تاپیک فیفاست ولی میشه یه توضیحی بدین چچجوری عمل میکنه و حجمش چقدره (باید روی هارد ریخته بشه دیگه)
اونوقت باید بازی وقت لود شدن از اطلاعات روی هارد استفاده کنه دیگه نه (پس ظاهرا باید سیوگیم بازی باشه ؟)
خدمت شما دوست عزیز مورد اولی مربوط میشه به ps3 و مورد دوم xbox360 :
ps3 :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xbox 360 :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک راهنمایی درمورد ps3 میکنم .
شما باید ابتدا یک پوشه بنام ps3 توی usb stick ایجاد کنید .بعد از این کار توی اون پوشه مجددا پوشه ای بنام SAVEDATA بسازید . در مرحله بعد محتویات پوشه ای که دانلود کردید رو توی پوشه savedata کپی کنید . بعد کنسول رو روشن کنید و تمام اطلاعات داخل usb stick رو به هارد منتقل کنید .
اما این آپشن فایل این موارد رو تصحیح میکنه :
- اسامی درست تمام تیمهای باشگاهی
- پرچم های تمام تیمها .
- لباس های تمام تیمهای باشگاهی و ملی
- اسامی تمام بازیکنان حتی اونایی که قابلیت آنلاک شدن رو دارن .
- اکثر نقل و انتقالات بروز شده
- و چند مورد دیگه
-
من از طرفداران pes هستم و یه سوال داشتم میشه یه نفر خصوصیات ویژه فیفا رو توضیح بده و همین طور اینکه فیفا از چه لحاظی نسبتا به pes برتری داره؟
البته من تعصبی نیستم ولی اصلا نمیخوام دعوا بین طرفداران این دو بازی بیندازم.فقط میخوام واقعا اینا رو بدوم چون من توی این چند سال اخیر هر وقت فیفا رو بازی کردم خیلی ضد حال خوردم ولی با pes زندگی کردم و اینارو پرسیدم برای اینکه ویژگی های این بازی رو بدونم.
این تاپیک محل مناسبی برای مقایسه این دو بازی نیست . چند وقت پیش یک گروه برای مقایسه این بازی ایجاد شد که هر بار یه علتی مانع از پیشرفت کار شد الان بچه ها امتحان دارن به امید خدا بعد از امتحانات بحثو ادامه میدیم .
اما در مورد اینکه فرمودین فیفا نکست چه برتریهایی بر pes داره من یک سری ویژگیهای بارز و برجسته این بازیو خدمت شما عرض میکنم . در ضمن از قرار معلوم شما هم خاطرات بدی از این بازی قبل از اینکه نسخه های نکست عرضه بشه توی ذهنتون دارید اما خدمت شما عرض کنم سریهای نکست اصلا قابل قیاس با ورژن های قبلی نیستن . دیگه خبری از اون استیل بد شکل بازیکنان , گیم پلی پر ایراد و ...... نیست . انگار اصلا این یک بازی دیگست و هیچ شباهتی با نسخه های نسل قدیم نداره .
از ویژگیهای برتر فیفا نکست میشه به انیمیشن های بسیار طبیعی و زنده اون اشاره کرد.این انیمیشن ها انصافا زیبایی خاصی به این بازی دادن .
مساله بعدی آزادی عمل در کنترل بازیکناست هرچند که توی نسخه 2009 این آزادی کمی بیشتر بود . این مورد جای بحث و صحبت بیشتری داره من فقط بصورت خلاصه عرض کردم .
مورد بعد لیسانس بودن تیمها و لیگهاست . توی pes لازمه که ما با پچ و برنامه های جانبی اسامی تیمها , لیگها , بازیکنان و سایر موارد رو تصحیح کنیم اما توی این بازی احتیاجی به این کار نیست . دیگه لازم نیست لوگو و آرم تیمها و لیگها تصحیح شن .علاوه بر این مساله لیگهای زیادی دراین بازی وجود داره حتی لیگهای کم نام و نشون .
مورد بعدی گزارشگری جذابشه که این مورد هم از نکات مثبت این بازیه هرچند که به مرور زمان کم کم تمام دیالوگهای گزارشگری برای گیمر تکراری میشه و این مساله در تمام بازیهای ورزشی وجود داره .
مورد بعد بخش جذاب منیجر مده هرچند من این بخشو بازی نکردم اما دوستان میگن بخش بسیار جذابیه .
در مجموع روی گیم پلی این بازی ( که مهترین و اساسی ترین بخش یک بازیه ) خیلی کار شده هرچند که معایبی هم درش وجود داره اما دربرابر نکات مثبت این گیم پلی قابل اغماض هستند . از این مساله بگذریم نواقصی از جمله وجود فردیت گرایی در این گیم پلی وجود نداره . همچنین تاکتیکها و استراتژیهای متنوعی که در دنیای فوتبال وجود داره به نحو شایسته ای برای این بازی طراحی و برنامه ریزی نشده دست کم میشه گفت تنوع و فراوانی لازمه رو نداره . به امید خدا این موارد رو توی گروه مقایسه بیشتر باز میکنیم شما میتونید بعدا اطلاعات دقیق تر و کاملتری از این مورد و موارد دیگه رو در اون گروه مشاهده کنید .
البته ابن در بازی شاخص های مثبت دیگه ای هم وجود داره که دوستان بیشتر توضیح میدن .