تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 267 از 269 اولاول ... 167217257263264265266267268269 آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض عقیلی: رحمتی گفت امضا نکن، کیروش التماس می‌کند!

عقیلی: خام او شدم و آرزوی جام جهانی را به گور می‌برم!

قصدم این بود که هرچه سریعتر این کار را انجام بدهم اما مهدی به من زنگ زد و گفت که نامه را امضا نکن .کی روش و فدراسیون بعد از بازی با قطر برای بازگشت ما التماس می کنند.
    جام ورزشی، مدافع سابق تیم ملی فوتبال ایران ناگفته هایش را برزبان آورد و عنوان کرد که خام مهدی رحمتی شده و تیم ملی را از دست داده است.
    هادی عقیلی و مهدی رحمتی دو ملی پوش ایران بودند که در اواسط مسابقات مقدماتی جام جهانی اردوی تیم ملی را رها کردند. بعد از آن هم با وجود مصاحبه های فراوان برای بازگشت به تیم ملی ، نتوانستند پیراهن با ارزش تیم ملی را به دست بیاورند.
    هادی عقیلی از این بابت بسیار ناراحت است و از اینکه نامه عذر خواهی را امضا نکرده است به شدت پشیمان است . او در یک محفل خصوصی گفت: باور کنید خام مهدی رحمتی شدم. وقتی فهمیدم قرار است برای بازگشت به تیم ملی نامه ای امضا کنم خوشحال شدم و قصدم این بود که هرچه سریعتر این کار را انجام بدهم اما مهدی به من زنگ زد و گفت که نامه را امضا نکن .کی روش و فدراسیون بعد از بازی با قطر برای بازگشت ما التماس می کنند .
    به گزارش سایت گل و به نقل از مدال نیوز، هادی عقیلی که از دست دادن موقعیتش در تیم ملی بسیار ناراحت است در ادامه حرف هایش گفت: من خام حرف های مهدی رحمتی شدم و نامه عذرخواهی و بازگشت به تیم ملی را امضا نکردم. حالا هم تیم ملی به جام جهانی رفته و من هم که آرزویم حضور در جام جهانی بود با این شرایط باید این آرزو را با خودم به گور ببرم.
    مدافع سابق تیم ملی در ادامه صحبت های خصوصی اش، گفت: کاش به حرف مهدی را گوش نکرده بودم . اکنون صادقی و منتظری در تیم ملی فیکس هستند و بعید است کی روش از آنان چشم پوشی کند.
    ظاهرا مهدی رحمتی پیش بینی کرده بود ایران مقابل قطر می بازد و یا با مساوی به ایران بر می گردد آن وقت سرمربی تیم ملی با توجه به فشار ها مجبور می شود از او و عقیلی دعوت کند که به تیم ملی برگردند اما ملی پوشان ایرانی با سه برد متوالی به عنوان تیم اول به جام جهانی برزیل رسیدند و مهدی رحمتی در محاسبات و پیش بینی هایش مرتکب اشتباه شد تا تیم ملی را از دست بدهد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

عقیلی: خام او شدم و آرزوی جام جهانی را به گور می‌برم!

قصدم این بود که هرچه سریعتر این کار را انجام بدهم اما مهدی به من زنگ زد و گفت که نامه را امضا نکن .کی روش و فدراسیون بعد از بازی با قطر برای بازگشت ما التماس می کنند.
    جام ورزشی، مدافع سابق تیم ملی فوتبال ایران ناگفته هایش را برزبان آورد و عنوان کرد که خام مهدی رحمتی شده و تیم ملی را از دست داده است.
    هادی عقیلی و مهدی رحمتی دو ملی پوش ایران بودند که در اواسط مسابقات مقدماتی جام جهانی اردوی تیم ملی را رها کردند. بعد از آن هم با وجود مصاحبه های فراوان برای بازگشت به تیم ملی ، نتوانستند پیراهن با ارزش تیم ملی را به دست بیاورند.
    هادی عقیلی از این بابت بسیار ناراحت است و از اینکه نامه عذر خواهی را امضا نکرده است به شدت پشیمان است . او در یک محفل خصوصی گفت: باور کنید خام مهدی رحمتی شدم. وقتی فهمیدم قرار است برای بازگشت به تیم ملی نامه ای امضا کنم خوشحال شدم و قصدم این بود که هرچه سریعتر این کار را انجام بدهم اما مهدی به من زنگ زد و گفت که نامه را امضا نکن .کی روش و فدراسیون بعد از بازی با قطر برای بازگشت ما التماس می کنند .
    به گزارش سایت گل و به نقل از مدال نیوز، هادی عقیلی که از دست دادن موقعیتش در تیم ملی بسیار ناراحت است در ادامه حرف هایش گفت: من خام حرف های مهدی رحمتی شدم و نامه عذرخواهی و بازگشت به تیم ملی را امضا نکردم. حالا هم تیم ملی به جام جهانی رفته و من هم که آرزویم حضور در جام جهانی بود با این شرایط باید این آرزو را با خودم به گور ببرم.
    مدافع سابق تیم ملی در ادامه صحبت های خصوصی اش، گفت: کاش به حرف مهدی را گوش نکرده بودم . اکنون صادقی و منتظری در تیم ملی فیکس هستند و بعید است کی روش از آنان چشم پوشی کند.
    ظاهرا مهدی رحمتی پیش بینی کرده بود ایران مقابل قطر می بازد و یا با مساوی به ایران بر می گردد آن وقت سرمربی تیم ملی با توجه به فشار ها مجبور می شود از او و عقیلی دعوت کند که به تیم ملی برگردند اما ملی پوشان ایرانی با سه برد متوالی به عنوان تیم اول به جام جهانی برزیل رسیدند و مهدی رحمتی در محاسبات و پیش بینی هایش مرتکب اشتباه شد تا تیم ملی را از دست بدهد.
    باند بازي و بازيكن سالاري همينطوريه. اين تازه يه گوشه از افتضاحاتيه كه وجود داره و هيچ جا عنوان نميشه. فكر كنم از يك محفل خصوصي هم اين خبر درز پيدا كرده.

حالا عقيلي به كنار، ولي آيا به نظر شما حيف نبود مهدي رحمتي با اون سوپر واكنش هاش اينطوري خودشو تباه كرد؟

آيا با اين وجود، باز هم ابراز پشيماني ارزشي داره و ميتونه مورد قبول واقع بشه؟ ما گيلك ها ضرب المثلي داريم كه ميگه "سگِي از ناتواني مهربانه". الآن كه ديدن شرايط به وفق مرادشون پيش نرفت اينطوري ضجه ميزنن و اگر دوباره مجال پيدا كنن باز هم همين كارها را تكرار خواهند كرد.

فكر كنيد كه بازيكن تيم ملي راضي بوده تيم ملي مقابل قطر شكست بخوره يا مساوي كنه كه اگر اون اتفاق افتاده بود حتي اگر دو بازي آخر را با وجود اين حضرات ميبرديم نميتونستيم صعود كنيم! آيا اين ها با اين طرز فكر شايستگي حضور در تيم ملي را دارند؟ بگو شوماخر، بوفون يا كاسياس توي دروازه ايرانه! ولي وقتي اينطوري آرزو ميكنه تيم ملي ببازه تا بيان دنبالشون و بعد با كلي منت گذاشتن و امتياز گرفتن بازي كنن آيا ارزشي داره؟

تمام اين كارها براي چي بود؟ براي اينكه غرورشون خدشه دار نشه؟ به نظر من غروري كه در جهت منفعت تيم ملي نباشه اصلاً ارزشي نداره.

من بعنوان يك ايراني از اين كارشون نميگذرم چون ماهيتشونو نشون دادن و هرچه ابراز پشيماني بكنن فايده اي نداره.

4. 13 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

باند بازي و بازيكن سالاري همينطوريه. اين تازه يه گوشه از افتضاحاتيه كه وجود داره و هيچ جا عنوان نميشه. فكر كنم از يك محفل خصوصي هم اين خبر درز پيدا كرده.

حالا عقيلي به كنار، ولي آيا به نظر شما حيف نبود مهدي رحمتي با اون سوپر واكنش هاش اينطوري خودشو تباه كرد؟

آيا با اين وجود، باز هم ابراز پشيماني ارزشي داره و ميتونه مورد قبول واقع بشه؟ ما گيلك ها ضرب المثلي داريم كه ميگه "سگِي از ناتواني مهربانه". الآن كه ديدن شرايط به وفق مرادشون پيش نرفت اينطوري ضجه ميزنن و اگر دوباره مجال پيدا كنن باز هم همين كارها را تكرار خواهند كرد.

فكر كنيد كه بازيكن تيم ملي راضي بوده تيم ملي مقابل قطر شكست بخوره يا مساوي كنه كه اگر اون اتفاق افتاده بود حتي اگر دو بازي آخر را با وجود اين حضرات ميبرديم نميتونستيم صعود كنيم! آيا اين ها با اين طرز فكر شايستگي حضور در تيم ملي را دارند؟ بگو شوماخر، بوفون يا كاسياس توي دروازه ايرانه! ولي وقتي اينطوري آرزو ميكنه تيم ملي ببازه تا بيان دنبالشون و بعد با كلي منت گذاشتن و امتياز گرفتن بازي كنن آيا ارزشي داره؟

تمام اين كارها براي چي بود؟ براي اينكه غرورشون خدشه دار نشه؟ به نظر من غروري كه در جهت منفعت تيم ملي نباشه اصلاً ارزشي نداره.

من بعنوان يك ايراني از اين كارشون نميگذرم چون ماهيتشونو نشون دادن و هرچه ابراز پشيماني بكنن فايده اي نداره.
    موافقم . اقایون به جای اینکه از دورگه بودن دو از بازیکنهای غیرتیمون یکسره یاد کنن و بگن که چرا کی روش اینا رو اورده توی تیم (البته تا قبل از صعود و گل رضا گوچی) باید بیان به این بازیکنهای مغرور انتقاد کنن .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

یادمه توی مصاحبه با برنامه نود، رحمتی می گفت نه این که من بگم! مردم می خوان که یکی توی دروازه وای سه که آدم مطمئنی باشه(نقل به مضمون!) و حالا توی بد مخمصه ای گیر کرده!
    کسی که می تونست با جام جهانی به اروپا بره و ناصر حجازی دوم بشه. الان باید تنها به القابی دل خوش کنه گنده لیدر های وطنی براش می سرایند.

8. 12 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

کودکی کارلوس کیروش

فوتبال والیبال پیوندتان مبارک

تا نباشد چوب تر...

10. 18 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم کی روش و ولاسکو با هم وارد ایران شدند و دقیقا در یک شب ؟!
    کاش همراهشون چند تا کفاشیان و .. هم می اوردند
    +
    مصاحبه جنجالی ! عقیلی در مورد رحمتی رو ظاهرا خودش تکذیب کرده ! درست و غلطش بماند ولی به نظرم اخلاق حکم می کنه عزیزی که ظاهرا خیلی خبر ها رو خوب دنبال می کنه! مصاحبه دوم و تکذیبیه رو هم اینجا قرار می داد

البته اگر ...!!!

12. 5 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

لی به نظرم اخلاق حکم می کنه عزیزی که ظاهرا خیلی خبر ها رو خوب دنبال می کنه! مصاحبه دوم و تکذیبیه رو هم اینجا قرار می داد
    حجت جان از این تکذیبیه‌ها توی فوتبال ما خیلی زیاده، یکم فکر کنیم متوجه میشیم که رحمتی چجور آدمیه! توی نود حاضر نشد یه عذرخواهی ساده بکنه و با کمال پررویی گفت که من چیزی نگفتم که بخوام عذرخواهی کنم! در هر صورت من واسه شما احترام قائلم و این خبر رو قرار میدم ولی قضاوت با خود دوستان! مرسی
    +

نيك نيوز: مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: حاشیه سازان نمی توانند میانه من و رحمتی را خراب کنند.
    هادی عقیلی در ارتباط با خبری منتشر شده از وی روی برخی از سایت‌های خبری مبنی بر اینکه وی در یک محفل خصوصی علیه مهدی رحمتی صحبت کرده و مدعی شده دور شدن وی از تیم ملی تقصیر رحمتی است، اظهار داشت: وقتی امروز صبح به من خبر دادند که چنین خبری روی سایت‌های ایرانی منتشر شده تعجب کردم و از این تاسف خوردم که چطور وقتی من در اسلوونی در حال تمرینات بدنسازی و آماده سازی هستم برایم چنین حاشیه‌ای درست می‌کنند.
    وی افزود: قضیه کنار رفتن من از تیم ملی با مهدی رحمتی کاملاً فرق می‌کرد و ما دو نفر برای بازگشت به تیم ملی به هم نیازی نداشتیم. من خودم نامه فدراسیون را امضا نکردم و این مسئله هیچ ربطی به رحمتی نداشته است. رحمتی و من هر دو عاقل و بالغ هستیم و هر یک می‌توانیم برای خود تصمیم بگیریم و نیازی نیست که منتظر توصیه هم باشیم. مگر من با توصیه رحمتی از تیم ملی خارج شدم که به توصیه او بخواهم مقدمات بازگشتم به تیم ملی را فراهم کنم؟
    عقیلی تاکید کرد: من از آنهایی که می خواهند هنوز لیگ شروع نشده حاشیه سازی کنند می خواهم دست از سر من و رحمتی بردارند. من نه با رحمتی و نه با هیچ کس دیگری مشکلی ندارم و اکنون بازیکن تیم ملی نیستم که چنین مواردی را مطرح می‌شود. می‌خواهم بدون حاشیه تمام تمرکزم روی فوتبال باشد و به همه حاشیه سازها می‌گویم که به فکر خراب کردن میانه من و رحمتی نباشند.

14. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

یکم فکر کنیم متوجه میشیم که رحمتی چجور آدمیه! توی نود حاضر نشد یه عذرخواهی ساده بکنه و با کمال پررویی گفت که من چیزی نگفتم که بخوام عذرخواهی کنم!
    اینکه رحمتی ادم مغروری و متاسفانه توی این فرهنگ غلط ما هم معذرت خواهی کار خیلی سختی پنداشته میشه که شکی نیست .
    اعتقاد دارم حالا که تیممون جام جهانی رفته تنبیه او لازمه .
    مرسی بابت خبر تکذبیه . راست و دروغش با همون خبرگزاری ها

16. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بر اساس آخرین رده‌بندی فیفا

ایران در رده ۵۲ ایستاد/ صعود ۱۵ پله‌ای برای شاگردان کی‌روش

تیم ملی فوتبال ایران در آخرین رده‌بندی فیفا در مکان پنجاه و دوم ایستاد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، فدراسیون جهانی فوتبال جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی دنیا را امروز منتشر کرد و تیم ملی ایران با 596 امتیاز و 15 پله صعود در رده پنجاه و دوم جهان ایستاد.
    ژاپن با 689 امتیاز در رده 37 دنیا قرار گرفته و اولین تیم آسیایی است. این در حالی است که استرالیا و کره‌جنوبی به ترتیب با قرار گرفتن در رده‌های 40 و 43 نیز بالاتر از ایران قرار دارند.
    در رده‌بندی فیفا اسپانیا همچنان با 1532 امتیاز صدرنشین است و آلمان در رده دوم قرار دارد. کلمبیا با 4 پله صعود سوم شد و آرژانتین با یک پله سقوط در رده چهارم ایستاد.
    رده‌بندی 10 تیم برتر دنیا به شرح زیر است:
    ۱- اسپانیا
    ۲ - آلمان
    ۳- کلمبیا
    ۴- آرژانتین
    ۵- هلند
    ۶ - ایتالیا
    ۷- پرتغال
    ۸- کرواسی
    ۹ - برزیل
    ۱۰ - بلژیک
    رده‌بندی تیم‌های آسیایی نیز در این رنکینگ به این شرح است:
    ۳۷ - ژاپن
    ۴۰ - استرالیا
    ۴۳ - کره‌جنوبی
    ۵۲ - ایران
    ۵۸ - ازبکستان
    ۷۶ - اردن
    ۸۵ - امارات
    ۹۹ - عمان
    ۱۰۰ - چین
    ۱۰۱ - عراق

18. 9 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واقعا falcao کلمبیا رو داره میچرخونه بازیکن خیلی خوبیه. کلمبیا فکر کنم تو جام جهانی بدرخشه و مثله اروگوئه 2010 بشه.

20. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •