...........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رفیق...
هستیم زیر سایتون...
امروز ساعت 8 شب تازه وصل شدم به نت...
قوربونت...
...........
سلام رفیق...
هستیم زیر سایتون...
امروز ساعت 8 شب تازه وصل شدم به نت...
قوربونت...
Last edited by lomon; 27-02-2009 at 20:34.
ای بابا عمومی ها رو ببین ... باعث تاسفه ... میخواستم نزارمشون که ببینید. اما گفتم طوری نیست اینم نقطه ضغفی هستش که باید جبران بشه...
تبريك
pesarebaba2006 عالي بود . شما كه تو اين مدت كم اينقدر پيشرفت كردين ديگه اصلا نگران عمومي ها نباش كه وقت زيادي واسه جبران هست.
بچه ها من خدمتم رو تمديد كردم .ميخوام 2 تا از آزمون هاي بعد از عيد كانون رو ثبت نام كنم . تاريخ آزمون ها رو كسي ميتونه بگه ؟؟؟؟؟
هزينه هر آزمون هم اگه بگين ممنون ميشم.
اصلا الان هم ثبت نام ميكنن؟؟؟؟؟
هر وقت بخوای ثبت نام میکنند.
ولی فکر نکنم بتونی 2 تا ثبت نام کنی.باید هر وقت ثبت نام کردی تا آخرش رو بری.برای هر آزمون فکر کنم یه 8 تومن در بیاد.
واااااااااااااااااااااااا ااااااای ........
چه خبره !
تبریک خفن به همگیییییییییییییییییییییی یییییییی !![]()
كارنامه lomon رو نميتوني ببيني؟ واسه ما كه مشكلي نداره .
lomon جان چرا سياه - سفيد شدي ؟؟![]()
قبلا کارنامه رو تو tinypic.com آپلود می کردم یه سری از دوستان گفتن نمی تونن ببینن این یکی رو تو ------------- آپلود کردم...
ولی حالا که شما نمی تونی ببینی بگم که ترازم شده 7200
به پای تراز شما نمی رسه.. کارت واقعا خوب بوده... تبریک می گم
مهرداد هم که همیشه گل می کاره.... جون داو هم دمش گرم داره خوب کار می کنه...
بابا هیچ اتفاق خاصی نیفتاده!! کاملا اتفاقی بوده...
کیفیت عکس رو تو paint خیلی آوردم پایین اینجوری شد!!!
مخلصیم..
با این حال که خودم اصلا وضیعت خوبی ندارم و یه کمی نا امید شدم ولی وقتی کارنامه بچه ها رو خیلی خوشحال شدم .من کارنامه های قبلی pesarebaba2006 رو یادم نیست ولی اینطوری که فهمیدم پیشرفت خیلی خوبی داشتی رسیدن به این مرحله مسلما کار سختی بوده حالا یه مرحله مهم دیگه مونده و اون هم تثبیت این تراز و بلاشک بالاتر بردن اونه.اکثر افراد وقتی یه رتبه ی خوبی میگیرن اگه حواسشونو جمع نکنن تو آزمون بعد افت میکنن پس همینطور ادامه بده.
من برای اینکه یه انگیزه ای هم برای خودم بشه کارنامه آزمون بعدی خودم رو حتما میذارم.
این حرفا چیه شما همیشه سرتر بودی حالا یه بار معجزه شده من بهتر شدمااااابه پای تراز شما نمی رسه.. کارت واقعا خوب بوده... تبریک می گم
من اصلا لینکشو نمیبینم
بابا توهم خوب شدی که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)