بفرما رفیق:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما رفیق:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه واقعا زحمت کشیدی گلابی جون و همگان رو مورد لطف قرار دادیاین چه عکسهاییه که گذاشتی!
منظور دوستمون این بود که از گوشی خودتون عکس بزاارید وگرنه اینترنت پره از این عکسها درثانی عکسهایی که گذاشتی اصلا نه مال 8 بود نه 16
ماله 32 هستش
مرامتو عشقه![]()
هنوز ایکس 6تو نفروختی؟ یادته هی بهت گفتم بخر نخریدی این دست اوندست کردی آخرش اینجوری شد و من هم فروختم و پی بردم زیاد گوشی باحالی نیست!
سلام.
دوستان به دنيال برنامه اي ميگردم كه بين دو گوشي به وسيله GPS رابطه ايجاد كنه.
به اين شكل كه هر دو وقتي وارد GPS شديم روي MAP جاي اون گوشي رو ببينيم و متوجه شيم اون يكي الان كجاست دقيقا.
فكر ميكنيد باشه؟.
باتشكر Ali_Hitler
Last edited by ali_hitler; 15-01-2011 at 07:16.
خواهش میکنم وظیفس عزیز دل !خدا به ماخدمت بده به شما توفیق کنیم!!!حالا اینی که من گذاشتم چه فرقی با اونی که بر و بچ از گوشی خودشون بذارن داره؟!مهم نفس کاره
ا
داداش کلا بسته بندی فرق می کنه .![]()
سلام گوشیه من NOKIA X6 8G با rm 559 هستش با برنامه Nokia Ovi Suite ٰ ورژن 30.0.003 رو زدم ولی حالا گوشیم منو و تایپ فارسی نداره اگه میشه راهنمایی کنید...
باید دوباره فلش بزنم یا می تونم منو فارسی بزنم ؟
Last edited by ghulam; 16-01-2011 at 16:11.
خوب معلومه گوشیت با گارانتی اصلی نبوده و فارسی رو دستی تو ایران به گوشی زدند!
ابتدا باید با نرم افزار NSS (که آموزشش تو تاپیک مربوط به آپ دیت گوشی های نوکیاست( بر حسب رنگ گوشی پروداکت کد گوشیتو به یکی از کدهای فارسی تبدیل کنی. پروداکت کد گوشی زیر باتری رو برچسب گوشی نوشته شده. این کد ها بسته به منطقه های توزیع گوشی بر حسب اقلیت های زبانی تغییر میکنه. بعد باید از سایت فریم ویرهای نوکیا فریمو ویر فارسی مربوط به رنگ گوشیتو دانلود کنی سپس با استفاده از نرم افزار phoenix گوشیتو فلش کنی
فکر نمی کنم ولی یه گزینه ای فکر کنم بود بنام blutooth gps تو تنظیمات loccation که بجای integrated GPS یا همون جی پی اس داخلی از طریق بلوتوث یه کارایی می کرد که دقیقا نمی دونم. هدف فقط راهنمایی بود
داداش بعد اینکه با Nss پروداکت کد رو عوض کرد اگه آپدیت کنه فارسی میشه . فلش کردن لازم نیست . توصیه من اینه که بهد فارسی کردن با nss دوباره پروداکت کد اصلی رو بگذاره رو گوشیش .
داداش لطفا رنگ گوشیت رو هم بگو تا برات بچه ها یه پروداکت کد فارسی متناسب با گوشیت بدن .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)