تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 2199 اولاول ... 1672172572632642652662672682692702712773173677671267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من الان سرويس وايرلس دارم سرعت وپينگش حرف نداره (با اين حال كه سيگنالش -65) ، حتي تو MW2 منو هاست خارجي ها مي كنه مي تونين از بچه هاي XBOX LIVE بپرسين.اما قيمت ماهيانش يه خورده بالاست ولي عاليه.
    دوست عزیز میشه بفرمائید
    که اینترنت وایرلس چه تجهیزاتی داره و برای شما قیمت این تجهیزات چند در اومده؟
    چرا از اینترنت وایرلس کمتر اشتراک می گیرند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان لطفا بفرمائید ping چیه؟
    از روی پینگ میتوان چه نتایجی برداشت کرد؟
    چطور باید پینگ یک اتصال را بدست آورد؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفا بفرمائید ping چیه؟
    از روی پینگ میتوان چه نتایجی برداشت کرد؟
    چطور باید پینگ یک اتصال را بدست آورد؟
    پینگ سرعت پاسخگویی یک فرمان در اینترنت است. مثلا شما در آدرس بار میزنی گوگل و اینتر هم میزنی. مدتی که طول میکشه تا مرورگر شروع کنه به وصل شدن به سایت گوگل (یا هر سایت دیگه ای) میشه پینگ شما که به صورت کسری از ثانیه بیان میشه. در استفاده های معمولی شاید زیاد خودشو نشون نده ولی مثلا در بازی آنلاین خیلی مهمه که حرکتی که شما انجام میدی خیلی زود اجرا بشه و در بازی تاخیر نیفته.
    پینگ رو در سایتهای مختلفی مثل همین اسپیدتست معروف میتونی بدست بیاری( پینگ یک اتصال اینترنتی همیشه یکسان نیست)
    امیدوارم کامل گفته باشم. وگرنه دوستان تکمیلش کنن

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پینگ یه ADSL 256 با پینگ WiMax 256 فرق داره؟ کدوم بالاتره؟

داره خودمونی میشه hamedsaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    PERSIQUE

پيش فرض

سلام دوستان . من تازه وایمکس مبین تن سرویس 256 ماهیانه با ترافیک 4 گیگ گرفتم کلا سرعت و شرایط خوبه و ساعت رایگان هم عالیه 2 -8 . ولی یه چیز عجیبه من همش فقط سایت باز می کنم و دانلود و همه آپدیت ها هم غیر فعال هستند این طور که من حساب کردم هر ساعت 130 مگابایت می خوره که این طور من در عرض چند روز علکی 700 مگ از من مصرف شده . خواستم بدونم ایا این مصرف درسته با توجه به چنتدا سایت باز کردن ( ضمنا همه سایتهای سبک و عادی هستند و عکس هم زیاد ندارد ). اگر راهی هست که بشه این مصرف و کم کردن ترافیک را پایین اورد به بنده بگین . با سپاس

داره خودمونی میشه Ghandeasal1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پینگ یه ADSL 256 با پینگ WiMax 256 فرق داره؟ کدوم بالاتره؟
    ربطي به ADSL يا WiMax بودن نداره .بستگي داره از كدوم شركت بگيري .سرعت دانلود هم ربطي به پينگ نداره.

7. این کاربر از Ghandeasal1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . من تازه وایمکس مبین تن سرویس 256 ماهیانه با ترافیک 4 گیگ گرفتم کلا سرعت و شرایط خوبه و ساعت رایگان هم عالیه 2 -8 . ولی یه چیز عجیبه من همش فقط سایت باز می کنم و دانلود و همه آپدیت ها هم غیر فعال هستند این طور که من حساب کردم هر ساعت 130 مگابایت می خوره که این طور من در عرض چند روز علکی 700 مگ از من مصرف شده . خواستم بدونم ایا این مصرف درسته با توجه به چنتدا سایت باز کردن ( ضمنا همه سایتهای سبک و عادی هستند و عکس هم زیاد ندارد ). اگر راهی هست که بشه این مصرف و کم کردن ترافیک را پایین اورد به بنده بگین . با سپاس
    شما با سرعت 256 به طور معمول ساعتی 110 تا 120 مگابایت میتونی دانلود کنی. حال وقتی با این سرعت وبگردی نرمال انجام میدی ( نه اینکه تند تند سایت باز کنی که بشه مثل دانلود فایل) نصف این مقدارو حساب کن در هر ساعت (البته تا حدودی هم کمتر از نصف) یعنی ساعتی تا 60 مگ میتونه معمولی باشه. البته باز هم به سایتهایی که میری و میزان مکثی که در هرصفحه میکنی بستگی داره. آپدیت ویندوز رو هم غیر فعال کن.

9. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان . وضعیت وایمکس مبین نت چطوریه هست؟ به نظر شما هر دو طرح سالی 200 تومن کدوم بهتره؟ 128 یا 512؟
    البته 512 ای که داره ترافیکش واسه یک سال خیلی خیلی کمه!
    نظر شما چیه؟؟
    میشه تعرفه های دیگه رو خریداری کرد؟ من میخوام سرویس رو بخرم و چون با مبین نت اصلا کار نکردم میخوام ببینم سیستم تست هم دارن ( مثلا یک ماه آزمایشی یا حتی یک روز . توی منطقه ی مورد نظر)

داره خودمونی میشه IQBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مگه این سرویس ها کلا برای مبین نت نیست پس چرا شرکت به شرکت پینگ ها فرق می کنه؟
    کسی می دونه تو کرج کدوم شرکت بهتره؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه این سرویس ها کلا برای مبین نت نیست پس چرا شرکت به شرکت پینگ ها فرق می کنه؟
    کسی می دونه تو کرج کدوم شرکت بهتره؟
    منظورتون کدوم شرکتها و کدوم سرویسها است؟ مبین نت نمایندگی های فروشی داره در سطح شهرها اگر منظورتون اونهاست همشون مستقیم با مبین کار میکنن و هیچ فرقی از نظر سرویسی که به مشترک میدن ندارن. پینگ روی یک سرویس خاص حتی در ساعات مختلف روز هم میتونه متغیر باشه و این غیر معمول نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •