تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 380 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اره این مسئله رو بهم گفته بودن و احتمالا همون EX720 که دوستمون دارن رو بگیرم به جای NX720 ، و در نهایت هم اینکه ما چون ایلام هستیم، نزدیک بانه هستیم و سریع میریم و میایم(5 ساعت)... ولی خوب من نگران اینم که بارون میباره تو کل مسیر ایلام-کرمانشاه-کردستان و باید یه نایلون گنده با خودم ببرم براش؟! یا چجوری بیارمش؟
    مسئله اینه که الان یه شهر هست به اسم نوسود و اونم مرزی هستش و قبلا دیدم یه فروشگاه گنده‌ی تی‌وی داشت که ملت برای تلوزیون عمده خریدن میرفتن اونجا!!! یه شهر کوچیک با کمتر از 5000 جمعیت میباشه!!! شایدم روستا باشه اصلا... به هر صورت، نمیدونم وقت بذارم یه سر هم برم اونجا و کیفیت و اختلاف رو ببینم یا همون برم بانه و بخرم یا از سایت بانه مارکت بخرم یا چیکار بکنم؟!
    زیاد به سایت اطمینان نکنین! میخواین کلی پول خرج کنین شوخی که نیست!!!
    روستایی هم که گفتین من نشنیدم نمیدونم ارزش داره برین اونجا یا نه!
    همون بانه بهتره ولی باید قبل از رفتن یه پرس و جویی بکنین ببینین وضعیت چجوریه! چند وقت پیش هم ما رفته بود ولی اون موقع نمیذاشتن هیچ جنسی از بازرسی رد بشه و همه رو برمی گردوندن
    ما هم مجبور شدیدم 80 تومن به نفر بدیم تا برامون بیاره!!!

.....................................

یهتره دیگه تو این تاپیک به بحث در مورد شهرهای مرزی ادامه ندیم چون طبق قوانین ممنوع هست.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

یهتره دیگه تو این تاپیک به بحث در مورد شهرهای مرزی ادامه ندیم چون طبق قوانین ممنوع هست.
    اوکی تنکس.....

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان عزیز این 4 مدل چه فرفی باهم دارن ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کد:
    خب اونجا که همه توضیحات و مشخصاتش رو نوشته دیگه حرفی برای گفتن نذاشته!
    احتمالا 8600 از بقیه بهتر باشه چون جزء آخرین مدل های هست که معرفی شده.
    اگه به جز مشخصاتش چیز دیگه ای میخواین من در خدمتم.

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من دنبال یه تلویزیون24 یا 26 یا 32 هستم که بزارم اتاق خودم آخه بچه ها واقعا اذیت میکنن و همش سریالای مزخرف جم و فارسی و کوفت و... امکانات هم اگه فول اچ دی باشه عالی میشه همچنین قابلیت پخش فرمت mkv هم داشته باشه که برام خیلی مهمه من خودم یه مدل از ایکس ویژن دیدم اما نمیدونم خوب هستند یا نه چون خود فروشنده هم زیاد بهش اعتمادی نداشت و میگفت عمرشون کمه خودم از سامسونگ خوشم میاد اما نمیدونم همچین مدلی داره یا نه؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

سلام من دنبال یه تلویزیون24 یا 26 یا 32 هستم که بزارم اتاق خودم آخه بچه ها واقعا اذیت میکنن و همش سریالای مزخرف جم و فارسی و کوفت و... امکانات هم اگه فول اچ دی باشه عالی میشه همچنین قابلیت پخش فرمت mkv هم داشته باشه که برام خیلی مهمه من خودم یه مدل از ایکس ویژن دیدم اما نمیدونم خوب هستند یا نه چون خود فروشنده هم زیاد بهش اعتمادی نداشت و میگفت عمرشون کمه خودم از سامسونگ خوشم میاد اما نمیدونم همچین مدلی داره یا نه؟
    تاچه قیمت میخوای تا راهنماییت کنیم.

8. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

سامسونگم فرقی با ایکس ویژن نداره بجز پنلش، کلا وسایل برقی این دوره زمونه همه الکی شدن،
    اصلا واسه سایز زیر 46 اینچ دنبال Full HD نباشید که فقط پولتونو هدر میدین دوست من بخاطر تراکم پیکسل بالا و بلا استفاده، تو اون سایز HD کفایت میکنه، واسه فرمت MKV مدلای ال جی، سامسونگ، ایکس ویژن بهمراه زیرنویس ساپورت میکنن.
    شارپ و پاناسونیکم MKV رو پخش میکنن احتمالا.
    اگه بودجه 1.400 داشتید پلاسمای سامسونگ 43 اینچو پیشنهاد میکردم، در کل واسه اتاق خواب چون معمولا نور کمه بهترین تصویرو میتونید از پلاسما بگیرید.

10. این کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بودجه تا 800 تومن حدودا
    سایز بزرگ نمیخوام دیگه حداکثر 32 باشه
    ممنون میشم یه مدل خوب حالا از هربرندی که بتونه mkv با زیرنویس پخش کنه معرفی کنید

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کد:
    طبق تحقیقاتم 66100 و 67100 جز رنگ بنده فرق دیگه ای ندارن.
    فرق 76100 با مدل های بالا، 2 برابر بودن فرکانس پنل و قابلیت انطباق هست.
    فرق 86000 با 76100 تو دو هسته ای بودن پردازندشه که توی برنامه های اسمارت و براوزر کاربرد داره ولی بین علما اختلاف هست که آیا 86000 مثل 96000 فول هست یا اج؟
    نکته دیگه که می مونه اینه که ممکنه مدل های بانه ای یه فرق های جزئی هم با مدل های معادل مونتاژ داخلشون داشته باشند برای همین اگر قابلیت خاصی مثل گیرنده داخلی مد نظرتون هست موقع خرید با فروشنده قطعی کنید.
    Last edited by smhsh121; 06-12-2012 at 21:01.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان LED تا یک میلیون و پانصد چی پیشنهاد میکنید.سایزش 37 اگه باشه که عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •