راهی که میری درسته و باید جواب بده
فقط توجه کن اون بکاپی که داری زیاد از روش نگذشته باشه اگه نه برات دوباره از اول آپدیت میکنه
راهی که میری درسته و باید جواب بده
فقط توجه کن اون بکاپی که داری زیاد از روش نگذشته باشه اگه نه برات دوباره از اول آپدیت میکنه
فکر کنم همین باشه مال من قدیمیه از صفحه اول همین سایت گرفتم همون 7 8 ماه پیش .اینون برا دوستم نصب کردو و اپدیتشم کردم اگه فایل آپ اون کپی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید جدیدشو دانلود کنم؟اگه لینک جدیدترینش و دارین ممنون میشم قرار بدین
سلام
در مورد پیغام Failed زمانی اتفاق میوفته که کمودو نتونه برای آپدیت به سرور وصل بشه که دو عامل اصلی داره> یا به اینترنت وصل نباشید یا اینکه ترافیک شبکه بالا باشه و در اثر اون سرعت اینترنت شما خیلی خیلی کند بشه. راحل اینه که در دفعات بعد سعی کنید.
![]()
سلامفکر کنم همین باشه مال من قدیمیه از صفحه اول همین سایت گرفتم همون 7 8 ماه پیش .اینون برا دوستم نصب کردو و اپدیتشم کردم اگه فایل آپ اون کپی کنم مشکلی پیش نمیاد؟ یا باید جدیدشو دانلود کنم؟اگه لینک جدیدترینش و دارین ممنون میشم قرار بدین
نیازی نیست دانلود کنید، شما میتونید فایل bases.cav را از سیستم دوستتون کپی کنید و روی سیستم خودتون استفاده کنید و مشکلی نداره.
Last edited by Jadda; 03-08-2011 at 14:47.
من مشکلم حل شد .خیلی ممنون از کمکتون.دیتا بیسم قدیمی بود.بازم تشکر میکنم
راستی کسی نمیدونه نسخه جدید کومودو هم مجانیه یا نه؟منظورم لازم نبودم سریال و کرک
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم و طبق گفته های ملیح -رئیس شرکت کمودو- اینترنت سکیوریتی کمودو همیشه رایگانه و رایگان میمونه..... چون سیاست و خط مشی این شرکت در قبال سیستمهای خانگی اینه که کمودو بابت حفاظت سیستم کاربران خانگی پولی دریافت نمیکنه؛ بنابراین خیالتون راحت باشه....![]()
سلام دوستان
بنده هم تقریبا 3 ماه میشه که comodo internet security را نصب کردم و مشکل چندانی با این محصول حرفه ای نداشتم
اما تازگی وقتی فایروال کمودو به فایلی گیر میدهد و پیام هشدار می دهد موقعی که می خوام مشخصات ان فایل مورد نظر کمودو را
از روی پیام هشدار کلیک کنم و مسیر ان فایل را بدونم فایروال کمودو اجازه باز شدن مسیر ان فایل مورد نظر نمی دهد و روی سربرگ
خودش پیام Not Responding ظاهر میشه.
1-به نظر شما چرااین پیام میده و برای رفع این مشکل باید چه کار کنم؟
2-ایا باید کلا comodo رو پاک کنم و دوباره نصب کنم؟
3-ایا میشه برای رفع این حالت ان را repair کرد؟
4-بنده برای اطمینان کل ویندوز با super antispyware-mbam-comodo با اخرین ابدیت انها اسکن کردم که مورد مخربی پیدا نشد
البته تنظیمات بنده همان تنظیمات اقا مهران است.
در ضمن باعث افتخار از زحمات دوست فرزانه ام jadda عزیز (همچنین سایر دوستان) که ا نجمن کمودو را خالصانه پربار کرده اند
تشکر کنم.
همچنین اقا مهران شما ییکه اول بار قدرت و ارامش خاطر این محصول امنیتی برای بنده و خیلی از هموطنان عزیزمان روشن کردید
از شماهم سپاسگذارم. امیدوارم روزی دوباره به این انجمن برگردید
سلامت باشید.
سلام
وقتی روی قسمتی که من با فلش سبز نشون دادم کلیک کنیم پنجره Properties فایل باز میشه و گاهی اوقات زیر پیغام کمودو قرار میگیره، میتونید پیغام کمودو را با موس کمی جابجا کنید تا پنجره Properties فایل مشخص بشه(توی عکس من اینکارو کردم):
====
کمودو را باز کنید و از بخش More روی Diagnostics کلیک کنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا میکنه؟ اگر مشکلی پیدا کنه سعی میکنه رفعش کنه.
ضمناً سعی کنید از برنامه CCleaner هم استفاده کنید و هر چند وقت سیستم را تمییز کنید و با این برنامه Startup را هم چک بکنید و برنامه های اضافی که ضروری نیست با ویندوز لود بشه را از استارتاپ خارج کنید.
دست آخر اگر مشکل همچنان پابرجاست میتونید کمودو را repair بکنید یا مجدداً نصب کنید.
با سلام دوستان ایا نسخه جدید فایر وال کومودو نسبت به نسخه 5.4 تغییرمحسوسی کرده؟ ممنون از راهنمایی تون
....
بعد از نصب خیلی سرعت کامیپوتر رو آوورد پایین ...
چون خیلی بررسی می کرد ...
نمی شه واسش تعریف کنیم که تمام فایل های داخل درایو ویندوز مطمئن هستن و کلا نمی خوایم اکسن کن ی ...
در هنگام اجرا هم بررسی نکن ه ...
کلا در مورد درایو ویندوز اینجوری واسش تعریف کنیم که انگار نصب نیسیتی!!!!
==========
اما باز در مورد درایو های دیگه و مخصوصا فلش بشه تعریف کرد که کلا فایل های اجراییش اجرا نشه ... اگرم می خواد اجرا بشه با حفاظت خیلی خیلی بالا اجرا بشه...
==========
آموزشی تصویری در مورد قسمت های مختلف این نرم افزار هست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)