دمت گرم بابت توضیحاتی که دادی
ولی من رفتم و چیزی که شما گفتی رو مو به مو انجام دادم
ولی وقتی R1 رو میگیرم و شوت میزنم پای بازیکن دوم به توپ نمیخوره و توپ اصلا تکون نمیخوره
ولی شما گفتی تکون میخوره
دمت گرم بابت توضیحاتی که دادی
ولی من رفتم و چیزی که شما گفتی رو مو به مو انجام دادم
ولی وقتی R1 رو میگیرم و شوت میزنم پای بازیکن دوم به توپ نمیخوره و توپ اصلا تکون نمیخوره
ولی شما گفتی تکون میخوره
تایید میشه
هرکاری کردم توپه تکون نخورد
اینوکه منم گفته بودم ولی نمیدونم چرا پستم حذف شده درستشم اینه که بازیکنی که پیش توپ وایساده یه پاس کوچیک میده واونی که پشت توپ وایساده شوت میزنه ومیره گل
Last edited by vahab68; 17-01-2012 at 14:23.
اینی که شما میگید توی pes 10 جواب میداد و حتی به جرئت میگم که احتمال گل شدنش از پنالتی برا من بیشتر بود ولی از 11 به اینور وقتی بازیکن پاس رو میده دیواره دفاعی به سمت جلو حرکت میکنه و وقتی توپ رو شوت میکنی بیشتر مواقع به دیواره میخوره و توپ خراب میشه
به نظرم بهترین راه همونه که تو فاصله های کمتر از 25 متر توپ رو فنی از روی سر دیواره رد کنی و بزنی تو گل
سلام دوستان من پچ pesedit رو نصب کردم این ارور رو میده موقع اجرا
Thy dynamic library "rld.dll"failed to load
میشه فایل part 5 رو دوباره آپلود کنید...هر کاری میکنم دان نمیشه...ممنون
اگه بخوای میتونی تو 4 پارت یا یکجا از این اینجا دان کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
آره با کلی ذوق رفتم بگیرم بشینم کلی بازی کنم اصلا نگاشم نمیکنم![]()
اگه درست انجام بدید عمل می کنه . همینطور که دوستمون vahab68 گفت . البته ممکنه وقتی از رو توپ رد شه پاش به توپ نخوره که احتمالش خیلی کمه و اکثر مواقع وقتی از توپ رد میشه پاش یه برخورد کوچیکی با توپ داره و همون باعث میشه دفاع به هم بریزه . من توی تمرین هم زیاد امتحان کردم خیلی کم پیش میاد که پاش برخورد نکنه .
شاید شما به اشتباه روشی رو که توی 10 استفاده می کردیم رو میگید . من رفتم توی تمرین و عکس گرفتم که بهتر متوجه بشید :
توی این تصویر میبینید که بازیکن اصلی چپ پا هستش و بازیکن دوم رو آووردم سمت راستش ( اگه راست پا بود باید بازیکن دوم رو میاووردیم سمت چپ )
حالا با نگه داشتن دکمه R1 و زدن دکمه شوت بازیکن دوم از روی توپ رد میشه که یه برخورد کوچیکی با توپ داره که همون باعث میشه دفاع به هم بریزه ( که توی عکس زیر معلومه)
اونی که توی 10 جواب می داد بر عکس این بود . این روش یه چیز دیگه هست که بالا توضیح دادم .
من اینا رو خودم از سایت اصلیش گذاشتم 100% درسته و ایرادی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)