تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 447 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

از کجا بفهمم چیپش برادکام هست یا ترندچیپ؟از فروشنده سوال کردم گفت با گارانتی پارس ارتباط چیپش برادکام هست!! ایا حقیقت رو گفت؟؟؟
    خب مگه چقدر مهمه براتون. شاید دلیل اصلی که برادکام طرفدار زیاد داره اینکه خیلی از چیپ هاش از فرمور DD-WRT پشتیبانی میکنه که اگه براتون مهمه یه بحث دیگس و گرنه برا یه مودم معمولی چه فرقی میکنه چیپستشو کی ساخته؟!
    تا جایی که میدونم 8960 برادکامه بین تی پی لینکا.
    --------------------------------------
    البته شاید ورژن 2 این مودم (8968) رو با برداکام زده باشه, میخواین دوباره سوال کنین.
    Last edited by DragonVsPhoenix; 15-11-2013 at 16:33.

2. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کاملا درسته ! بصورت مستقل نمیتونه ! کاری که مودم شما (2750u سفید) میتونه انجام بده بواسطه اون پورت دوکاره ! اما بهرحال روتر هستن
    یا
    8968
    8970
    n12u
    ...!!!!

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورده این مودم رو نگفتین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میتونید بفرمایید چیپست 8968 چیه؟ایا کیفیت مودمش خوبه؟منظورم اینه که یه موقع نسوزه؟؟؟؟
    ای بابا چی بسوزه؟؟من داره خیلیم خوبه مشکلیم نداشتم .
    شماباگارانتی پارس ارتباط بگیر اگه سوخت یک اکبند بهت میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

دو موردی که نام بردین تفاوت خاصی با مودم شما ندارن جز آنتنهای قویتر ! ارتقا دادن آنتنهای جدانشدنی هم کار سختی نیست
    ممنون دوست عزیز که پاسحگو بودید
    ممکنه بفرمایید چطور میشه خیلی راحت این کارو کرد؟
    با توجه به این که آنتن ها فیکس هستن و البته مهمتر اینکه از کجا میشه مطمئن شد این ورژن قدیمی این مودم توانایی ساپورت برق دو آنتن رو ۵ رو خواهد داشت و بهش فشار وارد نمیشه؟ علت بعدی برای تعویض پورت یو اس بی مودم بنده هستش که سرعتش بسیار پایینه و بعد از تحقیقات متوجه شدم ورژن یو اس بی آن ۱ هستش و یو اس بی ۲ را ساپورت نمیکنه.
    در ادامه در مورد انتخاب بین دو مودم ایسوس و تی پی لینک مذکور میدونم مشخصاتشون رو کاغذ یکی هستش ولی چطور ممکنه فرقی نداشته باشن وقتی حدود ۱۰۰ هزار تومن تفاوت قیمت دارن؟؟ منظورم اینه واقعا کیفیت قطعات داخلی و بخصوص کارایی آنتن بنظرم نمیتونه یکسان باشه و باید علتی برای این اختلاف قیمت وجود داشته باشه. سوال بعدی اینه چطوری میشه فهمید من اگه بخوام آنتن جفتشون رو عوض کنم و دو ۸ یا یک ۱۲ بگذارم کدومشون میتونن برق لازم رو برای تغذیش بهتر فراهم کنن بدون داغی و فشار بیش از حد به بورد مودم؟ دوستان دیگر کسی اطلاعاتی دارد ممنون میشم نظرشون رو در این مورد و همچنین چراییه انتخاب بین این دو دستگاه با توجه به پست های قبلی بفرمایند
    Asus n12 b1
    Tplink 8968 ver2
    ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مودم معرفی کنید واسه ای دی اس ال مخابرات با قابلیت های زیر:

وایرلس نه خیلی قوی نه ضعیف در حد خوب
    حداقل 2 تا لن بخوره
    یو اس بی هم باشه
    بشه تو کامپیوتر ازش به عنوان تلفن هم استفاده کرد که دیگه نیاز به تلفن نباشه
    راه اندازیش ساده و بدن دردسر باشه
    قیمتش هم حول و هوش 100 حالا اگه کمتر چه بهتر خلاصه هرچی کمتر بهتر
    اگه هم بشه دست دوم میگیرم
    ترجیحا DLink و Linksys نباشه
    سلام حداقل مودم های خوب و امتحان پس داده حالا از هر مارکی تا 100 تومن معرفی کنید مرسی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اون پورت wan برای کاربر خانگی زیاد کاربردی به نظر نمیرسه ! ضمنا در مورد مودم خودتون واسه کاربر زیر توضیح بدین
    Last edited by leo.unique; 16-11-2013 at 20:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مودم TP-Link td-w8901g برای ADSL مخابرات چطوره؟
    مشکلی که نداره؟
    قیمتش چنده؟
    دست دوم چطور؟
    دست دوم می ارزه بگیرم؟
    Last edited by Mahdi11Najafi; 16-11-2013 at 23:42.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که پاسحگو بودید
    ممکنه بفرمایید چطور میشه خیلی راحت این کارو کرد؟
    با توجه به این که آنتن ها فیکس هستن و البته مهمتر اینکه از کجا میشه مطمئن شد این ورژن قدیمی این مودم توانایی ساپورت برق دو آنتن رو ۵ رو خواهد داشت و بهش فشار وارد نمیشه؟ علت بعدی برای تعویض پورت یو اس بی مودم بنده هستش که سرعتش بسیار پایینه و بعد از تحقیقات متوجه شدم ورژن یو اس بی آن ۱ هستش و یو اس بی ۲ را ساپورت نمیکنه.
    در ادامه در مورد انتخاب بین دو مودم ایسوس و تی پی لینک مذکور میدونم مشخصاتشون رو کاغذ یکی هستش ولی چطور ممکنه فرقی نداشته باشن وقتی حدود ۱۰۰ هزار تومن تفاوت قیمت دارن؟؟ منظورم اینه واقعا کیفیت قطعات داخلی و بخصوص کارایی آنتن بنظرم نمیتونه یکسان باشه و باید علتی برای این اختلاف قیمت وجود داشته باشه. سوال بعدی اینه چطوری میشه فهمید من اگه بخوام آنتن جفتشون رو عوض کنم و دو ۸ یا یک ۱۲ بگذارم کدومشون میتونن برق لازم رو برای تغذیش بهتر فراهم کنن بدون داغی و فشار بیش از حد به بورد مودم؟ دوستان دیگر کسی اطلاعاتی دارد ممنون میشم نظرشون رو در این مورد و همچنین چراییه انتخاب بین این دو دستگاه با توجه به پست های قبلی بفرمایند
    Asus n12 b1
    Tplink 8968 ver2
    ?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    یه موردی رو اول بگم : توان خروجی اکثر این مودمها زیر 100 میلی وات هستن و این یعنی اگر آنتن امنی بیشتر از 5 روشون نصب کنید تغییر محسوسی در بردشون نخواهید دید !
    برای تعویض آنتن جدانشدنی هم مسلما باید مودم باز بشه و احتیاج به لحیم کاری داره !
    نصب آنتن قویتر هم فشاری روی مودم نمیاره ! حتی بودن کسانی که آنتن پارابولیک نصب کردن روی مودمهای داخلی

11. 2 کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کاملا درسته ! بصورت مستقل نمیتونه ! کاری که مودم شما (2750u سفید) میتونه انجام بده بواسطه اون پورت دوکاره ! اما بهرحال روتر هستن
    سلام ممنون جواب دادین من می خوام پرینترم که پورت Lan دارد از طریق کابل Lan به این مودم وصل کنم و از طریق لپ تاپ به صورت وایرلس به پرینتر پرینت بفرستم در تصویری که گذاشتم نوشته این مودم روتر هم هست آیا با توجه به اینکه پورت ewan ندارد نمیشه این کار انجام بدم؟ لطفا راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •