سلام دوستان امتحان ارشد مجموعه مدیریتها 16 امه یا 17 قبل از ظهر یا بعد از ظهر
سلام دوستان امتحان ارشد مجموعه مدیریتها 16 امه یا 17 قبل از ظهر یا بعد از ظهر
من که سال ۸۹ نخونده شرکت کردم و قبول شدم البته ترم آخر کارشناسی بودم مطالب هنوز تو ذهنم بود.
هیچ ارشدی رو نمیشه نخونده قبول شد. کسی نخونده قبول شده باشه یعنی دوران دانشجویی خیلی عالی کار کرده و همه مطالب رو در طول 4 سال مرور کرده. ارشد حتی رشته هایی مثل کشاورزی و باغبانی و ... هم خیلی دانشجوهای معدل بالا قبول نمیشن.
سلام.
دوستای عزیز، آیا فارغ التحصیل دانشگاه علمی کاربردی با معدل بالای ۱۹ که شاگرد اول رشته و ورودی های خودش بوده میتونه از سهمیه شاگرد اولی برای کنکور سراسری ارشد استفاده کنه؟ با توجه به اینکه کارشناسی ناپیوسته س و بدون کنکور وارد دانشگاه شده در این مقطع.
درود
من غیر انتفاعی میرم و معدلم بالای 17 هست تا حالا
رشتم فنیه
چقدر باید تست بزنم روزانه یا شبانه شهرمان انتخاب شم؟
باید کلاس برم برای کنکور یا لازم نیست؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن
سلام
آقا چیکار کنم؟ 13 ام قراره کارتا بیاد ، رفتم نگا کردم عسکی که ارسال کرده بودم پشت زمینش سفیده سفید نیست، یکم طوسیه
چیکار کنم؟!![]()
فکر نکنم مهم باشه!
دوستان كسي رشته امتحاني رو اشتباه زده باشه
ميتونه ويرايش كنه؟؟؟
بله بعد از دریافت کارت : حداكثر تا تاريخ 95/2/17منحصراً به قسمت ويرايش اطلاعات كارت پايگاه اطلاعرساني اين سازمان مراجعه و از آن طريق اقدام نمايند.
سلام
والا برای بدون کنکوری ها یکم قوانین فرق میکنه مثلا انتقالی یا مهمانی شاملشون نمیشه! برای همین بهتره دفترچه رو دقیق بخونین ببینین اونجا چیزی گفته یا نه
مطمئني عزيز؟
يعني دفترچه امتحان رو يه روز مونده به امتحان تغيير ميدن ؟!!
چون تو سايت سنجش نزده بود
1- چنانچه زبان خارجي مندرج در كارت شركت در آزمون داوطلبي با زبان خارجي وي در ثبتنام اينترنتي انجام شده، مغايرت دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، ناشنوا و معلول) اختلافي مشاهده ميشود، ضروري است دریکی از روزهای سه شنبه 95/2/14 از ساعت 8:00 الي 12:00 و 14:00 الي 18:00 و یا چهارشنبه 95/2/15 (روزهای قبل از برگزاری آزمون) به نماينده سازمان سنجش آموزش كشور مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه نمايند. (آدرس حوزههاي رفع نقص در جدول شماره 2 اين اطلاعيه آمده است). 2- در صورتي كه در رابطه با ساير مندرجات كارت شركت در آزمون از جمله نام رشته تحصيلي، نام محل تحصيل و معدل دوره كارداني و كارشناسي (معدل براساس مفاد بند «ه« مندرج در اين اطلاعيه) و با توجه به ثبتنام اينترنتي انجام شده، اشكالي مشاهده ميشود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذكور از طريق لينك مربوط حداكثر تا تاريخ 95/2/17منحصراً به قسمت ويرايش اطلاعات كارت پايگاه اطلاعرساني اين سازمان مراجعه و از آن طريق اقدام نمايند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)