تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 2365 اولاول ... 1672172572632642652662672682692702712773173677671267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه adib197's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

به نظر شما بانهای فابریک جلو رو میشه به آمپ 3300t علاوه بر یه جفت 718exوصل کرد یا عوض کنم؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این سایتش که چون چینیه خدا بده برکت به مدلهای جور واجورش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورتون 7 اینچ فکر کنم 17 اینچ که نداریم .پنلش جدا میشه.
    این پخشها به خاطر امکاناتش مثل گوشیهای چینی می مونه همه چیز داره .خوبی و بدی این پخشها شانسی یکی 1ماه کار میکنه یکی 1سال.با یک مدلش کار کردم تو پخش از cd/dvd بعد از یه مدت تو دست انداز رد میکنه طوری که میره رو اعصابت.ولی اگه از usb استفاده کنی بیشتر واست کار میکنه.اگه کار کیت واست مهمه میتونی مدلهای بلوتوس دار پایونیر مث7050-8150و اگه داشتن مونیتور واست مهمه تا 400 تومن مدل 3150dvd از پایونیر هم تو بازار هست.به توصیه بچه ها اگه طالب صدایی طرف این برندهای چینی نرو.صلاح دولت خویش....
    دوست عزیز من برام صدا و کیفیت عالی و کارکیت که گوشی وصل کنم و اینکه فولدر ها رو بیاره و بتونم به راحتی بخونم وارد فولدرها بشم و موزیکی که میخوام رو بزارم. این ضبط های بلوتوس دار پایونیر که گفتی فقط بلوتوس دارن وصل میشن نمیتونی شماره گیری کنی از روی ضبط چون ال سی دی ندارن. و فولدرها رو به راحتی دید. پایونیر ال سی دی کوچیک مثلا 3 اینچی اینا نداره روی چنل مثل همین سایلکس؟؟؟
    این مدل 3150 دی وی دی که گفتین چطوری هستش؟؟؟ میشه عکسش رو بزارین؟؟؟ مانیتورش چند اینچ هست؟؟ بعد ضد سرقتی هست؟؟ چطوری جدا میشه پنلش؟؟؟

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر شما بانهای فابریک جلو رو میشه به آمپ 3300t علاوه بر یه جفت 718exوصل کرد یا عوض کنم؟
    نه نکن این کارو
    اگه میخوای آمپ وصل کی حتما باند هارو عوض کن

4. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظوره دوستمون Pioneer DEH-P4150UB است.
    DVH-P4150UB حدود 208 تومنه.
    سلام
    بله درسته اشتباه تايپي بود.
    دوست عزیز من برام صدا و کیفیت عالی و کارکیت که گوشی وصل کنم و اینکه فولدر ها رو بیاره و بتونم به راحتی بخونم وارد فولدرها بشم و موزیکی که میخوام رو بزارم. این ضبط های بلوتوس دار پایونیر که گفتی فقط بلوتوس دارن وصل میشن نمیتونی شماره گیری کنی از روی ضبط چون ال سی دی ندارن. و فولدرها رو به راحتی دید. پایونیر ال سی دی کوچیک مثلا 3 اینچی اینا نداره روی چنل مثل همین سایلکس؟؟؟
    این مدل 3150 دی وی دی که گفتین چطوری هستش؟؟؟ میشه عکسش رو بزارین؟؟؟ مانیتورش چند اینچ هست؟؟ بعد ضد سرقتی هست؟؟ چطوری جدا میشه پنلش؟؟؟
    3150 مانيتور نداره.
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/jebeli/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    بله درسته اشتباه تايپي بود.

3150 مانيتور نداره.
    [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/jebeli/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]
    آخه گفت مانيتور داره؟؟ منم سرچ كردم مانيتور آورد ولي نميدونم دقيق. عكسي كه گذاشتي خرابه. ممنون ميشم راهنمايي كنيد. ضبط مانيتور بزرگ چي خوبه؟؟ مانيتور كوچيك چطور كه روي پنل هست . مانيتور بزرگ يه نوع پايونير داره كه ضد سرقتي هست نميتونه كاري كنه تو مشخصاتش نوشته تو كاتولوگ پايونير خوندم ولي گرونه.

راستي من 2 تا باند كوچيك سوني جلوي ماشين دارم 2 تا JBL عقب. صداي باندهاي عقب بلند نميادش من باندهاي جلو رو صداش ميشنوم فقط. عقب ميرم نزديك باندها ميبينم صداش مياد. ميخوام كاري كنم صداي خوب و عالي و شفاف داشته باشم. ساب بزارم يا باند اضافه كنم خوب ميشه؟؟؟ زياد نميخوام خرج كنم. از اين تيوتر بزرگ ها گوشه شيشه هاي جلو بزارم خوبه يا نميخواد؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام میخواستم آمپم رو خودم تنظیم کنم اینم مشخصات
    پخش5050
    باند 6975
    ساب 308 d4
    آمپ jvc 6500
    بهترین و با کیفیت ترین تنظیم رو بهم بگین که چی کار کنم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ميخواستم ببينم پخش هاي زير چه فرقي با هم دارن؟؟؟ در دو نوع نوشتم . نوع اول معمولي هاي بلوتوس دار و نوع دوم مانيتور دار هستند:
    نوع اول: بلوتوس دار
    بين اين پخش ها كدوم از همه بهتر هست؟؟؟ بلوتوس اين پخش ها فقط به گوشي متصل ميشه و صداي گوشي از باندها پخش ميشه؟؟؟ درسته؟؟ شماره گيري همه اينا از رو خود گوشي هست ديگه؟؟؟
    DEH-P7050BT
    DEH-P6050UB
    DVH-P4050MP
    DVH-P6050UB
    DEH-P5050UB
    DEH-P4050UB
    DEH-P6050UB
    DEH-P3000IB
    اين پخش چطوري هست خوبه يا نه . خوبيش اينه صفحه بزرگ داره ميشه فولدرها رو درست پيدا كرد
    FH-P6050UB

.................................................. .................................................. ...........................................
    پخش هاي مانيتور دار:
    بين اين پخش ها كدوم از همه بهتر هست؟؟؟
    AVH-P7950DVD
    AVH-P4050DVD
    AVH-P6050DVD
    AVH-P5950DVD
    AVH-P5050DVD
    AVH-P4050DVD
    اين مدل هاي مانيتور دار رو ماشين ميزاريم كدوم قسمتش جدا ميشه؟؟؟ از نظر امنيت چطوري هست؟؟؟
    پايونير اي سي دي دار كوچيك مثلا 3 اينچي نداره كه روي پنل باشه جدا بشه؟؟؟
    بين پايونير و JVC كدوم بهتر هستن؟؟ چون JVC مانيتور دار كوچيك رو پنلي داره
    اين Din 1 و Din 2 چي هستن چه فرقي دارن؟؟؟ روي كنسول ماشين جا نداشته باشه چه مدلي مانيتور دار بايد گذاشت؟ البته اين استاندارد نيست جاش مثل معمولي ها باشه بعد مانيتور از داخلش مياد بيرون؟؟ چون رو اكثر ماشين ها ديدم.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا به نظر شما کدوم انتخاب بهتره ؟
    1- باند 963 بگیرم 175000 تومان
    2- باند 718ex بگیرم 88000 تومان با باند کامپوننت برای جلو حدود 90000 تومان = 178000 تومان

هر کدوم که بهتره یک آمپ خوب هم تا مایه 150-160 چی خوبه ؟
    نظرتون درباره JBL T595 Limited چیه ؟ به جای 718ex اینو بگیرم ؟
    اگه بده که هیچ اگه خوبه آمپ چی بگیرم ؟

داره خودمونی میشه Faryad0101's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نظرتون درباره JBL T595 Limited چیه ؟ به جای 718ex اینو بگیرم ؟
    اگه بده که هیچ اگه خوبه آمپ چی بگیرم ؟
    T595 دیگه کیفیت گذشته رو نداره.خیلی هم هزینه بره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

T595 دیگه کیفیت گذشته رو نداره.خیلی هم هزینه بره.
    خوب پس چی خوبه ؟ یک باندی می خوام حداکثر تا 140-50 که هم کیفیت خوبی داشته باشه هم باس خوبی و به راحتی هم پیدا بشه .
    می خوام اقلن پول می دم یک چیز خوب بخرم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •