کسی این یکی دو روزه با بازی مشکل نداشته؟من دیروز وصل شدم به لایو اومدم یه دست لایو بازی کنم دیدم اسم بازیکنان منچستر همه بهم خورده و عجیب غریب شده.بعد از بازی دیدم همه تیمها همینطوری شدن.اسکواد جدیدی هم نیومده بود که دانلود کنم
کسی این یکی دو روزه با بازی مشکل نداشته؟من دیروز وصل شدم به لایو اومدم یه دست لایو بازی کنم دیدم اسم بازیکنان منچستر همه بهم خورده و عجیب غریب شده.بعد از بازی دیدم همه تیمها همینطوری شدن.اسکواد جدیدی هم نیومده بود که دانلود کنم
البته بارسا و تیم ملی اسپانیا اصولا تیم هایی هستند که فوتبال زیبا ارائه میدن ولی خوب قبول دارم در مقایسه با سال های قبل این خیلی کمه ما فقط 2 تا تیم داشته باشیم که بتونیم تمجیدش کنیم... قبلا بهتر بود اوضاع فوتبال و به نظر من بازیکنی به بزرگی زیدان ظهور نکرده و زیدان یک پدیده تکرار نشدنی توی فوتبال هست حتی ژاوی که بازیکن مورد علاقه من هست و پستی مشابه زیدان رو داره کیفیت زیدان رو نداره ولی خوب یه بازیکنی هست که بیتر از اینکه به بیننده حال بده به تیمی که توش بازی می کنه حال میده و این نقطه قوت بارسا و اسپانیاست.
نه حامد جون نیازی به پوشیدن زره نداری چون عمرا اگه بتونی باعث بشی کفرم دربیاد![]()
درود بر برادر آرمین!
برادر دیسک ارجینال از کجا گیر آوردی !!!من که هر جا میرم هر سایتی میرم هیچ کس هیچ جا نداره!!!
راستی خواستی اسلیم بگیری گرفتی؟ یا پشیمون شدی؟!![]()
حامد جان خيلي بحث خوبي رو مطرح كردي ... من نظرم رو ميگم ...از اون روز دارم د رمورد بازیکن های خوب فکر میکنم ولی خدایی بازیکن نمونده تو دنیا بچه ها.
اول خيلي كوتاه ميگم دليل اين صحبت رو كه از يه جنبه درسته : ارتباط برقرار نكردن ما و نسل ما با بازيكن هاي خوب نسل جديد ...
يه جنبه ي صحبت شما اينه حامد جان ... نسل ما هنوز نتونسته خداحافظي بازيكن هاي مورد علاقش رو فراموش كنه ... من به شخصه هنوز تو تركيب تيم ها يه هافبك وسط جنگنده كم ميبينم مثل Edgar Davids / Patrick Vieira/ Carlos Donga/ D.Deshan / Mark Fish(south Africa و خوب هاي نسل ما ...
هنوز كه هنوزه نميتونم هافبك حجومي مثل Rivaldo / Zidane / C.Valderama /M.Hadji ديگه نميبينم و نميتونم براي خودم جايگزين كنم ... اون بهترين تو ذهن من اين ها هست ... نميبينم ...
هنوز نميبينم هافبك گوش مثل R.Pires / Mark Overmars / L .Figo / Denilson ... پيدا كنم
ديگه مهاجم كاذب مثل R.Baggio / Denis Begkamp / Bebeto / Klinzman / وجود نداره!
دفاع وسط هاي الان رو اصلا نميتونم جايگزين كسايي مثل Jaap.Stam/ Paolo Maldini / A.Nesta / F.Couto / Aldaier / F.Debuer / M.Desalli / F.Hierro /L.Thuram و ... بدونم ...
هنوز بازي زيباي دفاع هاي كنار سال هاي دور مثل R.Carlos / Cafu / g.Vanbronckhors / Toricceli / Lombardo / Javier Aldemar Zaneetti / از يادم نرفته ...
هنوز بازي Ronaldo / patrick Mboma(Cameroon) / G . Battistotta / L.Hernandez/ Romario / P.Klaivert / A.Delpiero/Vialli / Ravanelli /N .kanu تو ذهنمون هست ...
يا دروازبان هاي نسل ما G.Palliuca / F.Toldo / E. Van der sar / Chilavert / Monderagon / O.Cordona / Higuitta / Tafarell /F.Bartez A.Kopkeh /
و ده ها نفر ديگه كه از اين نسل بودن ... از نسل جام هاي جهاني 94 و 98 ... نسلي كه آخرين اونها جيواني فنبرونكهورس هلندي بود در جام جهاني 2010 !! و افسانه به پايان رسيد و ما بي قهرمان مونديم ...
علت اصلي اينكه نسل ما قبول نميكنه الان هم بازيكن خوب هست اينه كه نمي خواد قبول كنه كه ديگه قهرمان هاش نيستن ... نمي خواد قبول كنه كه همه پير شدن و 98 درصد بازنشسته شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
Last edited by Hamid Hamid; 15-02-2011 at 00:15.
بله صحبت از رونالدو شد این بازیکن هم امروز از دنیای فوتبال کناره گیری کرد...شدن و حتي مربي شدن ... نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
یه بار یکی از کارشناسها میگفتم فقط کافیه این بازیکن برگرده به طف چهار چوب دروازه و اگر به اندازه یک اجر جای خالی باشه میزنه گل.
من خودم شخصا نمی تونم برای پست لوییز فیگو شخصیتی رو پیدا کنم عجوبه ای بود
نزدیگ 400 تا ازش عکس دارم رویای دوران هستش این فوتبالیست واسم طوری شده بود تو دبیرستان معلم ها تو لیست اسم هاشون فیگو نوشته بودن اسم منو..هی هی...
موافقم حمید جان نسل جدید دنیای جدید...فوتبال جدید...
هیچ هافبک وسطی مثه ماتئوس نمیشه.
لامصب مثه تانک می موند...
کلا دهه 90 آلمان نسلی بود که همشون ستاره بودن.
یا دروازه بانی مثه اولیور کان...
+
یه صحنه از ریوالدو بود که ازش بدم اومد کمی... بازیکن شوت کرد خورد به پاش ( جای زانو) بعد الکی صورتش رو گرفت و خودشو انداخت رو زمین تا بازیکن حریف اخراج بشه که شد!!
+
من خودم اصلا با مسی یا کریس رونالدو حال نمیکنم... یه جور احساس میکنم بازیکنای فانتزی هستن...مخصوصا رونالدو.
بازیکن باید مثه قیصر کتفش هم شکشت بازم بازی کنه...
مهاجم فقط گرد مولر... تو 62 تا بازی ملی 68 گل زده !!نمي خواد قبول كنه مهاجمي در تاريخ بهتر از رونالدوي فقيد با 15 گل زده در جام جهاني هست ...(چون نيست: دي)
تو دوتا جام جهانی 14 گل زده
+
خودتون رو گرم کنید که تا چند وقت دیگه بساط LIVE رو جور میکنم و میام سراغتون : دی
اره واقعا یه چیزی هم که بازیکن های امروزی دارن فانتزی شدن..
فوتبالیست هاق دیمی با چاقو قمه چماق ...میومدن خط موهای سرشون همشون قیصری لوتی گری می کردن.
الان سوسول شدن انتخاب برترین بازیکن های سال و جهان هم خیلی اسونه اخه به غیر از مسی کی دیگه هست اونم دیگه نم یتونه جواب بده خیلی مرده میامد جلو دفاع کارلوس یا هییرو وایمیساد
یا فردینانت یا تری یا همین فیلیپ لام المانی یه دفاعی هستش که توپ بره بازیکن نمیزاره بره
امروز از وسط زمین با لمپارد به وندرسار گل زدمخیلی مسخرست
وندرسار بفهمه از ea شکایت میکنه
راستی چرا انقدر چلسی رو تخیلی درست کردن؟از همه تیمها توی لیگ قویتره
الان پنجم لیگها!چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟
خب اينكه شما از اون فاصله به ون درسار بزرگ گل زديد ... گاهي پيش مياد ... بر اثر جاگيري اشتباه يا مسدود شدن ديد گلر .. . يا ليز خوردن گلر(تو فوتبال واقعي)
دوست عزيز خب نميتونن صبر كنن تا اين فصل تموم شه و بعد تازه گيم رو ريليز كنن...چرا قدرت تیمهارو بر اساس لیگ سال پیش میسازن؟
اون پيش بيني هايي هست كه با توجه به وضعيت هر بازيكن و تيم در فصل گذشته روي بازي اعمال ميشه ... با كمي تغييرات در تركيب(طبق نقل و انتقالات) و احيانا با تغيير سيستم بازي تيم در فصل جديد ... مثلا ميان چند بازي ابتدايي لاليگا رو ميبينن تا تغييرات فصل جديد رو هم در تيم ها اعمال كنند اما قدرت بازيكن ها بر اساس كارنامه و عملكردشون در فصل گذشته خواهد بود كه طبيعي هست...
Last edited by Hamid Hamid; 17-02-2011 at 02:08.
دیشب تمام زحمتی که تو این چهار پنج ماه کشیده بودم دود شد رفت هوا
چند روزی بود اسامی تمام بازیکنان بهم خورده بود.البته فقط اسامی بازیکنان.اسم تیمها یا قیافه ها درست بود.دیشب دیدم در قسمت LOAD/SAVE با یه پروفایل عجیب غریب(انگار یه اسم آلمانی بود)اسکواد لود میشه.هرچی حذفش می کردم دوباره ساخته میشد.حتی از خود مدیریت حافظه هم این را پاک کردم اما وارد بازی که می شدم دوباره ساخته میشد(البته آنلاین بودم)حتی یه بار فقط بازی را پاک کردم و نصب کردم اما نشد که نشد
تا مجبور شدم کل بازی را همراه با سیوها و VPاسکواد های دانلود شده پاک کنم و دوباره نصب کنم که درست شد اینبار
خیلی برای این VP و التیمیت تیمم زحمت کشیده بودم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)