خوب شما بگو ایسن فایلهای سنگین چی هستند!
منظورم اینه که برنامه،موزیک فیلم چی میخواین انتقال بدین و به کدوم قسمت از گوشی؟
خوب شما بگو ایسن فایلهای سنگین چی هستند!
مثلا یک فیلم با هر فرمتی با حجم 500 میگ یا بیشتر می خوایم با کابل بریزیم تو قسمت استوریج ، وقتی کپی می کنیم ، اون قسمتی که باید پر بشه تا کپی کامل بشه ، سه ، چهار تا میره جلو دوباره از اول میاد و فایل کپی نمیشه...خوب شما بگو ایسن فایلهای سنگین چی هستند!
من به همچین مشکلی بر نخوردم،شما درایور گوشیو نصب کردین یه فایلیه که واسه تعویض رام هم هست ، نمیدونم چی شده !
شما پی سی سویت سامسونگ رو نصب کن.یه سافت ریست هم بوکون ببین چی میشه.
دوستان دیگه هم کمک کنید خواهشن.
دقیقا همین طوره
با کابل و همین برنامه و تشکیلات ؟ چقدر طول کشید رو استوریج ریختی ؟من كه divx هفتصد مگي ريختم مشگلي نداشت...
سلام به تمامی دوستان .
من با یه بدبختی رام dzia5 رو دانلود کردم ولی جرات آپگرید رو نداشتم تا رفتم نمایندگی و رام
pda: i900jphi5/dzhh1
phone : i900jvhi3
برام ریخت روش .؟ الام خودم میخوام آپگرید کنم با همین رام dzia5 ولی Incorrect Software Version میزنه کشور هم مالزي كردم ولي اپراتور را نميدونم چي بايد انتخاب كنم...پيش فرض Celcom هست..كه بازم ارور INcorect version ميده ؟؟؟؟؟
ممنون .
سلام
خوب اولا رام جدید مبارک،چقدر شد هزینه نصبش؟
میشه بگین چیا تغییر کرده؟خوبی بدی چیا عوض شده باطری ممنون.
والا من یه بار گذاشتم سنگاپور،بعدشم سینگ تل،ولی شما نکن بزار یه نفر که حرفه ای تره راهنمایی کنه شمارو منم نمیدونم 100% ببخشید.
ممنون میشم سوال های بالارو توضیح بدین.
دوستان کسی نمیدونه چجوری امنیا رو به تی وی وصل کنم ؟ من کابل رو وصل می کنم ولی تصویر نمیده...
اینجاست که شاعر میگه گر صبر کنی ...دقیقا همین طوره
مشکل اینجاست که شما فایل رو کنسل می کنی. اینکار رو نکن . بذار همونجوری ادامه بده خودش میریزه .
يعني بزرگترين اشتباهي كه در زندگيم كردم خريدن آمنيا i900 بود..باتري اين گوشي ميشه گفت آشغال هست من رام گوشيم اول k1 بود بعد به رام فيليپين ابديت كردم باز مشكل باتري برطرف نشد كه اينكه 2 روز پيش رام j9 ريختم باز مصرفش تاثيري نكرد..ديگه دارم ديوانه ميشم ..من بدون استفاده از قسمت مولتي مديا و موزيك بزور تا يكروز شايد دوام بياره...تازه اصلا اهل بازي هم نيستم...هيچ برنامهاي من روش نصب نكردم..تنها استفاده من نيم ساعت تماس وحداكثر 20 تا sms هست همين حالا كاشكي هم زود شارژ ميشد بايد سه ساعت ونيم بزنيم توي شارژ......ميخام توي اين هفته برم و k800 سوني اريكسون بخرم...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)