تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 394 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام. من چند وقت پیش قصد خرید PMP داشتم که به همین تاپیک مراجعه کردم و دوستان به من Cowon J3 رو پیشنهاد دادند اما اون موقع نظرم عوض شد و تبلت خریدم. حالا میخوام یه PMP بخرم. مدلهایی که به من معرفی شد اینها بودند:SA3MUS16ُُS
    به نظر شما این مدلها خوبن؟ اگه مدلی هم رده اینها می دونید بهم بگید.
    پلیر شکیل و خوش ساخت با امکانات قابل قبولی هست .
    شما چه ملاکی برای انتخاب یک پلیر دارید؟

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

با سلام
    بعد از مدتها باز برگشتم D:
    بین این دو بدون در نظر گرفتن امکانات جانبی و فقط در بحث کیفیت و قدرت پخش صدا کدوم رو پیشنهاد می دین ؟
    Cowon J3 or Cowon D3
    من خودم iAudio9 دارم خیلی عالیه وضوح بالایی در صدا داره ولی صدا گرم و قوی نیست .
    بازم ممنون .

راستی تو یکی از شماره های مجله T3 گفته بود که کیفیت و بلندی صدا در مدل S9 ار بقیه مدل های Cowon بالاتره ... آیا این مطلب رو تایید می کنید ؟
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 22:49. دليل: دو پست متوالی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

با سلام
    بین این دو بدون در نظر گرفتن امکانات جانبی و فقط در بحث کیفیت و قدرت پخش صدا کدوم رو پیشنهاد می دین ؟
    Cowon J3 or Cowon D3
    من خودم iAudio9 دارم خیلی عالیه وضوح بالایی در صدا داره ولی صدا گرم و قوی نیست .
    بازم ممنون .

راستی تو یکی از شماره های مجله T3 گفته بود که کیفیت و بلندی صدا در مدل S9 ار بقیه مدل های Cowon بالاتره ... آیا این مطلب رو تایید می کنید ؟
    نه بلندی صدای این مدل از X5 و O2 و D2+ و D2 و حتی i7 هم کمتره.
    به نظر میاد کمی صدای D3 گرم تر و متوازنتر از J3 هست توجه داشته باشید اگه این پلیر رو تهیه کردید حتما آپدیتش کنید! و به خاطر داشته باشید که فقط پلیر مهم نیست شما اگه همون پلیر قبلی خودتون رو نگه دارید و هزینه برای هدفون بکنید و کیفیت آرشیو آهنگهاتون رو افزایش بدید تغییری که حس خواهید کرد به مراتب بیشتر خواهد بود.

4. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نه بلندی صدای این مدل از X5 و O2 و D2+ و D2 و حتی i7 هم کمتره.
    به نظر میاد کمی صدای D3 گرم تر و متوازنتر از J3 هست توجه داشته باشید اگه این پلیر رو تهیه کردید حتما آپدیتش کنید! و به خاطر داشته باشید که فقط پلیر مهم نیست شما اگه همون پلیر قبلی خودتون رو نگه دارید و هزینه برای هدفون بکنید و کیفیت آرشیو آهنگهاتون رو افزایش بدید تغییری که حس خواهید کرد به مراتب بیشتر خواهد بود.
    من توی اینترنت خیلی سرچ کردم ... هیج یوزر حرفه ایی این تفاوت رو تایید نکرده .
    این هم از نتیجه تست ادمین سایت iAudiophile.net

This tired old placebo topic seems to crop up with every new player being released, just the people claiming to hear "huge differences" are changing...

The J3 and D3 sound exactly the same - which also is exactly the same as any other modern Cowon (or any other non-broken player, for that matter). People claiming they hear a difference are talking complete nonsense. Or maybe they indeed have a broken player - or don't know how to volume-match two players for a honest AB comparison.

I did a lengthy volume-matched AB test between the D3 and J3 (both matched to within 0.5dB SPL), with both dynamic driver (Sennheiser IE8) and multi-armature (Earsonics SM3) IEMs, and there is not even the tiniest noticeable difference to be heard. Besides flat output I also tested various BBE settings on both players, and they also sound exactly the same.

I wish this spreading of lies and placebo preconceptions about differences in sound quality where there are none would stop. But some people like to believe in fairy tales, it seems.

در آغاز فعالیت MAFISCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام
    Cowon J3 or Cowon D3
    بازم ممنون .

J3
    ......
    Cowon D3
    کمپانی cowon یک سری تغییرات رو این مدل داده،که البته گمونم نرم افزاری باشه.باید ببینی چه کرده!!!
    صداش گرم تر شده،اما به طور کلی زیاد تعریفی نیست.اگه تمام خصوصیات رو مد تطر بگیری.(البته اولویت ها واسه هر کسی فرق داره).

فقط پلیر مهم نیست شما اگه همون پلیر قبلی خودتون رو نگه دارید و هزینه برای هدفون بکنید و کیفیت آرشیو آهنگهاتون رو افزایش بدید تغییری که حس خواهید کرد به مراتب بیشتر خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من توی اینترنت خیلی سرچ کردم ... هیج یوزر حرفه ایی این تفاوت رو تایید نکرده .
    این هم از نتیجه تست ادمین سایت iAudiophile.net

This tired old placebo topic seems to crop up with every new player being released, just the people claiming to hear "huge differences" are changing...

The J3 and D3 sound exactly the same - which also is exactly the same as any other modern Cowon (or any other non-broken player, for that matter). People claiming they hear a difference are talking complete nonsense. Or maybe they indeed have a broken player - or don't know how to volume-match two players for a honest AB comparison.

I did a lengthy volume-matched AB test between the D3 and J3 (both matched to within 0.5dB SPL), with both dynamic driver (Sennheiser IE8) and multi-armature (Earsonics SM3) IEMs, and there is not even the tiniest noticeable difference to be heard. Besides flat output I also tested various BBE settings on both players, and they also sound exactly the same.

I wish this spreading of lies and placebo preconceptions about differences in sound quality where there are none would stop. But some people like to believe in fairy tales, it seems.
    دوست گلم من خودم یکی فعال ترین کاربرهای اون سایت هستم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همینی که نقل قول شما رو خوندم متوجه شدم کجای فروم این تقل قول نوشته شده.
    برداشت من از کیفیت و قدرت پخش صدا که شما گفتید رو حجم صدا بود و حواصم نبود که شما درباره کیفیت صدا هم پرسش کرده بودید. این چیزی که من درباره اینها گفتم فقط تفاوت تو حجم خروجی بود نه کیفیت و شفافیت سیگنال.
    ولی باز نظرم رو همون توصیه ایی هست که قبلا گفتم. و حتی این نوشتم توصیه من روهم تایید میکه.
    و به خاطر داشته باشید که فقط پلیر مهم نیست شما اگه همون پلیر قبلی خودتون رو نگه دارید و هزینه برای هدفون بکنید و کیفیت آرشیو آهنگهاتون رو افزایش بدید تغییری که حس خواهید کرد به مراتب بیشتر خواهد بود.
    ولی بر اساس آمار از افرادی که درباره این پلیر صحبت کردند و اعتبار کاربرهایی که درباره این پلیر صحبت کردند نتیجه گیری شخصی من این هست که کمی صدای این پلیر گرم تر هست. و البته این مسئله درباره تفاوت کیفیت این پلیرها خیلی صحبت شده و تفاوت نازل بین اونها وجود داره یک نمونش:
    کد:
    بحرحال تا خود فرد در شرایط مشابه همه این ها رو تست نکنه نمیشه نظر قطعی داد. مگر اعتماد به حرف کابرهای اینترنتی بر اساس اعتار وتجربه آنها

8. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوست گلم من خودم یکی فعال ترین کاربرهای اون سایت هستم :
    کد:
    همینی که نقل قول شما رو خوندم متوجه شدم کجای فروم این تقل قول نوشته شده.
    برداشت من از کیفیت و قدرت پخش صدا که شما گفتید رو حجم صدا بود و حواصم نبود که شما درباره کیفیت صدا هم پرسش کرده بودید. این چیزی که من درباره اینها گفتم فقط تفاوت تو حجم خروجی بود نه کیفیت و شفافیت سیگنال.
    ولی باز نظرم رو همون توصیه ایی هست که قبلا گفتم. و حتی این نوشتم توصیه من روهم تایید میکه.

ولی بر اساس آمار از افرادی که درباره این پلیر صحبت کردند و اعتبار کاربرهایی که درباره این پلیر صحبت کردند نتیجه گیری شخصی من این هست که کمی صدای این پلیر گرم تر هست. و البته این مسئله درباره تفاوت کیفیت این پلیرها خیلی صحبت شده و تفاوت نازل بین اونها وجود داره یک نمونش:
    کد:
    بحرحال تا خود فرد در شرایط مشابه همه این ها رو تست نکنه نمیشه نظر قطعی داد. مگر اعتماد به حرف کابرهای اینترنتی بر اساس اعتار وتجربه آنها
    بنده قصد جسارت نداشتم من پلیر قبلیم رو هم با راهنمایی شما دوست و استاد عزیز تهیه کردم . ولی خوب چند روزی بود که ریویو های مختلف رو می خوندم ... حقیقت اکثرا این دو پلیر رو با هم و در کنار هم تست نکردن حالا یا قبلا یکی رو داشته الان یکی دیگه یا فقط یه مدل رو داشته و نظرشو می گه .
    تنها ریویو که هر دو رو تست زده بود همین بود .
    اون لینکی که گذاشتین در مورد صدای هیس کاملا باهاش موافقم در iAudio کم یا زیاد وجود داشت . حالب اینه که خیلی ها گفتن تین صدای هیس از J3به بعد دیگه وجود نداره .
    متاسفانه iAudio که داشتم مدتیه مفقود شده و امیدوارم پیدا بشه .
    در مورد هدفن من دسترسی آنچنانی به مارک ها و مدل های مختلف ندارم تنها Creative و مارک های مثل A4TTech & Sony & Philips هست یه بار به خودم حال دادم Aurvana 2 گرفتم 85 تومن که صداش واسه من جالب نبود .
    شاید انتخابم J3 باشه چون اینترفیس بهتر و روونتری داره .
    سوالی که همیشه تو ذهنم بوده اینه که چقدر کیفیت و وضوح صدا در آی پاد کمتر یا بیشتر از کووان هست ؟
    تفاوت آیپادها با هم در چی هست البته به حز امکانات جانبی ؟
    Last edited by minimax2; 25-09-2011 at 22:26.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

بنده قصد جسارت نداشتم من پلیر قبلیم رو هم با راهنمایی شما دوست و استاد عزیز تهیه کردم . ولی خوب چند روزی بود که ریویو های مختلف رو می خوندم ... حقیقت اکثرا این دو پلیر رو با هم و در کنار هم تست نکردن حالا یا قبلا یکی رو داشته الان یکی دیگه یا فقط یه مدل رو داشته و نظرشو می گه .
    تنها ریویو که هر دو رو تست زده بود همین بود .
    اون لینکی که گذاشتین در مورد صدای هیس کاملا باهاش موافقم در iAudio کم یا زیاد وجود داشت . حالب اینه که خیلی ها گفتن تین صدای هیس از J3به بعد دیگه وجود نداره .
    متاسفانه iAudio که داشتم مدتیه مفقود شده و امیدوارم پیدا بشه .
    در مورد هدفن من دسترسی آنچنانی به مارک ها و مدل های مختلف ندارم تنها Creative و مارک های مثل A4TTech & Sony & Philips هست یه بار به خودم حال دادم Aurvana 2 گرفتم 85 تومن که صداش واسه من جالب نبود .
    شاید انتخابم J3 باشه چون اینترفیس بهتر و روونتری داره .
    سوالی که همیشه تو ذهنم بوده اینه که چقدر کیفیت و وضوح صدا در آی پاد کمتر یا بیشتر از کووان هست ؟
    تفاوت آیپادها با هم در چی هست البته به حز امکانات جانبی ؟
    نه قربان این حرفها چیه من هم منظوری نداشتم منظورم رو بد رسوندم
    اینها شاید بتونه کمک کنه.

کد:
    هدفون جای بحث داره اگه حوصله داشته باشید تو تاپیک مربوطش جای بحث داره.
    Last edited by peaceful1; 26-09-2011 at 00:41.

11. این کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نظرتون در مورد X7 چیه ؟ همون کیفیت پلیرهای کوچیک تر مثل J3 رو داره ؟ از نظر کیفیت صدا بهتر از Ipod classic هست ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

نظرتون در مورد X7 چیه ؟ همون کیفیت پلیرهای کوچیک تر مثل J3 رو داره ؟ از نظر کیفیت صدا بهتر از Ipod classic هست ؟
    معقولترین همون J3 هست سریع بالا میاد
    کلی تم خوب kinzu براش ساخته
    وزنش کمه
    کیفیت صفحه نمایشش خوبه
    من 32 گیگش رو خوب میبینم
    باطریش 64 ساعت میشه با فایل 128 کیلوبایت بر ثانیه
    و ......

X7 هم بسته به نیاز خیلی ها گزینه خوبی هست حجم خیلی زیاد
    103 ساعت پخش همون تنظیمات
    همون کیفیت صدا
    صفحه بزرگ
    و.....

X7 و J3 همونطور که شما میدونید فرقی نداره.
    کد:

14. 3 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •