میشه کلاسهاش رو نرفت؟
من نمیتونم کلاسای قبل از ساعت ۴ رو برم....
میشه کلاسهاش رو نرفت؟
من نمیتونم کلاسای قبل از ساعت ۴ رو برم....
یکی از دوستام که تطبیق داد دانشگاهشون بهش گفته بود برو سرفصل درسو مهر و امضا شده برامون ازونجایی که پاس کردی بیار.
سلام....
دیروز ثبت نام کردم، امروز پشیمون شدم!!!!
میتونم پولم رو پس بگیرم؟!
بعد یه ۳۵ تومن بابت کتابخونه و فعالیت فوق برنامه و بیمه ازم گرفتن که نمیدونم چین و گفت باید بدی.... میتونم اینو پس بگیرم؟!!
فکر پس گرفتنو هم نکن
چرا حالا پشیمون شدی؟
هر دو درس مقطعش یکی بود یا کاردانی و کارشناسی بود؟
کاردانی با کاردانی.
رفتم پیش اموزش گفتم فرمای ثبت نوم رو بده، برگشت گفت حوصله ندارم بهت بدم، صب کن تا کاراموزم بیاد بهت بده!!چرا حالا پشیمون شدی؟
اون لحظه گفتم اگر بمونم تا ۵ ثانیهی دیگه خفش میکنم واسه همین اومدم بیرون!!فرداش که برگشتم ثبت نام کردم ولی بعدش پشیمون شدم!!![]()
اها گفتم .چون من کاردانی با کارشناسی میخواستم تطبیق بدم نشد
کدوم مرکز بوده!عجب
توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد علمي کاربردي از 8 اسفند آغاز مي شودتهران - مشاورعالي سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: توزيع اينترنتي کارت ورود به جلسه آزمون دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي در روزهاي هشتم، نهم و دهم اسفندماه 91 انجام مي شود.
حسين توکلي در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا افزود: در آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1392 تعداد هشت هزار و 771 نفر ثبت نام کرده اند که از اين تعداد، پنج هزار و 303 نفر متقاضي گروه صنعت، دو هزار و 535 نفر داوطلب گروه مديريت و خدمات اجتماعي و 933 نفر داوطلب گروه کشاورزي هستند.
وي به انتشار اطلاعيه راهنماي دريافت کارت ورود به جلسه داوطلبان اين آزمون در نشريه پيک سنجش دوشنبه، 7 اسفندماه و سايت اينترنتي سازمان سنجش اشاره کرد و گفت: داوطلبان مي توانند پس از مطالعه دقيق اطلاعيه راهنما در يکي از روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه، 8، 9 و 10 اسفندماه 91 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمن مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون خود از آن پرينت بگيرند.
توکلي خاطرنشان کرد: آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد سال 1392 دانشگاه علمي کاربردي در 34 کدرشته امتحاني شامل 20 کدرشته صنعت، شش کدرشته کشاورزي و هشت کدرشته امتحاني مديريت و خدمات اجتماعي با حضور دو هزار و 179 داوطلب زن و شش هزار و 592 داوطلب مرد، روز جمعه 11 اسفندماه در 31 شهرستان کشور برگزار مي شود.
وي درمورد نحوه گزينش داوطلبان اين دوره ها نيز توضيح داد: گزينش دانشجو در هريک از کدرشته هاي امتحاني براساس نمره کل آزمون، اعمال 20 درصد معدل مقطع کارشناسي، نتيجه مصاحبه حضوري و با توجه به صلاحيت هاي عمومي داوطلبان، بومي بودن و سهميه رزمندگان و ديگر مصوبات مربوطه صورت مي گيرد.
مشاورعالي سازمان سنجش تصريح کرد که پذيرش دانشجو در تمام رشته هاي امتحاني مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد علمي کاربردي به صورت نيمه متمرکز و داراي مصاحبه حضوري است.
توکلي، سهميه پذيرش دانشجو در اين دوره ها را 410 نفر ذکر کرد و گفت که اين افراد، در 41 کدرشته محل تحصيلي براي 27 مرکز آموزشي واقع در 11 استان کشور پذيرش خواهند شد.
آفرینش:/
دوستان ، علمی کاربردی شرط معدل چطوری میشه بدون کنکور وارد شد ؟ هرزمانی که بخوای میشه بری ثبت نام کنی ؟
لطفن راهنمایی بفرمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)