بله همشون ندارند
قیمتش 15تومنه
بله همشون ندارند
قیمتش 15تومنه
سلام مرسي . مگه E2LP كاملترين مدل نيست ؟ پس چرا نداره ؟ براي نصب بدنه ماشين رو سوراخ ميكنن؟
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
هیچ مدلیش نداره ! بدنه رو هم سوراخ نمیکنن ! تیغه برف پاک کن ها باز میشه خود طوری جا داره میرو تو جاش !
----------
یه سوال ! الان این ثبت نامیا که تو سایت ایرانخودرو گذاشته برای بهمن ! همون موقع 100 درصد تحویل میده !؟
فکر نمیکنم دقیقا همون زمان بدن به احتمال زیاد دیر کرد داره و اگه رنو روابطشو با ایران قطع کنه شاید اصلا ندن چون قطعه ندارن
الان که ظرفیتش پر شده ولی شرایط فروش نقدیش خوب بود ,چون همیشه برای من حدالقل ثابت شده که تحویل نقدی ها به موقع وشاید با10 روز دیر کرد بیاد
ولی فروش ودیعه ای را خدا داند
من ef7 ودیعه ای ثبت نام کردم با 2 ماه دیر کرد اومد ,1قرون هم بابت دیر کرد بم ندادن
سلام . مرسي ! نيازي به دزد گير هست ؟ آخه شنيدم در صندوق راحت باز ميشه !
سنسور دنده عقب چطور ؟
نمد در موتور نيازه ؟ نمد صندوق چطور ؟
مرسي
سلام
بله اگه دزدگیر نصب کنید قطعا قابل اطمینان تره
برای درب صندوق هم میتونید قفل را با نمونه پیکانی عوض کنید چون مال خودش راحت باز میشه
به نظرم خرید قفل زاپاس هم خیلی خوبه برای ال90 و ضروریه ,قیمت زریادی هم نداره
خرید نمد ها هم بستگی به خودتون داره
میتونید نمد کاپوت را نصب کنید که در این صورت صدای موتور کمتر بیرون میاد
ولی از نظر نما و زیبایی به نظرم نمد های صندوق را نصب کن خیلی زیبا تر میشه
سنسور عقب هم برای ال90 جزء لوازم بسیار واجب و ضروریه البته بستگی به دست فرمون خودتون داره ولی نصبش با توجه به دید بد عقب خیلی خوبه
سلام مرسي . با توجه به سيستم برق L90 شما چه دزدگيري رو پيسنهاد ميديد ؟؟؟ سنسور چه ماركي ؟
ممنون))
سلام
يكي از دوستام به تازگي يه تندر 90 فول مدل 1390 داشت كه فروخت. يه سري لوازم روش بود كه كلا حدود يكسال هم كار كردشون هست. ميخواستم از دوستان سوال كنم كه اگراين لوازم رو من بخوام بردارم چند مي ارزن؟
1-لامپ زنون پروژكتور با حباب مخصوص و ... مارك فيليپس(از كجا متوجه بشم نسل يك هست يا دو؟)
2-لامپ سفيد يخي براي چراغهاي جلو و لامپ LED براي چراغهاي خطر
3-فول فلاپ گلگيرها.
4-گل پخش كن دو جفت
5-توري زير برف پاك كن
6-قاب روي كمكهاي جلو
7-لاستيك زير پائي كامل
8-لاستيك صندوق عقب
9-دور فرموني جنس مرغوب
10-پوست پوشش دهنده جهت اسپيكرهاي عقب
11-قفل فرمان دوكاره(فرموني / عصائي)
12-بادگيرهاي شيشه هاي درهاي جلو(كره اي)
13-نمد كاپوت و صندوق عقب
خودش رفته خ ملت قيمت آكبندشون رو گرفته حدود 380 تومن كلا.حالا من با توجه به يكسال كاركرد چقدر بدم بهش.
ممنون
سلام حسين جان.
اگر قفل پيكاني بزاريم تداخلي تو باز شدن در از روي دزدگير كه ايجاد نميكنه؟قفل بهتر و با كيفيت تري هم هست تو بازار؟
منظورت چیه ؟ یعنی بعد از آببندی این صدا از بین میره ؟!!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)