تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 456 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جالبه که گل بارسا (که در ادامه یه حمله همه جانبه رو دروازه رئال بود) شانسی بوده، اما گل رئال نه حاصل پرسینگ خوب رئالیها
    یه سوال هم که برام پیش اومده اینه که مگه ما تو نیمه دوم تحت فشار شدیدی بودیم؟ والا من که هرچی از نیمه دوم یادم میاد، تسلط بارسا به بازی بود. تمام دقایق بازی و جو حاکم بر اون داشت داد میزد که بارسا برنده است. یعنی منظورشون دو تا ضربه آزاد پشت محوطه (که خیییییییلییییییییی خطرناک زده شد ) و 1-2تا کرنر بود؟ واسه ما بارساییها کرنر فقط یه وقفه تو به جریان انداختن دوباره بازیه. شاید به همین خاطره که نمیتونم درک کنم کرنر فشار شدید!!!! باشه

به هر حال چیزی که مشخصه اینه که هنوز خیلی کلاسمون بالاتر از تیم های دیگه است. و یه چیز دیگه هم اینکه باز هم پپ کبیر جنگ تاکتیکی رو همه جوره برد.

یه تشکر ویژه هم دارم از nw_nk عزیز و همین طور boy iran گرامی (ببخشید اسمهاتون رو نمیدونم). دارید میترکونید با این خبرها و مطالبی که میذارید. خیلی خیلی عالین

2. 12 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

یه تشکر ویژه هم دارم از nw_nk عزیز و همین طور boy iran گرامی
    اسم من محمد هست و اسم دوست خوبمون هم سینا هست

من فقط وقتی خوشحال میشم که مثل الان همه دوستان به تاپیک سر بزنند و شرکت کنند تو بحث ها نه همش خبر رسانی کنیم

4. 14 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض امتیازات بازیکنان : رئال مادرید 1-3 بارسلونا

بارسلونا اولین الکلاسیکوی فصل 2011/12 را در چارچوب رقابت های لالیگا با پیروزی پشت سر گذاشت. بارسلونا با وجود دریافت گل در ثانیه 23 بازی، به مبارزه ادامه داد و توانست پیروزی دیگری در برنابئو کسب کند و آتش رقابت برای قهرمانی در لالیگا را روشن نگه دارد. در ادامه به امتیازات بازیکنان می پردازیم.

ویکتور والدز: 6.5

او اولین و تنها گل مادرید را در ثانیه 30 بازی به آنها تقدیم کرد و در طول بازی پخش توپ همیشگی خود را نداشت، اگرچه با گرفتن چند شوت، تا اندازه ای اشتباهات خود را جبران کرد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کارلس پویول: 9.5

عملکرد درخشانی از کاپیتان افسانه ای بارسا مشاهده کردیم. او به راحتی از پس رونالدو برآمد و در طی بازی تکلهای خوبی زد و پاسهای بازیکنان مادرید را به خوبی قطع کرد. او ثابت کرد که با وجود سن بالایش، همچنان یکی از بهترین مدافعین جهان می باشد. از دیدگاه FCBarcelona.ir، کارلس پویول بهترین بازیکن زمین بود؛ چرا که بدون اشتباه بود و تمام اشتباهات خط دفاعی و میانی را به خوبی پوشش داد.

اریک آبیدال: 7

در بهترین فرم خود قرار نداشت و برای کم کردن خطر آنخل دی ماریا تلاش زیادی کرد. او با گذشت بازی بهتر شد و در نیمه دوم پاس عمقی رونالدو را به خوبی قطع کرد.

جرارد پیکه: 7.5

او بسیار کم توسط بازیکنان مادرید به ویژه کاکا جا گذاشته شد اما در کل در کنار پویول بازی خوبی ارائه کرد. در پاس های تک ضرب با دیگر بازیکنان فوق العاده بود.

دنی آلوز: 8

عملکرد فوق العاده ای داشت. او خطر کریستیانو رونالدو و مارسلو را به راحتی خنثی کرد و در حرکات هجومی تیم نقش بسزایی داشت. او با یک سانتر دیدنی، پایه گذار گل سسک شد.

سرجیو بوسکتس: 8.5

عملکرد بسیار خوبی داشت. او در کل بازی به ویژه زمانی که بارسلونا در اوایل بازی توسط مادرید تحت فشار بود، آرام و مطمئن عمل کرد. او به عنوان هافبک دفاعی و مدافع -زمانی که یک خط عقب تر رفت و در خط دفاعی قرار گرفت- فوق العاده کار کرد. او بیش از حد معمول بر یار مستقیم خود یعنی مسعود اوزیل تسلط داشت.

ژاوی هرناندز: 8

بهترین بازی خود را ارائه نداد و بیشتر از حد معمول در نیمه اول توپ لو داد، اما باز هم نقش موثری داشت. او مثل همیشه نبض بازی را در دست داشت و دومین گل بارسا را با شوتی که به مارسلو خورد، به ثمر رساند. ششصدمین بازی وی با پیراهن بارسلونا، با یک گل و یک برد شیرین در الکلاسیکو همراه شد.

آندرس اینیستا: 9

غیر قابل مهار بود و می توانیم او را بهترین بازیکن زمین معرفی کنیم. در نیمه اول زیاد به چشم نیامد، اما در نیمه دوم در حد عالی بود و حرکات هجومی تیم را رهبری می کرد. بعضی اوقات مدافعین رئال مادرید را به بازی گرفته بود. حقیقتا عملکرد فوق العاده ای از دون آندرس شاهد بودیم. آمادگی و فرم ایده آل او می تواند کلید قهرمانی های بارسا در این فصل باشد.

سسک فابرگاس: 7.5

او بیشتر زمان بازی محو بود و بیشتر از همه بازیکنان بارسا توپ را به بازیکنان حریف داد، اما تمام این ناکامی ها با به ثمر رساندن گل با یک ضربه سر شیرجه ای، از تنها موقعیتی که برای او فراهم شده بود، به فراموشی سپرده شد و اولین گل وی در دومین الکلاسیکوی او به ثبت رسید.

الکسیس سانچز: 8.5

در تمام طول بازی برای مدافعین مادرید یک خطر محسوب می شد و پاس گل مسی را با شوتی زیبا به تور دروازه کاسیاس چسباند. با خطا بر روی دی ماریا کارت زردی دریافت کرد، اما در کل در اولین الکلاسیکوی خود خوش درخشید.

لیونل مسی: 8.5

در فرم ایده آل خود قرار نداشت، اما با وجود این فوق العاده بود و زمانی که بازیکنان بارسلونا ایستاده بودند، با یک حرکت خود جوش پایه گذار گل اول بازی شد. فرارهای سریع او مدافعین مادرید را در طول بازی آزار داد.

تعویض ها

سیدو کیتا: 7

در 15 دقیقه پایانی به جای فابرگاس به بازی آمد و توپ را بسیار خوب انتقال می داد. پاسکاری زیبا و بی نقصی ارائه داد و به خط میانی بارسلونا تحکم بیشتری داد.

داوید ویا: 6

تنها 10 دقیقه بازی کرد و با وجود فعالیت زیاد در زمین، زیاد موفق عمل نکرد.

پدرو رودریگز: 6

بسیار دیر به بازی آمد و نتوانست تاثیری در بازی داشته باشد.

6. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

تبريك
    سلام سلام سلام به همه بارساييهاي گل و گلاب
    خب بازي ديشب رو كه ديديد لذت برديد چه جور رئال رو تو زمين خودش شكست داديم من كه بعد از بازي كلي كيفور شده بودم واقعا دمشون گرم دستشون درد نكنه كه خوشحالمون كردند اين برد يه مزه ديگه اي داشت چرا كه رئال امسال با چند سال اخير متفاوت تر بود و بهتر شده بود برد تيمي كه 15 برد پياپي داشته و دنبال 16 مين بردش بود واقعا لذت بخشه.
    خب اولش كه ثانيه 22 با اشتباه فاحش والدز يه گل مفت خورديم كمي نگران شدم كه نكنه روي ضد حملات گل بعدي رو هم بخوريم كه خوشبختانه اينجور نشد و در ادامه بازي با حركت فوق العاده مسي خودمون و پاسي كه داد به سانچز گل رو زديم انصافا خيلي خوب زد سخت بود گل كردن توپ تو اون موقعيت ولي سانچز اين كارو كرد دمش گرم كه باعث شد كه با تساوي به رختكن بريم. خب نيمه دوم هم كه باز مسي خوب بازي ميكرد و تاثيرگذار بود و مهندس ژاوي اون گل رو زد و تيم رو جلو انداخت و در نهايت هم با حركت خوب مسي و سانتر الوز سسك گل سوم رو به رئال زد اين گل اب سردي بر پيكر رئال بود و خيال ما رو هم راحت كرد قيافه مورينيو بعد از زدن اين سه گل ديدني بود خب عيبي نداره يواش يواش ميفهمه كه هر قدرم تيمش تو اوج باشه حريف بارسا نميشه. در مورد اينيستا هم بگه كه تو نيمه دوم فوق العاده ظاهر شد حال ميكردم وقتي توپ دستش ميومد به راحتي اب خوردن رئالي ها رو دريبل ميزد خيلي قشنگ بازي كرد نميتونم با حرفام بازي زيباش رو توصيف كنم .
    يه چيزي هم بگم كه اين والدز چرا اينجوري شده يه مدت بهتر شده بود ولي دوباره الان سوتي ميده جداي از سوتي كه منجر به گل خوردنمون شد تو نيمه دوم هم يه سوتي شبيه نيمه اول داد كه به خير گذشت كلا من نميدونم چرا اينقدر بازيكنا به عقب به والدز پاس ميدادن حالا به هر حال بگذريم در ضمن اين ابيدال هم به نظر من در حد و اندازه هاي بارسا نيس كلا به نظر من نقطه ضعف بارسا در دروازه و دفاع چپ هست اين دو بازيكن در كلاس بارسا نيستن چي ميشه اگه گرت بيل به بارسا بياد كه البته انگار فعلا منتفيه.
    به نظر من اين بازي ميتونست تو انتخاب بهترين بازيكن جهان تاثير داشته باشه كه رونالدو با بازي افتضاحش شانسش رو كم كرد(البته با وجود مسي و ژاوي از قبل هم شانس چنداني نداشت) من كه خودم امسال دوس دارم ژاوي بگيره چون واقعا يه مهندسه البته اگه مسي هم گرفت فرقي نميكنه جفتشون از خانواده بارسلونا هستن
    خب ببخشيد خيلي حرف زدم سرتون رو درد اوردم به هر حال بعد از اين برد شيرين احساس كرد كه بايد اين پست رو ميدادم.
    به اميد موفقيت هاي ديگر بارسا و قهرماني تو باشگاههاي جهان كه تقريبا مسلمه

8. 8 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض رئال مادرید-بارسلونا: بیانیه جهانی فوتبال زیبا

عملکرد حیرت آور بارسا باعث شد، رئال مادریدی که ظرف یک دقیقه آغازین بازی یک گل جلوتر افتاده بود، با گل های الکسیس، ژاوی و سسک فابرگاس در هم شکست. بارسا پس از 15 دقیقه به دفاع سه نفره روی آورد و در حال حاضر بارسلونا با یک بازی بیشتر و با احتساب بازی رودررو در برابر مادرید، در صدر جدول قرار گرفته است.

بارسا برای چهارمین فصل پیاپی در برنابئو با صراحت تمام به همگان اعلام کرد که آن ها همچنان مرجع عالی در فوتبال هستند. در بازی سطح بالا، تیم برای جبران گل دقیقه اول با بلندپروازی و فوتبالی با شکوه مبارزه کرد. سه گل مقتدرانه و تضمین شده آنها، یکی دیگر از پیروزی های تاریخی در خانه رقیبشان را برایشان به ارمغان آورد و با یک بازی بیشتر نسب به رئال مادرید، در صدر جدول قرار گرفتند.

این بدترین شروع ممکن برای تیم گواردیولا بود، زمانی که با اشتباه در خط دفاعی، مادرید تنها پس از 24 ثانیه توسط بنزما و اشتباه والدز به گل رسید. از آن لحظه به بعد مادرید در لاک دفاعی فرو رفت و مالکیت توپ را به باسلونا واگذار کرد، در حالی که آن ها سعی می کردند از خط دفاعی بارسلونا پرس شدید را انجام دهند. کاسیاس در دقیقه شش با عملکرد خوبی مسی را متوقف کرد، پس از آن در ربعی ار ساعت گواردیولا با در نظر گرفتن احتمال خطر ولی با اطمینان از سلطه کامل، دفاع را به سه نفر تغییر داد.

گل الکسیس پاداشی برای سلطه

بارسلونا حالا شروع به تحت فشار قرار دادن میزبان خود کرده بود، که به صورت پراکنده در ضد حمله ها به مقابله می پرداختند و این در حالی بود که رونالدو در دقیقه 24 شانس 2-0 کردن آن ها را از دست داد. بوسکتس و پویول نیز در دفاع سپر های غول مانندی بودند. سپس مسی با عبور از چند مدافع مادرید برای الکسیس موقعیت ایجاد کرد و او نیز با شوت محکم خود کاسیاس را پشت سر گذاشت و بازی را به تساوی کشاند. تنش ها شروع شده بود و بارسا در عرض نیم ساعت در حالی که تیم تنها 4 خطا برابر 9 خطای مادرید مرتکب شده بود، دو کارت دریافت کرد؛ الکسیس و مسی هر دو معترض بودند و تیم میزبان تنها 1 کارت زرد دریافت کرد.

ضربه سر فابرگاس از روی ارسال زیبای آلوز

اگرچه بارسا در شروع نیمه اول بدشانس بود، اما در ابتدای نیمه دوم ورق برگشت؛ زمانی که ژاوی در دقیقه 53 شوتی مانند گلوله به سمت دروازه زد و پس از کمانه کردن از پای مارسلو و اشتباه کاسیاس وارد دروازه شد و دوباره بارسا را صدر نشین ساخت. مادرید به شدت در تلاش بود توپ را از اختیار بارسا خارج کند، که به نوبه خود به طور گسترده ای به بارسا این اجازه را می داد که در ضد حمله ها خطرناک ظاهر شود. رونالدو می توانست در دقیقه 60 بازی را به تساوی بکشاند که تقریبا بلافاصله پس از آن فابرگاس سانتر از فاصله دور آلوز را با ضربه سر گل کرد.

فوتبال تکنواز

با نتیجه 3-1، مادرید خشن تر شد و شروع به دریافت کارتهای زرد یکی پس از دیگری کرد. میزبان در عوض بازی منطقی، شروع به بازی احساسی کرد و بازیکنان مادرید به دنبال بازیکنان بارسا افتادند، ولی با پاسهای تک ضرب عالی آنها روبرو شدند که یک نمونه از این پاسکاری ها به حرکت زیبای اینیستا در دقیقه 80 منجر شد. در ادامه موقعیتهایی برای زدن تعداد گلهای بیشتر وجود داشت، اما در انتها برتری بارسا برای ملیونها بیننده این بازی، جایی برای شک کردن باقی نگذاشت که فوتبال زیبا و شیوه بازی بارسا برترین شیوه کنونی فوتبال جهان است و فلسفه بارسا تا ابد زنده خواهد بود و هر فصل بهتر از فصل گذشته در دنیای فوتبال خواهد درخشید.

10. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

دوستان گل های بازیرو اگه کسی لینک داره ممنون میشم بزارید
    سلام،

تمام گلها: (یکجا)

کیفیت پایین: (3.8 مگ)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کیفیت خوب: (18.6 مگ)

کد:
    فرمت: flv

.................................................. .................................................. ...............................
    .................................................. .................................................. ...............................

گل اول:

کد:
    گل دوم:

کد:
    گل سوم:

کد:
    گل چهارم:

کد:

12. 11 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گل دوم به نام ژاوی ثبت شده.

کد:
    به نظر من اين بازي ميتونست تو انتخاب بهترين بازيكن جهان تاثير داشته باشه كه رونالدو با بازي افتضاحش شانسش رو كم كرد(البته با وجود مسي و ژاوي از قبل هم شانس چنداني نداشت) من كه خودم امسال دوس دارم ژاوي بگيره چون واقعا يه مهندسه البته اگه مسي هم گرفت فرقي نميكنه جفتشون از خانواده بارسلونا هستن
    سلام

رای های توپ طلا قبلا (ماه میلادی پیش) داده شده. وگرنه حتما مسی و پپ با اقتدار بیشتری می بردن.

14. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سینا جان من نمی دونم این مجری های رئالی توی بارسا تی وی چی کار می کنن ...
    چهره ی مغموم و درهم جاودانی من رو که شوکه کرده بود ، حالا صحبت هاش به کنار فقط شاهکارش موقع خداحافظی :
    ایشالا بازی برگشت!!!!
    عملا کری خوند واسمون
    +

پ.ن. : امضام آپدیت شد!

16. 12 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسای گواردیولا بدون شکست در برنابئو!!

بارسا از زمان حضور گواردیولا روی نیمکت تیم 16 گل زده و فقط 6 گل خورده داشته است.

جوزپ گواردیولا مربی بارسلونا با پیروزی در سانتیاگو برنابئو در این شنبه، پیروزی های خود را در مادرید تداوم بخشید. از سال 2008 که گواردیولا مربیگری تیم را آغاز کرد، تا به حال مسابقه ای را در برنابئو به رئال مادرید واگذار نکرده است؛ رکورد او 4 برد و 2 تساوی می باشد.

سه بازی از چهار بازی در لالیگا

گواردیولا چهار بار برابر رئال مادرید در لیگ ، یک بار در لیگ قهرمانان اروپا و یک بار در سوپرکاپ اسپانیا در برنابئو بازی کرده است. در لیگ، بارسا سه دفعه از چهار دفعه را برده است: 2-6 در 09/2008، 0-2 در 10/2009 و امشب 1-3. یک بازی نیز مساوی شده است.

بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا، در راه رسیدن به فینال ومبلی در بازی رفت از نیمه نهایی فصل پیش در نیوکمپ با نتیجه مساوی 1-1 متوقف شد. بارسا در بازی برگشت در برنابئو با نتیجه 2-0 رئال را شکست داد.

و اخیرا در سوپر کاپ اسپانیا در این فصل، مردان گواردیولا یک تساوی 2-2 در برنابئو به دست آوردند و با تشکر از پیروزی 3-2 بارسلونا در خانه، جام سوپر کاپ در نیوکمپ باقی ماند.

بارسلونا با مربیگری گواردیولا 16 گل به ثمر رسانده و فقط 6 گل برابر مادرید دریافت کرده است. یک رکورد فوق العاده برای یک مربی فوق العاده.

18. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا: «من بردباری این بازیکنان را تحسین می کنم»

سرمربی بارسلونا شجاعت نشان داده شده توسط بازیکنان بارسا را برای بازگشت از گل زود هنگام رئال مادرید تحسین کرد. گواردیولا معتقد است که پیروزی بارسا بر رئال مادرید روحیه مردان مورینیو را کاهش نداده است، و اینکه «مادرید همچنان قویترین حریف ما می باشد».

پس ار پیروزی 3-1 بر رئال مادرید، گواردیولا گفت با عملکرد امشب تیمش برابر رئال مادرید «بسیار خوشحال است». گواردیولا گفت: «ما بازی و ضد حملات تیم حریفمان را تحت کنترل داشتیم؛ ما بیش از اندازه موقعیت گل داشتیم»؛ اما اگر سرمربی بخواهد به چیزی افتخار کند آن «شجاعت و بردباری» بازیکنانش است که پس از گل زود هنگام بنزما روحیه خود را از دست داده بودند.

گواردیولا با افتخار گفت: «من بردباری بازیکنانم را تحسین می کنم. آن ها هم از نظر جسمی و هم روحی، تجربه زیادی دارند و آن ها می دانستند که چگونه بازی را جلو ببرند ... بازیکنان دوست داشتند که بازی کنند و در حمله شرکت نمایند».

در همین راستا، سرمربی بارسا «تصویر کامل» از چگونگی واکنش تیمش پس از گل رئال مادرید را تمجید کرد. والدز به بازی همیشگی خود ادامه داد( پس از گل رئال مادرید). وی افزود: «این تصویری از بردباری این تیم است. ترجیح می دهم از ابتدای زمین بازی را آغاز کنیم و به شیوه بازیسازی از خط دفاعی خود ادامه دهیم که در این بازی در اجرای این کار موفق بودیم». وی قبل از این اظهار داشت: «برنده شدن در اینجا شایستگی می خواهد، زیرا کار دشواری است».

هنوز راه زیادی تا پایان لیگ باقی مانده است

گواردیولا معتقد است که، تیم مورینیو با وجود شکست امشب «هنوز هم قوی ترین حریف در لیگ است». او اضافه کرد: «این شکست روحیه مادرید را کاهش نداده است. آن ها بازیکنان حرفه ای و خوبی هستند». سرمربی بارسا اصرار داشت که «هنوز راه زیادی تا پایان لیگ باقی مانده است».

گواردیولا نتیجه گرفت: «اگر امشب می باختیم، رقابتها به پایان نمی رسید و این بخشی از فلسفه بارسلوناست. ما فراموش نکرده ایم که رئال با برد سویا دوباره صدرنشین خواهد شد. چه چیزی به نفع قهرمان در نوامبر یا دسامبر است؟ ما باید روی بازیمان تمرکز کنیم و خواهیم دید چگونه همه چیز به پایان می رسد».

20. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •