خیر. نیست . چون خیلی گشتم این رو می گم .فقط مال من هستفقط یکی هست که همین روشی رو که من توضیح دادم رو میاره که اموزش هم نیست طرف اومده نمونه کارش رو نشون داده اونجا هم یکمی توضیح داده .
خیر. نیست . چون خیلی گشتم این رو می گم .فقط مال من هستفقط یکی هست که همین روشی رو که من توضیح دادم رو میاره که اموزش هم نیست طرف اومده نمونه کارش رو نشون داده اونجا هم یکمی توضیح داده .
نه توی این قسمت اسلحه من دوتا اسلحه دارم یکی برای سوم شخص که خیلی سادست و دومی واسه اول شخص که این مسئله داشت که خشبختانه حل شد . در مورد نمایس اون من مش سوم شخص رو برای نمایش توی بازی انتخاب کردم مثلا وقتی اسلحه روی زمین افتاده باشه مش سوم شخص نمایش داده میشه و وقتی اسلحه رو بدستت بگری حالت مش اول شخص انتخاب میشه
مشکلم حل شد.(پرا من نمیتونم این پستمو پاک کنم؟
Last edited by ali rafaty; 29-03-2011 at 09:59.
سلام دوستان
من یک مشکل دارم
دارم این در متحرک که تو 3dbuzz یاد داده را تمرین میکنم ولی هر کاری میکنم در باز نمیشه مثل خود فیلم هم انجام دادم ولی در باز نمیشه و وقتی رو Matinee کلیک میکنم این ارور را میده لطفا کمکم کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام این برای اینه که با دقت فیلم رو نیگا (نگاه) نمیکنی...
باید دری رو که وارد میکنی به عنوان interp actor واردش کنی:
توی content browser روی در ( یا هر چیز دیگه که میخوای انیمیتش کنی) کلیک کن، بعد برو جایی که میخوای اونو بزاری کلیک راست کن و توی add actor برو و add interp actor... رو انتخاب کن.
البته یه راه دیگه هم هست (اون اختار این راهو گفته) ، روی در دابل کلیک کن و در بخش movement چک کن که physics روی PHYS_interpolating باشه...
ولی راه اول بهتره...
![]()
سلام
یه راه دیگه هم داره:
روی دری که وارد صحنه کردی راست کلیک کن از گزینه Convert یکی از گزینه های Mover یا Actor رو انتخاب کنی ردیف میشه![]()
سلام
عيد رو به نوبه خودم به همه p30worldيا تبريك ميگم
يه چنتا سوال داشتم از دوستان گل
يك اين كه face FX چطوري كار مي كنه ؟
دوم اين كه چطوري يه انميشن رو به كليدي نسبت بديم ؟
مثال ( با گرفتن كليد w انيميت حركت رو به جلو اجرا بشه )
سوم اين كه اين افكت هاي شمشير ( مثل god of war نور زرد رنگ و حركت دنباله دار )
اينو چطوري ميشه ساخت ؟
چهارم و آخرين سوال اين كه دوربين سوم شخس شمشيري مثل پرنس رو چطوري بايد ساخت ؟
ممنون از شما
سلام دوستان
نسخه جدید UDK کی میاد ؟ بیلد جدیدش منظورمه ! میخوام برم دانلودکنم اگه زود میاد که یکم صبر کنم ؟ شنیدم هر ماه میاد امروز هم که 30 همه ؟
Last edited by Reza Azimy_RW; 30-03-2011 at 09:17.
فکر کنم بهتره بچه های با تجربه پاسخ بدن ولی بهتره شما اگه تازه کار هستید مثل خود من بیاید و ویدئو ها رو تهیه کنید و نگاه کنید.میگن خیلی خوبه!
یادمه یه بار آقا محمد گفت که معلوم نمیکنه!یه بار اول ماه میدن یه بار آخر ماه.این یعنی ممکنه بین دو تا ریلیز حدود 50 روز طول بکشه! شاید هم سریع بدن بیرون و مثلا حدود 25 روز
به نظرم اگه اینقدر واجبه به خودشون ای میل بزنید!
فکر کنم بهتره بچه های با تجربه پاسخ بدن ولی بهتره شما اگه تازه کار هستید مثل خود من بیاید و ویدئو ها رو تهیه کنید و نگاه کنید.میگن خیلی خوبه!
ممنون دوست عزيز
اين دي وي دي ها كه فرمودي كجا بايد تهيه كرد ؟
2 تا دي وي دي رو خودم ديدم كه مال شركت udk بود ولي تو اون اين چيزايي كه گفتم نبود
شما يه نگا به اون دي وي ديهايي كه فرمودي بزن اگه جواب سوال من توش بود بگو از كجا تهيه كنم و مانيش چقده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)