کسی از این طرحهای گنجینه سپهر بانک صادرات خبر داره؟ اونجور که من حساب کردم نسبت به سپرده گذاری عادی مشتری ضرر هم میکنه!
کسی از این طرحهای گنجینه سپهر بانک صادرات خبر داره؟ اونجور که من حساب کردم نسبت به سپرده گذاری عادی مشتری ضرر هم میکنه!
سلام
من به همراه یکی دیگه توی یه بانک ، ضامن یک نفر هستیم ... ( دو تا ضامن برای یک نفر )
میخواستم بدونم میشه به بانک مراجعه کرد و پرسید که آیا کسی که ضامنش شدیم قسطاشو داده یا نه ؟...
آیا میشه از ضامن بودن انصراف بدیم ؟
اگر تعدادی از قسطاشو نده و بانک بخاد از ضامنها بگیره ، مبلغ رو نصف میکنه و از دو تا ضامن همزمان کم میکنه ؟
می تونید بپرسید اما انصراف امکان نداره
من ميخوام سپردم (بلند مدت 5 ساله ) رو از بانك ملي به بانك مهر منتقل كنم! الان 8 ماه بيشتر نيست ايجاد كردم زياد هم نيست نزديك 300 ميليون ريال
به نظرتون كار درستيه!؟ چقدر فسخ قرار داد جريمه داره؟![]()
فسخش که فکر میکنم سودشو کم میکنن و با هاتون سود 9 ماهه یا یک ساله رو حساب میکنن
حالا بانک مهر چقدر سود میده میخوایید جابجا کنید؟
بستگی داره چقدر از افتتاح گذشته باشه.
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
انصراف از ضمانت رو به این راحتی قبول نمی کنن. چون قرارداد عوض میشه. مگه اینکه طرف بیاد وثیقه ملکی بذاره که از ضامن قوی تره.
بانک برای ضامن بطور مستقل و برای کل مبلغ اقدام میکنه.
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
اصل پول 27 تومنه ماهانه 450 هزار تومن بانك ملي ميده ولي مهر 3 درصد بيشتر هست سالي 800 هزارتومن بيشتر! يعني تقسيم بر 12 كنيم ماهي 65 ه تومن بيشتر كه به نظر خوب مياد! ، نه!؟
ضمنا هنوز 8 ماه گذشته!
بله مبلغ کمی نیست در سال
اگه فسخشم کنید جرمیش میشه همون کسر سود و دادن سود روزشمار که فک کنم 9درصد هستش
يعني بيشتر از نصف پولي كه تا بحال داده پس ميگيره!؟ البته بازم سودش بيشتر ميشه! حتي اگر اون مبلغ رو كسر كنم و 5 سال بانك مهر بمونه بازم
سودش بيشتره ضمن اين كه خسارت رو جبران ميكنه! نظرم قطعي هست پولم رو ميخوام بسپرم دست برادران بانك مهر![]()
دوستان حالا چك من رفتم فسخ كردم چك بين بانكي ميدن؟!(ببين فكر تا كجاهاشو كردم)
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)