دوست عزیز
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد و با آبدیت هم پخش فیلم به آن اضافه نمی شود.
دوست عزیز
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد و با آبدیت هم پخش فیلم به آن اضافه نمی شود.
با سلام به دوستان و زحمت کشای این تاپیک
یه LCD سامسونگ مدل La40c530f1r هست که میخواستم گیرنده دیجیتالش رو فعال کنم!
بعضی ها میگن نداره! ولی اولا زمانی که رفتم توی منوی مخفیش یه قسمت به نام --- داشت که این شکمو قویتر کرد!
دوما اینکه توی یکی از تاپیکها یکی از دوستان گفت از استرالیا این مدلو براش فرستادن و گیرنده دیجیتال داره!
خواستم نظردوستان و احیانا تجربشون رو بدونم!
ممنون
سلام به همه ی دوستان
میخواستم بدونم که جچوری میشه توی تلوزیون های سامسونگ که رسیوردار هستند چگونه میشه شبکه های که پولی هستند رو باز کرد مثل ----- های که با استفاده از cccam و غیره می توان باز کرد
خواهشاً راهنمایی بفرمایید
به طور کامل توضیح دهید چون در رابطه با این موضوع چیز خاصی بلد نیستم
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما این قابلیت را ندارد اینم مشخصات تلویزیونتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
چون در ایران این مدلها وجود ندارد و در این سایت هم ممنوع است که در این باره صحبتی شود و اینکه معمولا هم ریسیور این تلویزیونها عملکرد متفاوتی با دستگاه های ریسیور های عادی دارند و فقط بصورت ساده عمل می کنند فکر نمی کنم بتوان از آن قابلیتها استفاده کنید از سایتهای اروپایی که این سیستمها را دارند مثل سایت سامی گو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
با سلام و تشکر از جوابتون، اولا توی لینکی که گذاشتید حرفی از آنالوگ یا دیجیتال بودن گیرنده نزده و اصلا به گیرنده امواج اشاره نشده!!
دوم اینکه توی سرویس منو و قسمت tuner status گزینه --- وجود داره!
اگر این امکان رو نداره این گزینه برای چی هست؟!
دوست عزیز
در قسمت مشخصات که از منوی Table View متوانید مشاهده بکنید در قسمت system که مربوط به دارا بودن دیجیتال است خواهید دید که
DTV Reception و DTV Tuner Built-in و MHP/MHEG (version) ندارد که این مشخص می کند که تلویزیون شما این قابلیت را دارا نمی باشد
و در مورد آن گزینه گاهی بصورت مجازی نشان داده می شود ولی در بعضی از تلویزیونها فعال نمی شود و به آیتمهای که نمی شناسید دست نزنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
Last edited by matinpour; 26-06-2014 at 13:27.
با سلام و تشکر از جوابتون
با توضیحات تکمیلی که دادید توی صفحه مشخصات دیدم که درست فرموده بودید!
فقط یه سوال و اون اینکه سه حرف آخر مدل تلویزیون اگر متفاوت باشه در مشخصات تفاوتی نمیکنه؟
مثلا F1RXZN با F1RJBH تفاوتی در سخت افزار نمیتونن داشته باشن؟!
دوست عزیز
خیر در سخت افزاری تغییری ندارد آن پسوندها مربوط به منطقه مورد استفاده تلویزیون است از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام جناب متین پور.از راهنمایی های خوبتون در گذشته ممنونم.تلویزیون من ua40eh5300 هست.راستش از وقتی که دیجیتال و فارسیش کردم قابلیت ضبط فیلمش پریده . قبلا وقتی دکمه مربوط به ضبط فیلم رو میزدم دستور فرمت فلش رو میداد اما الان دیگه فقط مینویسه "موجود نیست". نمیدونم چیکار کنم.خیلی برام حیاتیه>>!!!! در ضمن داداشم هم تازگی از این تلویزیونهای ال جی ----- دار مدل ln540v خریده همه چیش عالیه فقط منوی فارسی نداره.توی منوی مخفیش هم رفتم اما گزینه هایی که مال دیجیتال و منوی فارسیش هست قفله مثل همین local set سامسونگهای خودمون. به نظر شما راهی برای باز کردن این گزینه ها هم هست؟؟؟
این دو مسئله معضل اساسی ما شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)