تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 1291 اولاول ... 1672172572632642652662672682692702712773173677671267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اين طور كه من متوجه شدم مثل اينكه اين مودم هاي واي فاي قديمي تو حالت انتقال اطلاعات به كامپيوتر با كابل مشكلي نداره ولي وقتي بخواهيم از طريق واي فاي به لپ تاپ و امثال آن متصل بشيم هي ريست ميشه ، درسته؟
    آقا فرزين گل جواب سوال هاي بنده رو تو پست هاي بالا بدند ممنون ميشم.
    بايد به اپراتور چي بگيم كه متقاعد بشه مودم رو عوض كنه ؟

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

يك سوال :‌ ما 512 پايه با طرح اعتباري داريم ، الان فردا 2 اسفند هست ولي هنوز ايرانسل ايميل و پيامك پرداخت نداده‌؛ من از كجا پرداخت كنم ؟ تو پنل بايد برم قسمت پرداخت قبض ؟

مثلا اگر بسته دائمي باشه هر دو ماه يك قبضي مياد و وقتي ميرم تو قسمت پرداخت قبض مبلغ خودش ثبت شده است و فقط پرداخت مي كنيم ولي تو اعتباري مبلغ رو بايد خودم وارد كنيم ! چطورياست؟

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

يك سوال :‌ ما 512 پايه با طرح اعتباري داريم ، الان فردا 2 اسفند هست ولي هنوز ايرانسل ايميل و پيامك پرداخت نداده‌؛ من از كجا پرداخت كنم ؟ تو پنل بايد برم قسمت پرداخت قبض ؟

مثلا اگر بسته دائمي باشه هر دو ماه يك قبضي مياد و وقتي ميرم تو قسمت پرداخت قبض مبلغ خودش ثبت شده است و فقط پرداخت مي كنيم ولي تو اعتباري مبلغ رو بايد خودم وارد كنيم ! چطورياست؟

---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

سلام جناب فرزين...
    اين ريست شدن شما رو چطوري تست كنيم ، من اول فكر مي كردم كه چنين مشكلي ندارم و هنوز هم ندارم ولي الان شما گفتي كه به علت TTSL بودن و اتصال خودكار ، شك كردم كه شايد براي من هم همين طوري باشه ، من زنگ بزنم ايرانسل بگم هي ريست ميشه چي مي گند ؟‌ بايد برم دفتر مركزي تعويض كنم ؟ عوض مي كنند ؟ همون موقع تحويل مي دهند؟ خودشون تست نمي كنند يك موقع مثلا كسي خالي نبسته باشه ؟

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

11 مشکل ReSet شدن مودم های WiMAX

اين طور كه من متوجه شدم مثل اينكه اين مودم هاي واي فاي قديمي تو حالت انتقال اطلاعات به كامپيوتر با كابل مشكلي نداره ولي وقتي بخواهيم از طريق واي فاي به لپ تاپ و امثال آن متصل بشيم هي ريست ميشه ، درسته؟
    سلام
    من فقط با کابل ارتباط گرفتم و WiFi هم خاموش ه ==> ReSet دارم.
    روشن کردن WiFi و ارتباط با LapTop برای من، یه هوایی نرخ ReSet کردن رو بیشتر می کنه.

1.وقتی توی ایرانسل LogIn نیستم و از BM635 فقط به عنوان یه Switch استفاده می کنم==> اصلا ReSet نمی کنه.
    2.دوستان در نقاط مختلف کشور، روایت های مختلفی از نوع و نرخ ReSet شدن دارند.

از 1 و 2 نتیجه می گیرم==> مشکل ReSet شدن بیشتر به شبکه مربوط می شه تا BM635

خوش باشین،
    ©م.م.©

3. این کاربر از patal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از 1 و 2 نتیجه می گیرم==> مشکل ReSet شدن بیشتر به شبکه مربوط می شه تا BM635

©م.م.©
    والا چی بگم، همونطور که گفتم من با کابل اصلا ریست ندارم، جالبه اگر مطلب patal رو ملاک قرار بدیم هم بد نیست چون یکی از دوستهای من که تو یافت آباد میشینه اصلا نمیدونه ریست شدن یعنی چی! باورش نمیشه، اونم از BM635 استفاده میکنه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام جناب فرزين...
    اين ريست شدن شما رو چطوري تست كنيم ، من اول فكر مي كردم كه چنين مشكلي ندارم و هنوز هم ندارم ولي الان شما گفتي كه به علت TTSL بودن و اتصال خودكار ، شك كردم كه شايد براي من هم همين طوري باشه ، من زنگ بزنم ايرانسل بگم هي ريست ميشه چي مي گند ؟‌ بايد برم دفتر مركزي تعويض كنم ؟ عوض مي كنند ؟ همون موقع تحويل مي دهند؟ خودشون تست نمي كنند يك موقع مثلا كسي خالي نبسته باشه ؟
    درود..
    از مسیر
    WiMAX > Security > Security
    Authentication
    رو روی TLS تنظیم کنید و در این مد شما باید هر بار که مودم رو به برق متصل میکنید برای وارد شدن به اینترنت باید شناسه و پس رو در پرتال ایرانسل وارد کنید.
    اگه شما مدت زمانی که مودم رو از برق نکشیدین نیازی به وارد کردن مجدد اطلاعات نداشتین یعنی مودم شما ریست نمیشه..
    حداقل 48 ساعت از برق نکشین..

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------

برای تعویض در صورت ریست شدت با 707 تماس بگیرین.. و سریش شین.. چون زیر بار نمیرند..

6. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ولي به دور از هر چيزي كاملا مشخصه كه اين مودم هاي واي فاي جديد يك كلاس از قديمي ها بالاتر هستند و جمع و جور هستند و مي تونيم راحت تر جا به جا كنيم و مشكلات ... رو هم ندارند !
    الان من 12 روزه كه گرفتم اپراتور نمي گه كه چرا تا حالا اقدام نكردي ؟
    اگر سريش شديم و قبول كرد ، بعدش چه كاري مي كنند ؟ من شك دارم بگم ريست ميشه و برم اونجا براي تعويض و تست كنند و حال ما رو بگيرند.‌! :(

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوال.
    باید با ما بعد از ثبت نام تماس بگیرند و تایید کنند بعد ما مبلغ رو به حساب MTN واریز کنیم؟!
    داخل E-Mail که برا بنده امده اینطور نوشته بود ولی صفحات قبل تاپیک رو خوندم متوجه شدم عده ای از دوستان پول رو واریز کردند ولی هنوز باهاشون تماسی گرفته نشده؟!
    داخل E-Mail هم یک سری رمز و شناسه پرداخت ....بود.

با توجه به تاریخ تایین شده ایرانسل 3 روز بعد از ثبت نام باید با بنده تماس بگیرند که امروز تعطیل بود ولی فردا باید تماس گرفته بشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولي به دور از هر چيزي كاملا مشخصه كه اين مودم هاي واي فاي جديد يك كلاس از قديمي ها بالاتر هستند و جمع و جور هستند و مي تونيم راحت تر جا به جا كنيم و مشكلات ... رو هم ندارند !
    الان من 12 روزه كه گرفتم اپراتور نمي گه كه چرا تا حالا اقدام نكردي ؟
    اگر سريش شديم و قبول كرد ، بعدش چه كاري مي كنند ؟ من شك دارم بگم ريست ميشه و برم اونجا براي تعويض و تست كنند و حال ما رو بگيرند.‌! :(
    بله کاملا موافقم 632w واقعا عالی هست و از هر لحاظ بهتر..
    12 روز که خوبه..
    من 4 بار تعویض کردم.. و کلا زیر بار نمیرفتن تا با تماس های مکرر و پیگیر بودن با تعویض های پی در پی کم کم به این نتیجه رسیده بودم که کلا مشکل شبکه وایمکس هست..
    ولی باز برام قابل قبول نبود چون در صورت مشکل شبکه وایمکس ریست شدن کامل خود مودم مسخره به نظر میرسید..
    که بالاخره یه نفر که واقعا میفهمید پیدا شد که در بخش فنی شبکه ایرانسل بود.. و قول داد با پیگری مشکل رو حل کنه که دمش گرم که حل کرد..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نحوه تعويض چطوريه؟ بايد بريم نمايندگي مركزي ؟ چقدر طول مي كشه ؟ اونجا مودم قديمي رو تست مي كنند؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نحوه تعويض چطوريه؟ بايد بريم نمايندگي مركزي ؟ چقدر طول مي كشه ؟ اونجا مودم قديمي رو تست مي كنند؟
    شما هم میتونین از طریق 707 تقاضا بدین و هم از طریق خود حسابتون تو سایت ایرانسل..
    ولی باید قشنگ شیر فهمشون کنی که مشکل مودم داری نه اینترنت چون وقتی میبینن که ترافیک مصرف کردی فکر میکنن مشکل ندارین..
    برای من از 4 تا 7 روز طول کشید واین کاملا به موجود بودن مودم و شلوغی سرشون بستگی داره..
    نمایندگی هم میتونین درخواست تعویض بدین ولی برای تعویض حتما نصاب میاد و خرابرو میبره یه نو تست میکنه..
    در صورت نیاز به تست خودشون مودم رو از مرکز به مدت 48 ساعت یا کمتر زیر نظر میگیرند..

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------

سلام دوستان.
    یک سوال.
    باید با ما بعد از ثبت نام تماس بگیرند و تایید کنند بعد ما مبلغ رو به حساب MTN واریز کنیم؟!
    داخل E-Mail که برا بنده امده اینطور نوشته بود ولی صفحات قبل تاپیک رو خوندم متوجه شدم عده ای از دوستان پول رو واریز کردند ولی هنوز باهاشون تماسی گرفته نشده؟!
    داخل E-Mail هم یک سری رمز و شناسه پرداخت ....بود.

با توجه به تاریخ تایین شده ایرانسل 3 روز بعد از ثبت نام باید با بنده تماس بگیرند که امروز تعطیل بود ولی فردا باید تماس گرفته بشه.
    بله ولی به دلایلی که دوستان هم اشاره کردن..
    مثل کم بودن مودم و شلوغی سرشون شاید پروسه تحویل و نصب طولانی تر بشه..

12. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه. من شنبه ثبت نام کردم و ثبت نام رو تایید کردم. پیامک صورت حساب و شناسه پرداخت رو هم دریافت کردم ولی از شانس من یک مرحله مسخره به مراحل راه اندازی وایمکس اضافه شده و اون اینکه باید منتظر بمونم تا از ایرانسل زنگ بزنن بهم و بعد برم پول رو پرداخت کنم. آخه این یعنی چی؟ یه بار ثبت نام بعد تایید بعد صورت حساب بعد اجازه برای پرداخت؟؟؟؟؟؟؟؟ میخوایم پول هم بهشون بدیم باید اجازه بگیریم؟ من مودم وای فای رو سفارش دادم و طرح پایه 128 گرفتم. حالا یه سوال: در یکی از فرومهای وایمکس خودنم که چون نزدیکه سال نو هستیم امکان داره ثبت نامهای الان رو بعد از عید برای راه اندازیش اقدام کنن. البته چون بیشتر از 20 روز به عید مونده شاید مسخره باشه این حرف ولی در مورد ایرانسل هیچی بعید نیست. دوستان کسی اطلاع دقیق داره؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •