.gif)
خود خود خود ساسکه رو ورداشتن مو و ابروش رو رنگ کردن شده ساکورا با شارینگان؛ حتی خط های دور چشمش (موژه هاش شاید...) رو هم تغییر ندادن .gif)
ولی اون عکسی که من دیدم هیچ کدوم این 2 تا نبود و از این قبیل عکس های فیک زیاد هست تو اینترنت
اینترویو رو هم خودم نخوندم چون زبونش ژاپنی بوده و یه بنده خدایی ترجمه کرده بود و تو این سایت زیر گذاشته بود:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روم به دیوار تو اون تاپیک گفته بود ساکورا توبی رو هم شکست میده .gif)
.gif)
در مورد ساسکه هم یه نظریه دارم که میگه ساسکه میمیره و چشاش رو میده به ناروتو مثل قضیه اوبیتو کاکاشی و بهش میگه بیا من اینده رو واست میبینم اونم که بدن ریکودو رو داره اترنال مانگکیو رو میگیره و ریننگان رو فعال میکنه البته اگر این اتفاق بیفته حالم به هم میخوره از ناروتو :| ناروتو باید تا اخر همینطوری بمونه با همون چشای ابی .gif)
ولی یه چیزی هم بگم که چرا دادن شارینگان به ساکورا خوبه اونم این که اگه یادتون بیاد تو ناروتو کودکی (نه شیپودن) اونجایی که تیم کاکاشی رفت و با زابوزا درگیر شد کاکاشی به ناروتو و ساسکه گفت ساکورا برعکس شما عامل و قسمت روحیش قوی تره و به flow چاکراش مسلطه یعنی اگر شارینگان بگیره ممکنه به YANG متسلط بشه و یه پا استاد گنجتسو از اب در بیاد این بشر