تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 267 از 2403 اولاول ... 1672172572632642652662672682692702712773173677671267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

البته من تازه واردم و هنوز 1ماه نشده که ADSL گرفتم ولی سرعت روز من هیچ وقت از 230 کمتر نمیومد..
    سرعت شب هم متوسط از 1تا 3 بین 50-70 و از اون به بعد بین 130-150 و یکساعت /اخر هم بالای 200..
    البته اینا تک دانلود هست و با لینک مستقیم و خط 722..

جناب شمایه لطفی کن این فایله 11 مگی رو اگه ممکنه دانلود کن ببین با چه سرعتی دانلود میشه (تا اخرشم دانلود نکردی مهم نیست)، گزارششو بدی ممنون میشم... اینو چن تا از دوستام با سرعتا و خطای مختلف تست کردن از 20 بالاتر نرفت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نمیشه که هیچی نگفت! فحشم ندید! ولی اگه واقعا مثل اون دوستمون ناراضی هستید ساکت ننشینید!
    شما میگی دارن لطف میکنن! بجز 4 - 5 نفر که میگن دانلود وسرعت خوبه بقیه همه این وضعیت رو ندارن! مثلا شهرستانها و همین بلوارگیلان و....
    اینا رو هم که هم خودشون گفتن هم بچه ها تو فروم نوشتن. مرکز 727 و 6 مشکل دارن قبلا مرکز 5و2 هم بود ولی مثل اینکه اونجاها رو درست کردن . شهرستانها رو مثل اینکه فعلا سرعت تشویقی نمیدن اگر هم بدن در حد 512 میدن. شبا هم که گفتن سرعت بخاطر ترافیک کم میشه تا اینکه stm-1 جدیدشون بیاد. اگه چیزه جدیدی هست که تو فروم گفته نشده رو هم که من نمیدونم. اما میگیم اگه کسی کمتر از سرویسی که خریده داره دریافت میکنه می تونه بره اعتراض کنه تازه یادمون باشه adsl اشتراکی است یعنی تازه حتی اگه مثلا 15-20 دقیقه در روز کمتر از سرویس خریداری شده هم بدن ایرادی نداره. ولی بنظر میرسه اینجا شکایت از اینه که چرا مثلا پسر خالم داره 200 کیلو میگیره من 20 کیلو! حتی تو همون 727 و 6 هم سرعت کمتر از چیزی که خریداری میشه نیست ولی اره سرعت مثل بقیه بالا نمیره. ( خدا رو شکر ما خونمون 2-3 تا خیابون اونورتر نیست ولی خب دعا میکنیم که اونجا رو هم درست کنن و من متمئن هستم که بزودی درست میکنن) . حالا اگه بهشون تپوپیم چی میشه؟ همین مراکزی رو هم که سرعت توش بالاتره هم قطع میکنن

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

جناب شمایه لطفی کن این فایله 11 مگی رو اگه ممکنه دانلود کن ببین با چه سرعتی دانلود میشه (تا اخرشم دانلود نکردی مهم نیست)، گزارششو بدی ممنون میشم... اینو چن تا از دوستام با سرعتا و خطای مختلف تست کردن از 20 بالاتر نرفت

نکنه تو مرکز 727 یا 6 هستی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اینا رو هم که هم خودشون گفتن هم بچه ها تو فروم نوشتن. مرکز 727 و 6 مشکل دارن قبلا مرکز 5و2 هم بود ولی مثل اینکه اونجاها رو درست کردن . شهرستانها رو مثل اینکه فعلا سرعت تشویقی نمیدن اگر هم بدن در حد 512 میدن. شبا هم که گفتن سرعت بخاطر ترافیک کم میشه تا اینکه stm-1 جدیدشون بیاد. اگه چیزه جدیدی هست که تو فروم گفته نشده رو هم که من نمیدونم. اما میگیم اگه کسی کمتر از سرویسی که خریده داره دریافت میکنه می تونه بره اعتراض کنه تازه یادمون باشه adsl اشتراکی است یعنی تازه حتی اگه مثلا 15-20 دقیقه در روز کمتر از سرویس خریداری شده هم بدن ایرادی نداره. ولی بنظر میرسه اینجا شکایت از اینه که چرا مثلا پسر خالم داره 200 کیلو میگیره من 20 کیلو! حتی تو همون 727 و 6 هم سرعت کمتر از چیزی که خریداری میشه نیست ولی اره سرعت مثل بقیه بالا نمیره. ( خدا رو شکر ما خونمون 2-3 تا خیابون اونورتر نیست ولی خب دعا میکنیم که اونجا رو هم درست کنن و من متمئن هستم که بزودی درست میکنن) . حالا اگه بهشون تپوپیم چی میشه؟ همین مراکزی رو هم که سرعت توش بالاتره هم قطع میکنن

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

نکنه تو مرکز 727 یا 6 هستی؟
    شما به چه سرعتی این فایلو دانلود کردین؟
    نه من خط 2 هستم بدتره از همه خطوطم همین خط 2 هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اکثرا بین 5 تا 8 بود و از 13 بالاتر نرفت Free User

5. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[QUOTE=mailer;4680474]اینا رو هم که هم خودشون گفتن هم بچه ها تو فروم نوشتن. مرکز 727 و 6 مشکل دارن قبلا مرکز 5و2 هم بود ولی مثل اینکه اونجاها رو درست کردن . شهرستانها رو مثل اینکه فعلا سرعت تشویقی نمیدن اگر هم بدن در حد 512 میدن. شبا هم که گفتن سرعت بخاطر ترافیک کم میشه تا اینکه stm-1 جدیدشون بیاد. اگه چیزه جدیدی هست که تو فروم گفته نشده رو هم که من نمیدونم. اما میگیم اگه کسی کمتر از سرویسی که خریده داره دریافت میکنه می تونه بره اعتراض کنه تازه یادمون باشه adsl اشتراکی است یعنی تازه حتی اگه مثلا 15-20 دقیقه در روز کمتر از سرویس خریداری شده هم بدن ایرادی نداره. ولی بنظر میرسه اینجا شکایت از اینه که چرا مثلا پسر خالم داره 200 کیلو میگیره من 20 کیلو! حتی تو همون 727 و 6 هم سرعت کمتر از چیزی که خریداری میشه نیست ولی اره سرعت مثل بقیه بالا نمیره. ( خدا رو شکر ما خونمون 2-3 تا خیابون اونورتر نیست ولی خب دعا میکنیم که اونجا رو هم درست کنن و من متمئن هستم که بزودی درست میکنن) . حالا اگه بهشون تپوپیم چی میشه؟ همین مراکزی رو هم که سرعت توش بالاتره هم قطع میکنن
    مشکل ما رشتی ها اینکه میترسیم
    شما هم نترسین هیچ وقت اندیشه این کار نمیکنه چون با این کارش باید دور شرکتش خط قرمز بگیره چون همه ی مشتریاش میپرن اگر ADSLرو برای چت می خواستیم این دایل اپ بود که ارزون تر هم در می اومد واگر سرعت ما رو کم کنه سرعت اضافی رو می خواد چی کار؟ و ببخشید که این رو میگم باید سرعت adslخونه عمش زیاد کنه

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما به چه سرعتی این فایلو دانلود کردین؟
    نه من خط 2 هستم بدتره از همه خطوطم همین خط 2 هستش
    داری از rapidshare یا megaupload دانلود میکنی؟
    یک فایل از یک سایت دیگه بگیر؟ IDM داری؟
    برو رو مدمت لاگین کن ببین سرعت کانکتت چنده؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

[QUOTE=jabarsink2000;4680550]
    مشکل ما رشتی ها اینکه میترسیم
    شما هم نترسین هیچ وقت اندیشه این کار نمیکنه چون با این کارش باید دور شرکتش خط قرمز بگیره چون همه ی مشتریاش میپرن اگر ADSLرو برای چت می خواستیم این دایل اپ بود که ارزون تر هم در می اومد واگر سرعت ما رو کم کنه سرعت اضافی رو می خواد چی کار؟ و ببخشید که این رو میگم باید سرعت adslخونه عمش زیاد کنه
    خب باشه ولی ما الان چیکار باید بکنیم؟ بریم بگیم چرا تو 727 یا 6 سرعت سرعت نجومی نمیدید؟ یا بگیم چرا مخابرات سرعت rapidshare رو کم کرده؟

یادم رفت بگم اون لینکی که فرمودید سرعتیش بین 4-12 کیلو نوسان میکنه!
    Last edited by mailer; 16-02-2010 at 18:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه r2t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام ADSL بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم! بعضی ها میگه اندیشه ، بعضی البرز ، به نظر شما کدوم بگیرم
    و فعلا می خوام 128 بگیرم و می خواستم بدونم کلا با تمام هزینه ها چقد تموم میشه؟

ممنون میشم جواب بدین

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

داری از rapidshare یا megaupload دانلود میکنی؟
    یک فایل از یک سایت دیگه بگیر؟ IDM داری؟
    برو رو مدمت لاگین کن ببین سرعت کانکتت چنده؟
    نه کلا این چن روزه سرعت دانلود از راپید بدجور پایین اومده، شبا هم که دیگه هیچی

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خوام ADSL بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم! بعضی ها میگه اندیشه ، بعضی البرز ، به نظر شما کدوم بگیرم
    و فعلا می خوام 128 بگیرم و می خواستم بدونم کلا با تمام هزینه ها چقد تموم میشه؟

ممنون میشم جواب بدین
    سلام ..
    فعلا با توجه به سرویسهایی که ارائه میده اندیشه بهتره..
    خرجت هم یه مودم (tp-link 8811) که با سیمش رو خود اندیشه میده 30 تومن و اگه بیسم بخوای (که البته احتیاجت نمیشه و همون با سیم کاملا کارت رو راه میندازه) 85 تومن..
    اگه خودت مودم رو وصل کنی (که پیشنهاد میکنم خودت وصلش کنی) که هیچ ولی اگه از اندیشه بیان واست نصب کنن 10 تومن هم اونجا باید بدی..
    بقیه ش هم هزینه اکانتیه که میگیری.. مثلا اگه 3gig بگیری 16 تومن و 1gig باید 11 تومن بدی..
    پیشنهاد: از اندیشه یه مودم بگیر و یه خط 3gig که سر جمع میشه 46 تومن و نصب مودم هم کاری نداره خودت انجام بده..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •