تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 296 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باز هم ارورهای مزخرف پی سی ورلد.جالب اینجاست که من 10 دقیقه بود دیسکانکت کرده بودم اومدم هنوز اسمم توی لیست کاربران آنلاین بود.بگذریم...
    حسین جان میرم سیو رو دانلود کنم.فقط وقتی برگشتم اگه وضع همین باشه کمی طول میکشه تا پست بدم.
    --------------------
    مسعود عزیز،شما فایل pes2010.exe و setting.exe رو توی پوشه کیت سرور کنار پوشه اصلی و فایل read me کپی کن و دوباره اتچ کن.برای اجرا هم فقط از این فایلها استفاده کن.
    ---------------------
    حسین جان،لطفا یکبار کامل درباره نسخه بازی و کرک توضیح بده تا کسی اشتباهی پچ 1.3 رو نصب نکنه.
    -----------------------
    برای سیو ها هم از سایتهای Rapidshare بخاطر ارورش،و مگا آپلود بخاطر قیلتر بودنش استفاده نشه و حتما از Deposite استفاده بشه.

پروفشنال fouladiali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

راستی علی جان کرک 1.3 رو دانلود کردی ؟
    در ضمن فرمت عکسهاتو لطفا jpg قرار بده تا حجمشون کم بشه .
    ممنون، من این کرک را داشتم.
    در ضمن فرمت عکسهاتو لطفا jpg قرار بده تا حجمشون کم بشه .
    ببخشید حواسم نبود.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من با بررسی که توی بازی داشتم متوجه این مساله شدم که نسخه 1.0 فایل pes2010.exe این قابلیت رو نداره که تمام تنظیمات سیو شده توسط گیمر رو ذخیره کنه بعبارتی فقط این قابلیت رو داره که تنها ترکیب و استرتژیها رو میتونه ذخیره کنه . بنابراین ما مجبوریم از نسخه 1.3 این فایل استفاده کنیم .
    این مساله رو خدمت همه عرض کنم که استفاده از این کرک مشکلی برای هیچ یک از کاربران ایجاد نخواهد کرد .من قبلا این کرک رو توی تاپیک گذاشته بودم و بیشتر بچه ها قبلا این کرک رو دانلود کرده بودن اما مجدد آدرس این کرک رو برای کسانیکه هنوز موفق به دانلود این کرک نشدن , قرار میدم .

آدرس کرک 1.3 ( حجم 12 مگ ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منظور از کرک 1.3 فایل زیره که توی تصویر نسخه این کرک هم مشخص شده لینک دانلود رو هم که بالا گذاشتم . اشتباهی پچ 1.3 رو نصب نکنید .

Last edited by 4039; 04-03-2010 at 00:15.

پروفشنال mohammad8711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    right behind you

پيش فرض

سلام به همه دوستان

من با بررسی که توی بازی داشتم متوجه این مساله شدم که نسخه 1.0 فایل pes2010.exe این قابلیت رو نداره که تمام تنظیمات سیو شده توسط گیمر رو ذخیره کنه بعبارتی فقط این قابلیت رو داره که تنها ترکیب و استرتژیها رو میتونه ذخیره کنه . بنابراین ما مجبوریم از نسخه 1.3 این فایل استفاده کنیم .
    این مساله رو خدمت همه عرض کنم که استفاده از این کرک مشکلی برای هیچ یک از کاربران ایجاد نخواهد کرد .من قبلا این کرک رو توی تاپیک گذاشته بودم و بیشتر بچه ها قبلا این کرک رو دانلود کرده بودن اما مجدد آدرس این کرک رو برای کسانیکه هنوز موفق به دانلود این کرک نشدن , قرار میدم .

آدرس کرک 1.3 ( حجم 12 مگ ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منظور از کرک 1.3 فایل زیره که توی تصویر نسخه این کرک هم مشخص شده لینک دانلود رو هم که بالا گذاشتم . اشتباهی پچ 1.3 رو نصب نکنید .

حسین جان اگه بتونی نکاتی مثل این که مهم هستند رو تو پست اول قرار بدی خیلی خوب میشه
    چون ممکنه بین پست های دیگه گم بشه و بعضی ها نتونن پیداش کنند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اگه بتونی نکاتی مثل این که مهم هستند رو تو پست اول قرار بدی خیلی خوب میشه
    چون ممکنه بین پست های دیگه گم بشه و بعضی ها نتونن پیداش کنند
    چشم محمد جان فردا و پست فردا تعطیله پست اولو بطور کامل ویرایش میکنم .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

معلومه که آرمین جان من عمدا نمیگم تا خودتون متوجه بشین . جدول هفته اول راهنمای بسیار خوبیه براتون .
    داداش معـــمـــا طرح میکنی ؟
    Last edited by Armin 7; 04-03-2010 at 00:30.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به من چه خودت باید بفهمی . اولین بار یک ماه پیش خواهر زداه 13 سالم طریقه فهمیدن جدول بازیها توی این مود رو بهم یاد داد . سه چهار ساله توی pes اکثر مواقع ازش میبازم .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راست میگه. کلا خیلی دوست داری معما طرح کنی .میگم چرا بازیهای سبکهای دیگه بازی نمیکنه چرا چسبیدی به این فوتبال اگر بازیهای ماجرایی مخصوصا بری فکر کنم راهت بازیو بتونی تموم کنی

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

به من چه خودت باید بفهمی . اولین بار یک ماه پیش خواهر زداه 13 سالم طریقه فهمیدن جدول بازیها توی این مود رو بهم یاد داد . سه چهار ساله توی pes اکثر مواقع ازش میبازم .
    حالا یه راهنمایی کن هفتـــه دوم رو اعلام کن تــا شاید بتونم این معما رو حل بنمایم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راست میگه. کلا خیلی دوست داری معما طرح کنی .میگم چرا بازیهای سبکهای دیگه بازی نمیکنه چرا چسبیدی به این فوتبال اگر بازیهای ماجرایی مخصوصا بری فکر کنم راهت بازیو بتونی تموم کنی
    تا آخر شب بهتون میگم . من فقط میخوام از ذهنتون استفاده کنین تا ذهنتون شکوفا بشه . خجالت نمیکشین همه ماشالا تحصیل کرده اصلا میخواین یه مسابقه براتون بذارم جایزه هم داشته باشه .

من نمیتونم بازیهای اول شخص و سوم شخص انجام میدم چون سرم بقدری گیج میشه که تا چند ساعت حالم بده .
    همین PES به اندازه کافی وقت آدمو تلف میکنه دیگه بیشتر لازم نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •