اين طور كه من متوجه شدم مثل اينكه اين مودم هاي واي فاي قديمي تو حالت انتقال اطلاعات به كامپيوتر با كابل مشكلي نداره ولي وقتي بخواهيم از طريق واي فاي به لپ تاپ و امثال آن متصل بشيم هي ريست ميشه ، درسته؟
آقا فرزين گل جواب سوال هاي بنده رو تو پست هاي بالا بدند ممنون ميشم.
بايد به اپراتور چي بگيم كه متقاعد بشه مودم رو عوض كنه ؟
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
يك سوال : ما 512 پايه با طرح اعتباري داريم ، الان فردا 2 اسفند هست ولي هنوز ايرانسل ايميل و پيامك پرداخت نداده؛ من از كجا پرداخت كنم ؟ تو پنل بايد برم قسمت پرداخت قبض ؟
مثلا اگر بسته دائمي باشه هر دو ماه يك قبضي مياد و وقتي ميرم تو قسمت پرداخت قبض مبلغ خودش ثبت شده است و فقط پرداخت مي كنيم ولي تو اعتباري مبلغ رو بايد خودم وارد كنيم ! چطورياست؟
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
يك سوال : ما 512 پايه با طرح اعتباري داريم ، الان فردا 2 اسفند هست ولي هنوز ايرانسل ايميل و پيامك پرداخت نداده؛ من از كجا پرداخت كنم ؟ تو پنل بايد برم قسمت پرداخت قبض ؟
مثلا اگر بسته دائمي باشه هر دو ماه يك قبضي مياد و وقتي ميرم تو قسمت پرداخت قبض مبلغ خودش ثبت شده است و فقط پرداخت مي كنيم ولي تو اعتباري مبلغ رو بايد خودم وارد كنيم ! چطورياست؟
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
سلام جناب فرزين...
اين ريست شدن شما رو چطوري تست كنيم ، من اول فكر مي كردم كه چنين مشكلي ندارم و هنوز هم ندارم ولي الان شما گفتي كه به علت TTSL بودن و اتصال خودكار ، شك كردم كه شايد براي من هم همين طوري باشه ، من زنگ بزنم ايرانسل بگم هي ريست ميشه چي مي گند ؟ بايد برم دفتر مركزي تعويض كنم ؟ عوض مي كنند ؟ همون موقع تحويل مي دهند؟ خودشون تست نمي كنند يك موقع مثلا كسي خالي نبسته باشه ؟