تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 1049 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمت جهانیش همین حدوده اخه !
    به نظر من که پول دور ریختنه . من اگه اینقدر پول داشتم برای خرید سیستم ، هیچوقت اینو نمیخریدم . با این پول میشه یک سیستم بسیار بسیار خوب و بهتر از این ال جی جمع کرد. به نظر من شما فکر این ال جی و سامسونگ و سینماهای تجاری برند های دیگه مثل سونی و اینجور چیزا رو از سرت بیرون کن . اگه هم الان بودجت کامل نیست میتونی خورد خورد سیستمتو جمع کنی . همین کاری که من خودم دارم انجام میدم . اگه هم میخوای یهویی همشو بخری و کار رو تموم کنی باز گزینه های بهتری هستش نسبت به این تجاریا . مثل مدلهای RS پایونیر یا همین مدل انکیو که رایان گفتند یا همین مدل دنون که دوست دیگمون مدلشو نوشتند . اینا به نظر من خیلی ارزشمند تر و بهتر از این سیستمهای تجاریه که الان مد شده. هیچوقت گول قیافه یک سیستم صوتی رو نخور . کیفیت صدا مهمه نه ظاهر سیستم.

2. 4 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان ممنون از راهنمایی

حالا کلا به نظرتون ایده خوبی هست ؟ یعنی منظورم اینه اصلا این گیرنده مثل پلیرها میتونن عمل کنند . ؟
    یعنی مشکلی توی پخش فیلم های 720p , 1080p ندارند ؟
    یا مثلا اگه فیلم ها را از روی فلش به گیرنده وصل کنیم روان اجرا میکنند یا ممکنه کند یا مثلا مورد دار اجرا بشه ؟
    حتی HD player ها هم ممکنه در پخش فول اچ دی با بیت ریت بالا به مشکل بخورند اگر چیپست قوی ای نداشته باشند، چه برسد به دستگاه هایی که برای منظور دیگری ساخته شده اند.

4. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

جناب رایان

با سلام

ممنون از وقتی که می گذارید و سوالات همه را با دقت پاسخ می دهید. من می خواستم این هفته یک سیستم سینمای خانگی دنون؛ مدل DHT-390XP بخرم. اما وقتی این پست شما را دیدم، نظرم عوض شد. ظاهرا این مدل اونکیو از مدل دنون مورد نظر من بهتر است. لطفا بگویید این مدل اونکیو را از کجا می توانم بخرم؟ پاساژ شرکا؟؟ قیمتش همین 600 تومان است؟ باز هم ممنون.
    سلام.خواهش می کنم.
    فروشگاه آکوستیک و پاساژ شرکا دارند.سر بزنید حتما می تونید مدل های توی این سطح رو پیدا کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

رايان عزير سلام
    مجددد مزاحم شدم . تونستم يك لينك درست حسابي از پاناسونيك گير بيارم كه اون ست بلندگوها و امپي كه بهت گفتم مجموعا 1400 به من قيمت دادن رو داره . اينم لينكش . نميدونم امپش در مقايسه با 819، 919 و يا 1019 پايونير چطوره ؟و همين طور مقايسه اين بلندگوها با جامو 608 و يا 425 ؟ ميدونم بايد صدا رو از نزديك شنيد . لي شايد بشه با مقايسه اوليه يك نتيجه گيري مختصري كرد. ممنون ميشم نظرت رو بگي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

v20 رو من از نزدیک ندیدم ولی طبق گفته دوستان و عکسهاش رنگش طوسی هست مثل اینکه.شما اگر هدفتون خرید سینما با توجه به رنگش هست به نظر من اصلا پولت رو حروم نکن و چیزی نخر ولی در کل سینماهای موجود تو بازار همه مشکی هستند.

.
    سینمای خانگی با رنگ نوک مدادی که کیفیت خوبی داشته باشه موجود نیست منظورتون این بود؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من این کاتالوگ محصولات 2010-2011 صوتی پایونیر رو دانلود کردم و پیشنهاد میکنم شما هم دانلود کنید....فقط چند تا سوال برام پیش اومد که اگه امکان داره من رو راهنمایی کنید...
    کد:
    بعد این رو دانلود کردم و کاملا گیج شدم...
    کد:
    حالا چند تا سوال دارم....
    1.بالاخره آمپ مدل rs-33 چی هستش...(توی هر کاتالوگ یه چیز نوشته)
    2.توی این کاتالوگ ها خیلی تنوع مدل ها زیاد بود به نظرتون توی اونها از rs-33 بهتر میشه پیدا کرد البته با قیمتی نزدیک همون...
    3.آمپ rs-33 مد تودوروکی رو داره(همون که بیس سنگین تولید میکنه)
    4.به نظرتون میشه یه سینمای خانگی بهتر از rs-33 به همون قیمت پیدا کرد یا قیمت نزدیک به اون(پلیر رو اصلا نمیخوام بردارم)
    با تشکر از تمامی دوستان...
    این لینکو ببین فکر کنم کامل باشه از همه نظر
    کد:
    Last edited by dara_az; 28-11-2010 at 19:49.

9. این کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من قصدم این بود که یه RS33 بخرم . اما وقتی به فروشگاه آکوستیک و پاساژ شرکا سر زدم این پیشنهادا رو هم دیدم . ممنون میشم راهنماییم کنید :
    1- RS33: قیمت 680 ( به نظرم اومد بیشتر به درد موزیکهای باس دار می خوره . منم خیلی اهل باس نیستم)
    2- آمپ 5:1 پایونیر (310تومن) اسپیکر پکیج جامو ( 500 تومن) : قیمت جمعا 800
    3- آمپ یاماها با دو تا اسپیکر فرونت یاماها : حدود 700 تومن ( سورانداش 250 تومنه که فعلا نمی تونم بخرم )
    4-سیستم سوراند انکیو ( فکر کنم 6300) با آمپش : 500-600 تومن ( که فکر نکنم به درد موزیک بخوره)

خودم از تست صدای مورد 2 بیشتر از همه خوشم اومد . به نظر روی موزیک لایت و حداکثر راک خوب جواب بده .
    البته اگه مورد 2 و 3 و 4 رو بگیرم دیگه پولم به پلیر نمی رسه و باید فعلا با لپ تاپ بسازم تا یکی دو ماه دیگه که یه بلوری پلیر بخرم و راحت بشم

این آمپ که قیمت 310 تومن داده مدلش چیه ؟ احتمالا باید 519 باشه . اول باید ببینی از سیستمت چی میخوای . فیلم یا موزیک . به نظر من سیستم استریو بیشتر به درد موزیک میخوره . بعدش باز باید ببینی چجور موزیکی گوش میدی . اگه از این گوبس گوبسیا گوش نمیدی که با توجه به آیدیت به نظر میاد راک باز باشی ، ساب خیلی لازمت نمیشه . البته اینا نظر شخصی و سلیقه ای من هستش . کلا سلیقه ها متفاوته .اینجا دوستان وارد و کاربلد زیادی هستند که من خودم از تجربیاتشون خیلی استفاده کردم . اما من خودم چون راک گوش میدم الان هم سیستمم استریو هستش هیچوقت احساس نکردم که به ساب احتیاج دارم . میتونی پولی که میخوای بدی یه سیستم 5.1 بگیری رو به جاش فعلا یه آمپ خوب با یه جفت اسپیکر خوب بگیری بعدا خورد خورد سارند و ساب هم اگه دیدی احتیاجه بهش اضافه کنی . من خودم شخصا سیستمی که بعدا بتونم ارتقاش بدم رو ترجیح میدم .
    مثلا من خودم آمپ 819 گرفتم با پلیر 420 با کابل های HDMIو سیم اسپیکر 600 تومن برام تموم شد . اسپیکر هم از قبل داشتم یک جفت .خوب میتونستم 650 بدم مدل rs-30 رو بگیرم با ساب و سارند و اسپیکرهای کاملش. اما خوب دیدم این آمپش بهتر از rs-33 هستش و بعدا میتونم ارتقا بدم ضمن اینکه چون اهل فیلم خیلی نیستم سیستم استریو برام مناسب تره. اما خوب اگه rs-30 رو میگرفتم دیگه بعدا نمیشد اونجوری که میخوام ارتقا بدم . در کل خرید و جمع کردن سیستم سلیقه ای هستش .
    Last edited by dara_az; 28-11-2010 at 20:01.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سینمای خانگی با رنگ نوک مدادی که کیفیت خوبی داشته باشه موجود نیست منظورتون این بود؟
    شرمنده من اینو میگما . اما به نظر من شما حساسیت رو رنگش نشون نده ! رنگش برات مهمه یا کیفیت صدا ؟ یه سیستم بگیری که رنگش ست بشه اما از صداش راضی نباشی بهتره یا سیستمی بگیری که رنگش ست نباشه اما صدای خوبی داشته باشه ؟؟؟
    من الان تلویزیونم مشکیه ! آمپ و پلیرم نقره ایه . اسپیکرم هم قدیمیه و باکسش چوبی هستش به رنگ خود چوب (قهوه ای) پلی استیشنم سفیده ! مدیا پلیرم مشکیه ! هیچ کدوم از اینا رنگش با هم جور در نمیاد !
    بیشتر تمرکزت رو بزار روی کیفیت صدا و تصویر تا رنگ و ظاهر و قیافه .

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده من اینو میگما . اما به نظر من شما حساسیت رو رنگش نشون نده ! رنگش برات مهمه یا کیفیت صدا ؟ یه سیستم بگیری که رنگش ست بشه اما از صداش راضی نباشی بهتره یا سیستمی بگیری که رنگش ست نباشه اما صدای خوبی داشته باشه ؟؟؟
    من الان تلویزیونم مشکیه ! آمپ و پلیرم نقره ایه . اسپیکرم هم قدیمیه و باکسش چوبی هستش به رنگ خود چوب (قهوه ای) پلی استیشنم سفیده ! مدیا پلیرم مشکیه ! هیچ کدوم از اینا رنگش با هم جور در نمیاد !
    بیشتر تمرکزت رو بزار روی کیفیت صدا و تصویر تا رنگ و ظاهر و قیافه .
    من کاملا با شما موافقم. کیفیت صدا و تصویر خیلی مهمه و برایه همینه می گردم و دارم مشورت می گیرم تا بتونم چیزی که همه چیزش تا حد ممکن ok باشه بگیرم. راستش قیمت لباسی که سایز تن شماست با اونی که بزرگتر یا کوچیکتره خیلی فرق نمی کنه و اونی که سایز شما رو قشنگر نشون میده این طور نیست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بچه‌ها سوال من قابل پاسخ‌گویی نیست؟!
    سلام
    اسپیکر 5.1 کانال با ورودی S/PDIF برای سینمای خانگی (بدون پلیر) تا 200 تومان چیزی پیدا میشه؟
    یه دی وی دی پلیر فیلیپس دارم که خروجی دیجیتال Coaxial و HDMI داره.
    لطف میکنید چندتا مدل (پایه بلند) با قیمت تقریبی معرفی کنید؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •