تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 312 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

فردیت گرایی رو خوب اومدی اگر یه چنین چیزی به گیم پلی زببا و روان Fifa اضافه بشه واقعا لذت زیادی روبه گیمر میده و بازی به واقعیت نزدیک تر میشه. آقا حسین من الان چند تا سوال از شما داشتم اگر قرار باشه از 10 یه نمره به گیم پلی فیفا 10 بدی چه نمره ای میدی؟ و متقابل به گیم پلی PES چه نمره ای میدی؟ و اینکه تفاوت گیم پلی Fifa 10 رو با PES 10 در چه می بینی؟ خلاصه یه سوال اساسی ازت دارم اگر فیفای روی کنسول رو دیدی آیا هنوز هم PES10 رو برتر از Fifa 10 می دونی؟ این سوالات رو پرسیدم تا بیشتر متوجه سلیقه و طرز تفکر شما شوم.
    سلام
    این مساله فردیت گرایی یا همون Individuality شاید بشه گفت بارزترین ویژگی گیم پلی pes هستش . من توی لینک زیر حدود 10-15 مورد از این ویژگیها رو انتخاب کردم که از طریق تصاویر و ویدئوهایی که از گیم پلی این بازی گرفتم بطور مشخص این رفتارهای اختصاصی بازیکنان مختلف رو به تصویر میکشه .البته اینها تنها بخشی از رفتارهای مختص هر بازیکنه , نمونه های دیگه ای هم توی گیم پلی اون بازی وجود داره که فرصت و حوصله انتخاب کردنشون رو پیدا نکردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یکی از علتهای اصلی که این گیم پلی برای من جذابیت ایجاد کرده همین مساله مهمه که به بازی روح داده و اونو از حالت رباتیک و خشک یک بازی صرفا کامپیوتری خارج کرده . فکر میکنم همه با من هم عقیده باشن که تنوع رفتاری در بین بازیکنان کاملا ضروریه به این خاطر که اگر این تنوع وجود نداشته باشه انگار آدم داره با یک مشت ربات بازی میکنه .
    خب این مساله از نقاط ضعف گیم پلی فیفا محسوب میشه که از نمره این بازی کم میکنه . همونطوریکه گفتین اگه این ویژگی و البته چند مورد دیگه که بعدا عرض میکنم به گیم پلی فیفا اضافه بشه گیم پلی بازی به واقعیت بسیار نزدیک تر میشه .
    اما در جواب سوال شما که فرمودین چه نمره ای به گیم پلی این دو بازی میدم خدمت شما عرض کنم اینکار , کار راحتی نیست فاکتورهای بسیار زیادیو باید در نظر بگیریم من مدتیه تصمیم دارم اجزا ریز گیم پلی این دو بازیو بصورت فهرست وار توی یک پست قرار بدم تا با کمک دوستان امتیازی که مناسب هر بخش هست رو مشخص کنیم تا براساس اون معیار بتونیم به گیم پلی این دو بازی نمره بدیم .اما در مجموع من به گیم پلی فیفا نسبت به pes ن2 نمره بیشتر میدم .شاید به pes بدم 4 و به فیفا 6 .
    اما در مورد این که گفتین کدوم گیم پلی برتر از اون یکیه در مجموع میشه گفت فیفا 10 و حتی فیفا 9 گیم پلی واقعی تری نسبت به pes 2010 دارن اما بطور مطلق نمیشه گیم پلی یکی از این دو بازیو در تمام زمینه ها برتر دونست . اگر فیفا ویژگیهای برتر pes رو داشت من از 10 نمره ممتاز 8 رو میدادم .

.....

من دو ماه پیش یک فهرست از جزئیات گیم پلی یک بازی فوتبال تهیه کردم و پیش خودم به هر بخش یک ورزن و امتیاز بخصوص دادم . اگه دوست دارید من فهرست خودمو توی تاپیک بزارم تا در مورد امتیاز مناسب هر بخش و تکمیل کردن این فهرست صحبت کنیم همونطوریکه گفتم این میشه معیار ما برای امتیاز دهی به گیم پلی بازیه . من بخشهای دیگه بازیو هم مشخص کردم و در ادامه بحث اونها رو هم میتونم توی تاپیک میذارم .

اما علت اینکه این مطالب رو توی این تاپیک نوشتم اینه که گیمرهای سایتو بیشتر متوجه نکات مثبت این بازی بکنم چون میدونم تعداد کمی از گیمرها فیفا بازی میکنن و اکثریت گیمرها pes باز هستن . با اینکار میخوام این بازی زیبا بیشتر به دوستان pes باز معرفی بشه .این خیلی بده که بازی به این قشنگی بطور متوسط طی یک ماه اخیر روزانه فقط چند پست درش ثبت بشه .
    Last edited by 4039; 09-01-2010 at 21:31.

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ممنون حسین جان . از مطالب مفیدت استفاده کردم . در مورد کارتها توضیحات عالی داده بودی . کاش چند نفر دیگه از دوستان هم بیان و نظراتشون رو بگن تا بتونیم بحث رو به خوبی پیش ببریم . من خودم شخصا از 5 بهمن به بعد کاملا وقتم آزاد میشه و بیشتر دوست دارم روی این دو بازی بحث کنیم و بیشتر این دو بازی رو موشکافی کنیم ( ولو در حد کم )

من دو ماه پیش یک فهرست از جزئیات گیم پلی یک بازی فوتبال تهیه کردم و پیش خودم به هر بخش یک ورزن و امتیاز بخصوص دادم . اگه دوست دارید من فهرست خودمو توی تاپیک بزارم تا در مورد امتیاز مناسب هر بخش و تکمیل کردن این فهرست صحبت کنیم همونطوریکه گفتم این میشه معیار ما برای امتیاز دهی به گیم پلی بازیه . من بخشهای دیگه بازیو هم مشخص کردم و در ادامه بحث اونها رو هم میتونم توی تاپیک میذارم .
    خیلی عالی میشه . اینطوری میشه بحث مربوط به گیم پلی هر دو بازی رو بازتر کنیم. من شخصا خیلی خوشم میاد در مورد گیم پلی و جزئیات این دو بازی بیشتر صحبت کنیم

4. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام به همگی

یه سری مسائل مثه سیستم پاس کاری که میگی حسین رو باید به حساب جذب مخاطب بیشتر گذاشت!
    چون تو همون فروم فیفا تو سال 2008 ایراد های زیادی رو به سیستم پاس کاری گرفته بودن!
    ولی با این حال هنوزم آزادی عمل پاسکاری تو فیفا قابل قبول و گاها خیلی خوبه!
    در کل باید اینو در نظر داشت که این بازی رو قراره میلیون ها نفر با میلیون ها سلیقه بازی کنند. مهم این هستش که بازی ای ساخته بشه همه رو جذب خودش کنه !

+
    در مورد فروش درسته تبلیغات تاثیر زیادی داره ولی نمیشه بازی ای رو پیدا کرد که خوب باشه ولی فروش عالی داشته باشه!
    اون تور اروپایی سازندگاه فیفا رو یادمه ولی چرا این فروش فیفا رو پلتفورم PC اینقدر بالا نبود؟!
    مطمئنا EA فیفا 10 رو برای کنسول ها تبلیغ نکرده!
    بازی به نظر من یکم فرق میکنه!
    چون قبلش اطلاعات بازی منتشر میشه و سایتا نماینده هاشون میرن بازی میکنن و نظرشون رو میگن و در آخر تریلر گیم پلی منتشر میشه و خود گیمر میتونه ببینه که بازی چطوریه!

این کافی نیست که INDIVIDUALITY رو محدود به قدرت شوت و قدرت بدنی و سرعت های متفاوت کنیم و بازیکنان رو فقط از چند حیث معدود از همدیگه متمایز کنیم .
    درسته این موضوع اگه رعایت بشه خیلی خیلی عالیه ولی به نظرت ساختن اینطور بازی ای با این جزئیات طلب چقدر وقت میکنه؟
    باید به مرور منتظر این موارد هم بود!
    تو همین فیفا 10 گرافیک رو خیلی کمتر دستکاری کردن و تو یه سال بیشتر به گیم پلی بازی توجه کردند با اینکه نتیجش عالی بود ولی نارسایی های زیادی داره هنوز.
    فیفا امسال اومده از وین رونی به عنوان نمونه استفاده کرده و PES از تورس و مسی!
    مشخصا نمیشه تو هیچ کدوم حرکات فردی بازیکنان دیگه رو به خوبی درک کرد!
    من تو فیفا وقتی با رونی بازی میکنم بسیار شبیه به چیزی هستش که زمین واقعی میبینم!
    اگه قراره INDIVIDUALITY اعمال بشه باید تمامی حرکات بازیکنان رو کپچر کنن تا واقعیت نمود پیدا کنه و همه بازیکنان مهم جهان رو دعوت کنند و از اونا بازی بگیرن!!
    این کار خودش چند ماهی طلب میکنه!

اما در جواب سوال شما که فرمودین چه نمره ای به گیم پلی این دو بازی میدم خدمت شما عرض کنم اینکار , کار راحتی نیست فاکتورهای بسیار زیادیو باید در نظر بگیریم من مدتیه تصمیم دارم اجزا ریز گیم پلی این دو بازیو بصورت فهرست وار توی یک پست قرار بدم تا با کمک دوستان امتیازی که مناسب هر بخش هست رو مشخص کنیم تا براساس اون معیار بتونیم به گیم پلی این دو بازی نمره بدیم .اما در مجموع من به گیم پلی فیفا نسبت به pes ن2 نمره بیشتر میدم .شاید به pes بدم 4 و به فیفا 6 .
    اما در مورد این که گفتین کدوم گیم پلی برتر از اون یکیه در مجموع میشه گفت فیفا 10 و حتی فیفا 9 گیم پلی واقعی تری نسبت به pes 2010 دارن اما بطور مطلق نمیشه گیم پلی یکی از این دو بازیو در تمام زمینه ها برتر دونست . اگر فیفا ویژگیهای برتر pes رو داشت من از 10 نمره ممتاز 8 رو میدادم .
    در مورد امتیاز دهی به نظر من نباید یه بازی رو مثه ورقه امتحان تصحیح کرد!
    باید نکات کلی رو در زمینه سبک در نظر گرفت و بعد اگه بازی استاندارد های اونو رعایت کرده بود میشه یه بازی خوب. حالا موارد جزئی هستند که بازی رو تبدیل به خیلی خوب, عالی و بعی وقتا یه شاهکار میکنه!
    و همچنین موضوع دیگه ای که تو امتیاز دهی تاثیر داره سال انتشار و بازی هاش هم ردیف هستش و همچنین باید نارسایی هایی رو ملاک کرد که به نحوه ی انجام بازی خلل بزرگی رو وارد کرده و این رو هم نباید فراموش کرد که بازی یه سرگرمی هستش و نباید حتما تمام ملاک های بازی واقعی رو داشته باشه!
    مشخصا بازی های شبیه ساز طرفداران کمتری دارند و یه بازی ساز نمیتونه از سود هنگفت چشم پوشی کنه!
    واسه همین اصلا درست نیست که یه بازی رو با واقعیت

طراحی تاکتیکها در ضربات ایستگاهی , حرکت 360 درجه ( هرچند که تاخیر داره ) و خیلی چیزهای دیگه از برتریها و نقاط مثبت این بازی به حساب میان خیلی چیزهای دیگه هم وجود داره که شما اصلا ذکر نکردی اما اصلا صحبت من سر انکار کردن این بازی نیست . من درمورد چند مساله از گیم پلی صحبت کردم اما شما داری از تمام قسمتهای مختلف این بازی دفاع میکنی اصلا احتیاج به این چیزها نیست من باز هم تکرار میکنم اصلا صحبت من سر نفی یا تایید این بازی نیست من فقط دارم به مرور زمان جزئیات مختلف این بازیو نقد و بررسی میکنم بعنوان نمونه چند روز پیش مقداری در مورد طراحی چهره مطلب نوشتم که هنوز کامل نیست امروز هم فقط چند مورد از گیم پلی و تفاوت اونها با نسخه قبلو صحبت کردم . اصلا شما لازم نیست از مدهای مختلف این بازی مطلبی بنویسی مسلما مدهای بازی هم جذابیت زیادی دارن به امید خدا به اونجا هم خواهیم رسید .
    مشخصا تو چند جمله نمیشه همه موارد رو گفت. سعی کردم نکاتی رو بگم که واسه همه قابل لمس باشه!
    اتفاقا به نظر من مد های بازی یکی از مهم ترین شاخه های گیم پلی هستش و این مورد هستش که شما رو یه سال پای یه بازی درگیر میکنه!

خیلی دوست داشتم که موارد دیگه رو هم بگم ولی کمبود وقت نمیزاره!
    فعلا

6. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یه سوال دارم. واسه ps3 فیفا 10 بهتره یا pes2010 ؟

من خودم آخرین بازی فوتبالی که بازی کردم فیفا 08 بود روی pc! واسه همین نمیدونم این دو بازی تو این دو سال چه تغییراتی داشته اند.... ممنون میشم راهنمایی کنید...

8. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

یه سوال دارم. واسه ps3 فیفا 10 بهتره یا pes2010 ؟

من خودم آخرین بازی فوتبالی که بازی کردم فیفا 08 بود روی pc! واسه همین نمیدونم این دو بازی تو این دو سال چه تغییراتی داشته اند.... ممنون میشم راهنمایی کنید...
    روی کنسول کلا FIFA خیلی سطحش بالاتره برای نکست بودن (الان دیگه به جای نکست و کارنت باید گفت کارنت و پست )
    اینو از آمار فروش و امتیاز هایی که اوده میشه فهمید
    من که رو کنسول نمیتونم تحمل کنم بازی با اسامی و تیمها و لگوها فیک باشه باز رو pc میشه ادیت کرد

10. 3 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

روی کنسول کلا FIFA خیلی سطحش بالاتره برای نکست بودن (الان دیگه به جای نکست و کارنت باید گفت کارنت و پست )
    من که رو کنسول نمیتونم تحمل کنم بازی با اسامی و تیمها و لگوها فیک باشه باز رو pc میشه ادیت کرد
    روی کنسول هم میشه EDIT کرد. همون اویل عرضه ی PES 2010 ، سایت WENB یه پچ برای PS3 عرضه کرد که تقریبا کامل بود.

12. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مسعود جان تقریبا با تمام صحبتهات هم عقیده هستم . اجازه بده مسائلی که مطرح شد رو بازتر کنیم .درمورد سیستم پاسکاری منم دقیقا با شما هم عقیده هستم که علت اینکار آرکید پسند بودن قشر زیادی از گیمرهاست به همین خاطر ea و همینطور pes این نوع پاسکاری رو طراحی کردن وگرنه چرا ea خودشو به زحمت بندازه و سبک پاسکاریها رو تغییر بده .
    درمورد مساله رفتارهای اختصاصی بازیکنان باید بگم اصلا لازم به ضبط کردن رفتار بازیکنان نیست این موارد از طریق برنامه نویسی و همینطور تنظیمات stat ها صورت میگیره . اینکار کاملا امکان پذیره چون کونامی توی گیم پلی بازی pes اینکار رو به زیباترین نحو انجام داده فقط اینکار زمانبره و فکر میکنم به تجربه نیاز داشته باشه آخه کونامی یادمه از 10 سال پیش روی این مورد کار میکرد توی iss با وجود ابتدایی بودنش از این موضوع استفاده شده بود و سال به سال اونو پیشرفت داد تا حدی که توی نسخه 2010 بازی pes بوضوح میشه رفتارهای فردی بازیکنان مختلفو تشخیص داد شما به این لینک مراجعه کن من بخشی از این رفتارها رو با عکس و ویدئو به نمایش گذاشتم :

کد:

کنسول رو هم میشه ادیت کرد .

14. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

روی کنسول هم میشه EDIT کرد. همون اویل عرضه ی PES 2010 ، سایت WENB یه پچ برای PS3 عرضه کرد که تقریبا کامل بود.

کنسول رو هم میشه ادیت کرد .
    چه جالب نمیدونستم
    تاپیک فیفاست ولی میشه یه توضیحی بدین چچجوری عمل میکنه و حجمش چقدره (باید روی هارد ریخته بشه دیگه)
    اونوقت باید بازی وقت لود شدن از اطلاعات روی هارد استفاده کنه دیگه نه (پس ظاهرا باید سیوگیم بازی باشه ؟)

16. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از طرفداران pes هستم و یه سوال داشتم میشه یه نفر خصوصیات ویژه فیفا رو توضیح بده و همین طور اینکه فیفا از چه لحاظی نسبتا به pes برتری داره؟
    البته من تعصبی نیستم ولی اصلا نمیخوام دعوا بین طرفداران این دو بازی بیندازم.فقط میخوام واقعا اینا رو بدوم چون من توی این چند سال اخیر هر وقت فیفا رو بازی کردم خیلی ضد حال خوردم ولی با pes زندگی کردم و اینارو پرسیدم برای اینکه ویژگی های این بازی رو بدونم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تاپیک فیفاست ولی میشه یه توضیحی بدین چچجوری عمل میکنه و حجمش چقدره (باید روی هارد ریخته بشه دیگه)
    اونوقت باید بازی وقت لود شدن از اطلاعات روی هارد استفاده کنه دیگه نه (پس ظاهرا باید سیوگیم بازی باشه ؟)
    خدمت شما دوست عزیز مورد اولی مربوط میشه به ps3 و مورد دوم xbox360 :
    ps3 :

کد:

xbox 360 :

کد:
    من یک راهنمایی درمورد ps3 میکنم .
    شما باید ابتدا یک پوشه بنام ps3 توی usb stick ایجاد کنید .بعد از این کار توی اون پوشه مجددا پوشه ای بنام SAVEDATA بسازید . در مرحله بعد محتویات پوشه ای که دانلود کردید رو توی پوشه savedata کپی کنید . بعد کنسول رو روشن کنید و تمام اطلاعات داخل usb stick رو به هارد منتقل کنید .
    اما این آپشن فایل این موارد رو تصحیح میکنه :
    - اسامی درست تمام تیمهای باشگاهی
    - پرچم های تمام تیمها .
    - لباس های تمام تیمهای باشگاهی و ملی
    - اسامی تمام بازیکنان حتی اونایی که قابلیت آنلاک شدن رو دارن .
    - اکثر نقل و انتقالات بروز شده
    - و چند مورد دیگه
    -
    من از طرفداران pes هستم و یه سوال داشتم میشه یه نفر خصوصیات ویژه فیفا رو توضیح بده و همین طور اینکه فیفا از چه لحاظی نسبتا به pes برتری داره؟
    البته من تعصبی نیستم ولی اصلا نمیخوام دعوا بین طرفداران این دو بازی بیندازم.فقط میخوام واقعا اینا رو بدوم چون من توی این چند سال اخیر هر وقت فیفا رو بازی کردم خیلی ضد حال خوردم ولی با pes زندگی کردم و اینارو پرسیدم برای اینکه ویژگی های این بازی رو بدونم.

این تاپیک محل مناسبی برای مقایسه این دو بازی نیست . چند وقت پیش یک گروه برای مقایسه این بازی ایجاد شد که هر بار یه علتی مانع از پیشرفت کار شد الان بچه ها امتحان دارن به امید خدا بعد از امتحانات بحثو ادامه میدیم .
    اما در مورد اینکه فرمودین فیفا نکست چه برتریهایی بر pes داره من یک سری ویژگیهای بارز و برجسته این بازیو خدمت شما عرض میکنم . در ضمن از قرار معلوم شما هم خاطرات بدی از این بازی قبل از اینکه نسخه های نکست عرضه بشه توی ذهنتون دارید اما خدمت شما عرض کنم سریهای نکست اصلا قابل قیاس با ورژن های قبلی نیستن . دیگه خبری از اون استیل بد شکل بازیکنان , گیم پلی پر ایراد و ...... نیست . انگار اصلا این یک بازی دیگست و هیچ شباهتی با نسخه های نسل قدیم نداره .
    از ویژگیهای برتر فیفا نکست میشه به انیمیشن های بسیار طبیعی و زنده اون اشاره کرد.این انیمیشن ها انصافا زیبایی خاصی به این بازی دادن .
    مساله بعدی آزادی عمل در کنترل بازیکناست هرچند که توی نسخه 2009 این آزادی کمی بیشتر بود . این مورد جای بحث و صحبت بیشتری داره من فقط بصورت خلاصه عرض کردم .
    مورد بعد لیسانس بودن تیمها و لیگهاست . توی pes لازمه که ما با پچ و برنامه های جانبی اسامی تیمها , لیگها , بازیکنان و سایر موارد رو تصحیح کنیم اما توی این بازی احتیاجی به این کار نیست . دیگه لازم نیست لوگو و آرم تیمها و لیگها تصحیح شن .علاوه بر این مساله لیگهای زیادی دراین بازی وجود داره حتی لیگهای کم نام و نشون .
    مورد بعدی گزارشگری جذابشه که این مورد هم از نکات مثبت این بازیه هرچند که به مرور زمان کم کم تمام دیالوگهای گزارشگری برای گیمر تکراری میشه و این مساله در تمام بازیهای ورزشی وجود داره .
    مورد بعد بخش جذاب منیجر مده هرچند من این بخشو بازی نکردم اما دوستان میگن بخش بسیار جذابیه .
    در مجموع روی گیم پلی این بازی ( که مهترین و اساسی ترین بخش یک بازیه ) خیلی کار شده هرچند که معایبی هم درش وجود داره اما دربرابر نکات مثبت این گیم پلی قابل اغماض هستند . از این مساله بگذریم نواقصی از جمله وجود فردیت گرایی در این گیم پلی وجود نداره . همچنین تاکتیکها و استراتژیهای متنوعی که در دنیای فوتبال وجود داره به نحو شایسته ای برای این بازی طراحی و برنامه ریزی نشده دست کم میشه گفت تنوع و فراوانی لازمه رو نداره . به امید خدا این موارد رو توی گروه مقایسه بیشتر باز میکنیم شما میتونید بعدا اطلاعات دقیق تر و کاملتری از این مورد و موارد دیگه رو در اون گروه مشاهده کنید .
    البته ابن در بازی شاخص های مثبت دیگه ای هم وجود داره که دوستان بیشتر توضیح میدن .
    Last edited by 4039; 11-01-2010 at 16:37.

19. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •