تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 364 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    Last edited by siavash444; 10-07-2012 at 10:07.

2. 2 کاربر از siavash444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 2 کاربر از baig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام به نظر من تلویزیون مورد اشاره از نظر طراحی و امکانات و تصویر واقعاً عالی میباشد اما بزرگترین ایرادی که دارد این قاب محافظ و شفاف و حساس به نور آن است که بدلیل طراحی باریک تلویزیون به ناچار شرکت برای بالا بردن مقاومت tv از آن استفاده کرده و Tv را مثل پلاسماهایی که شیشه محافظ دارند کرده و موقع تماشای فیلم کوچکترین نوری باعث برگشت آن از سطح Tv و خراب شدن تصویر اصلی میشود درکل من سری های قدیمیتر مثل LW57000 را که از پنل محافظ مات استفاده میکنند ترجیح میدهم و اگر در این سری هم LG از پنل محافظ مات استفاده میکرد عالی بود و توصیه میکنم با توجه به قیمت های این سریهای جدید اصلا سراغ آنها نروید و یا اگر عادت دارید به صورت سینمایی فیلم ببینید و Tv شما در محیطی کم نور قرار خواهد گرفت مشکلی برای استفاده نخواهید داست ولی اگر فضای استفاده TV نورگیر باشد به مشکل برمیخورید این انعکاس نور واقعاً با هزینه ای که میکنید آزار دهندس من تو پلاسما تجربه کردم و خودم این Tv های سری 2012 تو فروشگاه های جمهوری از نزدیک دیدم و کاملاً برگشت نور تو ذوق میزنه را در عکسهایی هم که در لینک دوستمون قرار داده (2مورد) اگر دقت کنید می یابید که چطور منبع نور باعث شده قسمتی از تصویر کاملاً کور بشه نقاط کاملاً سفید واضح است حالا فلش دوربین باشد یا هر منبع نور دیگری همین مشکل را ایجاد میکند . . . به نظر من 57000 و 65100 هرکدام که بودجه خریدش رو دارید واقعاً عالی هستند و 100% از سری 2012 راضی کننده تر شک نکیند در خرید سری های قدیمی 57000 و 65100 هرچی که گرفتید مبارک باشه پیشاپیش...

6. 3 کاربر از vchamani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه seedorf10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان میشه فونت و رنگ زیرنویس رو توی این ال ای دی های ال جی تغییر داد ؟! من lw5700 دارم موقع پخش سه بعدی شکل و رنگ زیرنویس طوریه که واقعا روی اعصاب آدم رژه میره ! انگار که با ماژیک روی آینه چیزی نوشته باشید ! اگر میشه رنگ و فونتش رو عوض کرد لطفا راهنمایی کنید !
    پیشاپیش ممنون !
    Last edited by seedorf10; 13-07-2012 at 12:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان نظرشون در مورد lw5700 چی هست
    منظورم اینه که نسبت به هزینه ای که میکنم چه طوره و گزینه بهتری حالا چه از lg و یا برندهای دیگه اگه هست تو همین رنج قیمت ممنون میشم راهنمایی کنید
    راستی قیمت 47 اینچش چنده ؟
    ممنون

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

منظورم اینه که نسبت به هزینه ای که میکنم چه طوره و گزینه بهتری حالا چه از lg و یا برندهای دیگه اگه هست تو همین رنج قیمت ممنون میشم راهنمایی کنید
    ممنون
    |

در خرید LW57000 و اونم الان با این قیمت شک نکن که بعداً پشیمون میشی..

البته نظر شخصی بود!

|

10. 2 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه m2r164's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    اگر سه بعدی می خواهی نه نداریم
    قیمت 47 الان 2300 هست. و 42 1800 تومن هست
    اگه 3 بعدی نخواهی من سامسونگ رو توصیه می کنم
    که قیمت در حدود 1600 تا 1800 هست برای 46 ها
    اما در کل اگر بخواهی بیشتر هزینه کنی من سری 2012 ال جی رو پیشنهاد می دم
    فقط 600 تومن بیشتر باید هزینه کنی
    همین
    با 2900 یک 47 ال جی مدل 66100 یا 67100 رو می تونی بخری ( سینمای خانوادگی رو به طرف برگردونی)
    هم زیباست هم امکاناتش نسبتا زیاد تر هست
    اما اگه بودجت ثابت هست و حتما 3 بعدی می خواهی شک نکن 5700 رو بخر

12. 2 کاربر از m2r164 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان این ال جی مدل 65100 چرا تنظیم عمق سه بعدیش غیر فعاله؟ کسی میدونه؟ مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من هفته پیش ال جی مدل lm66100 رو گرفتم.

47 اینچ.

تلوزیونهای بسیا خوبی هستن من که خیلی راضیم

اما همونطور که دوستمون بالا اشاره کردن چون پنلش از نوع glare هستش و براقه باید جایی که tv رو میزارید منبع نور مستقیم نداشته باشه.منبع نور بالا مثل لوستر و چیزایی از این قبیل زیاد تاثیر نداره.جایی که من گذاشتم نور گیر نیستش واسه همین هیچ انعکاسی نداره حتی موقعی که شب چراغ روشن میکنم.فقط همینطور که گفتم حتما باید جلوی نورهایی که به طور مستقیم به صفحه میتابه رو بگیرید.البته این مشکل انعکاس بیشتر مواقعی خودشو نشون میده که نور پنل کم باشه یا زمینه سیاه باشه.سعی کنید نور پنل رو رو حداکثر تنظیم کنید.

این tv بیشتر شبیه کامپیوتر هست تا تلوزیون.این تکنولوژی کنترلش منو کشته.
    کیفیت عالی داره.وقتی واسه اولین بار روی این tv فیلم blueray گذاشتم چشمم از کاسه زده بود بیرون.عجب کیفیتی داشت.

3d خفی هم داره و سیستم تنظیم عمق سه بعدیش هم عالیه.

در جواب دوست عزیزمون rezakid مدل 65100 تکنولوژی تنظیم عمق سه بعدی رو پشتیبانی نمیکنه.برای همین غیر فعال هستش.

یه موردی رو هم باید بگم که این تکنولوژی تو همه فیلمها تاثیر خوبی نداره.

مثلا من چند تا فیلم بلوری سه بعدی رو با این تلوزیون پخش کردم که فیلمهایی مثل اوتار که عمق سه بعدیشون خیلی نیست با این تکنولوژی خوب کار میکنه.چون دوربینهای سه بعدی که باهاش اوتار رو فیلمبرداری کردن نسل قدیم دوربینهای سه بعدی بوده و اگه دقت کنید عمق سه بعدی اوتار خیلی زیاد نیست .ولی فیلمهای جدید که با دوربینهای سری جدید سه بعدی فیلمبرداری میشه عمق سه بعدی خیلی خوبی داره.

و این تکنولوژی روی فیلمها و تصاویری که عمق سه بعدیشون زیاد هست خیلی خوب جواب نمیده.ولی در کل تکنولوژی جالبی هستش و تصاویر رو بعضی موقعها انقدر نزدیک میاره که ادم فکر میکنه توی اون محیط هستش.

در کل دم lg گرم که واقعا tv های خفی داده بیرون هم شیک هستش هم بدون قاب هم کیفیت دو بعدی و سه بعدیش عالیه.

ممنون و موفق باشید.
    Last edited by kissyou; 15-07-2012 at 18:16.

15. 3 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز

من هفته پیش ال جی مدل lm66100 رو گرفتم.

47 اینچ.

تلوزیونهای بسیا خوبی هستن من که خیلی راضیم

اما همونطور که دوستمون بالا اشاره کردن چون پنلش از نوع glare هستش و براقه باید جایی که tv رو میزارید منبع نور مستقیم نداشته باشه.منبع نور بالا مثل لوستر و چیزایی از این قبیل زیاد تاثیر نداره.جایی که من گذاشتم نور گیر نیستش واسه همین هیچ انعکاسی نداره حتی موقعی که شب چراغ روشن میکنم.فقط همینطور که گفتم حتما باید جلوی نورهایی که به طور مستقیم به صفحه میتابه رو بگیرید.البته این مشکل انعکاس بیشتر مواقعی خودشو نشون میده که نور پنل کم باشه یا زمینه سیاه باشه.سعی کنید نور پنل رو رو حداکثر تنظیم کنید.

این tv بیشتر شبیه کامپیوتر هست تا تلوزیون.این تکنولوژی کنترلش منو کشته.
    کیفیت عالی داره.وقتی واسه اولین بار روی این tv فیلم blueray گذاشتم چشمم از کاسه زده بود بیرون.عجب کیفیتی داشت.

3d خفی هم داره و سیستم تنظیم عمق سه بعدیش هم عالیه.

در جواب دوست عزیزمون rezakid مدل 65100 تکنولوژی تنظیم عمق سه بعدی رو پشتیبانی نمیکنه.برای همین غیر فعال هستش.

یه موردی رو هم باید بگم که این تکنولوژی تو همه فیلمها تاثیر خوبی نداره.

مثلا من چند تا فیلم بلوری سه بعدی رو با این تلوزیون پخش کردم که فیلمهایی مثل اوتار که عمق سه بعدیشون خیلی نیست با این تکنولوژی خوب کار میکنه.چون دوربینهای سه بعدی که باهاش اوتار رو فیلمبرداری کردن نسل قدیم این دوربینهای سه بعدی بوده و اگه دقت کنید عمق سه بعدی اوتار خیلی زیاد نیست .ولی فیلمهای جدید که با دوربینهای سری جدید سه بعدی فیلمبرداری میشه عمق سه بعدی خیلی خوبی داره.

و این تکنولوژی روی فیلمها و تصاویری که عمق سه بعدیشون زیاد هست خیلی خوب جواب نمیده.ولی در کل تکنولوژی جالبی هستش و تصاویر رو بعضی موقعها انقدر نزدیک میاره که ادم فکر میکنه توی اون محیط هستش.

در کل دم lg گرم که واقعا tv های خفی داده بیرون هم شیک هستش هم بدون قاب هم کیفیت دو بعدی و سه بعدیش عالیه.

ممنون و موفق باشید.
    با سلام به همه دوستان
    میخوام یه تلویزیون سه بعدی 40 اینچ بخرم
    یه مقدار مطلب هم در این مورد خوندم ولی واقعا موندم چیکار کنم کی ال جی رو میکوبونه یکی سامسونگ رو ولی کلا کسی به سونی حرفی نمیزنه.........!!

به نظرتون بین اینا کدوم یکی رو انتخاب کنم:
    Sony 40EX720 (البته فعلا تو بازار موجود نیست)
    LG 40LM66100
    LG 40LM67100
    Samsung 6950 دقیقا نمیدونم D6950 بودش یا چیز دیگه ولی قیمتش در حد 2/1 میلیون هستش که یه سینمای خانگی هم روش هدیه داره،
    یه مدل دیگه هم شبیه همین مدل Samsung داره که فقط CPU دو هسته ای داره و قیمتش 400 تومن بیشتر هستش

یکی میگه عینک ال جی مشکل داره ولی از طرفی شنیدم که عینک هاش Paassive هستش و سبک هم هستن و تو طولانی مدت آدم رو اذیت نمیکنه
    عینک سونی که خیلی سنگینه مال سامسونگ هم یکیشو دیدم به نظر سنگین میومد
    ولی با توجه به این لینک که تخصصی در مورد تلویزیون های سه بعدی صحبت کرده فکر کنم عینک ال جی از بقیه بهتر باشه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته حرفای دوست عزیزمون Kissyou هم تا حد زیادی من رو به سمت ال جی سوق داده ولی ممنون میشم بازم یکم کمکم کنید.
    تفاوت ال جی LM66100 و LM67100 رو هم نمیدونم و فرقشون فقط 100 تومن هستش
    راستی اگه یه سایت هم بهم معرفی کنید که بتونم فیلم سه بعدی دانلود کنم ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •