سلام تبعیدی . ..
به نظر میرسه که پشت عکس رو به صورت نرم افزاری مات کردی درسته؟
رنگ خوبه
کادر بدک نیست
سوژه هم که عالیه
جسارت بنده را ببخشید
موفق و پیروز سربلند باشی ♥♥♥
سلام تبعیدی . ..
به نظر میرسه که پشت عکس رو به صورت نرم افزاری مات کردی درسته؟
رنگ خوبه
کادر بدک نیست
سوژه هم که عالیه
جسارت بنده را ببخشید
موفق و پیروز سربلند باشی ♥♥♥
سلام
با اجازه منم یه نظری بدم
من کادر عمودی رو بیشتر می پسندم
![]()
ممنون از نظر همه دوستان
اختیار دارینبه نظر میاد کادر خیلی باز شده . کمی کادر بسته تر توجه رو بیشتر به سمت پروانه و گل سوق میده . با این کادر موافقی ؟ شرمنده که تو عکس شما دست بردم
والله بیشتر مد نظرم بود که سوژه سمت راست باشه و سمت چپش خالی باشه ، برای بسته تر کردن کار هم ، سایز عکس کوچیک میشد ( چون برای چاپ تنظیم کرده بودم)
سلام عزیزمسلام تبعیدی . . .
البته سوژه رو توی تبعیدگاه نگرفتم ها...
نه پشتش یه دریاچه بود که عکس درختا توش افتاده بود و سبز شده بود اون لکه ها هم برگ درختا هستنبه نظر میرسه که پشت عکس رو به صورت نرم افزاری مات کردی درسته؟
کادر قشنگیه ، منتها عیب من اینه که موقع عکاسی به چاپش بیشتر از خود عکس فکر میکنمسلام
با اجازه منم یه نظری بدم
من کادر عمودی رو بیشتر می پسندم
عکسای عمودیم زیاد بود ( مثل چند تا عکس قبلیم : درخت پیر ، آبشار ، پرنده ، کلبه ...) برا همین دنبال چند تا عکس افقی میگشتم
ممنون از نظر همه دوستان...
درود . . .
- F 4
- iso-80
- 8 Sec
- FL 17mm
- 0 Step
رنگیشم داریم!
محتوای مخفی: کلیک کنید تا رنگیش بیاد
نظر یادتون نره X
از Spak جان تشکر میکنم به خاطر سابی که برای من درست کردن و در حال حاضر در امضای من هست و داره میکوبه!![]()
به نظر من میزان نوردهی زیاد هست البته اگه دو منبع نور نبودند زمان خوبی بود ولی الان اور شده و نور شدید تمرکز رو در هنگام دیدن عکس به هم میزنه
ولی سوژه جالبی هست
سلام
بهشت کجاست؟
1) طبیعت مازندران(رامسر)
2) طبیعت گیلان(سرولات)
3) طبیعت اردبیل(گردنه حیران)
4) بهشت آنجاست که آزاری نباشد ... کسی را با کسی کاری نباشد
(این یک تست نبود!!)
عکسایی از یکی دو روز گذروندن اطراف کاشان اواخر فروردین امسال... افتاد و توسط یکی از فامیل تلپ شدیم با یه سازمان دانش آموزی رفتیم اون اطراف...
دوربین گوشی () سامسونگ GT-B3210 Corby txt...
تو یکی دو تا از عکسا فوکس رو با Google Picasa ایجاد کردم... دو سه تا رو نورشونو یکم کم و زیاد کردم با همون برنامه و در کل تغییر خاصی تو عکسا ندادم...
f/2.8
3.7mm
1/100~1/550
اینم چند تا دیگه که واسه سنگین نشدن صفحه لینکشونو میزارم :
اینم یه پانورامای بسیار حجیم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من عشق عکاسیم ولی حیف که اسلام دست ما رو بسته...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه دوربین درست حسابی دست و پا کنم تمام مملکت و دنیا رو زیر و رو میکنم و عکس میگیرم...
وقتی تمام ملت دارن وقتشونو به * گفتن و عکس از همدیگه میگذرونن من دنبال پیدا کردن منظره ـم... حیف که لوازم درست حسابی ندارم...
space, nature, science and photography are my only love in the world; wherever there's no human
Last edited by Cleeev; 24-07-2010 at 09:38.
سلام
عکس اولی و دومی کمی پرنگ تر بشه بهتر بود
عکس دومی چرا تاره؟
عکس آخریه هم که خیلی خوب شده . ایول
پانورما هم باید چند عکس بیشتر میگرفتی برای جاهای خالی و یه کراپ میکردی
منظورت از این حرف چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من عشق عکاسیم ولی حیف که اسلام دست ما رو بسته...یه دوربین درست حسابی دست و پا کنم تمام مملکت و دنیا رو زیر و رو میکنم و عکس میگیرم...
وقتی تمام ملت دارن وقتشونو به * گفتن و عکس از همدیگه میگذرونن من دنبال پیدا کردن منظره ـم... حیف که لوازم درست حسابی ندارم...
کلا این بندی که نوشتی یعنی چی؟
Last edited by AliSub; 21-07-2010 at 12:13.
نورشون زیاد بود یکم کم کردم و یکم فضاشونو گرم کردم... پررنگ تر فکر کنم مصنوعی میشه واسه اون گیاها... یه جوراییم جالبن مدل نقاشی شدن با این نور...!
تار نیست اون عقب نور خورشید شدیده رو برگا و برگائم کوچیکن... البته عکسش 1600x1200 انقدریش کردم...
آره میدونم... ولی یک باد شدیدی بود نوک تپه بلند و فضای آزاد آدمو میبرد و وقتم کم بود...
منظور خاصی نبود... یه تیکه کلامه همینطور جکه...![]()
Last edited by Cleeev; 21-07-2010 at 12:23.
سلام
این گرفتاری های ما هم دیگه تموم شد !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)