اینا رو هم که هم خودشون گفتن هم بچه ها تو فروم نوشتن. مرکز 727 و 6 مشکل دارن قبلا مرکز 5و2 هم بود ولی مثل اینکه اونجاها رو درست کردن . شهرستانها رو مثل اینکه فعلا سرعت تشویقی نمیدن اگر هم بدن در حد 512 میدن. شبا هم که گفتن سرعت بخاطر ترافیک کم میشه تا اینکه stm-1 جدیدشون بیاد. اگه چیزه جدیدی هست که تو فروم گفته نشده رو هم که من نمیدونم. اما میگیم اگه کسی کمتر از سرویسی که خریده داره دریافت میکنه می تونه بره اعتراض کنه تازه یادمون باشه adsl اشتراکی است یعنی تازه حتی اگه مثلا 15-20 دقیقه در روز کمتر از سرویس خریداری شده هم بدن ایرادی نداره. ولی بنظر میرسه اینجا شکایت از اینه که چرا مثلا پسر خالم داره 200 کیلو میگیره من 20 کیلو! حتی تو همون 727 و 6 هم سرعت کمتر از چیزی که خریداری میشه نیست ولی اره سرعت مثل بقیه بالا نمیره. ( خدا رو شکر ما خونمون 2-3 تا خیابون اونورتر نیست ولی خب دعا میکنیم که اونجا رو هم درست کنن و من متمئن هستم که بزودی درست میکنن) . حالا اگه بهشون تپوپیم چی میشه؟ همین مراکزی رو هم که سرعت توش بالاتره هم قطع میکنن
.gif)
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
نکنه تو مرکز 727 یا 6 هستی؟
.gif)