سلام
من یه هارد 500 گیگ my passport دارم .
امروز از روی میز افتاد زمین
دیگه بالا نمیاد
چیکارش کنم ؟
نگین که سوخته
کلی اطلاعات مهم روش دارم
![]()
سلام
من یه هارد 500 گیگ my passport دارم .
امروز از روی میز افتاد زمین
دیگه بالا نمیاد
چیکارش کنم ؟
نگین که سوخته
کلی اطلاعات مهم روش دارم
![]()
سلام
شما در مورد چگونگی دیتکت در Disk managment چیزی ننوشتید. ولی آنچه من دستگیرم شد این است که شما در سیستم فایل مشکل دارید و امیدوارم هارد فیزیکی مشکل نداشته باشد میتوانید هر نرم افزار بازیابی اطلاعات را اجرا کنید . یا هارد را ببرید پیش متخصص . هارد دیتکت دارد - برد سالم است و احتمال بازیابی بالای 60% است.
موفق باشید
سید رضا امیر
مشاور امنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات
سلام
دوست خوبم متاسفانه نمیتوان گفت که موقعیت خوبی دارید .عموما هارد ضربه خورده 50 به 50 بازیابی میشود اما اما اما
اگر هارد شما در حال حاضر روشم میشود و صدای تق و تق میدهد ، بایدبا PC-3000 کاملا چک شود و اگر اطلاعات خارج نشد، بدست یک متخصص با یک هارد donor جراحی شود و تا وقتی هارد درون کلین روم باز نشود نمیتوان راجع به میزان خرابی حرفی زد.
و اگر اسپین نمیچرخد و وقتی نزدیک گوشتان هاد را میگیرید یک صدای کوتاه و بم قین قین با فاصله میدهد که به سختی شنیده میشود هارد باید جراحی شود ولی احتمال بازیابی بالای 70% میباشد.
سید رضا امیر
اقا من تو اون تاپیک گفتم ولی کسی جوابم رو نداد
من یه دونه ار این تبدیلای یو اس بی به ساتا دارم میشه با اون کاری کرد یا نه؟
سلام دوست خوبم
بزار از اول برات بگم که مشکل شما فقط درست پارتیشن نشدن هارددیسک است و بس . به داینامیک بودن و ... این حرفها ربطی نداره .
شما میتوانید هارد را داینامیک کنید در هر جا هم که بخواهید از آن استفاده کنید به شرط آنکه بدانید دارید چه میکنید نه الکی دکمه بزنید.
بگذریم لطفا شما به آن هارد دیسک بیشتر از این دست نزن با هر برنامه ساده ریکاوری اطلاعات قابل نمایش است فقط شما باید یک هارد دیگر یا بخرید یا قرض کنید که اطلاعات را درون آن کپی کنیدو اگر فکر میکنید ممکن است خرابکاری شود به یک مرکز بازیابی مراجعه بفرمایید. هر برنامه ای مانند File recovery - O&O , Runtime, , و...
در آخر اینکه ممکنه هارد هیچ مشکلی نداشته باشه فقط اینکه شما دارید از Windows XP Home Edition استفاده میکنید که اصلا هارد داینامیک براش تعریف نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میتوانید وصل کنید به Windows XP Professional, Windows 2000 and Windows Server 2003 , ویا سیستم عامل های بالاتر
احتمال کار کردن هارد خیلی زیاد بوووووووووووود .
اما حالا که دست کاری کردید باید برگردین به مورد های قبلی.
یک خواهش هم دارم از دوستان دیگری که در حال پاسخگویی هستند لطفا در مواردی که اطلاعات کافی ندارید راهنمایی خاص انجام ندهید زیرا کاربر به مخاطره می افتد . با تشکر
سید رضا امیر
مشاورامنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات
سلام
لینک زیر مشکلتون رو حل میکنه.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست خوبم جناب Tohid kh
ناراحت نشوید ، قصد ما کمک به کاربری است که مشکل دارد نمیخواهیم او را به سمتی هدایت کنیم که خدای ناکرده اطلاعاتش کامل از بین برود از این رو همیشه عنوان میکنیم به یک متخصص رجوع کنید . کمتر از کلمات قطعی بهره میبریم شما هم بهتر است از کلماتی مانند این تاپیک را هم ببین - اینو بازدید کن و یا ممکنه مفید باشه استفاده کنید شما که آخر فروم بازا هستید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر جسارتی در کلام کردم مرا ببخشید . حرفه ام ایجاب میکند در این مسایل محکم برخورد کنم . باز هم طلب بخشش دارم.
برادر کوچک شما سید رضا امیر .
دوست خوبم cao - cao
به شما جواب کامل دادند آقای علیان
شما باید یک ترمینال RX is receive, incoming. TX is transmitting, outgoing.مخابراتی RS232 TTL داشته باشید داشته باشید . آنچه شما دارید یک کانورتور یا تبدیل درگاه ساتا به یو اس بی SATA To USB است .
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سید رضا امیر
Last edited by رضا امیر; 17-02-2011 at 11:54.
سلام
ممنون از توضیحاتتون .
امکانش هست خودم تجهیزات لازم برای تعمیر رو تهیه کنم و به تعمیرکار مراجعه نکنم ؟
چون اطلاعات پروزه های شرکت روشه و نمیتونم بیرون ببرم .
لطفا راهنمایی کنین .
ممنون![]()
Last edited by mohammad.ef; 17-02-2011 at 11:28.
جناب آقای Mohamad ef
بله چرا که نه میتوانید خودتان هم انجام دهید ولی احتمال انجام کار برای شما برای این هارددیسک اگر جراحی لازم داشته باشد 20% است و هم اینکه هزینه خرید لوازم جراحی هارددیسک حد اقل 35000000 سی و پنج میلیون تومان است با تجهیزات کلین روم و ....
از این حرف ها بگذریم در مورد اطلاعاتتان نگران نباشید زیرا اگر شما به مراکز امن و تحت نظارت مراجعه کنید آنکس که باید حراس داشته باشد آن بنده خدا هستند نه شما که مبادا خدای ناکرده در هارد شما فایل بدی پیدا نشود که در موقع سرکشی برایشان مشکل ایجاد کند . پروژه شما هم به درد این مراکز بازیابی نمیخورد زیرا در هر پریود هفتگی 20 تا 40 ترابایت از این پروژه ها را ازبین برده امحاء اطلاعات میکنند. وقت دیدارش هم نمیشود. نگرانی شما بیمورد است میتوانید همانجا بنشینید و نتیجه را دریافت کنید.
البته فقط پیشنهاد است زیرا مشکل شما کمی حاد است ممکن است در صورت آوردن فشار به هارددیسک اوضاع از این خراب تر شود.
سید رضا امیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)