تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 339 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

چند نکته استقلال واقعا برام عجیبه. به نظرم در درجه اول مربی بدنساز و پزشک تیم باید
    از دم تیغ بگذزن. آخه این چه وضعیه کلی مصدوم و کلی خستگی! از طرفی از نیم فصل به اینور
    منتظری, حیدری, برهانی و میداوودی در حد لیگ دسته سوم هم بازی نمیکنن. حسینی که چپ
    خط دفاعی رو خوب داشت بازی میکرد یهو جاشو داد به امیر آبادی! شریفات که قربانش برم توپو
    یه ضرب نمیتونه بزنه, جلو الجزیره دوبار جلو دروازه سایه توپو زد!
    این مظلومی هم که جدیدا داره رو نیمکت فریز میشه, ترکیب اشتباه, تعویض اشتباه! کل تیم به مشکل
    برخورده, نمیتونم فقط ایراد از مربی و یا بازیکن به صورت جز بگیرم, از پایین تا نوک هرم تیم مشکل پیدا
    کرده. نه بازیکنها بازیکنهای کهکشانی اول فصلند و نه مربی اون مربی اول فصل! فکر کنم نیم فصل
    چیزخور شدن امیدوارم هرچه زودتر به خودشون برگردن.
    البته استفاده از بازیکن چپ پا در سمت راست یکی از استراتژی های خوب فوتباله که به عنوان نمونه
    میشه از مسی و روبن به عنوان گل سرسبد یاد کرد. ولی خوده بازیکن هم باید شعور فوتبالیشو داشته
    باشه. نه یکی مثل یوسفی که تا توپ دستش میومد میرفت برا سانتر به جای اینکه به پشت محوطه
    منحرف بشه و از پای چپش که پای دور از بازیکن مدافع میشه استفاده کنه!

به نظر من الان اصلا وقت شوک وارد کردن نیست. الان وضعیت استقلال مثل یه زخم میمونه و باید بش زمان داد
    تا التیام پیدا کنه. از طرفی هم باید باش مدارا کرد و ازش مراقبت کرد تا زودتر بهبود پیدا کنه, نه اینکه با یک حرکت
    اشتباه باعث بشیم این زخم بیشتر دهن باز کنه و علاوه بر اینکه به نقطه بی بازگشت میرسیم کل داشته های این
    فصل رو از دست میدیم.
    ما هنوز هم توی لیگ و هم توی آسیا شانس داریم. تیم اینجور وقتاست که به حمایت بیشتر احتیاج داره نه زمانی که در اوجه
    و همه چی خوبه!

2. 5 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ان شاالله تا دو هفته دیگه آندو عزیز برمیگرده و توی زمین امارات محاله گل بخوریم.
    اگه مجتبی هم اماده بشه چهارتا پاس توپ که برای ارش و میداوودی انداخت همه میفهمن که خیلی هم تیم مشکل نداره.

فکر کن به ترکیب
    رحمتی
    پژمان و حنیف (چپ و رات ولش کن!)
    اندو و ساموئل
    خسرو و جباری و زندی(یا یوسفی)
    ارش و میداوودی

4. 4 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هنوز رو تز خودم هستم مظلومی نمی تونه استقلال قهرمان لیگ کنه و تو آسیا داره دردسر درست می کنه تا وقت هست باید شانس خودمون رو با یک نفر دیگه امتحان کنیم دیگه از این حالت بدتر که نمیشه که قهرمان نشیم و از آسیا حذف بشیم.
    الان پرسپولیسو ببینید چه قدر زمان برد تا رویانیان بره دنبال مربی بگرده.....با اینکه هوادارایه پرسپولیس دنیزلیو میخواستنو میدونستن چی میخوان
    حالا دنیزلی اومد چه قدر زمان برد تا به هماهنگی برسن؟اینم در نظر بگیر دنیزلی با فوتبال ایران از قبل اشنا بود حالا ما یه درجه یک خارجی که نمیتونیم بیاریم اگه هم بیاریم تا بیاد ببینه چی به چیه لیگ تموم شده سومم نشدیم

وقتی تیم با این بضاعتش این همه موقعیت گل داره و نمیتونه گل بزنه انچنان مشکل فنی نداره که منجر به تغییر کادرفنی اون هم در این شرایط حساس بشه
    اگه الان 50% شانس قهرمانی داشته باشیم با تعویض مربی شانسمون 1% میشه

شما ببینید دقیقه 2 برهانی تک به تک میشه میزنه تو دست گلر ولی غلامرضا رضایی دقیقه 2 یه موقعیت به دست میاره و گل میزنه......
    یا اقای برهانی یه توپ خوبی که بهش میرسه و میتونه استوپ کنه و بچرخه ضربشو بزنه برگردون میزنه تو دست گلر
    یا اقای برهانی با خودخواهی میخواد خودش گل بزنه و پاس نمیده(اون صحنه که زد به تیرک زندی کنارش خالی بودو افساید هم نبود اگه پاس میداد زندی کسی مزاحمش نبودو گلو میزد)

اینطوری باختن خیلی زور داره با حداقل 13تا موقعیت 100% و زدن 2 توپ به تیرک......از اونور الجزیره 4 تا توپ اورد رو گلمون 2 تا گل زد یه تیرک زد یکیشم رحمتی گرفت......
    بعضی از بازیکنا وقتی ترکیب مشخص میشه و میبینن جایی در ترکیب اصلی ندارن کاملا تخلیه روحی میشنو وقتی به عنوان جانشین به بازی میان اصلا خوب نیستن....از این بازیکنا در استقلال میشه از میداودی شریفات و حمودی نام برد
    میلاد اگه فیکس بود خیلی بهتر کار میکرد.....

سپاهان اونقدر که برای ما کفایت کنه امتیاز از دست میده اما ما باید به خودمون بیایمو بتونیم امتیاز بگیریم
    ما احتیاج داریم سپاهان 4 امتیاز از دست بده که از بازی مقابل این تیمها:
    ملوان در انزلی / فولاد در اهواز / پرسپولیس / ذوب اهن
    حداقل 4 امتیاز از دست میده(اگه نده شایسته قهرمانیه)
    ما باید بتونیم از مس سرچشمه و شاهینو...... امتیاز بگیریم.....ما نباید منتظر باشیم یکی دو تا گل بخوریم تا حمله کنیم.....مهاجما نباید استرس داشته باشنو این همه موقعیت خراب کنند......این مسائل همش روحو روانیه
    وقتی تیم خوب بازی کرده و باخته به جایه تشویق میگن بی غیرت بی غیرت.....این ارامشه؟

نباید فراموش کنیم ما بازیکن نداریم.....همه اینایی که بازی میکنند خیالشون راحته فیکسن....حتی مهره نداریم که تغییر تاکتیک بدیم
    به قول فروتن استقلال نمیتونه جای خالیه ژاویو مسیو اینیستاشو پر کنه اینم باید اضافه میکرد فابرگاسو تیاگو و ادریانوشم بخشید به تیمهای دیگه......خداوکیلی بارسا بدون اونا میتونه همینطوری موفق باشه؟همین بازی با میلان ژاوی تعویض شد زهر حملات بارسا کمتر شد

من از مصاحبه بعد از بازیه حاجی خیلی ناراحت شدم چون عامل اصلیه این بدبختیامون حاج فتله
    از صادقی خوشش نمیومد نگهش نداشت کرارو ولیدو فرهادو مفت از دست داد رفت علویو گرفت.....

..................

مظلومی هم لیست فصل بعدشو داده

رودریگو توزی . ایمان مبعلی . رضا نوروزی . فابیو جانواریو . محمد ابراهیمی . سید جلال حسینی . محمد قاضی

فعلا مثل اینکه حضور جانواریو قطعی شده با اومدن فابیو دیگه اومدن مبعلی منتفی میشه(اگه جباری بمونه که مصدومیتش از این لحاظ واسمون خوب شد که تیمهای عربی نمیان سراغش)

حفظ این تیم و اضافه شدن این بازیکنا دیگه کسی جلودارمون نیست

ویرایش

آنچه پرویز فراموش کرد:پند ناصر!

ناصر خان هم بدون کم وزیاد و گفت:«تنها مشاوره اي كه ميتوانم به پرويز مظلومي بدهم اين است كه فقط مواظب فتح الله زاده باشد

سایت گل- جسور هست یا نیست؛ مسئله مهم این روزهای استقلال این است.مظلومی اگر جسور هم باشد و اگر فاکتورهای مثبت زیادی را یدک بکشد اما در یک نکته دچار فراموشی عجیبی شده است. روزی که مظلومی لیست خرید استقلال برای لیگ یازدهم را روی میز حاجی گذاشت ، مرور ساده ای بر آن نام ها کافی بود تا فتح الله زاده بگوید: با این نفرات من هم می توانم استقلال را قهرمان کنم.
    او استقلال را خوب بست اما در میانه راه خودش هم کم روی پای این تیم تکل از پشت نزد. یک بار اعلام کرد« مربی خوب با این تیم دو جام می گیرد و مظلومی یکی» فردا روزی خبر از حضور یکی در سطح کروش روی نیمکت استقلال در لیگ دوازدهم می داد. روشن را با همه تضادهای نگرشی اش با کادرفنی آبی ها رییس کمیته فنی می کرد و حالا هم بهمن فروتن خود کاتولیک تر از پاپ، همان ردای حسن روشن را برتن پرو کرده است. او هم مشاور عالی جناب حاجی است!در میانه راه فرهاد رفت بی آنکه حاجی دلیلی قاتع کننده برای آن داشته باشد و البته تنها بهانه اش « چشم های نگران تیام» بود.
    روزی که فتح الله زاده با امیر قلعه نوعی چلوکباب خورد هم کم حاشیه نداشت و حالا مدیرعامل استقلال که در تیمش قانونی وجود دارد که بلافاصله بعد از بازی بازیکنان نباید مصاحبه کنند، خودش انتقاداتی را علیه کادر فنی تیمش در بازی با الجزیره رسانه ای می کند که احتمالا فعل آخرین جمله اش با سوت پایان بازی همخوانی داشته! او از سیستم استقلال می نالد و سرمربی اش را ترسو می داند. پرویز هم باید از حاجی حسابی شاکی باشد اما او حالا وقت دارد به روز اول حضورش در استقلال به عنوان سرمربی برگردد. روزی که ناصرحجازی هنوز با مدیر آبی ها آشتی نکرده بود و در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید به عنوان یک مربی با تجربه که سابقه سرمربیگری در استقلال را دارید چه توصیه ای برای مظلومی خواهید داشت، ناصر خان هم بدون کم وزیاد و گفت:«تنها مشاوره اي كه ميتوانم به پرويز مظلومي بدهم اين است كه فقط مواظب فتح الله زاده باشد.مظلومي اگر به همين يك توصيه گوش كند ميتواند در استقلال موفق باشد..فتح الله زاده مديري نيست كه محكم پاي مربياش بايستد. او با همه هست و با هيچ كس نيست. فتح الله زاده فقط با خودش است
    حالا حجازی در قطعه نام آوران آرام خوابیده و مظلومی می تواند در پیله تنهایی خود به این فکر کند که در بسیاری از روزها بی دلیل با « مارادونا» یارگیری کرده بود. او باید می دانست ناچار است کس دیگری را بچسبد تا اتوگل دریافت نکند! سرمربی استقلال شاید به همه توصیه ها توجه کرده باشد اما « همین یک توصیه» را احتمالا فراموش کرده است. فراموشکاری او شاید به قیمت از دست رفتن جایگاهش تمام شود.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 05-04-2012 at 14:20.

6. 14 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

بازگشت قلعه‌نويي و رفقا به استقلال

ليگ يازدهم رو به اتمام است و مثل هميشه حرف و شايعات در مورد نقل و انتقالات بازيکنان و مربيان در ليگ برتر به گوش ميرسيد.

به نقل از خبرنامه دانشجویان ایران، لیگ یازدهم تا یک ماه دیگر به پایان می‌رسد و مانند همیشه حرف و حدیث‌ها و شایعات در مورد نقل و انتقالات و جابجایی بازیکنان و مربیان در لیگ برتر به گوش میرسید. اما یکی از حرف هایی که این روزها زیاد به گوش میرسد بازگشت امیر قلعه نویی مربی موفق تیم تراکتورسازی تبریز به استقلال است. درست است که مسئولان استقلال این شایعه را رد کرده‌اند اما، مصاحبه هایی اطرافیان و نزدیکان باشگاه نشان می‌دهد که بازگشت قلعه نویی به استقلال حتمی است.

بر اساس این گزارش، قلعه نویی که دو سال موفق را با سپاهان پشت سر گذاشت این فصل نیز روزهای خوبی با تراکتورسازی تبریز دارد، دیگر خواهان ماندن در این تیم نیست و جدایی خود را از مدت ها پیش اعلام کرده بود. جعفری مدیر عامل باشگاه نیز از ماه ها پیش مذاکرات خود را برای جذب سرمربی فصل آینده تیم خود آغاز کرده و ویسی، سرمربی فعلی تیم فوتبال صبای قم یکی از کاندیداهای اصلی این پست به شمار می‌آید.

پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال که این روزها تیمش شرایط خوبی ندارد و از همه جا مورد انتقاد قرار میگیرد، خوب میداند که فصل آینده در این تیم جایی ندارد و باید به فکر تیم بعدی در لیگ برتر باشد.

درست است که وی در 4 دربی برابر پرسولیس به برتری رسیده ولی باخت در 10 دقیقه برابر پرسپولیس و شکست این تیم در لیگ برتر و لیگ قهرمانان باعث شده تا فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال، اولتیماتوم جدی خود را مظلومی بدهد.

مظلومی که از سوی جباری به بی دانشی متهم شده بود و مشاوران فتح الله زاده از پایان عمر مربیگری وی خبر داده‌اند، تمام تلاش خود را خواهد کرد تا در بازی های باقیمانده در لیگ، نتایج آبرومندی کسب کند تا با خاطره ای مناسب از این تیم جدا شود.

رضا رجبی، رئیس سابق آکادمی باشگاه استقلال در جمعی اعلام کرده بود که مسئولان باشگاه استقلال از چند ماه قبل با قلعه نویی به توافق رسیده اند و در لیگ دوازدهم قلعه نویی روی نیمکت این تیم می نشیند، هر چند که نظری جویباری بلافاصله این خبر را تکذیب کرد و از رسانه ها خواست تا به حواشی اهمیت ندهند و استقلال را برای رسیدن به قهرمانی کمک کنند.

گفته می شود قلعه نویی برای فصل آینده موافقت سیاوش اکبرپور، امیر صادقی و جان واریو را جذب کرده و خواهان حضور آنها در استقلال شده است.

سیدمهدی رحمتی که شایعه رفتنش بسیار بیشتر از ماندنش به گوش میرسد، از گزینه های باشگاه پرسپولیس است و جباری همیشه مصدوم نیز به احتمال فراوان از این تیم جدا خواهد شد.

ما منکر مربی بزرگی همچون قلعه نویی نمی شویم، ولی مذاکره با وی و قبول ضمنی برای هدایت تیم استقلال و آن هم در زمانی که هنوز لیگ یازدهم تمام نشده است نمی تواند کار اخلاقی درستی باشد. هر چند که مطمئن باشید دوستان ما بلافاصله این خبر را تکذیب می‌کنند و می‌گویند، هیچ مذاکره ای صورت نگرفته و همه چی امن و امان است.

باید این یک ماه آخر را صبر کرد و دید که چگونه پازل مربیان ما در لیگ توسط مدیران عامل باشگاه ها به سرانجام میرسد.

8. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

رادیو استقلال،کاری مشترک از آبیته دات کام و صفحه فیس‌بوک استقلال!
    این پادکست اولین رادیو هوادارای در ایران میباشد. این رادیو ویژه باشگاه استقلال است

و اولین رادیو تیمهای فوتبال در ایران که توسط سایت هواداران استقلال آبیته دات کام

که بزرگترین و اولین سایت هواداران استقلال است و صفحه فیسبوک استقلال که

بزرگترین جامعه استقلالی هستش راه اندازی شده و اداره خواهد شد.
    برای گوش دادن به این پادکست لطفا به این لینک مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا ما رو از نظرات، پیشنهادات، و انتقادات خود محروم نگذارید. همیشه، همه جا، آبیته!

10. 5 کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

12. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

با تخیر این پست رو میزنم ولی دیدم باید یه حرفایی رو برنم

ببینید من خودم جز طرفدارای مظلومی هستم و وقتی که اون روی نیمکت استقلال بود واقعا خوشحال بودم

ولی باید قبول کنیم که دیگه مظلومی بیشتر از این در توانش نیست...

درسته که بازیکن نداریم...پول درست حسابی نمیرسه...هر کس و ناکسی به خودش اجازه میده برای تیم حاشیه الکی بسازه...

ولی این دلیل نمیشه که کورکورانه برخورد کنیم....

من خودم به شخصه چند وقته که دیگه پیگیر بازی استقلال نیستم.چون میدونم که بازی خاصی نمیکنه..اگه میبره روی اتفاق یا خلاقیت فردیه...این برای نام استقلال بسیار بده...

با اینکه شخصا هیچ علاقه ای به قلعه نویی ندارم و بی احترامی به ناصرخان و مشت های گره کرده هیچ وقت از ذهنم پاک نمیشه ولی با این شرایط باید بگم که جز این اقا هیچ کسی نمیتونه موفق باشه...

واسه ی نام استقلال هم که شده این اقا باید برگرده..

الان دل حاجی پیش قلعه نوییه!! یعنی دوست داره اون برگرده ولی اگه به هر دلیلی (موفقیت احتمالی در لیگ قهرمانان یا قهرمانی لیگ) مظلومی بمونه مطمئن باشید که لیگ بعدی استقلال داغون میشه...( یه چیزی تو مایه های اتفاقی که در سال دوم حضور مظلومی توی مس اتفاق افتاد حالا با شدت و ضعف کمتر یا بیشتر)

پس با تمام علاقه ای که به مظلومی دارم باید بگم:

اقای مظلومی خداحافظ /اقای قلعه نویی سلام

14. 3 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض آقای فتح اله زاده ما فقط موفقیت استقلال را می خواهیم

یکی از دوستان مطالب بسیار جالبی گفتن که واقعا حرف دلم بود ،

کل تیم : ترسو
    تاکتیک : علی اصغری ، بزن زیرش و سانترش کن ، تیم حریف با اون مهاجم های قلدر 2 تا سانتر هم نکرد
    ولی ما ، از 100 تا توپ 99.9 تاش رو سانتر رو دروازه و فقط برای برهانی ، هر کی از نیمه رد میشد سانتر میکرد ، اقای مظلومی این علم مریبگریته
    یک دونه توپ از عمق نداشتیم ، 2 تا شوت عین ادم نزدیم تو تهران
    خب معلومه تماشاچی نمیاد ، خب معلومه که تیم به فنا میره ، چند سال باید صبر کنیم تا یک سال یک تیم خوب ببینیم که یک فصل درست بازی کنه ؟
    این چه طرز تیم بستنه که 4 تا جوون رو نیمکت نداریم ، هر چی بازی که میبازیم باید بگیم مصدوم داریم و خسته هستیم ، تا کی ؟ تا کی ؟
    من نه علم فوتبالی دارم و نه زیاد سررشته دارم ، ولی اینها رو که هر چی ادم کور هم میتونه ببینه ! میتونه ببینه که یوسفی رو اوردی راست و داشت دیوانه میشد از بس باید توپ رو برمیگرداند رو پای چپش

به حضر ت عباس آدم میخواد وسط بازی تلویزیون رو خاموش کنه انقدر تیم تخیلی بازی می کنه.
    واقعا بعد از رفتن فرهاد دیگه ما یه بازی قشنگ و کار گروهی از تیم ندیدیم .
    اگه من هم برم تو زمین می تونم از10 تا موقعیت 9 تارو بزنم بیرون یکی رو هم بزنم به تیر !!!!!!!!!!
    فرهاد رفت ، جباری و آندو مصدوم شدن تیم به فنا رفت دیگه . تیمی که رو 3تا بازیکن می چرخید و مثال روز هم روشن بود که ...................

من فقط سربلندی و موفقیت استقلال رو میخوام . مظلومی باشه یا مربی خارجی یا قلعه نوعی اصلا مهم نیست واسه تماشاچی واقعی استقلال .
    قلعه نوعی بهترین مربی تاریخ استقلاله چون بلده تیم رو جم و جور کنه . همیشه تو همه تیم ها تیمش نیمه دوم بهتر بازی میکنه

.آقای فتح اله زاده ما فقط موفقیت استقلال را می خواهیم

16. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

منم با نظر دوستمون موافقم

ما فقط میخوایم استقلال نتیجه بگیره ! نه نتیجه های الکی مثل بازی با داماش تو تهران که موقعیت گل 10 بر 1 بود به نفع اونا و ما 1 هیچ بازیو بردیک که همه مسخرمون کنن ! جوری ببره که شایسته باشیم مثل بازی رفت با پرسپولیس

مثل زمانی که قلعه نوعی بود . حتی خود عادل میگفت استقلالیا دیگه فکر نکنم توی رویا هم ببینن به این سادگی و روونی گل میزنن . بارها این جمله رو همه گفتن . چه تیم مرگباری داشتیم خدایی

خلاصه برا یه استقلالی تیم خوب مهمه نه شخص خاصی . امیدوارم هر کی سرمربی میشه تیمو خوب اداره کنه

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

در ضمن یه مطلب دیگه اینه که ما الان آنچنان مشکلی نداریم دیگه خیلی بزرگش نکنید!
    بابا اون موقع که پرسپولیس ثانیه 8 بازی از مس سرچشمه گل میخورد طرفداراش اینجوری نمیکردن

حالا با 4 5 تا بازی که 2 تاشو واقعا خوب بازی کردیم فقط شانس نداشتیم و اون دربی برگشت که یه اتفاق نادر در فوتبال دنیا رخ داد چیزی نشده که اینجوری میگید

مقداری صبور باشید

18. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه federrer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Virtual World

پيش فرض ما منطقی هستیم .

ما منطقی هستیم .
    قبول دارم که نباید فقط انتقاد کرد و ایراد گرفت و الکی مشکلات رو بزرگ کرد .
    {حذف شد}
    نیم فصل ما فقط ساموئل رو گرفتیم که واقعا به دردمون خورده ، اما فرهاد و هوار رو از دست دادیم که خیلی به کارمون میومدن .

رو نیمکت هم که فقط مترسک داریم بازیکن قابل اعتماد و بدرد بخور رو نیمکت نداریم .چرا ؟؟؟؟؟

چند تا سوال هم شخصا از مظلومی دارم که واقعا دوست دارم جوابم رو با منطق بده :

1-عزیز دل برادر ، شما چه نکته مثبتی در بازی حمودی دیدی که آوردیش تو تیمی به بزرگی استقلال؟؟؟

مثل آدم سانتر میکنه ؟؟!!! تکل بلده بزنه ؟؟!!! شوت زنه ؟؟!! دریبل بلده ؟؟!!!!

2- از برگشتن میداودی به تیم بعد از اون مصدومیت شدید الان 6 ماه میگذره، این بابا کی میخواد برگرده به فرم قبلیش ؟؟ تو تمرینات چی کار می کنه ؟؟؟ شمع - گل - پروانه بازی می کنه ؟؟؟

3- آرش 2 فصل پیش آقای گل شده!!!! باور کردنش مشکله ما حقیقت داره!!! چی کار میکنه جلو دروازه به نظر شما ؟؟؟؟

4-این سوال مربوط به خود آقای مظلومیه :

اگه یه روش جواب نداد و حریف دست آدم رو خونده بود، باید تا آخر بازی همون روش رو ادامه داد ؟؟؟ 100 بار به در بسته میزنی و نمیشه،، نمی خوای تغییر تاکتیک بدی ؟؟؟
    Last edited by Ezel; 06-04-2012 at 18:16. دليل: ادبیات نامناسب - اینجا استادیوم نیست دوست عزیز ! /

20. این کاربر از federrer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •