ممنونم. فعلاً که درس دارم. ان شاء الله صبح دانلود می کنم. اگر نشد از شما کمک می گیرم.
ممنونم. فعلاً که درس دارم. ان شاء الله صبح دانلود می کنم. اگر نشد از شما کمک می گیرم.
عجبیه....!!!
نکنه من سیستم های واحد اندازه گیری رو دست کاری کرده بودم و فکر میکردم 400 نات هست...؟؟
نه والله... سرعت هارو مقایسه کردم... خودم حالیم بود چی میگم....
ریت سیمولاتور رو که همه استفاده میکنن عزیز دل...!!
مگه شما استفاده نمیکنی...؟؟
خیلی اعصاب میخواد که مثلا از تهران تا پاریس رو با سرعت معمولی پرواز کنی....!!
من موقع پرواز کروز معمولا رو ریت 4X میپرم تا هم زود برسم و هم تماس با کنترلر زمینی رو از دست ندم...
تو 150 ناتیکال مایلی فرودگاه ریت رو میذارم رو 1X تا فرود بیام...
وگرنه اگر جنبه آموزشی مد نظر باشه که من یک سال پیش آموزش ها رو تموم کردم... الان دیگه چیزی برای یاد گرفتن حداقل تو FSX نمونده....
در ضمن ویکی پدیا سرعت 747 رو حدود 800 تا 900 کیلومتر بر ساعت ذکر کرده که میشه بالای 400KNOT
البته من از اول هم منظورم کیلونات بوده ....(( K not ))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by robert; 30-03-2010 at 19:57.
سلام. یکی پیدا کردم. 4 پارت هستش. آدرسش اینه:
روی هم میشه 375 مگابایت. حجمش خیلی زیاده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین درسته؟
من جواب نگرفتم....![]()
دوست عزیز مال من که 2.56 گیگابایت میزنه.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
دوستان یه سوال
هر وقت میخوام فرود بیام نمیتونم وسط باند بشینم یعنی خط کشی های باند وسط هواپیما نمی یفته !!! باید چه کار کنم هواپیما وسط باند بشینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یــا عــلــی
سه کار:دوستان یه سوال
هر وقت میخوام فرود بیام نمیتونم وسط باند بشینم یعنی خط کشی های باند وسط هواپیما نمی یفته !!! باید چه کار کنم هواپیما وسط باند بشینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1- تمرین
2- نمرین
3 تمرین
این سه کار رو امتحان کنید بعدش چشم بسته فرود میاین.
جدی میگم.
![]()
Last edited by ebicross; 30-03-2010 at 21:39.
پس به درد دانلود نمی خوره. از کجا گیرش بیارم؟ به نظرتون می ارزه نسخه نوین پندار بگیرم؟
اصلا نمی ارزه.پس به درد دانلود نمی خوره. از کجا گیرش بیارم؟ به نظرتون می ارزه نسخه نوین پندار بگیرم؟
برو Accelerator pack بگیر که SP1 و SP2 رو هم داره. شما که تهران هستی مشکلی برای خریدش نداری. همه جا گیر میاد.
نه بيخيال نوين شو البته اگه نميخواي کار خاصي روش انجام بدي...اين نسخه فقط کتابش بدرد ميخوره.
نسخه "بهمن" بهترينه قبلا توضيحش رو هم گذاشتم
اگه نظر مارو بخوای چند تا دلیل میتونه داشته باشه :
اول اینکه ممکنه شما با ILS کار نکنی که اونجوری فرود سخته...
دوم ممکنه با ILS کار کنی ولی scenery فرودگاه ایراد داشته باشه و راستای باند چند درجه با راستای فرود با ILS انحراف داشته باشه مثل فرودگاه بندرعباس یا فرودگاه کویت.
سوم هم ایراد جزئی scenery فروگاه مربوطه هست که ممکنه طرح Center line یه خورده با انحراف طراحی شده باشه...
چهارم هم بقول اون رفیقمون تمرین هست...
اگه میخوای خوب یاد بگیری باید تو یه شب با هوای خیلی خراب فرود بیای تا بفهمی فرود با Instrument یعنی چی...
البته بچه هایی که تو این تاپیک کار میکنن تو پرواز با FSX شصت تا مثل من رو قورت میدن....!!!
Last edited by robert; 30-03-2010 at 22:27.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)