تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 311 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسی این یکی دو روزه با بازی مشکل نداشته؟من دیروز وصل شدم به لایو اومدم یه دست لایو بازی کنم دیدم اسم بازیکنان منچستر همه بهم خورده و عجیب غریب شده.بعد از بازی دیدم همه تیمها همینطوری شدن.اسکواد جدیدی هم نیومده بود که دانلود کنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
    من اینارو نمی خوام من فوتبالیت های قدیمی رو می خوام من زمانی رو می خوام که روبرتو باجو پنالتی فینال 1994 رو به اسمون زد
    من نقل و انتقال هیجانی سال 2000 که فیگو از بارسا به رئال اومد رو میخوام من گل پای چپ زیدان به لورکوزن در فینال جام باشگاه های اروپا رو می خوام در سال 2001 رو می خوام
    یادش بخیر وقتی رئال مادرید با رونالدو ، رائول ، فیگو ، بکهام ، مورینتس ، زیدان ، مک منه من، کونسیسائو ، سالگادو ،کاسیاس، کارلوس من اینارو می خوام
    من فرناندو هییرو رو میخوام با اون دفاع مستحکم خودش الکلاسیکو های پرهیجان سال های ذشته
    توتی ، دل پیروه. دیوید سیمن کپکه اشمایکل ....کانتونا..وای خدای من اینا بازیکن بودن....ندود ..
    این روزها فوتبال خیلی سرد شده و میشه گفت بعد سال 2005 دیگع فوتبال اون هیجان رو نداره واسم.

اوه اوه ارمین یکی بخواد باهات بازی کنه دو نفری حتما باید محافظ و ضد گلوله بر تن داشته باشه
    ادم یهو دیدی وسط بازی یه مشت خورد چی بود چی نبود ارمین بود حالا رفته چماق و چوب و باقی وسایل بیاره.

البته بارسا و تیم ملی اسپانیا اصولا تیم هایی هستند که فوتبال زیبا ارائه میدن ولی خوب قبول دارم در مقایسه با سال های قبل این خیلی کمه ما فقط 2 تا تیم داشته باشیم که بتونیم تمجیدش کنیم... قبلا بهتر بود اوضاع فوتبال و به نظر من بازیکنی به بزرگی زیدان ظهور نکرده و زیدان یک پدیده تکرار نشدنی توی فوتبال هست حتی ژاوی که بازیکن مورد علاقه من هست و پستی مشابه زیدان رو داره کیفیت زیدان رو نداره ولی خوب یه بازیکنی هست که بیتر از اینکه به بیننده حال بده به تیمی که توش بازی می کنه حال میده و این نقطه قوت بارسا و اسپانیاست.

نه حامد جون نیازی به پوشیدن زره نداری چون عمرا اگه بتونی باعث بشی کفرم دربیاد

3. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

تازه منو بگو اون که یه دیسک رایت کردم از روی دیسک اصلیش با اون بازی می کردم چند روز پیش گل خوردم احساساتی شدم با مشت زدم روی میز. نگو در اثر تکان دیسک داخل دستگاه کج شده یهو دیدم بعد چند دقیقه از بازی اومد بیرون گفت دیسکت خرابه در آوردم دیدم روی دیسک حلقه های خش افتاده فهمیدم که چی شده... برداشتم از روی دیسک اصلی یه ایمیج با الکل 120 برداشتم با ایمیج بورن رایت کردم گذاشتم دیدم میکسد مدیا داد دیسک به هدر رفت برداشتم یه بار دیگه با همون ایمیج بورن ایمیج گرفتم با همونم رایت کردم هم Read و هم Write رو با سرعت 1x کردم

درود بر برادر آرمین!
    برادر دیسک ارجینال از کجا گیر آوردی !!! من که هر جا میرم هر سایتی میرم هیچ کس هیچ جا نداره!!!
    راستی خواستی اسلیم بگیری گرفتی؟ یا پشیمون شدی؟!

5. این کاربر از sadeghbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
    حامد جان خيلي بحث خوبي رو مطرح كردي ... من نظرم رو ميگم ...
    اول خيلي كوتاه ميگم دليل اين صحبت رو كه از يه جنبه درسته : ارتباط برقرار نكردن ما و نسل ما با بازيكن هاي خوب نسل جديد ...
    يه جنبه ي صحبت شما اينه حامد جان ... نسل ما هنوز نتونسته خداحافظي بازيكن هاي مورد علاقش رو فراموش كنه ... من به شخصه هنوز تو تركيب تيم ها يه هافبك وسط جنگنده كم ميبينم مثل Edgar Davids / Patrick Vieira/ Carlos Donga/ D.Deshan / Mark Fish(south Africa و خوب هاي نسل ما ...

هنوز كه هنوزه نميتونم هافبك حجومي مثل Rivaldo / Zidane / C.Valderama /M.Hadji ديگه نميبينم و نميتونم براي خودم جايگزين كنم ... اون بهترين تو ذهن من اين ها هست ... نميبينم ...
    هنوز نميبينم هافبك گوش مثل R.Pires / Mark Overmars / L .Figo / Denilson ... پيدا كنم
    ديگه مهاجم كاذب مثل R.Baggio / Denis Begkamp / Bebeto / Klinzman / وجود نداره!
    دفاع وسط هاي الان رو اصلا نميتونم جايگزين كسايي مثل Jaap.Stam/ Paolo Maldini / A.Nesta / F.Couto / Aldaier / F.Debuer / M.Desalli / F.Hierro /L.Thuram و ... بدونم ...
    هنوز بازي زيباي دفاع هاي كنار سال هاي دور مثل R.Carlos / Cafu / g.Vanbronckhors / Toricceli / Lombardo / Javier Aldemar Zaneetti / از يادم نرفته ...

هنوز بازي Ronaldo / patrick Mboma(Cameroon) / G . Battistotta / L.Hernandez/ Romario / P.Klaivert / A.Delpiero/Vialli / Ravanelli /N .kanu تو ذهنمون هست ...

يا دروازبان هاي نسل ما G.Palliuca / F.Toldo / E. Van der sar / Chilavert / Monderagon / O.Cordona / Higuitta / Tafarell /F.Bartez A.Kopkeh /
    و ده ها نفر ديگه كه از اين نسل بودن ... از نسل جام هاي جهاني 94 و 98 ... نسلي كه آخرين اونها جيواني فنبرونكهورس هلندي بود در جام جهاني 2010 !! و افسانه به پايان رسيد و ما بي قهرمان مونديم ...

علت اصلي اينكه نسل ما قبول نميكنه الان هم بازيكن خوب هست اينه كه نمي خواد قبول كنه كه ديگه قهرمان هاش نيستن ... نمي خواد قبول كنه كه همه پير شدن و 98 درصد بازنشسته شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
    Last edited by Hamid Hamid; 15-02-2011 at 00:15.

7. 4 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
    بله صحبت از رونالدو شد این بازیکن هم امروز از دنیای فوتبال کناره گیری کرد...
    یه بار یکی از کارشناسها میگفتم فقط کافیه این بازیکن برگرده به طف چهار چوب دروازه و اگر به اندازه یک اجر جای خالی باشه میزنه گل.
    من خودم شخصا نمی تونم برای پست لوییز فیگو شخصیتی رو پیدا کنم عجوبه ای بود
    نزدیگ 400 تا ازش عکس دارم رویای دوران هستش این فوتبالیست واسم طوری شده بود تو دبیرستان معلم ها تو لیست اسم هاشون فیگو نوشته بودن اسم منو..هی هی...
    موافقم حمید جان نسل جدید دنیای جدید...فوتبال جدید...

9. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

هیچ هافبک وسطی مثه ماتئوس نمیشه.
    لامصب مثه تانک می موند...
    کلا دهه 90 آلمان نسلی بود که همشون ستاره بودن.
    یا دروازه بانی مثه اولیور کان...
    +
    یه صحنه از ریوالدو بود که ازش بدم اومد کمی... بازیکن شوت کرد خورد به پاش ( جای زانو) بعد الکی صورتش رو گرفت و خودشو انداخت رو زمین تا بازیکن حریف اخراج بشه که شد!!
    +
    من خودم اصلا با مسی یا کریس رونالدو حال نمیکنم... یه جور احساس میکنم بازیکنای فانتزی هستن...مخصوصا رونالدو.
    بازیکن باید مثه قیصر کتفش هم شکشت بازم بازی کنه...
    نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
    مهاجم فقط گرد مولر... تو 62 تا بازی ملی 68 گل زده !!
    تو دوتا جام جهانی 14 گل زده
    +
    خودتون رو گرم کنید که تا چند وقت دیگه بساط LIVE رو جور میکنم و میام سراغتون : دی

11. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اره واقعا یه چیزی هم که بازیکن های امروزی دارن فانتزی شدن..
    فوتبالیست هاق دیمی با چاقو قمه چماق ...میومدن خط موهای سرشون همشون قیصری لوتی گری می کردن.
    الان سوسول شدن انتخاب برترین بازیکن های سال و جهان هم خیلی اسونه اخه به غیر از مسی کی دیگه هست اونم دیگه نم یتونه جواب بده خیلی مرده میامد جلو دفاع کارلوس یا هییرو وایمیساد
    یا فردینانت یا تری یا همین فیلیپ لام المانی یه دفاعی هستش که توپ بره بازیکن نمیزاره بره

13. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Niloofar_Hot69's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

امروز از وسط زمین با لمپارد به وندرسار گل زدمخیلی مسخرستوندرسار بفهمه از ea شکایت میکنهراستی چرا انقدر چلسی رو تخیلی درست کردن؟از همه تیمها توی لیگ قویترهالان پنجم لیگها!چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

امروز از وسط زمین با لمپارد به وندرسار گل زدمخیلی مسخرستوندرسار بفهمه از ea شکایت میکنهراستی چرا انقدر چلسی رو تخیلی درست کردن؟از همه تیمها توی لیگ قویترهالان پنجم لیگها!چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟
    خب اينكه شما از اون فاصله به ون درسار بزرگ گل زديد ... گاهي پيش مياد ... بر اثر جاگيري اشتباه يا مسدود شدن ديد گلر .. . يا ليز خوردن گلر(تو فوتبال واقعي)

چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟
    دوست عزيز خب نميتونن صبر كنن تا اين فصل تموم شه و بعد تازه گيم رو ريليز كنن...
    اون پيش بيني هايي هست كه با توجه به وضعيت هر بازيكن و تيم در فصل گذشته روي بازي اعمال ميشه ... با كمي تغييرات در تركيب(طبق نقل و انتقالات) و احيانا با تغيير سيستم بازي تيم در فصل جديد ... مثلا ميان چند بازي ابتدايي لاليگا رو ميبينن تا تغييرات فصل جديد رو هم در تيم ها اعمال كنند اما قدرت بازيكن ها بر اساس كارنامه و عملكردشون در فصل گذشته خواهد بود كه طبيعي هست...
    Last edited by Hamid Hamid; 17-02-2011 at 02:08.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دیشب تمام زحمتی که تو این چهار پنج ماه کشیده بودم دود شد رفت هوا
    چند روزی بود اسامی تمام بازیکنان بهم خورده بود.البته فقط اسامی بازیکنان.اسم تیمها یا قیافه ها درست بود.دیشب دیدم در قسمت LOAD/SAVE با یه پروفایل عجیب غریب(انگار یه اسم آلمانی بود)اسکواد لود میشه.هرچی حذفش می کردم دوباره ساخته میشد.حتی از خود مدیریت حافظه هم این را پاک کردم اما وارد بازی که می شدم دوباره ساخته میشد(البته آنلاین بودم)حتی یه بار فقط بازی را پاک کردم و نصب کردم اما نشد که نشد
    تا مجبور شدم کل بازی را همراه با سیوها و VP اسکواد های دانلود شده پاک کنم و دوباره نصب کنم که درست شد اینبار
    خیلی برای این VP و التیمیت تیمم زحمت کشیده بودم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •