من از هفته قبل شروع به خوندن کردم
گزینه 2 ثبت نام کردم
برای ریاضی و فیزیک چی بخرم بخونم که یاد بگیرم (هیچی بلد نیستم)
من از هفته قبل شروع به خوندن کردم
گزینه 2 ثبت نام کردم
برای ریاضی و فیزیک چی بخرم بخونم که یاد بگیرم (هیچی بلد نیستم)
چه رشته ای؟؟
چون بعضی از درس های ریاضو تجربی متفاوتند
ولی من آموزش فیزیک 3 رمزینه ( کتاب کلاس ) رو توصیه می کنم حتما بگیری چون من هم چیز زیادی نمیدونستم از فیزیک 3 حالا خیلی بهتر شده خدا رو شکر.
در ضمن اینجا سلیقه ها متفاوته و آخر سر خودت باید تصمیم بگیری چه کتابی بگیری چون ممکنه بچه ها از کتابای 3 یا 4 ناشر در یک درس تعریف کنن و اونوقت احساس می کنی توی یک هزارتو گیر اقتادی
جناب تیمسار جکسون اون کتابی که گفتی حدودا چند صفحه است؟؟
بچه ها آموزش مثلثات احمد قندهاری بگیرم؟؟ چون خودم چیزی از مثلثات بلد نیستم....
Last edited by saeed atletico; 15-11-2009 at 01:24.
اگر می خوای زود نتیجه بگیری کتاب کم حجم و مقوی زبان انگلیسی انتشارات خیلی سبز تنها راه حل شماست(شک نکن) .راستی برای لغت هم واژگان زبان انگلیسی انتشارات خیلی سبز حرف نداره خیلی کامله و به سبک اقای لایتنر نوشته شده.موفق باشی.
GodFatgher جان از کتاب های احمد قندهاری کداماشو خواندی؟شنیدم حجم کتاباش بالاست.راستی اون کتاب هایی که از احمد قندهاری خواندی روان توضیح داده یا نه؟
مرسی.![]()
احمد قندهاری از مولف های کتاب درسی بوده و هم چنین نویسنده کتاب های انتشارات مدرسه.یک انسانیه که معلومه عاشقه ریاضیه و از ریاضی برای پول در آوردن استفاده نمی کنی چون راحت می تونی یه کتاب کنکوری بنویسه که همه کتاب های دیگرو بزاره کنار.من کتابای حسابان و دیفرانسیل و لگاریتم شو خوندم که همشون به نظر من معرکه بودن ولی انصافا به درد کنکور نمی خورن اگه می خوای سواد ریاضیت بالا بره باید کتابشو بخونی چون نکته تستی بهت نمی گه.
به نظرت برای اموزش حسابان کدام روان تر و مفهومی تره؟؟اموزش دو جلدی حسابان تالیف عباس امیدوار (مبتکران-اندیشه سازان) یا اموزش حسابان تالیف محمود نصیری (مبتکران).
ممنون میشم اگر جواب بدی.![]()
Last edited by mostafa_360; 15-11-2009 at 11:51.
این کتابی که گفتم کتاب فوق العاده خوبی برای من بود چون می خواستم مفاهیم رو به طور کامل یاد بگیرم و کتابی نیست که نکات تستی داشته باشه باید کتاب رو ببینید تا منظورمو بفهمید.
به نظر من کتاب عباس امیدوار..به نظرت برای اموزش حسابان کدام روان تر و مفهومی تره؟؟اموزش دو جلدی حسابان تالیف عباس امیدوار (مبتکران-اندیشه سازان) یا اموزش حسابان تالیف محمود نصیری (مبتکران).
سلام
بچه ها من با عربی خیلی مشکل دارم.هیچی بلد نیستم
امتحان نهای 7 گرفتم
یه کتاب خوب که از اول گفته باشه سراغ نداریی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)