راهی برای آنلاین بازی کردن مدرن وارفیر3 هم هست ؟
راهی برای آنلاین بازی کردن مدرن وارفیر3 هم هست ؟
بله ديگه. شما يه دونه cd key با قيمت ٢٠ تا ٢٥ هزارتومن ميخريد.بازي رو از استيم دانلود ميكنيد.بعد راحت بازي ميكنيد(بازي اورجينال ميشه ديگه)
Sent from my iPod touch using Tapatalk
نه منظورم این کارای پرخرج نبود
حالا منتظر بمونیم ببینیم ترفندی برای این ورژنم میاد یا نه
راستی تو شاتگان کدوم اسلحه رو بیشتر میپسندید و توش شگرد داریم ؟
پس بايد يه سالي صبر كنيم تا هكش بياد.
راستش من اصلا شاتگان دست نميگيرم.يه ump45 با يه magnum.
همين عاليه.
Sent from my iPod touch using Tapatalk
این رو هنوز هم میشه رایگان بازی کرد؟
اگه میشه و اگه از بازی لینک مطمئنی هست و دارین بذارین که یکم -- اینو بازی کنم و حالشو ببرم![]()
سمت راست آموزش انلاین هست میتونی پیداش کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
من هم مشکل LAn رو دارم
قبلش بگم من این بازی رو بصورت دونفره با Multiplayer بازی کردم بدون هیچ مشکلی
اما یه نکته ای هست اینکه تو این آموزش گفته اگر دوستتون سرور بود
همینجا سواله آیا برای اینکه یکی از دونفر سرور باشه باید از طریق همین لنچر بره یا باید فایل IWeserver رو اجرا کنه بعد بره تو بازی؟
این سواله
چون خود لنچر هم قسمتهای مختلفی داره که یکیش نوشته IP server لطفا اونایی که بازی کردن بصروت لن قسمت Co op رو کمک کنن
یه آموزش کامل و بی نقص بزارن اینقدر کسی اذیت نشه بخدا گناه داریم
خودتون دیدید چقدر دوستان تو LAN این بازی در قسمت Co op مشکل دارن.
پس یکی کمک کنه.ممنون
در ضمن من یه مشکل دیگه دارم اینکه ( هم PC ویندوز 7 هست هم لب تاپ) یکی به یکی فقط وصل میشه یعنی لب له PC فقط وصل میشه منظورم تو بازی هست تو قسمت انتقال اطلاعات هیچ مشکلی نیست تو بازی Starcraft که خیلی ساده هست برای Lan اینو تست کردم و فهمیدم کسی میدونه مشکل از چیه؟
احسنت![]()
تازگیها تو چت یه اصطلاحات عجیبی غریبی مثل باو مد شده چرا اینجوری میکنن اینا ؟!![]()
سلام دوستان من میخوام یه گیم نت بزنم اگه بخام cod6 رو شبکه ای بزارم باید چیکار کنم بهترین روش کدومه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)