تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 510 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام 3 تا سوال:

1.چجوری میشه تو خونمون دم و دستگاه آهنگری و
    Arcane Enchanter رو داشته باشیم؟
    2.من تو ماموریتی که باعث میشه عضو دارک برادرهود بشی،اون یارو که بهم میگه این سه نفر رو بکش؛ کشتمش.
    حالا باز هم میتونم عضو دارک برادرهود شم؟راهی چیتی هست؟
    3.چجوری میشه لیست enchant هایی که یاد گرفتی رو ببینی؟غیر از اینکه بری سراغ arcane enchanter.

مرسی

سلام
    1. دستگاه آهنگری نمیشه داشته باشی ولی Arcane Enchanter رو میتونی از همونی که خونه رو خریدی بخری گزینه Decorate رو باید بزنی
    2. اون رئیس دارک برادر هود بوده ، دیگه نمیتونی عضوشون بشی مگر این که جنازش رو پیدا کنی و کد
    resurrect 1 رو روش بزنی
    3. راه دیگه ای نداره ، فقط از Arcane Enchanter میشه فهمید

2. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام بعد اینکه smithing elexir خریدم باید چیکار کنم که شمشیرم بیشتر از 84 attack بده؟

پروفشنال G.D.ragon.Ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کسی میتونه نام بهترین سلاح ها و زره ها و نحوه بدست آوردنشون رو بزاره (انگلیسی هم بود, زیاد مسئله ای نیست)

اگه نباشه جاش خالی می مونه oomidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خوب مراحل رو به ترتیب انجام بدید تا یک سلاح قوی در بازی داشته باشید
    کلماتی که به رنگ آبی هستند به صفحه ای که در موردشون توضیح داده شده لینک شده اند از اونجا مواد اولیه برای ساختشون رو نگاه کنید

1 - در ابتدا باید لول Smithing و Enchanting و Alchemy رو به 100 برسونید و پرک هاشو بزنید
    2 - یک ست لباس توسط Smiting بسازید ( مهم نیست چی باشه چون بعد باید بندازید دور ) یا اینکه از یکجا پیدا کنید( این ست شامل : Head - Hand - Ring - Neck میشه )
    3 - Enchant ـه Fortify Alchemy رو توسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی ست بزنید
    4 - ست رو بپوشید و توسط آلکمی Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازید ( 4 عدد کافیه )
    5 - مرحله 2 را تکرار کنید
    6 - potion ـی که در مرحله 4 ساختید رو بخورید و مرحله 3 رو تکرار کنید ( دقت کنید که فقط 30 ثانیه وقت دارید تا یک لباس رو enchant کنید ، بعد از 30 ثانیه اثر Potion میره و باید دوباره یکی دیگه بخورید )
    7 - مرحله 4 رو تکرار کنید
    8 - مراحل 3 تا 7 را آنقدر تکرار کنید تا به حداکثر میزان Fortify برسید ( Fortify Alchemy حداکثر به 29 و Fortify Enchanting حداکثر به 32 میرسه )
    8 - حال یک ست شامل Chest - Hand - Neck - Ring بسازید
    9 - Potion ـه Fortify Enchanting که 32 درصد اضافه میکنه رو بخورید و روی ست ، Enchant ـه Fortify Smithing رو بزنید
    10 - ستی که روش Fortify Alchemy ـه 29 درصد رو زدید بپوشید و Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازید ( 3-4 تا کافیه )
    11 - ستی که در مرحله 9 ساختید رو بپوشید و Potion ـی رو هم که در مرحله 10 ساختید رو بخورید و اسلحه دلخواهتون رو بسازید ( اسلحه های Daedric قوی ترین اسلحه های بازی هستند )
    12 - با استفاده از Grindstone و Potion ـه Smithing دمیج سلاحتون رو افزایش بدید ( برای افزایش آرمور زره هم همین کار را باید انجام بدید )
    13 - یک ست دیگر شامل Hand - Leg - Ring - Neck بسازید
    14 - Potion ـه Fortify Enchanting ـه 32 درصد رو بخورید و روی ست Enchant ـه Fortify One handed + Fortify Two Handed بزنید
    15 - ستی که روش Fortify Alchemy ـه 29 درصد رو زدید بپوشید و توسط آلکمی Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسازید
    16 - حال ست مرحله 14 و Potion ـه مرحله 15 رو بخورید و به دمیج سلاحتون نگاه کنید

یک گلیچ هم وجود داره که با اون میشه دمیج و آرمور رو هر چقدر دوست دارید بالا ببرید ( حتی تا میلیون ) ولی اصلا توصیه نمیشه :
    قبل از انجام مرحله 10 توسط آلکمی Potion ـه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسازید و بخوریدش و بعد ست لباس آلکمی رو یک بار در بیارید و دوباره بپوشید ( درصد بهتر کردن آلچمی از 29 بیشتر میشه ) حالا دوباره Fortify Restoration بسازید و دوباره مرحله بالا رو تکرار کنید

ممنون از راهنماییتون
    من لول Smithing و Enchanting و Alchemy رو 100 کردم ولی توی Enchant گزینهی Fortify Alchemy رو ندارم باید چیکار کنم تا Fortify Alchemy بیاد ممنون میشم جوابمو بدید

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    من لول Smithing و Enchanting و Alchemy رو 100 کردم ولی توی Enchant گزینهی Fortify Alchemy رو ندارم باید چیکار کنم تا Fortify Alchemy بیاد ممنون میشم جوابمو بدید
    سلام باید یه وسیله ای پیدا کنین که Alchemy رو افزایش بده (مثلا لباس یا کلاه) بعد اون رو Disenchant کنین

7. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام باید یه وسیله ای پیدا کنین که Alchemy رو افزایش بده (مثلا لباس یا کلاه) بعد اون رو Disenchant کنین
    ممنون ولی من نفهمیدم. من میخوام ست لباسامو روی میزهArcane Enchanter با Fortify Alchemy ترکیب کنم ولی یه همچین گزینهای(Fortify Alchemy) ندارم نمیدونمم که چجوری Fortify Alchemy فعال کنم اگه کمک کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بعد اینکه smithing elexir خریدم باید چیکار کنم که شمشیرم بیشتر از 84 attack بده؟
    Potion رو بخورید و بعد با Grind Stone دمیج رو افزایش بدید

کسی میتونه نام بهترین سلاح ها و زره ها و نحوه بدست آوردنشون رو بزاره (انگلیسی هم بود, زیاد مسئله ای نیست)
    اینجا انواع اسلحه ها رو نوشته ، اینها دمیج های پایه هستند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون ولی من نفهمیدم. من میخوام ست لباسامو روی میزهArcane Enchanter با Fortify Alchemy ترکیب کنم ولی یه همچین گزینهای(Fortify Alchemy) ندارم نمیدونمم که چجوری Fortify Alchemy فعال کنم اگه کمک کنید ممنون میشم
    با یک لباس پیدا کنی که روش Enchant ـه Alchemy باشه ( مینوسه : Created potions are #% more powerful )
    بعد تو Arcane Enchanter باید اون لباس رو Disenchant کنی تا Fortify Alchemy رو بگیری
    اگه نتونستی پیدا کنی کد زیر رو بزن تا اون لباس رو بهت بده :

Player.additem
    0010df4a 1

یگ گردنبند میده

10. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

منکه دارم با همون شمشیر و تیر و کمون زنگ زده میرم جلو البته همون اوایل بازی هستم.داستان اصلی رو فعلاً بیخیال شدم

12. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با یک لباس پیدا کنی که روش Enchant ـه Alchemy باشه ( مینوسه : Created potions are #% more powerful )
    بعد تو Arcane Enchanter باید اون لباس رو Disenchant کنی تا Fortify Alchemy رو بگیری
    اگه نتونستی پیدا کنی کد زیر رو بزن تا اون لباس رو بهت بده :

Player.additem
    0010df4a 1

یگ گردنبند میده
    [/QUOTE]

ممنون دوست عزیز اگه لطف کنی کد وسیلهای که توی Arcane Enchanter بتونم Fortify Smithing رو فعال کنم بدید یه دنیا ممنون میشم. هرچی گشتم نبود

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت

پيش فرض

منکه دارم با همون شمشیر و تیر و کمون زنگ زده میرم جلو البته همون اوایل بازی هستم.داستان اصلی رو فعلاً بیخیال شدم
    کار خوبی میکنید
    اصلا مراحل اصلی رو نرید که در آخر دیگه بازی بهتون نمیچسبه
    اول همه مراحل فرعی رو برید و بعد مراحل اصلی

ممنون دوست عزیز اگه لطف کنی کد وسیلهای که توی Arcane Enchanter بتونم Fortify Smithing رو فعال کنم بدید یه دنیا ممنون میشم. هرچی گشتم نبود
    همون کد بالا به جای ID ـیه قبلی اینو بزن : 00100e40

15. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •