پلیر شکیل و خوش ساخت با امکانات قابل قبولی هست .
شما چه ملاکی برای انتخاب یک پلیر دارید؟
پلیر شکیل و خوش ساخت با امکانات قابل قبولی هست .
شما چه ملاکی برای انتخاب یک پلیر دارید؟
با سلام
بعد از مدتها باز برگشتم D:
بین این دو بدون در نظر گرفتن امکانات جانبی و فقط در بحث کیفیت و قدرت پخش صدا کدوم رو پیشنهاد می دین ؟
Cowon J3 or Cowon D3
من خودم iAudio9 دارم خیلی عالیه وضوح بالایی در صدا داره ولی صدا گرم و قوی نیست .
بازم ممنون .
راستی تو یکی از شماره های مجله T3 گفته بود که کیفیت و بلندی صدا در مدل S9 ار بقیه مدل های Cowon بالاتره ... آیا این مطلب رو تایید می کنید ؟
Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 22:49. دليل: دو پست متوالی
نه بلندی صدای این مدل از X5 و O2 و D2+ و D2 و حتی i7 هم کمتره.
به نظر میاد کمی صدای D3 گرم تر و متوازنتر از J3 هست توجه داشته باشید اگه این پلیر رو تهیه کردید حتما آپدیتش کنید! و به خاطر داشته باشید که فقط پلیر مهم نیست شما اگه همون پلیر قبلی خودتون رو نگه دارید و هزینه برای هدفون بکنید و کیفیت آرشیو آهنگهاتون رو افزایش بدید تغییری که حس خواهید کرد به مراتب بیشتر خواهد بود.
من توی اینترنت خیلی سرچ کردم ... هیج یوزر حرفه ایی این تفاوت رو تایید نکرده .
این هم از نتیجه تست ادمین سایت iAudiophile.net
This tired old placebo topic seems to crop up with every new player being released, just the people claiming to hear "huge differences" are changing...
The J3 and D3 sound exactly the same - which also is exactly the same as any other modern Cowon (or any other non-broken player, for that matter). People claiming they hear a difference are talking complete nonsense. Or maybe they indeed have a broken player - or don't know how to volume-match two players for a honest AB comparison.
I did a lengthy volume-matched AB test between the D3 and J3 (both matched to within 0.5dB SPL), with both dynamic driver (Sennheiser IE8) and multi-armature (Earsonics SM3) IEMs, and there is not even the tiniest noticeable difference to be heard. Besides flat output I also tested various BBE settings on both players, and they also sound exactly the same.
I wish this spreading of lies and placebo preconceptions about differences in sound quality where there are none would stop. But some people like to believe in fairy tales, it seems.
J3
......
Cowon D3
کمپانی cowon یک سری تغییرات رو این مدل داده،که البته گمونم نرم افزاری باشه.باید ببینی چه کرده!!!
صداش گرم تر شده،اما به طور کلی زیاد تعریفی نیست.اگه تمام خصوصیات رو مد تطر بگیری.(البته اولویت ها واسه هر کسی فرق داره).
فقط پلیر مهم نیست شما اگه همون پلیر قبلی خودتون رو نگه دارید و هزینه برای هدفون بکنید و کیفیت آرشیو آهنگهاتون رو افزایش بدید تغییری که حس خواهید کرد به مراتب بیشتر خواهد بود.
__________________![]()
دوست گلم من خودم یکی فعال ترین کاربرهای اون سایت هستم :
همینی که نقل قول شما رو خوندم متوجه شدم کجای فروم این تقل قول نوشته شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برداشت من از کیفیت و قدرت پخش صدا که شما گفتید رو حجم صدا بود و حواصم نبود که شما درباره کیفیت صدا هم پرسش کرده بودید. این چیزی که من درباره اینها گفتم فقط تفاوت تو حجم خروجی بود نه کیفیت و شفافیت سیگنال.
ولی باز نظرم رو همون توصیه ایی هست که قبلا گفتم. و حتی این نوشتم توصیه من روهم تایید میکه.
ولی بر اساس آمار از افرادی که درباره این پلیر صحبت کردند و اعتبار کاربرهایی که درباره این پلیر صحبت کردند نتیجه گیری شخصی من این هست که کمی صدای این پلیر گرم تر هست. و البته این مسئله درباره تفاوت کیفیت این پلیرها خیلی صحبت شده و تفاوت نازل بین اونها وجود داره یک نمونش:و به خاطر داشته باشید که فقط پلیر مهم نیست شما اگه همون پلیر قبلی خودتون رو نگه دارید و هزینه برای هدفون بکنید و کیفیت آرشیو آهنگهاتون رو افزایش بدید تغییری که حس خواهید کرد به مراتب بیشتر خواهد بود.
بحرحال تا خود فرد در شرایط مشابه همه این ها رو تست نکنه نمیشه نظر قطعی داد. مگر اعتماد به حرف کابرهای اینترنتی بر اساس اعتار وتجربه آنهاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده قصد جسارت نداشتم من پلیر قبلیم رو هم با راهنمایی شما دوست و استاد عزیز تهیه کردم . ولی خوب چند روزی بود که ریویو های مختلف رو می خوندم ... حقیقت اکثرا این دو پلیر رو با هم و در کنار هم تست نکردن حالا یا قبلا یکی رو داشته الان یکی دیگه یا فقط یه مدل رو داشته و نظرشو می گه .
تنها ریویو که هر دو رو تست زده بود همین بود .
اون لینکی که گذاشتین در مورد صدای هیس کاملا باهاش موافقم در iAudio کم یا زیاد وجود داشت . حالب اینه که خیلی ها گفتن تین صدای هیس از J3به بعد دیگه وجود نداره .
متاسفانه iAudio که داشتم مدتیه مفقود شده و امیدوارم پیدا بشه .
در مورد هدفن من دسترسی آنچنانی به مارک ها و مدل های مختلف ندارم تنها Creative و مارک های مثل A4TTech & Sony & Philips هست یه بار به خودم حال دادم Aurvana 2 گرفتم 85 تومن که صداش واسه من جالب نبود .
شاید انتخابم J3 باشه چون اینترفیس بهتر و روونتری داره .
سوالی که همیشه تو ذهنم بوده اینه که چقدر کیفیت و وضوح صدا در آی پاد کمتر یا بیشتر از کووان هست ؟
تفاوت آیپادها با هم در چی هست البته به حز امکانات جانبی ؟
Last edited by minimax2; 25-09-2011 at 22:26.
نه قربان این حرفها چیه من هم منظوری نداشتم منظورم رو بد رسوندم
اینها شاید بتونه کمک کنه.
هدفون جای بحث داره اگه حوصله داشته باشید تو تاپیک مربوطش جای بحث داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by peaceful1; 26-09-2011 at 00:41.
نظرتون در مورد X7 چیه ؟ همون کیفیت پلیرهای کوچیک تر مثل J3 رو داره ؟ از نظر کیفیت صدا بهتر از Ipod classic هست ؟
معقولترین همون J3 هست سریع بالا میاد
کلی تم خوب kinzu براش ساخته
وزنش کمه
کیفیت صفحه نمایشش خوبه
من 32 گیگش رو خوب میبینم
باطریش 64 ساعت میشه با فایل 128 کیلوبایت بر ثانیه
و ......
X7 هم بسته به نیاز خیلی ها گزینه خوبی هست حجم خیلی زیاد
103 ساعت پخش همون تنظیمات
همون کیفیت صدا
صفحه بزرگ
و.....
X7 و J3 همونطور که شما میدونید فرقی نداره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)