خب شما میگید کرک بازی نصب شده این که ربطی به فایلهای سیستمی ویندوز نداره....
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
یه نفر کی برای kav 2010 بذاره خیلی ثواب داره....
خب شما میگید کرک بازی نصب شده این که ربطی به فایلهای سیستمی ویندوز نداره....
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
یه نفر کی برای kav 2010 بذاره خیلی ثواب داره....
سلام
Kasper 2011 Resetter
رو می خواستم
ممنون
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
من خودم همیشه هروقت خواستم بازی نصب کنم و یا برنامه ای که کرک داره موقتا کاسپر رو غیرفعال کردم چون اکثرا به کرکها گیر میده(البته اینو توی تنظیماتش میشه حلش کرد)
ولی وقتی مثلا بازی رو کرک کردم دیگه به کرکش که نصب شده یا جایگزین شده گیر نمیده چون اون فایل دیگه جزیی از بازی هست
بازیهای کرک شده منظورمه برادرررررررر
installer بازی موقع نصب فایل مورد نظر رو تو درایو نصب میکنه
این فایلها هیچ فرقی با کرکی که جداگانه تو یه فولدر دیگه قرار داده میشن ندارن، فرقش فقط تو طریقه نصبه
بهر حال این یه نمونشه
کسپر هم مثل مابقی آنتی ویروسهای دیگه ایراداتی داره
سلام . مخواستم بفهمم چه طوری میتونم متوجه شم که فایروال کاسپر فعاله ، ویندوز من xp هست . و فایروال ویندوزم فعاله . آیا میشه جوری فایروال کسپر رو تست کنم بفهمم که فعاله یانه ، ضمنا تیک فایروال کسپرم هم خورده شده ، فایروال ویندوز رو هم از اینجا میگم فعاله که وقتی میرم تو security center ویندوز جلوی فایروال on نوشته . ممنون میشم جوابمو بدبن .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیر عزیز
کسپرسکی یکی از بهترین انتی ویروس هایی هست که هم زمان از تکنولوژی بهیویر بلوکر سیگناتور دیتا بیس هوش مصنوعی و..
یعنی یه فایل رو توسط اینا بررسی میکنه
در ضمن نهایتا اگر پاک کرد میرن قرنطینه به مدت 30 روز یعنی شما میتونی برگردونی و لیست سفید کنی
ولی نود 32 وقتی که ویروس روی سیستم اجرا شد دیگه ازش کاری ساخته نیست یعنی فقط تشخیص میده و
دیتا بیس شما میتونی بری سایت نود 32 به این قسمت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میبینی که مثلا امروز 15 تا ویروس جدید به دیتا بیس اضافه شده
در صورتی که روزانه بیشتر از هزاران و یا بیشتر ویروس تولید میشه
در نتیجه میرسیم به بحث سیگناتور یا امضا شناسی که مثلا 1 ویروس از یک مدل رو به عنوان مثال اتوران ها
باید از رویه سیگناتور تشخیص بده که شکر خدا نمیده ولی کسپر اینکارو میکنه
و..........
اگه بخوام بگم میشه یه طومار
و کسی هم توجه نمیکنه
سلام
چه طور به کسپر 2010 و 2011 بقهمونم که یه برنامه خودیه! و بزاره اون برنامه هر کاری که میخاد بکنه. مثل IDM.
ممنون
به این صفحه مراجعه کن (پست آخر)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک راهنما خرابه، لطفا اصلاحش کنین
سلام.
شما اگه به رفتار شناسي آنتي ويروسها هم معتقد باشيد، سايت تست و آزمايشي كه تقريبا مرجعه و همه قبولش دارند، عبارتست از : Av-comparatives.org
اين سايت در آخرين تستي كه روي آنتي ويروسها انجام داده از نظر PROACTIVE PROTECTION يا همون رفتار شناسي به جمع بندي زير رسيده :
تو فايل پي دي اف اگه مشاهده كنيد مي بينيد NOD32 در رده بالا قرار داره و از نظر هوش مصنوعي جزو 3 ستاره ها دسته بندي شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تجربيات شخصي در قبال آنتي ويروسها نميتونه مرجع مناسبي براي توصيه يا رد يه پروداكت باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)