شما همون روز اعزام هر جا نيرو كم داشته باشه اعزامت ميشي همونجا.
ارگان و شهري كه اعزام ميشي همون روز مشخص ميشه.
فعلاً مشخص نيست.
شما همون روز اعزام هر جا نيرو كم داشته باشه اعزامت ميشي همونجا.
ارگان و شهري كه اعزام ميشي همون روز مشخص ميشه.
فعلاً مشخص نيست.
احتمالا اون پادگنی که شما بودین اهمیت نمیدادن چون من خودم به عینه 4 نفر از دوستام اینطور دیدم !
در هر صورت وقت شما 6 ساله براي كارشناسي.
اگه نتوني واحدا رو تطبيق بدي چطوري ميخواي 3 ساله تموم كني رشته ي جديد رو؟[/QUOTE]
من چون هنوز کارت سبزم نیامده وگفته اند حدود یکسال تا وقت اعزام باید زمان داشته باشید(یکسال دیگر می توانم بروم)وچون هر دو دانشگاه مقصد من پیام نور است و من می خواهم در مدتی که در دانشگاه پیام نور هستم به خدمت بروم ایا حداقل یک سال به من معافیت تحصیلی می دهند تا یک سال دیگر با کارت سبزم به خدمت بروم؟
با تشکر
سلام
من آمار طرح نخبگی رو گرفتم میگم دوستان شاید به کارشون بیاد
کسایی که فوق لیسانس یا دکترا دارند یا لیسانسی که یه کم سابقه کار داشته باشه (شرایطتون هر جور هست برید شانسه دیگه)
میتونند توی این برنامه شرکت کنند
باید برید میدون سبلان (البته باری تهرانی ها اینجوره) به سمت اتوبان امام علی اولین پل هوایی سفید رنگ پادگان شهید محمد علی نظران هست
میری اونجا نوبت میگیری بهت یه فرم میدن پر کنی
مشخصات و اینا رو می نویسی بهتره رزومه هم همراهت باشه
هر چی فکر میکنی تا حالا انجام دادی مثل مدرک،دوره آموزشی، سابقه کار همه رو تو رزومت بنویس
اینا رو میگیرن بررسی میکنن
اگه رشته و شرایط شما براشون قابل قبول باشه بهت اس ام اسی خبر میدن بیای برای تکمیل پرونده بری اونجا
بعد به یکی از سازمان های نظامی معرفی تون می کنند
شمام مراجعه میکنید به اون سازما ن نظامی با مسئول مربوطش صحبت مبکنبد
بهتون وقت میده
بعد براتون یه پروژه تعیین میکنند که باید برای اون سازمان نظامی انجام بدی
انجام که دادی تموم شد اگه مورد قبولشون بود و خوششون بیاد از 4 ماه تا معافیت کامل نهایتا ازت کم میکنند
آخییش نفسم گرفت چجقدر حرف زدم
فقط یادتون باشه کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلیتون هم همراهتون باشه
سوالی بود بپرسیددر خدمتیم![]()
Last edited by shahinfarasystem; 09-06-2011 at 14:44.
یه وقت یه جایه دورافتاده نندازن اونوقت
من که الان مازاد هستم این رو میشه یه کاری کرد خودم هر جا دلم خواست همونجا برم؟
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
در ضمن این مازاد بودن کلا خوبه یا بد؟
اين مازاد بودن از اون جهت خوبه كه اگه آشنا داشته باشي بيفتي بهترين جا براي آموزشي چون كد نخوردي كه ديگه نشه كاريش كرد.
من خودم مازاد شدم و آموزشي رو شهر ِ خودمون افتادم البته شانسي نه با بند پ.
----------------
سوال اون دستمون درباره معافيت تحصيلي راستش نميدونم. فك نميكنم بشه. شما فك كنم 6 ماه بعد از اتمام اون 6 سال وقت داشته باشي دفترچه بفرستي. چيز بيشتري نميدونم.
مازاد یعنی هرجایی که زمان تقسیم نیرو نیاز داشته باشن میفرستنتون اونجا!!!
یکی از مزیت های مازاد بودن اینه که اگه آشنا داشته باشی و بندازی تو کار میتونه آموزشی بندازت جای خوبی !
دوستان از همگی ممنون
من فکر نمیکردم اضافی بودن بعضی وقتها اینقدر هم خوب باشه.
برم ببینم چکار میتونم بکنم.
با سلام دوباره ، راستی دوستان من پدرم 6 ماه جبه بوده (اجباری - یعنی داوطلبی نبوده) . به من کسری میخوره ؟
شنیدم به ازای هر ماه 18 روز میخوره ولی الان دوستان میگن 9 روز ؟ اصلا کسری میدن ؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)