یک کاسه ای زسر نیم کاسه هست.؟؟
3تا Xperia کمتر از یک سال؟؟؟؟؟؟
یک کاسه ای زسر نیم کاسه هست.؟؟
3تا Xperia کمتر از یک سال؟؟؟؟؟؟
اتفاقا به نظرم درستش همینه.واسه همین از X1 شروع کردن تا عدد کم نیارن.دی...
اگر سونی بخواد پا به پای سامسونگ توی بازار بمونه راهش فقط تولید گوشی های high -end هست.
خدا کنه فقط معرفی بشن
من توی بلاگ سونی خوندم 16 جولای یه خبرایی هست
چه اشكالي داره ... سه تا بده ... اصلا كي به كيه 100 تا بده ... اگه با 3 تا Xperia مشكل حل بشه كه خوبه.3تا Xperia کمتر از یک سال؟؟؟؟؟؟
راستي خيلي وقته نپرسديم ؛ اس اي براي فيلم برداري چي كار كرد ...!؟![]()
Sony Ericsson XPERIA Rachael leaks in black
یه چند تا عکس جدیداومده ازش لینک میدم برید ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
![]()
سایت Twitter گفته فردا SEX235 معرفی میشه .
[
Kiki” – SE Xperia X3 and Android based “Rachel” – Sony Ericsson Xperia X5کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
حامد بيا!
اينم لايو ريچل
واقعا ديگه اس اي، داره خودشو پيدا ميكنه!
دم يوگي ياما گرم
سلام
آقا اسم اين گوشي چيه؟ اون سيستم عاملش چيه؟ خيلي چيزي مشتي به نظر ميرسه!
مشخصاتش چيه؟ چرا ما بي خبريم ؟
اين ديگه كيه؟؟ طراح گوشي هست؟دم يوگي ياما گرم
خوبه قبل از اینکه این لایو رو بزاری (باتوجه به مشخصات که نوشته بود مانیتور 4 اینچ) نگران سایز گوشی بودم ،می ترسیدم بزرگتر از حالت نرمال باشه ولی الان که به این نگاه می کنم می بینم سایز قابل قبولی داره ولی باز به نظرم از آیفون و Touch HD بزرگتر باشه با این سایز برا رقابت به همون توشیبا TG01 می خوره ،مخصوصا با توجه به CPU 1گیگا بایتی
راستی گفته بودم CPU این از توشیبا پیشرفته تره (30 درصد مصرف کمتر داره و 45 درصد حرارت کمتری تولید می کنه)
الان اگه همینطور باشه یعنی اگه وجود این cpu شایعه نباشه احتمالش زیاد می شه که اونیکی مدلم CPU 1 گیگا هرتزی داشته باشه
نام: ریچلآقا اسم اين گوشي چيه؟ اون سيستم عاملش چيه؟ خيلي چيزي مشتي به نظر ميرسه!
نام خانوادگی (سیستم عامل): آندروید
خیلی بیشتر مشته!!: دی
تاچ اچ دی سایز صفحش رو نمیدونم ولی طبیعیه که از آیفون بزرگنر باشه. نا سلامتی 0.5 اینچ بزرگنرهولی باز به نظرم از آیفون و Touch HD بزرگتر باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)