منظورم این بازی خاص بود. دیدم نگرانیتون دفاع هست (علیرضا جان) اما کیتا رو به عنوان هافبک دفاعی نوشتید. گفتم شاید از دستتون در رفته. بدون پیکه و پویول و با مستقر شدن بوسکتس در دفاع بازم ترجیح می دید کیتا رو داشته باشیم؟ تو مهارت های این دو حرفی نیست.
![]()
منظورم این بازی خاص بود. دیدم نگرانیتون دفاع هست (علیرضا جان) اما کیتا رو به عنوان هافبک دفاعی نوشتید. گفتم شاید از دستتون در رفته. بدون پیکه و پویول و با مستقر شدن بوسکتس در دفاع بازم ترجیح می دید کیتا رو داشته باشیم؟ تو مهارت های این دو حرفی نیست.
![]()
آها!
اینجا دیگه پپ باید هنر خودش رو نشون بده .. کلا این چند سال چهار پنج بار بازیکن ها رو خارج از پست های اصیلشون تو بازیهای حساس بازی داده و اکثرا نتیجه گرفته. حالا چه بوسکتس بره عقب چه هر ترکیب دیگه ای داشته باشیم امیدوارم نتیجه خوبی بده.
مخلصیم.
لیورپول خواهان گاگو...
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
گفته میشود که فرناندو گاگو در پایان فصل از رئال مادرید جدا خواهد شد و باشگاه لیورپول یکی از مشتریان او است...
باشگاه لیورپول انگلیس به فرناندو گاگو ، ستاره ی جوان رئال مادرید علاقه مند شده است و در انتهای فصل مذاکرات را برای خرید این بازیکن شروع خواهد کرد.
به گزارش The People به دلیل اینکه گاگو در تمرینات باشگاه رئال مادرید با پدرو لئون دعوا کرده است میخواهد در پایان این فصل از رئال مادرید جدا شود.مورینیو از گاگو در ترکیب اصلی خیلی کم استفاده میکند و ادعا میشود که این بازیکن مذاکرات را با لیورپول شروع کرده است.
باشگاه رئال مادرید قیمت گاگو را 10 میلیون یورو اعلام کرده است اما پیشنهاد لیورپول چیزی حدود 8 میلیون یورو است و گفته میشود که مسئولان رئال مادرید از این پیشنهاد استقبال میکنند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سينا جان براي دفاع مياني كه بايد دو نفر انتخاب بشن كه اعتماد به نفس بالايي داشته باشن و بدون استرس بازي كنن
آبيدال كه فكر كنم همه قبول داشته باشن كه امسال از نظر رفتار با توپ به كلي دگرگون شده و خيلي ريلكس و راحت استپ ميكنه دريبل ميزنه و پاس ميده
تنها بازيكنايي كه در نبود پويول و پيكه اين خصوصيات رو دارن
مسي ژاوي اينيستا و بوسكتس هستن سه تاي اول رو كه نميشه گذاشت دفاع
ميمونه بوسكتس كه براي دفاع مياني جواب هم داده
من فكر كنم همين دو نفر دفاع مياني باشن
مگر اينكه گوارديولا به بازيكن نامطمئني مثل ميليتو اعتماد كنه
خب اگه بوسكتس و آبيدال برن دفاع
هافپك دفاعي هم بين ماسكرانو و كيتا به يكي ميرسه ( البته شايد گوارديولا روي كيتا به عنوان هافپك دفاعي هيچ حسابي نكنه و همچنان كيتا رو ذخيره ژاوي و اينيستا بدونه)
اينجا ديگه نظر نهايي رو گوارديولا ميده آيا بارسا با توجه به سبك آرسنال و روش خودش نياز به تخريبچي داره
اگه داره كه تنها گزينه ماسكرانو هست
در غير اين صورت كيتا هم ميتونه توي هافپك دفاعي بازي كنه چون به نظر من بيشترين شباهت رو به ماسكرانو داره
البته نه از نظر چهره
ولي يه احتمال ديگه هست كه ممكنه همه مارو غافلگير كنه
اين كه خود كيتا بره دفاع مياني و بوسكتس سر جاش بازي كنه با حمايت ويژه و نزديك بازي كردن به كيتا
Last edited by گرافيكار; 07-03-2011 at 12:43.
اینجارو وقتی دیشب گفت چقدر خندیدم خدا............
انگار داره واسه بچه توضیح میده!
مربی خوب،باید به بازیکنش یاد بده چطور پنالتی بزنه!
فکر کنم دیگه مورینیو با صحبتهای دیشب علیفر کلاً به راه راست هدایت شد و از امروز کلاس آموزشی پنالتی میذاره واسه بازیکنا
تركيب مورد علاقه من براي بازي با آرسنال
هرچند سيستم بارسا و جايگاه بازيكنا در طول بازي بسيار متغيره
وقتي خوب فكر كردم ديدم حرف سينا جان معقول تره و ماسكرانو به دلايلي بهتره
حداقل براي نيمه اول
![]()
گزارش روز: گواردیولا از نوکمپ به بیمارستان؛ بیمار فراری
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا پس از آنکه چهارشنبه شب همراه با تیمش از والنسیا به بارسلونا بازگشت، به خاطر شدت یافتن کمردردش در کلینیکی در بارسلونا بستری شد.
با وجود بستری بودن گواردیولا در بیمارستان، او از اوضاع تیمش غافل نیست و صبح روز شنبه بود که تاکتیکهای بارسا برای دیدار شنبه شبش مقابل ساراگوسا در اتاق 712 کلینیک «دسوس» بارسلونا و در حضور تیتو ویلانووا ، دستیار گواردیولا ، اتخاذ شد.
با این وجود و پس از جلسه ای که ظهر شنبه میان پزشکان کلینیک و اعضای کادر پزشکی بارسلونا تشکیل شد، مربی جوان بارسا این اجازه را یافت تا برای دیدار تیمش مقابل ساراگوسا، کلینیک را ترک کند و به «نوکمپ»برود .
گواردیولا از نزدیک بازی تیمش مقابل تیم قعرنشین ساراگوسا که بابرد 0-1 بارسا همراه بود را تماشا کرد و مجددا رهسپار کلینیک شد تا برای چهارمین شب متوالی در آنجا بستری شود.مشکل مربی جوان بارسا، عود کردن بیماری دیسک کمر اوست ولی با این وجود پزشکان کلینیک به گواردیولا اجازه این را دادند تا صبح روز شنبه به «نوکمپ» رفته تا درکنار شاگردانش باشد ولی او بلافاصله پس از بازی به بیمارستان بازگشت تا مراحل درمانی اش طی شود
البته در جریان بازی، گواردیولا در کنار زمین چمن چندان فعال نبود و اولین باری که از روی نیمکت بلند شد به شدت مورد تشویق هواداران حاضر در ورزشگاه قرار گرفت ولی در جریان مسابقه او نمی توانست روی صندلی آرام بگیرد و بارها به کنار میدان آمده و به بازیکنانش نکاتی را یادآوری می کرد.
در کنفرانس خبری پس از بازی بود که فرانسسک تیتو ویلانووا، دستیار گواردیولا از اوضاع جسمانی مربی محبوب بارسا صحبت کرد:« اوضاع گواردیولا نسبت به بازی والنسیا بهتر شده است و دیگر مثل قبل سختی نمی کشد.»
گواردیولا به دلیل کمر درد ممکن بود شانس حضور برروی نیمکت تیمش در دیدار مقابل والنسیا را نیز از دست بدهد ولی در نهایت با شاگردانش به والنسیا سفر کرد و در ورزشگاه مستایا حاضر بود. بلافاصله پس از بازگشت گواردیولا به بارسلونا بود که او در این کلینیک بستری شد و پس از آن بود که بیماری اش دیسک کمر تشخیص داده شد.
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/7
گواردیولا از بیمارستان مرخص شد
پپ گواردیولا عصر امروز در کنفرانس خبری تیمش شرکت خواهد کرد
سایت گل- پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا بعدازظهر امروز از کلینیک دسوس بارسلونا مرخص شد.او پس از 5 شب بستری بودن در این کلینیک، امشب را در خانه اش سپری خواهد کرد.
بدین ترتیب گواردیولا این فرصت را خواهد داشت تا در کنفرانس خبری پیش از دیدار تیمش مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا که ساعت 17.15 به وقت اروپای مرکزی برگزار می شود، شرکت خواهد کرد.
گواردیولا پس از آن در جلسه تمرینی تیمش که ساعت 18 برگزار می شود حضور خواهد یافت .
او نیمه شب چهارشنبه و پس از بازگشت از والنسیا در کلینیک دسوس بستری شد . گواردیولا چند هفته ای بود که در ناحیه کمرش احساس درد می کرد و پس از انجام معایناتی مشخص شد که مشکل او دیسک کمر است
با این وجود، گواردیولا شنبه شب در جریان دیدار تیمش مقابل ساراگوسا روی نیمکت بارسا نشست و پس از آن مجددا به بیمارستان بازگشت.
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/3/7
The Front: Sport
07.03.2011
REPEAT IT, MESSI
He scored four goals to Arsenal one year ago.
On April 6th, 2010 he scored a poker of goals to qualify Barça to semifinals
“We don’t even think about not qualifying“, says Leo.
Puyol, KO
Guardiola will be out of the Hospital today and will attend to the press conference
Arsène Wenger “The Camp Nou doesn’t scare us“
March 7, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Front: El Mundo Deportivo
07.03.2011
VALDÉS YES, PUYOL NO
Decisive against Zaragoza, the goal keeper hopes it will be a magical night to qualify.
The captain suffered a relapse so Abidal and Busi may be the starter defenders
Pedro: “We’ve learned of what happened against Inter. 90 minutes is enough time“.
Wenger plans a defensive match with Eboué instead of Arshavin.
March 7, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الکس فرناندز ششمین بازیکن آکادمی که مورینیو در تیم اصلی استفاده کرده
خوان کارلوس ، متئوس ، آدان ، سارابیا و موراتا نیز در این فصل توسط مربی افتاده شده اند
خوزه مورینیو دیشب در بازی مقابل راسینگ سانتاندر برای اولین بار از بازیکن جوان تیم الکس فرناندز در تیم اصلی استفاده کرد. این بازیکن ششمین بازیکن اکادمی است که در این فصل مورینیو در تیم اصلی بازی داده است. خوان کارلوس ، متئوس ، آدان ، سارابیا و موراتا دیگر بازیکنان آکادمی هستند که موفق شده اند در تیم اصلی بازی کنند.
در دقیقه 88 بازی با راسینگ ، مورینیو تصمیم گرفت الکس فرناندز را بجای مسوت اوزیل به زمین بفرستد. این هافبک جوان قبلا در مسابقات پیش فصل در لس آنجلس نظر مربی پرتغالی را برای آوردن او به تیم اصلی جلب کرده بود.
خوان کارلوس اولین بازیکن جوان تیم است که مورینیو از او در بازی هفته ششم مقابل دپورتیوو استفاده کرد. این بازیکن 12 دقیقه بازی کرد و یک بازی خوب انجام داد و توانایی های دریبل زنی فوق العاده اش را در برنابئو نشان داد.
جوانان تیم شانس بیشتری در لیگ قهرمانان داشته اند. متئوس اولین بازی خودش را در آمستردام ارنا انجام داد ، در حالی که سارابیا و آدان توانستند در مقابل اوسر در آخرین بازی از مرحله گروهی لیگ قهرمانان به میدان بروند. موراتا هم اولین بار در ورزشگاه La Romareda به میدان رفت و نزدیک بود در اولین دقایق حضورش موفق به گلزنی شود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچراغ سبز گالیانی برای کاکا...
آدریانو گالیانی عنوان کرد که اگر قیمت کاکا مناسب باشد آن ها میتوانند کاکا را دوباره به سن سیرو برگردانند.
کاکا که مدت هاست نتوانسته است انتظارات را در رئال مادرید برآورده کند ممکن است در انتهای فصل به آث میلان برگردد.
آدریانو گالیانی ، مدیرعامل باشگاه آث میلان گفت:
"ناراحتم از اینکه کاکا با رئال مادرید نتوانست آن فرم خوب خود را ادامه دهد و اگر او بخواهد دوباره به میلان برگردد باید حقوق سالانه ای که میگیرد را تا حد قابل توجهی کاهش دهد ، بودجه ی ما فقط حقوق ایبراهیموویچ را تقبل میکند."
گالیانی در مورد بازیشان مقابل تاتهام در لیگ قهرمانان هم به Domenica Sportiva گفت که ماسیمیلیانو آلگری باید آلکساندر مرکل را از ابتدا بازی دهد.
اما La Gazzetta Dello Sport ادعا کرده که آگلری در خط هافبک متیو فلامینی، مارک یانکلوفسکی و کلارنس سیدورف را بازی خواهد داد و پاتو، روبینیو و زلاتان ایبراهیموویج هم سه مهاجم این تیم در بازی خواهند بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید"تا آخر میجنگیم"
بنزما و کانالس نظرات خود را در مورد پیروزی مقابل راسینگ به خبرنگاران اعلام کردند.
کریم بنزما در بازی دیشب 2 گل از 3 گل تیمش را به ثمر رساند و کانالس نیز اولین بازیش را در "ال ساردینرو" پس از ترک راسینگ به عنوان یک مادریدی انجام داد.
بنزما:
"از نظر جسمی و روحی احساس خوبی دارم.احساس میکنم بازی به بازی بهتر میشوم.سخت تلاش کردن را ادامه میدهم و تلاش میکنم که گلزنی کنم.این تیم،تیم بزرگی است و تلاش میکنم در این تیم بهترین باشم"
"احساس خوبی درباره بازی در کنار آدبایور دارم و امیدوارم در بازی بعدی نیز در کنار او بازی کنم.مورینیو با من از نظر روانی کار کرده است.در زمین به خوبی کارم را انجام میدهم،که این خبر خوبی برای همه ما است"
کانالس:
"همیشه سپاسگزار این هواداران خواهم بود چرا که این تیم بود که به من کمک کرد.بازی سختی بود اما ما خوب کار کردیم.پیروزی مهمی بود.در تمام دقایق،بازی را تحت کنترل داشتیم و میتوانستیم با اختلاف گل بیشتری پیروز شویم"
"هنوز زمان زیادی تا پایان لیگ مانده و ما ناامید نیستیم.تیمی داریم که میخواهد در هر سه رقابت پیروز شود و ما تا آخر میجنگیم"
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدLionel Messi - Cristiano Ronaldo Head To Head
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)