تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 500 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم مدل 374 چه مزاییایی و معایبی نسبت به لب تاب های 1400 سونی داره؟

دوستام میگن با 1400 ارزش نداره اپل بگیری . راست میگن؟
    من رشته ام مهندسی صنایع می باشد و نرم افزارای خیلی سنگینی نداریم
    میگن اگه تازه اپل بگیری و ویندوز نصب کنی پولتو تو جوب ریختی!!!!!!

چی کار کنم ...دارم دیووونه می شم

لطفا یکی کامل کامل جوابما بده
    دوست عزیز این پست من رو بخون امیدوارم که جوابت رو بگیری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام امروز یه چیزی تو اینتر نت دیدم حقیقت داره؟
    Apple MC 516 LL/A
    با رم 4 گیگ و هارد 640
    قیمت 1490000 بدون گارانتی و 1520000 با گارانتی
    بعد می خواستم ببینم بهتر نیست این رو به جای 374 بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

بله درسته، کانفیگ سفارشی هست.
    من اگه باشم همین رو میگیرم چون به زیبایی مک بوک وایت اهمیت میدم اما چند صفحه قبل محسن خان یه سری مزایای مک بوک پرو هم گفته که بدنیست بهش یه نیگا بندازی و بعد تصمیم بگیری.
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

6

دوست عزیز این پست من رو بخون امیدوارم که جوابت رو بگیری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این صفحه ای که گفتی خوندم ولی به تمام سوالاتم جواب نداده ،لطف کن خودت سولای من رو جواب بده
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

بله درسته، کانفیگ سفارشی هست.
    من اگه باشم همین رو میگیرم چون به زیبایی مک بوک وایت اهمیت میدم اما چند صفحه قبل محسن خان یه سری مزایای مک بوک پرو هم گفته که بدنیست بهش یه نیگا بندازی و بعد تصمیم بگیری.
    موفق باشی
    سلام
    374 رو میشه تا 8 گیگ رم ارتقا داد آیا این مدل Mac Book White رو هم میشه یا نه 2 گیگ بوده حداکثر تا 4 گیگ ارتقا داده شده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

با سلام
    میخواستم بدونم مدل 374 چه مزاییایی و معایبی نسبت به لب تاب های 1400 سونی داره؟

دوستام میگن با 1400 ارزش نداره اپل بگیری . راست میگن؟
    من رشته ام مهندسی صنایع می باشد و نرم افزارای خیلی سنگینی نداریم
    میگن اگه تازه اپل بگیری و ویندوز نصب کنی پولتو تو جوب ریختی!!!!!!

چی کار کنم ...دارم دیووونه می شم

لطفا یکی کامل کامل جوابما بده
    اوکی، ۳۷۴ لپ تاپ اپل ه و همونطور که توی اون پست گفتم اپل از نظر کیفیت و خیلی چیزای دیگه سرتره، یکی از اون چیزهای مهم سیستم عامل مک ه.
    شما اگه میخوای اپل بگیری باید ویندوز رو بریزی دور و به مک مهاجرت کنی، اگه میتونی اپل بگیر وگرنه اگه میخوای رو مک بوک همش با ویندوز کار کنی اصلا بهت پیشنهاد نمیکنم که مک بگیری.
    ارزش های هرکس فرق داره، برای من که ارزش داشت ۱۴۰۰ پول مک بوک بدم چون به زیبایی حساسم.
    پ.ن: سونی وایو هم لپ تاپهای مناسبی نداره، آمار خرابی بالا و کیفیت پایین! اگه خواستی لپ تاپ pc بگیری اسوس بهتره.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام
    374 رو میشه تا 8 گیگ رم ارتقا داد آیا این مدل Mac Book White رو هم میشه یا نه 2 گیگ بوده حداکثر تا 4 گیگ ارتقا داده شده؟
    سلام پرو ها رو میشه تا ۸ ارتقا داد اما مک بوک وایت تا ۴ ساپورت میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

4تا سوال ديگه؟

1-اولا شنيدم كه در سيستم عامل مك فارسي تايپ كردن مشكل وجود داره ،راه حل رفع اين مشكل چيه؟آخه بخشي از كارهاي دانشگاه تايپ فارسيه!

2-اگه واقعا مشكل فارسي تايپ كردن حل بشه،آيا روكشي وجود داره براي اپل كه هر وقت بخوام فارسي تايپ كنم رويش بندازم؟

3-يك سري نرم افزارهاي نصبي(ايراني-نارسيس) دارم آيا واقعا بايد ويندوز روي اپل نصب شود؟چاره اي وجود ندارد؟

4-ايا نرم افزارهاي موجود روي اپل(هنگام خريد) تمامشانtrial هستند؟!!دسترسي به ساير نرم افزار ها(كه نصب نبوده) براي نصب، كرك شده وجود دارد؟

و در اخر اگر نكته اي به ذهنت ميرسه كه من نگفتم بگو:

با تشكر

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

4تا سوال ديگه؟

1-اولا شنيدم كه در سيستم عامل مك فارسي تايپ كردن مشكل وجود داره ،راه حل رفع اين مشكل چيه؟آخه بخشي از كارهاي دانشگاه تايپ فارسيه!

2-اگه واقعا مشكل فارسي تايپ كردن حل بشه،آيا روكشي وجود داره براي اپل كه هر وقت بخوام فارسي تايپ كنم رويش بندازم؟

3-يك سري نرم افزارهاي نصبي(ايراني-نارسيس) دارم آيا واقعا بايد ويندوز روي اپل نصب شود؟چاره اي وجود ندارد؟

4-ايا نرم افزارهاي موجود روي اپل(هنگام خريد) تمامشانtrial هستند؟!!دسترسي به ساير نرم افزار ها(كه نصب نبوده) براي نصب، كرك شده وجود دارد؟

و در اخر اگر نكته اي به ذهنت ميرسه كه من نگفتم بگو:

با تشكر
    4 تا جواب:
    ۱-درست ه ورد و کلا آفیس مک با زبان های راست به چپ که فارسی هم یکی از اونهاست مشکل تایپ دارند.اما این مشکل خیلی حاد نیست چون اولا ورد۲۰۱۱ فقط با تایپ فارسی مشکل داره و خوندن متن های فارسی رو انجام میده و در ضمن برنامه ی نئو آفیس برای فارسی تایپ کردن جایگزین خوبی هست.
    راستی یه ترفند هم هست که تو همون ورد فارسی تایپ کنی هر وقت مکی شدی بهت میگم.

۲-روکش که نه ولی برچسب کیبرد هست، اما یه چیز خیلی خیلی مهم اینه که اپل چیدمان کیبورد Persian-QWERTY رو ساپورت میکنه و الان من دارم با این چیدمان تایپ میکنم و هیچ نیازی به اون برچسب ها و روکش‌ها نیست.
    یعنی روی کیبورد که "M" رو میزنی "م" تایپ میشه.

۳-ببین مکینتاش فایل exe. نمیخونه یعنی اصلا براش تعریف نشده و این به نظر من بزرگترین مزیتش هست و بهمین خاطر هم ویروس های ویندوز هیچ تاثیری روش ندارن. حالا اگه شما یه برنامه رو میخوای نصب کنی یا باید ورژن مک اون رو داشته باشی یا اگر نشد ورژن ویندوز اون رو استفاده کنی که باید در کنار مکینتاش ویندوز نصب کنی یا از ویندوز مجازی استفاده کنی که البته دومی بیشتر توصیه میشه.

۴-نه هیچ کدوم از نرم افزارهایی که دیفالت روی مک هستند تریال نیستن، اما بعضی برنامه هایی که دانلود میکنین شاید تریال باشن که اونا هم کرک و سریالش موجود و فراوونه.

در آخر اینکه اگه فکر میکنی میتونی با مکینتاش کنار بیای و ویندوز رو دور بریزی برو سراغ اپل، باید اپل باز باشی تا از مک بوکت لذت ببری در غیر این صورت عذاب میکشی چون با این پولت میتونستی یه کانفیگ خوب ویندوزی برداری!

10. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majid123a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان MACBOOK PRO MC991 داره میگه 6 ماهه خریده قیمت نوش الان حدود 1780 هست
    ضمنا گارانتی نداره

میخواستم ببینم 1250.000 بگیرمش خوبه ؟
    از کجا بفهمم که باتریش مشکلی نداره ؟

اینم کانفیگ

CPU P8700 CORE2DUO 2.53
    4GB RAM DDR3
    HDD 250 SATA
    VGA 9400GT
    WIFI N SERIES
    13.3LED
    کمی گرونه، این مک بوک مدل سال ۲۰۰۹ هست و دیگه تولید نمیشه و باتری و کارت گرافیک و ... تو مدل های ۲۰۱۰ ارتقا پیدا کرده و قطعا ۲۰۱۰ توصیه میشه و به صلاح نیست این رو بخرید.
    با برنامه ی Coconut Battery میشه فهمید که چند درصد از ظرفیت اولیه باتری استفاده شده؟
    ۳۷۴ بهتره و قیمتش هم حدود ۱۴۰۰ هست.
    ادامه رو در بخش مشاوره و راهنمایی برای خرید بپرسید.
    یعنی از نظر باتری مشکلی داره و 10 ساعت دووم نمیاره ؟

از نظرظاهر چه فرقی داره ؟ من هر چی گشتم چند تا عکس از نما های مختلف از این لپتاپ ندیدم
    Last edited by majid123a; 22-12-2010 at 19:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •