دوستان یه سئوال
اینجایی که شاتل نوشته نا محدود 15 تومن کسی برداشته یا نه
نوشته که اگه فایلهای حجیم رو داشته باشین سرویس قطع میشه و خلاصه داستانی قسمت fair user policy رو یه دور بخونین میفهمین چی میگم
دوستان یه سئوال
نوشته که اگه فایلهای حجیم رو داشته باشین سرویس قطع میشه و خلاصه داستانی قسمت fair user policy رو یه دور بخونین میفهمین چی میگم
رامتین جان اگه میخای نامحدود بگیری و همون مقدار یعنی زیر 18 تومن هزینه کنی همون تنها انتخابته.
این منطقه چون کلا مخابرات بغلشه مشکل چندانی واسه نویز و ... نداره.
اینم بدون سرویسهای نامحدود سرعتشون کمتر از محدوداس ولی به جاش نامحدودن دیگه !
من تا حالا اسم توانا رو هم نشنیدم. شاید دوستان بهتر بدونن.
داتک سرعت دانلودش باید حدودا 6 باشه . ( 64 که میخای بگیری)
منم با اینترنت دیال آپ سرعت دانلودم هیمشه 6 بود !
از 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه که خطت وصل بشه. بعد از یه ماه که قراردادت تموم شد میتونی سرویستو عوض کنی.
البته واسه شرکت جدید هم دوباره همون 2 هفته تا 1 ماه طول میکشه ها !
فقط بعضی شرکتا به بعضی از مودما گیر میدن میگن به ما نمیسازه!
پس مودم هم یه چیزی انتخاب کن که همه شرکتا قبولش داشته باشن.
اگه بتونی مودم asus am602 رو پیدا کنی خیلی خوبه.قیمتش 46 تومنه.
سوالی بود در خدمتم.
غیر شاتل ، اگه اشتباه نکنم ، تو تاپیک اش پرسیدم ، مهدی می گفت که همه قرار دادها ، همون سرعت رو می دن انگار![]()
فکر می کنم ( یا من اشتباه می کنم ، یا شما ، امیدوارم من اشتباه کنم)
مرسی
یا حق![]()
![]()
این قانون فقط برای سرویسهای 512 و 1 مگ نامحدوده و به هیچ وجه شامل سرویس 64 نخواهد شد(اخه مگه با 64 در کل روز چقدر میتونی دانلود کنی؟) خیالت بابت این موضوع راحت باشه شما 64 شاتل رو اگه میخوای بگیری صبح تا شب بزار دانلود هیچکی چیزی بهت نمیگهدوستان یه سئوال
نوشته که اگه فایلهای حجیم رو داشته باشین سرویس قطع میشه و خلاصه داستانی قسمت fair user policy رو یه دور بخونین میفهمین چی میگمدقیقا شاتل مثله قرارد بهت میده ینی بیشتر میده ولی سیستم رو طوری تنظیم میکنه که سرعتت بشه مثله سرعت قراردادغیر شاتل ، اگه اشتباه نکنم ، تو تاپیک اش پرسیدم ، مهدی می گفت که همه قرار دادها ، همون سرعت رو می دن انگار![]()
فکر می کنم ( یا من اشتباه می کنم ، یا شما ، امیدوارم من اشتباه کنم)
بزار اینطور بگم
من سرویس 512 اکو دارم هموطنور که میدونید سرعت دانلود برای 512 باید 64کیلوبایت برثانیه باشه
خوب سرعت دانلود منم 64-65 هستش
ولی خوب چون فاصلمون ازم خابرات دوره اومدن روی خطتم پورت 578 ریختن که بتونه اون فاصله رو جبران کنه!!!!
(امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست بگم)
در این جور مواقع شک نکن که من اشتباه میکنم. شما استادی
درسته حواسم به شاتل نبود.ممنون![]()
نه مهدی ، نتونستی ، من این یه تیکه رو نفهمیدم
دیگه چوب کاری نفرمایید وحید جان![]()
![]()
حالا ما یه چیزی گفتیم ، شما دیگه نباید برای ما دست بگیری که ...
مخلصیم
مرسی
یا حق
Last edited by akhoond; 19-12-2008 at 22:13.
یعنی هر سرعتی که تو قراردادشه رو دقیقا همون رو میدن. اگه 128 باید 16 باشه دقیقا 16 رو میدن.
اگه به هر نحوی هم 16 مثلا شد 14 اونوقت 128 رو بیشتر میکنن تا بشه 16 .
اتفاقا خیلی من با این حال کردم.
ضمن اینکه سرعت دانلود 512 من از آسیاتک 57 هست ولی مال مهدی خیلیه !
=============================================
چوب کاری چیه؟ جدی گفتم ! بابا شما کاربر فعالید .اطلاعاتتون هم بیشتره.
فقط چون این رفیقمون هم محله ای بود ما جسارت کردیم جواب دادیم!
کوچیک همتونم![]()
همین که وحید گفت درستهنه مهدی ، نتونستی ، من این یه تیکه رو نفهمیدم![]()
گرفتی یا نه؟؟اگه به هر نحوی هم 16 مثلا شد 14 اونوقت 128 رو بیشتر میکنن تا بشه 16
=========
بازم باسه توضیح بیشتر
الان وحید میگه 512 داره ولی سرعت دانلودش 57ه!!
چرا؟؟؟؟
چون واقعا آسیاتک دقیقا همون 512 رو روی خطش اعمال کرده و چون مسائلی مثله فاصله از مرکز مخابراتی و.... وجود داره عملا سرعتش کمتر از 64 میشه اومده روی 57
اما شاتل حساب این قسمت را هم کرده
ینی حتی اگر فاصلت بیشتر باشه!! چون پهنای بیشتری به خطت اعمال میکنن (578) وقتی مسئله فاصله از مرکز مخابراتی و... روی میده تا برسه به خونتون
پهنات میشه دقیقا 512!!
سرعت دانلود من 64-65ه ولی سرعت دانلود وحید 57!!!![]()
دست همتون درد نکنه اطلاعات خوبی دادید و تنهام نذاشتید خیلی سپاسگذارم ولی
حالا مشکل 2 تا شد :( ای خدااا
تا اینجایی که من متوجه شدم شاتل داره یه سرویس 64 نامحدود نامحدود رو میده 15 تومن با سرعت 6 کیلوبیت در واقع همون دایال آپ)
و داتک هم همونو داره میده هجده تومن و من از نظر دانلود هم طبق فرموده دوستان مشکلی ندارم !! بازم به نظرم میصرفه چون من قبلا ها هم سابقه داشتم با دایال آپ بازی چهارصد مگی دانلود میکردم !!!
ولی من در مورد این تواناو اینترنت صبا هم میخوام بدونم اینها شبانه رایگان دارن بچه ها هم میگن هرشب تا ششصد مگ دانلود دارن نظرتون درباره این سرویس ها چیه وبین شاتل و داتک کدومو پیشنهاد میکنین !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یه چیز دیگه این سرعت 6 کیلوبیتی که در شاتل هست برای اینترنت 64 روزایی که سرعتش میفته چقدر میشه نکنه 2 و 3 ؟؟؟
و به نظرتون من اگه از این توانا بگیرم چی میشه شبها میزارم رو دانلود و میرم صبح برمیگردم فایلهای دانلودی رو مرتب میکنم ؟؟ اینجوری بهتر نیست ؟؟
و civil عزیز یه سئوال دیگه این صبا که قبلا به همه حال میداد الان چرا نمیده یکی میگه با 128 سرعتش قانونی باید 16 باشه ولی بهش 112 داره میده البته این صحبت قبلها هست ولی بازم شما تاکید دارید که از صبا بگیرم مگه صبا سرعتش افت نکرده ؟؟
بازم مرسی و ممنونم راستی من بازم میانگین رینج دانلودم رو هم میگم حداقل میخوام تا اخر ماه 10 گیگ دانلود کرده باشم که شامل وبگردی و دانلود فیلم و موسیقی که حتما باید باشه و اینها میشه
مرسی ببینین آخرین گزینه کدومه :((
من دارم دیوونه میشم وحید کمکم کن !!!
امروز بازم به یه نتیجه دیگه رسیدم دیدم من هرکاری کنم نمیتونم از دانلود بگذرم یه حساب سر انگشتی کردم دیدم اگه من بیام و یه اینترنت نامحدود بگیرم با سرعت 64 نتیجه این میشه
با 12 ساعت مصرف در روز یعنی سیستم رو بزارم رو دانلود از صبح تا شب حالا با شاتل یا داتک هرکدوم رو که گفتید سرجمع آخر ماه فقط 7.5 گیگ دیتا میتونم بگیرم و رسیو داشته باشم
ولی با این سرویس صبای پدرآمرزیده با همون مبلغ میتونم یه اینترنت 265 کیلویی با سرعت حداقل 32 داشته باشم وبه اضافه 5 گیگ که خود اکونتم داره میتونم با مصرف همون اینترنت شبانه اش هرشب 500 مگ یا بیشتر رسیو داشته باشم که سرجمع میشه 20 گیگ !!!تازه میتونم سیستم رو هم تنظیم کنم خودش بیاد رسیو کنه و کانکت بشه و منم سر سوزنی باهاش کار نداشته باشم .. حالا یکی بهم بگه من چیکار کنم
میرم سراغ صبا یکی میگه اصلا کانکت نمیشه یکی میگه گنده اصلا به درد نمیخوره یکی دیگه میگه دارم میترکم از بس دانلود میکنم
میام اینورتر یه سرویس مطمئنتر هست آقا وحید میگن شاتل و داتک ولی پشت سرش هزارتا حرف و حدیث و دزدی و کلاهبرداری هست منم میترسم بگیرم اگه هم ناراضی شدم خطمو توی گرو نگه دارن و از سرویس قطع نشم نتونم برم جای دیگه سرویس بگیرم
آخرش کدومش
هرکی آخرین رو بگه همونو برمیدارم
راستی این آی پی ها جریانشون چیه
valid ---static اینها به چه دردی میخورن من با ftp هم کار دارما هر شب یه سری سایت باید آپلود کنم آیا پورت اف تی پی باز هست برای همه سرویسها یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)