من خودم با mx video player فیلم های 720 میبینم
البته نسخه جدیدش
ناگفته نباشه بعضی مواقعه که جلو میزنم افت فریم مشاهده میشه
البته این برنامه ای رو که شما گفتید رو تست میکنیم....
من خودم با mx video player فیلم های 720 میبینم
البته نسخه جدیدش
ناگفته نباشه بعضی مواقعه که جلو میزنم افت فریم مشاهده میشه
البته این برنامه ای رو که شما گفتید رو تست میکنیم....
دقیقا ! در دراز مدت به گوشی آسیب میرسه و گوشی هنگ می کنه
اخه تا به حال کی کیف فابریک رو که قیمتش 15 تومن هست رو سوراخ کرده ؟؟
در گوشی های اندرویدی دوربین 5 مگاپیکسلی X10 مینی عکس های مناسبی داره !
کسی با آرک عکس میگیره آپلود کنه اینجا بزاره ؟
من هم فکر کنم مشکل اینجوری واسم پیش اومده....من دیشب گوشیم رو واسه اولین بار شارژ کردم اما امشب فقط 10% از شارژش باقی مونده
ناکفته نماند امروز تمام برنامه های لازم رو روش نصب کردم و اجرا کردم و بازی هم کلی کردم و دکستاپم هم از همین لایووالپیپراست
اما فکر کنم یه سری برنامه ها دائما اجرا میشن
برنامه gmini هم نصب کردم اما طرز کارشو بلد نیستم... در واقع وقتی میزنم بلوک کنه یه پیغام میده در مورد روت و usb... اصلا روت چی هست.؟؟؟ چکار باید کنم؟
اگه زیاد استفاده کردید این مقدار مصرف باتری مناسبه.من هم فکر کنم مشکل اینجوری واسم پیش اومده....من دیشب گوشیم رو واسه اولین بار شارژ کردم اما امشب فقط 10% از شارژش باقی مونده
ناکفته نماند امروز تمام برنامه های لازم رو روش نصب کردم و اجرا کردم و بازی هم کلی کردم و دکستاپم هم از همین لایووالپیپراست
اما فکر کنم یه سری برنامه ها دائما اجرا میشن
برنامه gmini هم نصب کردم اما طرز کارشو بلد نیستم... در واقع وقتی میزنم بلوک کنه یه پیغام میده در مورد روت و usb... اصلا روت چی هست.؟؟؟ چکار باید کنم؟
خود لایو والپیپر مصرف داره.برنامه های باز رو هم با تسک کیلر ببندید.
gemini هم شما درست میری مشکل اینه که باید گوشیتون روت بشه.
فعلا از تسک کیلر استفاده کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک برا من دانلود نداد
یکی برام اپش کنه اگه دانلودش کرده
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
بله
ولی اگه حساب کنیم شاید مثل یک مدت زیادی استفاده کنیم
وی بعدها چند روز یکبار هم شاید وصلش نکنیم
با اکس تا مینی هم کار کردم
عکسهاش متوسط هست
و صداش هم قابل قبول
مدتی پیش یکی از دوستان گذاشته بود
شاید سرچ کنی پیدا کنی
بفرمایید
Dice player 1.3.2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=hamed1297;6609396]اگه زیاد استفاده کردید این مقدار مصرف باتری مناسبه.
خود لایو والپیپر مصرف داره.برنامه های باز رو هم با تسک کیلر ببندید.
gemini هم شما درست میری مشکل اینه که باید گوشیتون روت بشه.
gimini هم تسک کیلر داره و برنامه های باز رو میبنده اما مشکل اینه که دوباره اجرا میشن و میان تو لیست!!!!
یعنی چی گوشیم روت باشه؟
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
gimini هم تسک کیلر داره و برنامه های باز رو میبنده اما مشکل اینه که دوباره اجرا میشن و میان تو لیست!!!!
یعنی چی گوشیم روت باشه؟
بعضی از برنامه ها هستن که حتی اگه بسته هم بشن باز خود به خود اجرا میشن .یک سریشون که لازم نداری مثل مارکت ها رو میتونی بلاک کنی تا زمانی که لازمشون دارید نیاز به نصب مجدد نباشه.
روت کردن توی گوشی های آندروئیدی یعنی دسترسی به فایلهای سیستمی و در واقع ادمین شدن برای خیلی از کارا.
بعضی از برنامه ها هستن که حتی اگه بسته هم بشن باز خود به خود اجرا میشن .یک سریشون که لازم نداری مثل مارکت ها رو میتونی بلاک کنی تا زمانی که لازمشون دارید نیاز به نصب مجدد نباشه.
روت کردن توی گوشی های آندروئیدی یعنی دسترسی به فایلهای سیستمی و در واقع ادمین شدن برای خیلی از کارا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)