Adsl رو به سوییج متصل کردیم و ادرس ای پی مودم رو به عنوان ای پی DG چهار کامپیوتری که میخواستم به اینترنت وصل باشن قرار دادم..حالا اگه از Isp بخوام یه دونه Valid Ip بخریم چطوری میتونیم این یه دونه ip رو فقط روی یکی از اون 4 تا کامپیوتر ست کرد؟
    باید روت تعریف بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چطوری یعنی؟

آخر فروم باز mjzaret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Http://UserPass.TK

پيش فرض

زماني كه شما درخواست يك عدد IP Public دهيد به صورت خودكار در كانكشن اينترنت شما ست مي‌شود.

اگر تنظيمات مودم شما به صورت PPPOE باشد درون مودم اين IP ست مي‌شود.

حال چطور اين IP را به يك سيستم درون شبكه اتصال دهيم؟

براي حل اين مشكل (در صورتي كه همه سيستم‌هاي تحت شبكه اينترنت داشته باشند) بايد از قابليت Port Forwarding مودم استفاده نماييد.

شاد باشيد

11. 2 کاربر از mjzaret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

براي حل اين مشكل (در صورتي كه همه سيستم‌هاي تحت شبكه اينترنت داشته باشند) بايد از قابليت Port Forwarding مودم استفاده نماييد
    لطفا توضیح بدید چیکار کنم دقیقا؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به تمام کاربران و دوستان
    بنده و سایر رفقا یه تصمیم گرفتیم یه هفته ای میشه مبنی براینکه حدود 10 تا کلوب که همشون چندتا ایکس باکس دارند حالا میخوام یه شبکه در سطح شهرمون ایجاد کنیم که هزینه رو میپردازیم حالا میخوام یه شبکهایجاد کنیم و تمام کلوب ها رو به هم وصل کنیم در داخل شهر فقط بقول معروف یه لن داخل شهری ایجاد کنیم که امکان سیم کشی محدود تره حال دو تا راه به نظرم هست
    1 از مخابرات یک خط مجزا بگیریم و هممون با اسفاده از اون به همدیگه وصل شیم (نمیدونم همچین امکاناتی بهمن میدن) و از طریق خود اینترنت مخابرات وصل شیم به هم
    یا با استفاده از فرکانس های وایرلس یه دوستی گفت میتونید یه پاور استیشن بخرید و کارتون راه میوفته ولی میگفت خریج داره
    الان فرضا واسه 10 تا کلوب که هرکدوم 3 تا دستگاه دارند چیکار کنم که همه به هم وصل شن و بتونیم راحت تحت شبکه بازی کنیم
    فکر کنم اینقدر هزینه برداره که
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •