فعلاً که با این بازی دادنش واسه Pc گند زده به همه چی...
شما برو تو GameSpot ببین بعضیا چرا به بازی نمره 1 دادن!!
خود GameSpot هم یه مقاله نوشته درباره ی مشکل ها و کرش های بازی.....
همه هم منتظر یه پچی چیزی هستن...
فعلاً که با این بازی دادنش واسه Pc گند زده به همه چی...
شما برو تو GameSpot ببین بعضیا چرا به بازی نمره 1 دادن!!
خود GameSpot هم یه مقاله نوشته درباره ی مشکل ها و کرش های بازی.....
همه هم منتظر یه پچی چیزی هستن...
فکر کنم روی سیستم من یکی اجرا نشه قram 1 cpu 3.06 کارت گرا فیک 7300geforce 256 mb
رو همه سیستم ها می آد
هر کی می رسه می آد مشخصات سیستمش رو می نویسه اینجا . بعد می پرسه به نظرتون اجرا می شه یا نه !!!
یا اجرا می شه یا نمی شه دیگه . غیر از این دو حالت نیست که
توي تاپيك استقلال ظرف 1 ساعت 100 صفحه رفت جلو
چرا جلوي vahid_fisher رو نميگيرن اومده اينجا فقط تبليغ ميكنه
90 درصد پستاشم تو اين تاپيك داده.
دوست عزیز چرا چیزی رو که اطمینان نداری نظر میدی در موردش؛ شما مطمئن باش چیزی رو که مطمئن نباشم در موردش نظر نمیدم این بازی خوره گرافیک مموری داره دلیل اینکه هم میزان مموری مصرف شده گرافیک رو تو منوش نشون میده همینه، طبق خبرهای رسمی برای رسیدن به Texture رویه High شما نیاز به بیش از 600 مگ مموری خالی گرافیک دارین با گرافیک مموری زیر 512 حتی رویه texture متوسط هم بازی کردن سخت یا غیر ممکنه حتی کارتهای غولی مثل 9800GX2 یا 3870X2 هم با اینکه 1 گیگ مموری دارن ولی چون 512 مگ رو هر بورده بازم از متوسط بیشتر نمیتونن Texture رو بزارن .گذاشتن روHigh هیچ ربطی به حجم حافظه نداره
بستگی به سرعت حافظه وسرعتgpu کارت گرافیک داره
اگه حافظه حتی 1 مگ هم کم بیاد داخل بازی نمیتونی بشی
پس دیگه کسی رو مسخره نکن
این لینک رو ببنید حتما :
این متنم از همین لینکه :You simply can not turn the textures to High on with a 512MB card at any reasonable resolution - for that you need more than 600MB of available video RAM.در ضمن این بازی وابستگی بسیار شدیدی هم به CPU داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by milky way; 05-12-2008 at 14:07.
inetl x3100 350 mb
من نوت بوک دارم
من نمی تونم این بازی رو نوت بوک خودم اجرا کنم؟
از پریروز که بازی اومده . کسی هست که تونسته خودش دانلود کرده باشه از بچه های تهران
که بیام ازش بخرم
چون این فروشگا ها همشون پستی هست و سه چهار روز طول می کشه
دوستان با ایننا مقایسه کنید
اینم چند تا شات با تنظیمات تقربا high که میتونید تنظیمات بازی رو توی شات اول ببینید
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
سایز این عکس تغییر کرده است. برروی نوار کلیک کنید تا سایز اصلی عکس را ببینید. سایز اصلی عکس 800x600 می باشد.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x600.
![]()
چقدر مشکل داره اول که دیدم فکر کردم مکس پینه!
دوست عزیز نا امیدمون نکن خواهشا.
انشاالله روی medium اجراش میکنم و چندتا شات خوشگل هم واست میزارم!!! 8600 DDR3 رو اورکلاک میکنم بره رو هوا !![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)