من هنوز رو تز خودم هستم مظلومی نمی تونه استقلال قهرمان لیگ کنه و تو آسیا داره دردسر درست می کنه تا وقت هست باید شانس خودمون رو با یک نفر دیگه امتحان کنیم دیگه از این حالت بدتر که نمیشه که قهرمان نشیم و از آسیا حذف بشیم.
الان پرسپولیسو ببینید چه قدر زمان برد تا رویانیان بره دنبال مربی بگرده.....با اینکه هوادارایه پرسپولیس دنیزلیو میخواستنو میدونستن چی میخوان
حالا دنیزلی اومد چه قدر زمان برد تا به هماهنگی برسن؟اینم در نظر بگیر دنیزلی با فوتبال ایران از قبل اشنا بود حالا ما یه درجه یک خارجی که نمیتونیم بیاریم اگه هم بیاریم تا بیاد ببینه چی به چیه لیگ تموم شده سومم نشدیم
وقتی تیم با این بضاعتش این همه موقعیت گل داره و نمیتونه گل بزنه انچنان مشکل فنی نداره که منجر به تغییر کادرفنی اون هم در این شرایط حساس بشه
اگه الان 50% شانس قهرمانی داشته باشیم با تعویض مربی شانسمون 1% میشه
شما ببینید دقیقه 2 برهانی تک به تک میشه میزنه تو دست گلر ولی غلامرضا رضایی دقیقه 2 یه موقعیت به دست میاره و گل میزنه......
یا اقای برهانی یه توپ خوبی که بهش میرسه و میتونه استوپ کنه و بچرخه ضربشو بزنه برگردون میزنه تو دست گلر
یا اقای برهانی با خودخواهی میخواد خودش گل بزنه و پاس نمیده(اون صحنه که زد به تیرک زندی کنارش خالی بودو افساید هم نبود اگه پاس میداد زندی کسی مزاحمش نبودو گلو میزد)
اینطوری باختن خیلی زور داره با حداقل 13تا موقعیت 100% و زدن 2 توپ به تیرک......از اونور الجزیره 4 تا توپ اورد رو گلمون 2 تا گل زد یه تیرک زد یکیشم رحمتی گرفت......
بعضی از بازیکنا وقتی ترکیب مشخص میشه و میبینن جایی در ترکیب اصلی ندارن کاملا تخلیه روحی میشنو وقتی به عنوان جانشین به بازی میان اصلا خوب نیستن....از این بازیکنا در استقلال میشه از میداودی شریفات و حمودی نام برد
میلاد اگه فیکس بود خیلی بهتر کار میکرد.....
سپاهان اونقدر که برای ما کفایت کنه امتیاز از دست میده اما ما باید به خودمون بیایمو بتونیم امتیاز بگیریم
ما احتیاج داریم سپاهان 4 امتیاز از دست بده که از بازی مقابل این تیمها:
ملوان در انزلی / فولاد در اهواز / پرسپولیس / ذوب اهن
حداقل 4 امتیاز از دست میده(اگه نده شایسته قهرمانیه)
ما باید بتونیم از مس سرچشمه و شاهینو...... امتیاز بگیریم.....ما نباید منتظر باشیم یکی دو تا گل بخوریم تا حمله کنیم.....مهاجما نباید استرس داشته باشنو این همه موقعیت خراب کنند......این مسائل همش روحو روانیه
وقتی تیم خوب بازی کرده و باخته به جایه تشویق میگن بی غیرت بی غیرت.....این ارامشه؟
نباید فراموش کنیم ما بازیکن نداریم.....همه اینایی که بازی میکنند خیالشون راحته فیکسن....حتی مهره نداریم که تغییر تاکتیک بدیم
به قول فروتن استقلال نمیتونه جای خالیه ژاویو مسیو اینیستاشو پر کنه اینم باید اضافه میکرد فابرگاسو تیاگو و ادریانوشم بخشید به تیمهای دیگه......خداوکیلی بارسا بدون اونا میتونه همینطوری موفق باشه؟همین بازی با میلان ژاوی تعویض شد زهر حملات بارسا کمتر شد
من از مصاحبه بعد از بازیه حاجی خیلی ناراحت شدم چون عامل اصلیه این بدبختیامون حاج فتله
از صادقی خوشش نمیومد نگهش نداشت کرارو ولیدو فرهادو مفت از دست داد رفت علویو گرفت.....
..................
مظلومی هم لیست فصل بعدشو داده
رودریگو توزی . ایمان مبعلی . رضا نوروزی . فابیو جانواریو . محمد ابراهیمی . سید جلال حسینی . محمد قاضی
فعلا مثل اینکه حضور جانواریو قطعی شده با اومدن فابیو دیگه اومدن مبعلی منتفی میشه(اگه جباری بمونه که مصدومیتش از این لحاظ واسمون خوب شد که تیمهای عربی نمیان سراغش
)
حفظ این تیم و اضافه شدن این بازیکنا دیگه کسی جلودارمون نیست
ویرایش
آنچه پرویز فراموش کرد:پند ناصر!
ناصر خان هم بدون کم وزیاد و گفت:«تنها مشاوره اي كه ميتوانم به پرويز مظلومي بدهم اين است كه فقط مواظب فتح الله زاده باشد
سایت گل- جسور هست یا نیست؛ مسئله مهم این روزهای استقلال این است.مظلومی اگر جسور هم باشد و اگر فاکتورهای مثبت زیادی را یدک بکشد اما در یک نکته دچار فراموشی عجیبی شده است. روزی که مظلومی لیست خرید استقلال برای لیگ یازدهم را روی میز حاجی گذاشت ، مرور ساده ای بر آن نام ها کافی بود تا فتح الله زاده بگوید: با این نفرات من هم می توانم استقلال را قهرمان کنم.
او استقلال را خوب بست اما در میانه راه خودش هم کم روی پای این تیم تکل از پشت نزد. یک بار اعلام کرد« مربی خوب با این تیم دو جام می گیرد و مظلومی یکی» فردا روزی خبر از حضور یکی در سطح کروش روی نیمکت استقلال در لیگ دوازدهم می داد. روشن را با همه تضادهای نگرشی اش با کادرفنی آبی ها رییس کمیته فنی می کرد و حالا هم بهمن فروتن خود کاتولیک تر از پاپ، همان ردای حسن روشن را برتن پرو کرده است. او هم مشاور عالی جناب حاجی است!در میانه راه فرهاد رفت بی آنکه حاجی دلیلی قاتع کننده برای آن داشته باشد و البته تنها بهانه اش « چشم های نگران تیام» بود.
روزی که فتح الله زاده با امیر قلعه نوعی چلوکباب خورد هم کم حاشیه نداشت و حالا مدیرعامل استقلال که در تیمش قانونی وجود دارد که بلافاصله بعد از بازی بازیکنان نباید مصاحبه کنند، خودش انتقاداتی را علیه کادر فنی تیمش در بازی با الجزیره رسانه ای می کند که احتمالا فعل آخرین جمله اش با سوت پایان بازی همخوانی داشته! او از سیستم استقلال می نالد و سرمربی اش را ترسو می داند. پرویز هم باید از حاجی حسابی شاکی باشد اما او حالا وقت دارد به روز اول حضورش در استقلال به عنوان سرمربی برگردد. روزی که ناصرحجازی هنوز با مدیر آبی ها آشتی نکرده بود و در پاسخ به خبرنگاری که از او پرسید به عنوان یک مربی با تجربه که سابقه سرمربیگری در استقلال را دارید چه توصیه ای برای مظلومی خواهید داشت، ناصر خان هم بدون کم وزیاد و گفت:«تنها مشاوره اي كه ميتوانم به پرويز مظلومي بدهم اين است كه فقط مواظب فتح الله زاده باشد.مظلومي اگر به همين يك توصيه گوش كند ميتواند در استقلال موفق باشد..فتح الله زاده مديري نيست كه محكم پاي مربياش بايستد. او با همه هست و با هيچ كس نيست. فتح الله زاده فقط با خودش است.»
حالا حجازی در قطعه نام آوران آرام خوابیده و مظلومی می تواند در پیله تنهایی خود به این فکر کند که در بسیاری از روزها بی دلیل با « مارادونا» یارگیری کرده بود. او باید می دانست ناچار است کس دیگری را بچسبد تا اتوگل دریافت نکند! سرمربی استقلال شاید به همه توصیه ها توجه کرده باشد اما « همین یک توصیه» را احتمالا فراموش کرده است. فراموشکاری او شاید به قیمت از دست رفتن جایگاهش تمام شود.