تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 1126 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367767 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام
    من یه هارد 500 گیگ my passport دارم .
    امروز از روی میز افتاد زمین
    دیگه بالا نمیاد
    چیکارش کنم ؟
    نگین که سوخته
    کلی اطلاعات مهم روش دارم

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    همون طور که گفتید باکس رو باز کردم و هارد رو از داخل اون خارج کردم (با احتیاط) بعد از جدا کردن هارد از قسمت usb اون رو به جای هارد لپ تاپ بستم و بعد از روشن کردن و گوش دادن به صدای حرکت چرخشی داخل اون احساس می کنم هارد سالم هست . با استفاده از یه سی دی ویندوز کامپیوتر رو به حالت windows setup بردم و در قسمت پارتیشن بندی فقط یک حجم 486 مگی (کل حجم هارد) وجود داره - مثل هادی که هنوز پارتیشن بندی نشده - بعد سیستم رو خاموش و هارد رو جدا کردم .
    برای تست قسمت usb هارد لپ تاپ (wd 160 gb) رو به قسمت usb و اونو به کامپیوتر دسکتاپ وصل کردم - چراغ قسمت usb روشن میشه ولی هیچ صدا و عکس العملی از هارد دیده و شنیده نمیشه .
    بعد از قرار دادن هر دو هاد به حالت اولیه هارد مشکل دار (seagate 500 gb) رو به برد usb وصل کردم و اونو به کامپیوتر دسکتاپ وصل کردم به راحتی هارد بالا میاد و safe remove میشه ولی برای باز کردن که دبل کلیک می کنم پیغام خطا میده .

سلام
    شما در مورد چگونگی دیتکت در Disk managment چیزی ننوشتید. ولی آنچه من دستگیرم شد این است که شما در سیستم فایل مشکل دارید و امیدوارم هارد فیزیکی مشکل نداشته باشد میتوانید هر نرم افزار بازیابی اطلاعات را اجرا کنید . یا هارد را ببرید پیش متخصص . هارد دیتکت دارد - برد سالم است و احتمال بازیابی بالای 60% است.

موفق باشید
    سید رضا امیر
    مشاور امنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات

3. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    دیگه بالا نمیاد
    چیکارش کنم ؟
    نگین که سوخته
    کلی اطلاعات مهم روش دارم
    سلام
    دوست خوبم متاسفانه نمیتوان گفت که موقعیت خوبی دارید .عموما هارد ضربه خورده 50 به 50 بازیابی میشود اما اما اما
    اگر هارد شما در حال حاضر روشم میشود و صدای تق و تق میدهد ، بایدبا PC-3000 کاملا چک شود و اگر اطلاعات خارج نشد، بدست یک متخصص با یک هارد donor جراحی شود و تا وقتی هارد درون کلین روم باز نشود نمیتوان راجع به میزان خرابی حرفی زد.
    و اگر اسپین نمیچرخد و وقتی نزدیک گوشتان هاد را میگیرید یک صدای کوتاه و بم قین قین با فاصله میدهد که به سختی شنیده میشود هارد باید جراحی شود ولی احتمال بازیابی بالای 70% میباشد.

سید رضا امیر

5. 3 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اقا من تو اون تاپیک گفتم ولی کسی جوابم رو نداد
    من یه دونه ار این تبدیلای یو اس بی به ساتا دارم میشه با اون کاری کرد یا نه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام
    قضیه اینه که برا من رو هارد نو اطلاعات فرستاده بودن
    نمیدونم از چیه ولی هر کاری کردم درایو هارد باز نشد
    هارد سالم هست
    فقط انگار یه چیزی مثل پارتیشن بندی هست که نیاز به پارتیشن بندی داره ولی هیچ اروری در ایم موورد نداده
    از بخش دیسک منیجمنت که چک کردم دیدم رو این هارد نوشته داینامیک در حالیکه برا بقیه هاردهام نوشته basic
    حالا چیکار کنم که درایوش بالا بیاد
    چون داخلش پر اطلاعات هست
    هارد هم ظرفیتش 2 ترا هست
    یادمه قبلا خودمم یبار هارد دیگم رو از طریق دیسک منیجمنت پارتیشن بندی کرده بودم که اون موقع هم اون یکی هاردم که خودم پارتیشن بندی کرده بودم رو داینامیک نشون داد و فقط رو اون کیسم هارد باز میشد و رو کیس دیگم نه
    ولبی وقتی گزینه کانورتشو زدم تا از حالت داینامیک به basic تبدلی بشه مسئله حل شد و اون ه8اردم در اون یکی کیسم باز شد بدون اینکه اطلاعات خراب بشه

اومدم این هاردو هم اونطوری کردم یعنی از حالت داینامیک به basic تبدیل کردم ولی بازم درایو بالا نیومد
    ایا راه حل دیگه ای هست چون نمیخوام اطلاعات پاک بشه
    وگرنه اگه دوباره پارتیشن بندیش کنم درایو برنمیگرده منتها نمیخوام اطلاعاتش پاک بشه
    راه حلی دارید بهم بگید
    راستی در قسمت دیسک منیجمنت وقتی به هارد نگاه میکنم زیر جچم کلی هارد نوشته unallocated
    در حالی که برا بقیه هاردهام نوشته healthy
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    سلام دوست خوبم
    بزار از اول برات بگم که مشکل شما فقط درست پارتیشن نشدن هارددیسک است و بس . به داینامیک بودن و ... این حرفها ربطی نداره .
    شما میتوانید هارد را داینامیک کنید در هر جا هم که بخواهید از آن استفاده کنید به شرط آنکه بدانید دارید چه میکنید نه الکی دکمه بزنید.
    بگذریم لطفا شما به آن هارد دیسک بیشتر از این دست نزن با هر برنامه ساده ریکاوری اطلاعات قابل نمایش است فقط شما باید یک هارد دیگر یا بخرید یا قرض کنید که اطلاعات را درون آن کپی کنیدو اگر فکر میکنید ممکن است خرابکاری شود به یک مرکز بازیابی مراجعه بفرمایید. هر برنامه ای مانند File recovery - O&O , Runtime, , و...

در آخر اینکه ممکنه هارد هیچ مشکلی نداشته باشه فقط اینکه شما دارید از Windows XP Home Edition استفاده میکنید که اصلا هارد داینامیک براش تعریف نشده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میتوانید وصل کنید به Windows XP Professional, Windows 2000 and Windows Server 2003 , ویا سیستم عامل های بالاتر
    احتمال کار کردن هارد خیلی زیاد بوووووووووووود .
    اما حالا که دست کاری کردید باید برگردین به مورد های قبلی.

یک خواهش هم دارم از دوستان دیگری که در حال پاسخگویی هستند لطفا در مواردی که اطلاعات کافی ندارید راهنمایی خاص انجام ندهید زیرا کاربر به مخاطره می افتد . با تشکر

سید رضا امیر
    مشاورامنیت اطلاعات و بازیابی اطلاعات

8. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و تشکر از شما دوست عزیز
    همون طور که گفتید باکس رو باز کردم و هارد رو از داخل اون خارج کردم (با احتیاط) بعد از جدا کردن هارد از قسمت usb اون رو به جای هارد لپ تاپ بستم و بعد از روشن کردن و گوش دادن به صدای حرکت چرخشی داخل اون احساس می کنم هارد سالم هست . با استفاده از یه سی دی ویندوز کامپیوتر رو به حالت windows setup بردم و در قسمت پارتیشن بندی فقط یک حجم 486 مگی (کل حجم هارد) وجود داره - مثل هادی که هنوز پارتیشن بندی نشده - بعد سیستم رو خاموش و هارد رو جدا کردم .
    برای تست قسمت usb هارد لپ تاپ (wd 160 gb) رو به قسمت usb و اونو به کامپیوتر دسکتاپ وصل کردم - چراغ قسمت usb روشن میشه ولی هیچ صدا و عکس العملی از هارد دیده و شنیده نمیشه .
    بعد از قرار دادن هر دو هاد به حالت اولیه هارد مشکل دار (seagate 500 gb) رو به برد usb وصل کردم و اونو به کامپیوتر دسکتاپ وصل کردم به راحتی هارد بالا میاد و safe remove میشه ولی برای باز کردن که دبل کلیک می کنم پیغام خطا میده .

سلام
    شما در مورد چگونگی دیتکت در Disk managment چیزی ننوشتید. ولی آنچه من دستگیرم شد این است که شما در سیستم فایل مشکل دارید و امیدوارم هارد فیزیکی مشکل نداشته باشد میتوانید هر نرم افزار بازیابی اطلاعات را اجرا کنید . یا هارد را ببرید پیش متخصص . هارد دیتکت دارد - برد سالم است و احتمال بازیابی بالای 60% است.

موفق باشید
    سید رضا امیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

لینک زیر مشکلتون رو حل میکنه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

10. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوست خوبم جناب Tohid kh
    ناراحت نشوید ، قصد ما کمک به کاربری است که مشکل دارد نمیخواهیم او را به سمتی هدایت کنیم که خدای ناکرده اطلاعاتش کامل از بین برود از این رو همیشه عنوان میکنیم به یک متخصص رجوع کنید . کمتر از کلمات قطعی بهره میبریم شما هم بهتر است از کلماتی مانند این تاپیک را هم ببین - اینو بازدید کن و یا ممکنه مفید باشه استفاده کنید شما که آخر فروم بازا هستید !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگر جسارتی در کلام کردم مرا ببخشید . حرفه ام ایجاب میکند در این مسایل محکم برخورد کنم . باز هم طلب بخشش دارم.

برادر کوچک شما سید رضا امیر .

12. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوست خوبم cao - cao
    به شما جواب کامل دادند آقای علیان
    شما باید یک ترمینال RX is receive, incoming. TX is transmitting, outgoing.مخابراتی RS232 TTL داشته باشید داشته باشید . آنچه شما دارید یک کانورتور یا تبدیل درگاه ساتا به یو اس بی SATA To USB است .
    برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سید رضا امیر

Last edited by رضا امیر; 17-02-2011 at 11:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad.ef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اصفهان شهر شهیدان

پيش فرض

سلام
    دیگه بالا نمیاد
    چیکارش کنم ؟
    نگین که سوخته
    کلی اطلاعات مهم روش دارم
    سلام
    دوست خوبم متاسفانه نمیتوان گفت که موقعیت خوبی دارید .عموما هارد ضربه خورده 50 به 50 بازیابی میشود اما اما اما
    اگر هارد شما در حال حاضر روشم میشود و صدای تق و تق میدهد ، بایدبا PC-3000 کاملا چک شود و اگر اطلاعات خارج نشد، بدست یک متخصص با یک هارد donor جراحی شود و تا وقتی هارد درون کلین روم باز نشود نمیتوان راجع به میزان خرابی حرفی زد.
    و اگر اسپین نمیچرخد و وقتی نزدیک گوشتان هاد را میگیرید یک صدای کوتاه و بم قین قین با فاصله میدهد که به سختی شنیده میشود هارد باید جراحی شود ولی احتمال بازیابی بالای 70% میباشد.
    سلام
    ممنون از توضیحاتتون .
    امکانش هست خودم تجهیزات لازم برای تعمیر رو تهیه کنم و به تعمیرکار مراجعه نکنم ؟
    چون اطلاعات پروزه های شرکت روشه و نمیتونم بیرون ببرم .
    لطفا راهنمایی کنین .
    ممنون
    Last edited by mohammad.ef; 17-02-2011 at 11:28.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

جناب آقای Mohamad ef
    بله چرا که نه میتوانید خودتان هم انجام دهید ولی احتمال انجام کار برای شما برای این هارددیسک اگر جراحی لازم داشته باشد 20% است و هم اینکه هزینه خرید لوازم جراحی هارددیسک حد اقل 35000000 سی و پنج میلیون تومان است با تجهیزات کلین روم و ....
    از این حرف ها بگذریم در مورد اطلاعاتتان نگران نباشید زیرا اگر شما به مراکز امن و تحت نظارت مراجعه کنید آنکس که باید حراس داشته باشد آن بنده خدا هستند نه شما که مبادا خدای ناکرده در هارد شما فایل بدی پیدا نشود که در موقع سرکشی برایشان مشکل ایجاد کند . پروژه شما هم به درد این مراکز بازیابی نمیخورد زیرا در هر پریود هفتگی 20 تا 40 ترابایت از این پروژه ها را ازبین برده امحاء اطلاعات میکنند. وقت دیدارش هم نمیشود. نگرانی شما بیمورد است میتوانید همانجا بنشینید و نتیجه را دریافت کنید.
    البته فقط پیشنهاد است زیرا مشکل شما کمی حاد است ممکن است در صورت آوردن فشار به هارددیسک اوضاع از این خراب تر شود.

سید رضا امیر

16. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •