بیشتر تلاش کن توپ گیری کن میبرنت
بیشتر تلاش کن توپ گیری کن میبرنت
چرا اون انیمیشینی که قبل از دموی اصلی بازی میاد و اسم یه شرکتی رو معرفی میکنه صدا نداره؟؟؟بعدش یه دفعه صدای گوپ گوپ دموی بازی میاد!!
آقا من با تاپ پلیر دو فصل become a legend رو بازی کردم با منچسترسیتی شروع کردم بعد نیم فصل اول رفتم تاتنهام بعد یک فصل بازی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون تو اورتون اینقدر خوب بودم الان تیم ملی انگلیس دعوت شدم در ضمن امسال هم رفتم منچستر
منم با تاپ پلایر بازی می کنم و اوایل نیمکت نشین بودم بعد از یک فصل بازی در تیم کالیاری چند تیم خوب از جمله تورینو و بولتون منو خواستند منم خب دو دو تا 4 تا کردم دیدم برم تورینو بهتره چون احتمال دعوت شدنم به تیم ملی ایتالیا بیشتره ( آخه اینطوری بیشتر جلوی چشم مربی ایتالیا هستم) الانم تو تیم تورینو فیکس شدم . منتظرم به تیم ملی دعوت بشم و برم تو جام جهانی بازی کنم اخه ایتالیا به جام جهانی صعود کرد. دوستان اگر از این مود بازی نکردید حتما تجربه اش کنید خیلی فاز میده.
فقط یک سوال؟!!!
راهی نداره که قدرتم زودتر و بیشتر پیشرفت کنه؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by konami-pes; 21-10-2008 at 16:28.
همون فايل كه توي بازي هست؟
بيا اينم لينكش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این سرمربی نیمدونم با من چرا لج کرده؟
تو یه بازی 2تا گل براش زدم
تو یه بازی یه گل و یک پاس گل
تو چند بازی دیگه چند پاس گل دادم و....
هنوز که هنوزه منو دقیقه 70میکشه بیرون
دوستان کسی فیس تیم ملی ایران یا باشگاه پرسپولیس رو درست نکرده ؟؟؟ اگر کسی داره میشه لینکش رو بذاره تا دانلود کنیم.
ببین اتفاقا سرمربی ات آدم با شعوریه ! چون تو هنوز بازیکنت 17 سالش هست و زیاد تمرکز و نفس نداره.... مربی تیم من منو فیکس کرده اما یه اشتباه کرد و اونم این بود خیلی به من علاقه داره و منو تو 6 بازی تا دقیقه 90 تو بازی میذاشت اما بعد از 6 بازی من کاملا نفس خالی کردم و الان نفسم قرمز و خیلی کم شده
یه دو سه بازی هستش که منو انداخته رو سکو!!!!
البته به خاطر کمبود نفسم هست خوب بشم بازم منو میاره تو ترکیب اصلی آخه هم خوب گل میزنم هم اینکه مربی خیلی از سبک بازی من خوشش اومده![]()
من یه ... خوردم زدم ملیت ایرانی ای کاش میزدم انگلیسی المانی چیزی
سلام دوستان
من بازی رو از شرکت et game گرفتم در قسمت become a legend بعد بازی 12 یهو میپره بیرون از بازی رفتم با نسخه easy setup عوض کردم بازم همین مشکل رو داره در ضمن هیچکدوماشونن crack اصلا نداشتند .
خواهشن کمکم کنید .البته این چندمین پستی هست که میزنم و هیچ جوابی از دوستان نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید.
دوستان یعنی کسی نیست جواب سوال منو بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)