تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 966 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه Cris9 ripper's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نخیر دوست من!تازه صندلی کم هم میاد.معمولا در دانشگاه آزاد کلاس ها شلوغ هست.
    عرض کردم که همیشه بیشتر از ظرفیت قبول اعلام می کنه! مثلا فرض می کنیم ظرفیت رشته ای 100 نفره!موقع اعلام نتایج 400 نفر رو قبول اعلام می کنه.ازین 400 نفر 200 نفر هم ثبت نام نکنند باز 200 نفر ثبت نام کردند که 2 برابر ظرفیت اون رشته(ما فرض کردیم 100 نفر)ثبت نام کردند.پس صندلی خالی نمی مونه هیچ! کم هم میاد و اکثر مواقع در انتخاب واحد دانشجوآی دانشگاه آزاد یه خرده دیر بجنبن به مشکل بر میخورند.
    ممنون دوست عزیز افتاد!
    حالا شما که اینقدر استادی میشه بگی من با این درصدا و سهمیه ی 35% جانباز قبول میشم یه نه؟؟
    ادب 70
    عرب50
    دینی80
    زبان 93
    ریاضی0
    فیزیک و شیمی 70
    زیست 30(اینم بگم که امسال زیستش خیلی سخت بود و اکثرا کم زدن)
    انتخاب اول پزشکی تهران
    انتخاب دوم پزشکی قشم
    ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsaaaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز افتاد!
    حالا شما که اینقدر استادی میشه بگی من با این درصدا و سهمیه ی 35% جانباز قبول میشم یه نه؟؟
    ادب 70
    عرب50
    دینی80
    زبان 93
    ریاضی0
    فیزیک و شیمی 70
    زیست 30(اینم بگم که امسال زیستش خیلی سخت بود و اکثرا کم زدن)
    انتخاب اول پزشکی تهران
    انتخاب دوم پزشکی قشم
    ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووون
    من کوچیک و مخلص شمامشما لطف داری
    راستش من رشته ام ریاضی بوده و الان دانشجوی کامپیوترم و هیچ اطلاعاتی در باره کنکور پزشکی آزاد و ترازهاش ندارم
    ایشالا قبوووول می شیییییییی
    Last edited by ehsaaaan; 26-07-2010 at 21:41.

3. 2 کاربر از ehsaaaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ترازش که پایین نمیاد . بالا هم ممکنه بره.

چرا؟ به چه دلیل بالا بره؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

چرا؟ به چه دلیل بالا بره؟

هر سال تراز همه ی دانشگاه ها بالا میره . اما اگه دانشگاه افت داشته باشه و مورد تایید نباشه ممکنه ترازش پایین بیاد . یا اصلا بهش تراز اختصاص ندن
    Last edited by farshidshd; 28-07-2010 at 12:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

منظور شما اینکه هر سال در کل ترازا داره بالا میره؟؟؟ از کجا شما همچین حرفی میزنی؟؟ یعنی هر سال دانشگاه قبول شدن سخت تر میشه؟
    چیزی که من توی دفترچه ترازها دیدم این بود که هر سال تراز ها در کل رو به پایین داره میره...
    IT قزوین از سال 85 داره ترازش پایین میاد...

7. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منظور شما اینکه هر سال در کل ترازا داره بالا میره؟؟؟ از کجا شما همچین حرفی میزنی؟؟ یعنی هر سال دانشگاه قبول شدن سخت تر میشه؟
    چیزی که من توی دفترچه ترازها دیدم این بود که هر سال تراز ها در کل رو به پایین داره میره...
    IT قزوین از سال 85 داره ترازش پایین میاد...
    تائید میشه.
    ظرفیت ها بالا و شرکت کننده ها هم کمتر میشه.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

منم قبول دارم ظرفیت بالا و شرکت کننده ها کم میشن. ولی میگم تراز های دانشگاه ها بالا میره. یه اما هم در پست قبلیم بهش اشاره کردم...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مظاهری خبر داد:
    برنامه های فرهنگی دانشگاه آزاد در ماه رمضان ابلاغ شد

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی از ابلاغ برنامه های توسعه و ترویج فرهنگی اقامه نماز و برنامه های فرهنگی این دانشگاه برای ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی مظاهری با اعلام این خبر افزود: یکی از اقدامات واحدهای دانشگاه آزاد در آستانه فرارسیدن ماه رمضان، تشکیل ستاد ماه مبارک رمضان متشکل از اعضای هیئت علمی و فرهنگی دانشگاه است.

وی یادآور شد: این ستاد، برنامه ریزی فعالیتهای مختلف فرهنگی و مذهبی را در این ماه بر عهده دارد و معاونت های فرهنگی و دفاتر فرهنگ اسلامی واحدها در این ماه برنامه هایی مشترک با دیگر نهادها و سازمان های شهر و منطقه خویش برگزار خواهند کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با اشاره به تشکیل شورای اقامه نماز در دانشگاه، بزرگ ترین مسئولیت این شورا را مناسب سازی فعالیتها با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه توصیف کرد و افزود: بی تردید با تشکیل این شورا برنامه های فرهنگی در امر اقامه نماز سازماندهی بیشتری می یابد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی مسئولان اقامه نماز که شامل مواردی از قبیل شیوه های دعوت به نماز است، از جمله برنامه های این معاونت در سال جاری است.

مظاهری در پایان اظهار داشت: تدوین سیاست های کلان در قالب سند راهبردی نماز در جلسات کارشناسی ستاد اقامه نماز دانشگاه در حال انجام است و فعالیت ها و برنامه های اختصاصی در زمینه توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز در آینده ای نزدیک به واحدهای دانشگاهی ابلاغ خواهد شد.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یکی از دوستان چند سال پیش دانشگاه آزادو ول کرد بدون اینکه انصراف بده یا تسویه حساب کنه، حالا میخواد کاردانی بدون کنکور وارد دانشگاه آزاد بشه چند تا سوال داره:

1.با توجه به اینکه از دانشگاه قبلی هزینه انصرافی رو نداده و تسویه حساب هم نکرده(حدود 4 سال قبل) الان میتونه وارد دانشگاه آزاد بشه یا باید بره دانشگاه قبلی و کارای تسویه شو انجام بده تا مجاز به ثبت نام بشه؟

2.آیا واحدهاشو که پاس کرده دانشگاه جدید ازش قبول میکنن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یکی از دوستان چند سال پیش دانشگاه آزادو ول کرد بدون اینکه انصراف بده یا تسویه حساب کنه، حالا میخواد کاردانی بدون کنکور وارد دانشگاه آزاد بشه چند تا سوال داره:

1.با توجه به اینکه از دانشگاه قبلی هزینه انصرافی رو نداده و تسویه حساب هم نکرده(حدود 4 سال قبل) الان میتونه وارد دانشگاه آزاد بشه یا باید بره دانشگاه قبلی و کارای تسویه شو انجام بده تا مجاز به ثبت نام بشه؟

2.آیا واحدهاشو که پاس کرده دانشگاه جدید ازش قبول میکنن؟
    فکر کنم باید تسویه حساب رو بکنه.
    واحد ها محفوظ باید باشه.
    نمیدونم دقیق.

13. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •