اینارو امتحان کنید
Norton Internet Security
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینارو امتحان کنید
Norton Internet Security
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای 360 ندارید
مرسی امیر جان کارم خیلی گیر بود.
خوب ما هم به جمع طرفدارای نورتون پیوستیم.
عزیز اگه باشه حتما میزارم![]()
نتها روش کرکش همین key هست
من یه کرک دارم وقتی میزنم میگه باید noton product Tamper protection رو off کنم که اصلا norton من غیر فعال هست و نمیشه تو تنظیماتش رفت
دوستان من یه فایل کیجن دارم که ویروس نیست باهاش خیلی وقته که کار کردم ولی الان نورتون پاکش کرد حالا نمیدونم از کجا باید برش گردونم؟؟؟؟ در ضمن چرا نورتون سوال نمیپرسه که پاکش کنم یا نه؟؟؟ خودش پاک میکنه اینجوری دودمان ما رو به باد میده که؟ من تازه نصبش کردم بلد نیستم اینترنت سکوریتی نصب کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
نورتون رو باز کن روی گزینه Advanced کلیک کن توی قسمت ComputerProtection قسمت Quarantine رو انتخاب کن در این بخش فایل مورد نظر رو پیدا کن روی اون کلیک کن سمت چپ همون پنجره روی گزینه MoreDetails کلیک کن حالا در پنجره باز شده جدید در پایینش نوشته Options روش کلیک کن پنجره جدید 3 تا گزینه داره گزینه اول رو که نوشته Restore انتخاب کن یه پنجره دیگه باز میشه که سوال میکنه میخوای فایل رو برگردونی؟ شما YES روبزن زمانی که فایل برگشت پنجره هارو Close کن.بعد به Setting برو در قسمت Antivirus And SONAR Exclsions>Item to Exclude formScan +>ItemToExcludeFromAutoProtect,SonarAndDownloadInt elligence Detection
اون فایل رو اد کن تا دیگه پاک نشه برای کرک ها این کار رو بکن دیگه پاک نمیشن
---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
برای استفاده از کرکی که داری به SafeMode برو و از اونجا اقدام به ریست کردن کن
الکساندر عزیز ممنونم بابت راهنمایی
در قسمت more details که میزنم restore میکنیم خودش یه تیک زده که فکر کنم از این به ب عد دیگه اون فایل رو ایراد نمیگیره درسته؟؟؟ چون تستش کردم این دفعه باز کرد و ایراد نگرفت. من کلا پوشه نرم افزار رو وارد اون قسمت کردم که اشکال نگیره
خواهش میکنم کلی توضیح دادم شما هر چندتا کرک که داری وارد قسمتی که گفتم بکن دیگه خیالت راحت میشه که پاک نمیشن
دوستان،چرا با تعویض ویندوز،کد فعال سازی غیر فعال میشه؟اینترنت سکیوریتی 2012 هنوز 97 روز مونده بود از اکتیوش
لطفا یه چندتا کلید برامون قرار بدین
راستی،چرا ماهیگیری رو به ما هم یاد نمیدین؟از کجا این سریال های نورتون رو میارین؟
Last edited by dvb_hamed; 04-12-2011 at 02:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)