تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 275 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

رسانه های جهان به گاف صدا و سیما در پخش صحنه های نامتعارف درمسابقات ورزشی پرداختند!

موضوع محدودیت های موجود در پخش برخی بخش های مسابقات ورزشی از تلویزیون ایران و مباحثات به وجود آمده پیرامون این مسئله، موضوعی است که در شماری از مطبوعات بین المللی بازتاب یافته است.

در این زمینه، روزنامه «گاردین»، واکنش ها به پخش تصویر یک خواننده زن خارجی در تلویزیون ایران را مورد توجه قرار داده و می نویسد «تندروها»ی ایران، رسانه دولتی را به واسطه برخی گاف های غیراسلامی، از جمله پخش تصویری از «شکیرا»، خواننده کلمبیایی تبار، مورد انتقادات شدید قرار داده اند. این روزنامه همچنین به واکنش های کاربران شبکه های اجتماعی و فضای مجازی نیز اشاره می کند که پخش این تصاویر را از تلویزیون ایران، جالب و غیرمنتظره دانسته و با شگفتی نسبت به آن واکنش نشان داده بودند. دردسرهای پخش تلویزیونی بازی والیبال ایران و ایتالیا، دیگر موضوعی است که در این مطلب مورد اشاره قرار گرفته است.

خبرگزاری فرانسه نیز در مطلبی کم و بیش مشابه به بررسی این موضوع پرداخته و می نویسد «پخش مسابقات ورزشی، معمایی اخلاقی را در ایران به وجود آورده است». در این مطلب آمده پیروزی های تیم والیبال ایران، معمایی را برای رسانه دولتی به وجود آورده که تلاش دارد پوشش مسابقات را که با حضور زنان دارای پوشش های اندک همراه است، با اصول اخلاقی جمهوری اسلامی مطابقت دهد. این خبرگزاری در ادامه با اشاره به پخش تصاویر برخی زنان در نخستین مسابقه ایران و ایتالیا در لیگ جهانی و همچنین پخش تصویر شکیرا، می نویسد این دو مسئله باعث شد محافظه کاران ایران انتقادات شدیدی را از رسانه دولتی مطرح کنند. (بانی فیلم)

2. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ممنون
    ایا جایی هست که بشه برنامه ها را دانلود کرد؟
    خیلی از فیلم و سریالهای پرمخاطب تو گوگل سرچ کنی پیدا میشه. البته اون سایتها بدون رعایت کپی رایت واسه دانلود گذاشتن.
    بعضی از برنامه ها هم هست که سایت رسمی دارند و میشه اونجا دانلودشون کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

یک مجری دیگر سوژه خنده بازار

مجموعه «خنده بازار» به کارگرداني شهاب عباسي و تهيه کنندگي فريد شب خيز در ايام ماه مبارک رمضان در ۲۵ قسمت ۴۵ دقيقه اي روي آنتن شبکه سوم سيما خواهد رفت.

اين برنامه هر شب به جز پنجشنبه شب ها، شب هاي قدر و همزمان با مسابقات ورزشي، ساعت ۲۳:۱۵ پخش و ساعت ۱۱ روز بعد تکرار مي شود. ضمن اينکه ساعت پخش اين برنامه در شب هاي جمعه نيز ساعت ۲۲:۱۵ است.

در سري جديد «خنده بازار» بخش هاي جديدي مانند اتاق مديران، عابر بانک، فال، در شک، داروخانه، دفتر ازدواج، مسابقه وب کمي و... در کنار بخش هاي پيشين برنامه پخش خواهد شد.

همچنين در اين برنامه نويسندگان «خنده بازار» با محمود شهرياري، مجري جديد برنامه عموهاي فيتيله اي شوخي کرده اند و محمدرضا خسروي با گريمي فوق العاده از شهرام خلج ايفاگر اين شخصيت بوده است.

کوروش معصومي، سوسن پرور، آرش ميراحمدي، مرتضي رستمي، حميد نيک نبرد، ابراهيم شفيعي، رامتين حامي فرد، احمد ايراندوست، رضا پاپي، سروين رفيعيان و... ديگر بازيگران اصلي اين مجموعه هستند.

ساير عوامل اصلي «خنده بازار» عبارتند از: مدير توليد و مجري طرح: غلامرضا هاشم زاده، کارگردان تلويزيوني: علي شب خيز، صدابردار: مسعود دادگري، نورپرداز: بهنام نساج. (بانی فیلم)

6. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض تکذیب اخراج عوامل پخش مسابقات ورزشی/ از همکاران پخش تشکر کردیم

مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما با تکذیب خبر اخراج عوامل پخش مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا اعلام کرد مدیر شبکه سه به دلیل طاقت‌فرسا بودن فعالیت همکاران پخش مسابقات ورزشی از آنها تشکر کرده است.
    سیدتقی سهرابی مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما درباره شایعه اخراج ناظر پخش، تهیه کننده و کارگردان پخش فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا به خبرنگار مهر گفت: پس از اطلاع‌رسانی شما من این موضوع را پیگیری کردم و این اتفاق از اساس تکذیب شد. به هیچ عنوان بحث برخورد، اخراج و از این حرف‌ها نبوده است. وی افزود: حتی به خاطر تلاش طاقت فرسایی که همکاران در پخش شبکه داشتند از طرف مجید زین‌العابدین رییس شبکه سه از دوستان تشکر شد چراکه همکاران با تلاش بسیار بازی‌ها را به نحوی مطلوب با کمترین حاشیه به علاقمندان فوتبال و والیبال ارائه دادند. مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما یادآور شد: این کار بسیار سخت و طاقت‌فرسا است و بخش زیادی از زمان همکاران ما را می‌گیرد و آنها کارشان را خوب انجام داده‌اند. سهرابی همچنین درباره حضور بانوان محجبه در میان تماشاگران بازی والبیال ایران کوبا، توضیح داد: آنها شهروندان ایرانی مقیم هاوانا بودند که برای تشویق بازیکنان آمده بودند. حضور آنها نیز انصافا قابل تقدیر بود. این بانوان گرچه تعداد انگشت شماری از جمعیت آن سالن را تشکیل می‌دادند اما به خوبی هموطنان را تشویق کردند. شکر خدا تشویقشان نیز موثر بود و با یاری خدا یارهای ایران بازی را بردند.
    به گزارش مهر، پخش برخی تصاویر از تماشاگران در مسابقه فوتبال اسپانیا و ایتالیا و والیبال ایران و ایتالیا حواشی فراوانی به همراه داشت که شایعه اخراج عوامل پخش شبکه سه نیز از آن جمله بود. البته عزت الله ضرغامی مدیر رسانه ملی نیز در هفته گذشته توضیحاتی در این باره ارائه و تاکید کرد باید این مسابقات را با رعایت موازین پخش کرد.
    مهر

8. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض روایت زندگی خالق جیمز باند در یک سریال

یک مجموعه تلویزیونی کوتاه در چهار قسمت زندگی یان فلمینگ خالق جیمز باند را در معرض دید تماشاگران تلویزیون می گذارد.
    به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، این مجموعه با عنوان "فلمینگ: مردی که می‌توانست باند باشد" نگاهی به زندگی یان فیلمنگ دارد.
    در این مجموعه دومنیک کوپر که در نقش اصلی فیلم "کاپیتان آمریکا" بازی کرده بود، در نقش فلمینگ ظاهر شده است.
    زندگی این چهره انگلیسی در دوره جنگ جهانی دوم و وقایعی که او را به فکر خلق جاسوسی که تاکنون مانند آن تصویر نشده بود، در این مجموعه نشان داده شده است.

لارا پولور، آنابل والیس، لسلی منوایل، آنا چنسلر و ساموئل وست در این درام نقش های مکمل را برعهده دارند.
    این پروژه را مت وایتکراس که "جاده ای به گوانتانامو" را کارگردانی کرده بود ساخته و فیلمنامه آن توسط جان براونلو و دون مکپرسون نوشته شده است.
    این فیلم توسط بی بی سی آمریکا ساخته شده و در زمستان 2014 به نمایش در می آید.

مهر

10. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

حاجي عبداللهي شروط «راه شب»‌ را نپذيرفت، برنامه قطع شد!

شرط گذاري تهيه‌كننده «راه شب» براي هومن حاجي‌عبداللهي كه اجراي برنامه را بر عهده دارد، موجب كناره‌گيري اين مجري و قطع پخش آن شد!

برنامه راه شب جزو ديدني‌ترين جنگ‌هاي شبانه شبكه تهران است كه در ايام تابستان سال‌هاي اخير روي آنتن رفته و مخاطبان زيادي را نيز دارد. اين برنامه امسال پس از تلفيق با برنامه موسيقايي «ساعت 25» با اجراي محمودرضا قديريان از دو هفته پيش مجال پخش گرفت، اما عمر اين برنامه جديد، سه قسمت بيشتر نبود و برخي اتفاقات حاشيه‌اي و مهمتر از همه مشكل مالي سبب شد تا پخش آن قطع شود.

گويا تهيه‌كننده برنامه به مجريان خبر داده كه به دليل كمبود بودجه ناگزير از تحويل دكور زيبا و شيك فعلي هستند و آنان بايد خود را براي اجرا در دكور كم‌هزينه‌تري آماده كنند، اما شرط عجيب‌تر اين بوده كه از حاجي‌عبداللهي خواسته شده تا براي دعوت از هنرمندان مهمان از دوستي‌ها و اعتبار خودش هزينه كند تا برنامه به خرج نيفتد. اين در حالي است كه امروز حتي هر هنرمندي كه يك تله‌فيلم بازي كرده يا خواننده‌اي كه يك ترك خوانده، براي حضور چند دقيقه‌اي در برنامه‌هاي صدا و سيما درخواست هديه يا پول مي‌كند. عبداللهي نيز كه ديده در مقابل اين درخواست تهيه‌كننده دائم بايد براي دعوت از هنرمندان مختلف آنها را به ضرب خواهش و تمنا راضي كند يا از رفاقت‌هاي خود مايه بگذارد، عطاي اجراي آن را به لقايش بخشيده تا فعلاً پخش برنامه متوقف شود.

تاكنون كه محمود محمودي تهيه‌كننده برنامه در مقابل اين حركت حاجي‌ عبداللهي واكنشي نشان نداده و سرنوشت راه شب در هاله‌اي از ابهام قرار گرفته است. (بانی فیلم)

12. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض استفاده از فاميل دور در شبكه "من و تو" باعث اعتراض تهيه كننده مجموعه كلاه قرمزي شد

سینمای ما- حمید مدرسی تهیه کننده مجموعه «کلاه قرمزی» درباره سوء استفاده شبکه‌های ماهواره‌ای از عروسک‌های این مجموعه گفت: متاسفانه شاهد استفاده از نام و چهره و شخصیت عروسک «فامیل دور» در برنامه سیاسی شبکه «من و تو» بودم.

وی در ادامه توضیح داد: این مجموعه مورد توجه گسترده مخاطبین قرار گرفت و یکبار دیگر تجربه تلخ سالهای گذشته در خصوص سوءاستفاده شبکه‌های خارجی از عروسک‌های این مجموعه تکرار شد.سال‌های گذشته شخصیت «جیگر» از مجموعه کلاه قرمزی چند ماهی تیتر خبر شبکه‌های ماهوار‌ه‌ای از قبیل BBC و... شد. همچنین در فضای مجازی با تیتر «جیگر ممنوع الکار می باشد» به این مطلب دامن زدند . اما با درایت مدیران ارشد سازمان صدا و سیما این موضوع تکذیب شد .

وی در ادامه گفت: با توجه به طرفداران میلیونی این شخصیت و دور نگه داشتن کامل سازندگان اثر از حواشی سیاسی ، سوء‌استفاده‌هایی از این نظر قابل تحمل نیست و ضرر و زیان‌های بسیاری را برای این مجموعه و سازندگان آن باعث می‌شود. محبوبیت این عروسک‌ها در میان بچه‌ها و خانواده‌ها و خلق آنها برای ایجاد شادی و نشاط بوده که از این رو در رابطه با آموزش و ماندگاری تکه کلام ها در میان مردم جایگاه خاصی پیدا نموده است.

مدرسی درباره اقدام قانونی علیه سوء استفاده‌های شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی از این شخصیت ها گفت: با توجه به تولیدات جدید این مجموعه در رسانه ملی و سینما از طریق قوانین بین المللی در خصوص حقوق این عروسک ها پیگیری خواهم نمود.

14. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مجری جوان تلویزیون ایران به جرم نقشه قتل خونین صاحبخانه بازداشت شد

مجری سابق تلویزیون و اعضای خانواده‌اش وقتی نتوانستند کرایه خانه میلیونی خود را پرداخت کنند، برای رهایی از دست صاحبخانه، آدمکش اجیر کردند. 15 آبان‌ماه سال گذشته، وقتی پیکر غرق خون مرد میانسالی به بیمارستانی در شمال تهران منتقل شد، هیچ‌کس باورش نمی‌شد که او زنده بماند و از ضربات مرگبار چاقو که به نقاط متعدد بدنش وارد شده بود، نجات یابد. با این حال مرد میانسال با کمک پزشکان زنده ماند تا راز نقشه خونینی را فاش کند که یکی از طراحان آن مجری سابق تلویزیون بود.

این مرد چند روز بعد، وقتی توانست حرف بزند ماجرا را برای مأموران چنین توضیح داد: حدود ساعت 10صبح، زنگ موبایلم به صدا درآمد و از پشت خط صدای زن جوانی را شنیدم که می‌خواست آپارتمانی در شمال تهران اجاره کند. این زن می‌گفت که میهمانی خارجی دارد و می‌خواهد آپارتمانش شیک و تمیز باشد. از آنجا که حوالی میدان توانیر آپارتمان مجللی داشتم، از زن جوان خواستم برای دیدن آپارتمان به آنجا بیاید. او هم قرار گذاشت که رأس ساعت12ظهر همدیگر را ملاقات کنیم و برای دیدن آپارتمان به آنجا برویم.

شاکی ادامه داد: حدود ساعت12:30ظهر بود که به محل قرار رسیدم. تلفنم دوباره زنگ خورد و گوشی را که برداشتم، صدای زن جوانی را شنیدم. همزمان صدایی نیز از پشت سرم شنیدم و رویم را که برگرداندم، ناگهان مرد ناشناسی، مایع قرمز رنگی به‌صورتم پاشید و چشم‌هایم سوخت. دیگر جایی را نمی‌دیدم و ناگهان متوجه شدم که مرد ناشناس با چاقو به جانم افتاده است. او به قصد کشتن، چندین ضربه به دست‌ها، پهلوهایم و دیگر نقاط بدنم وارد کرد. طوری که در بیمارستان کسی باورش نمی‌شد زنده بمانم. این مرد برای اینکه کسی مانعش نشود، فریاد می‌زد:

«تا تو باشی که بار دیگر به ناموس مردم نگاه نکنی». پس از آن هم فقط متوجه شدم که مرد ناشناس سوار موتور شد و همراه همدستش پا به فرار گذاشت. با این حال بخت با من یار بود که بیمارستان در همان نزدیکی‌ها بود و توانستم خودم را به آنجا برسانم. پزشکان با 204بخیه و به طرز معجزه‌آسایی توانستند جانم را نجات دهند و وقتی چشمانم را باز کردم با دیدن خودم روی تخت بیمارستان، باورم نمی‌شد که زنده مانده باشم.

با اظهارات این مرد، پرونده در اختیار دادیار شعبه 5 دادسرای ناحیه 6 تهران قرار گرفت و تحقیقات برای شناسایی و دستگیری ضارب ناشناس آغاز شد. مأموران با بررسی‌های تخصصی توانستند زن جوانی را که به بهانه اجاره آپارتمان، شاکی را به محل قرار کشانده بود دستگیر کنند. در بازجویی از این زن بود که پلیس به خانواده مجری سابق تلویزیون رسید و متوجه شد که آنها در جریان این حمله خونین نقش داشته‌اند. وقتی شاکی پرونده از ماجرا باخبر شد، سرنخ مهمی را در اختیار مأموران قرار داد و گفت: مدت‌ها قبل خانواده یک مجری تلویزیون، آپارتمانی از من اجاره کردند که کرایه ماهانه‌اش، 4میلیون تومان بود.

چند‌ماه از اجاره این آپارتمان توسط آنها گذشته بود که متوجه شدم، قصد ندارند کرایه خانه را پرداخت کنند. معوقه آنها حدود 20میلیون تومان شده بود اما هر بار که درخواست کرایه می‌کردم، بهانه می‌آوردند. من که از این ماجرا خسته شده بودم به آنها گفتم که طلبم را می‌بخشم اما باید خانه‌ام را تخلیه کنند ولی آنها از این کار نیز خودداری کردند.

این بود که شکایت کردم و بعد از رفتن به دادگاه، سرانجام توانستم حکم تخلیه بگیرم. پس از آن به کلانتری رفتم و قرار بود که بعدازظهر 15آبان‌ماه، برای تخلیه به آپارتمانم برویم که صبح همان روز زن جوانی به من زنگ زد و با گفتن این جمله که قصد اجاره آپارتمان دارد، مرا به میدان توانیر کشاند و این حادثه رخ‌داد. حالا هم حدس می‌زنم که مجری سابق تلویزیون و خانواده‌اش برای اینکه نتوانم آنها را از خانه‌ام بیرون کنم، نقشه قتلم را کشیده بودند.

با اظهارات جدید شاکی، مأموران در جریان بررسی‌ها متوجه شدند که حرف‌های او صحت دارد و در ادامه مجری جوان و اعضای خانواده‌اش را دستگیر کردند. در تحقیقات انجام شده، مرد جوانی که از سوی آنها اجیر شده بود تا حمله خونین را رقم بزند نیز شناسایی شد اما زمانی که مأموران راهی خانه وی شدند، او متواری شده بود. قاضی برزگر، دادیار شعبه5 دادسرای ناحیه6 با اشاره به آزادی مجری تلویزیون و خانواده‌اش با سپردن وثیقه، به همشهری گفت:

این مجری جوان پس از حادثه از کار برکنار شد و پرونده این افراد به اتهام معاونت در ایراد ضرب و جرح عمدی تحت رسیدگی است و بررسی‌ها نشان می‌دهد مردی که از سوی آنها برای اجرای نقشه خونین اجیر شده بود، مجرم سابقه‌داری به‌نام محمدتقی است که در حال حاضر فراری است.

همشهری آنلاین

16. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سیاوش مفیدی هم از «خنده بازار» جدا شد

پس از سامان گوران، "سیاوش مفیدی" هم از جمع بازیگران و عوامل این مجموعه طنز کناره گیری کرد.

مفیدی دلیل این کناره گیری را به صورت شفاف بیان نکرد و فقط اظهار داشت که این جدایی هیچ شباهتی به نحوه رفتن گوران ندارد و او بنا به دلایل شخصی دلش نخواسته در سری جدید حضور داشته باشد. (روزنامه هفت صبح)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •