تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 432 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میشه کلاسهاش رو نرفت؟
    من نمیتونم کلاسای قبل از ساعت ۴ رو برم....

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان کسی از تطبیق واحدهای پاس شده داره من الان 2 تا درس بهم دادن جفتشو تو کاردانی پاس کردم امروز از یکی از کارمندایه دانشگاه که فکر میکنم تو آموزش بود پرسیدم گفت این درس یه چیزه دیگهست ادامه اوناست ولی وقتی استاد اومد سر کلاس دیدم همون سر فصلا رو گفت همون درسارو شروع کرد به درس دادن
    به خود استادم گفتم میگه تو علمی کاربردی نمیشه تطبیق بدیو از این حرفا کسی تجربه این کار داره میکنن یا نه ممنون میشم کمک کنید.
    تو خود سایت علمی کاربردی زده در این خصوص مرکز مربوط میبایست جهت تعیین تکلیف با واحد برنامه ریزی درسی دانشگاه مکاتبه نماید.
    یکی از دوستام که تطبیق داد دانشگاهشون بهش گفته بود برو سرفصل درسو مهر و امضا شده برامون ازونجایی که پاس کردی بیار.

3. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    دیروز ثبت نام کردم، امروز پشیمون شدم!!!!
    میتونم پولم رو پس بگیرم؟!
    بعد یه ۳۵ تومن بابت کتابخونه و فعالیت فوق برنامه و بیمه ازم گرفتن که نمی‌دونم چین و گفت باید بدی.... میتونم اینو پس بگیرم؟!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام....
    دیروز ثبت نام کردم، امروز پشیمون شدم!!!!
    میتونم پولم رو پس بگیرم؟!
    بعد یه ۳۵ تومن بابت کتابخونه و فعالیت فوق برنامه و بیمه ازم گرفتن که نمی‌دونم چین و گفت باید بدی.... میتونم اینو پس بگیرم؟!!
    فکر پس گرفتنو هم نکن
    چرا حالا پشیمون شدی؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یکی از دوستام که تطبیق داد دانشگاهشون بهش گفته بود برو سرفصل درسو مهر و امضا شده برامون ازونجایی که پاس کردی بیار.
    هر دو درس مقطعش یکی بود یا کاردانی و کارشناسی بود؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

هر دو درس مقطعش یکی بود یا کاردانی و کارشناسی بود؟
    کاردانی با کاردانی.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

چرا حالا پشیمون شدی؟
    رفتم پیش اموزش گفتم فرمای ثبت نوم رو بده، برگشت گفت حوصله ندارم بهت بدم، صب کن تا کاراموزم بیاد بهت بده!!
    اون لحظه گفتم اگر بمونم تا ۵ ثانیه‌ی دیگه خفش میکنم واسه همین اومدم بیرون!!‌فرداش که برگشتم ثبت نام کردم ولی بعدش پشیمون شدم!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اها گفتم .چون من کاردانی با کارشناسی میخواستم تطبیق بدم نشد
    رفتم پیش اموزش گفتم فرمای ثبت نوم رو بده، برگشت گفت حوصله ندارم بهت بدم، صب کن تا کاراموزم بیاد بهت بده!!
    اون لحظه گفتم اگر بمونم تا ۵ ثانیه‌ی دیگه خفش میکنم واسه همین اومدم بیرون!!‌فرداش که برگشتم ثبت نام کردم ولی بعدش پشیمون شدم!!
    کدوم مرکز بوده!عجب

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

توزيع کارت آزمون کارشناسي ارشد علمي کاربردي از 8 اسفند آغاز مي شود

تهران - مشاورعالي سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: توزيع اينترنتي کارت ورود به جلسه آزمون دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي در روزهاي هشتم، نهم و دهم اسفندماه 91 انجام مي شود.

حسين توکلي در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا افزود: در آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد دانشگاه جامع علمي کاربردي سال 1392 تعداد هشت هزار و 771 نفر ثبت نام کرده اند که از اين تعداد، پنج هزار و 303 نفر متقاضي گروه صنعت، دو هزار و 535 نفر داوطلب گروه مديريت و خدمات اجتماعي و 933 نفر داوطلب گروه کشاورزي هستند.
    وي به انتشار اطلاعيه راهنماي دريافت کارت ورود به جلسه داوطلبان اين آزمون در نشريه پيک سنجش دوشنبه، 7 اسفندماه و سايت اينترنتي سازمان سنجش اشاره کرد و گفت: داوطلبان مي توانند پس از مطالعه دقيق اطلاعيه راهنما در يکي از روزهاي سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه، 8، 9 و 10 اسفندماه 91 با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمن مشاهده کارت ورود به جلسه آزمون خود از آن پرينت بگيرند.
    توکلي خاطرنشان کرد: آزمون ورودي دوره هاي مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد سال 1392 دانشگاه علمي کاربردي در 34 کدرشته امتحاني شامل 20 کدرشته صنعت، شش کدرشته کشاورزي و هشت کدرشته امتحاني مديريت و خدمات اجتماعي با حضور دو هزار و 179 داوطلب زن و شش هزار و 592 داوطلب مرد، روز جمعه 11 اسفندماه در 31 شهرستان کشور برگزار مي شود.
    وي درمورد نحوه گزينش داوطلبان اين دوره ها نيز توضيح داد: گزينش دانشجو در هريک از کدرشته هاي امتحاني براساس نمره کل آزمون، اعمال 20 درصد معدل مقطع کارشناسي، نتيجه مصاحبه حضوري و با توجه به صلاحيت هاي عمومي داوطلبان، بومي بودن و سهميه رزمندگان و ديگر مصوبات مربوطه صورت مي گيرد.
    مشاورعالي سازمان سنجش تصريح کرد که پذيرش دانشجو در تمام رشته هاي امتحاني مهندسي فناوري و کارشناسي حرفه اي ارشد علمي کاربردي به صورت نيمه متمرکز و داراي مصاحبه حضوري است.
    توکلي، سهميه پذيرش دانشجو در اين دوره ها را 410 نفر ذکر کرد و گفت که اين افراد، در 41 کدرشته محل تحصيلي براي 27 مرکز آموزشي واقع در 11 استان کشور پذيرش خواهند شد.

آفرینش:/

11. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان ، علمی کاربردی شرط معدل چطوری میشه بدون کنکور وارد شد ؟ هرزمانی که بخوای میشه بری ثبت نام کنی ؟
    لطفن راهنمایی بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •