تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 267 از 380 اولاول ... 167217257263264265266267268269270271277317367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

آخر فروم باز omidshsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    شهر شیراز

پيش فرض

چه جور میشه پنالتی رو زمینی زد؟
    چه جور میشه شیرجه ی زمینی رفت تو پنالتی؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدونه شرح !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

آقا یه آپشن فایل درست حسابی کسی نداره؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

1

من تمامک این برنامه ها رو دارم.نیازی به رفتن اون سایت نیست.مشکل من بیشتر تو درست ایم÷ورت کردنه.همیشه میگه حجمش زیاده...
    مشکل دیگه من بازیکنایی هستن که اصلا فیس ندارن تو بازی.(مثل پاتو یا بازیکنای کلاسیک).اینا رو چجوری با گیم گرافیک بکنم تو بازی؟
    و یکی دیگه هم موی بازیکناس.نه لیستشو دارم.نه بلدم موی جدید رو اضافه کنم.مثل فیس جدید که گفتم.
    یک سایتم ندادی توش فیس باشه.یک سایت بود از هر تیمی 100 تا فیس داشت( pes 6 البته).واسه 2008 فقط 2 یا 3 تا داره!!
    --------------------------------------------

1- درسته، اكثراً ميگه حجمشون زياده. شما بايد روي فايل مورد نظر راست كليك كني و بعد گزينه
    Modify reserved space ... رو انتخاب كني. بعد درقسمت 1 حجم مورد نظر رو وارد كني (همون حجم توي تصوير معمولاً كافيه). بعد بر روي كادر 2 كليك كني تا مسير سيو كردن فايل رو از شما بپرسه. (نبايد روي فايل اصلي و در حال اجرا سيو كني) شما مسير رو بهش ميگي. بعد هم دكمه Proceed رو ميزني. شروع مي كنه به سيو كردن فايل. بعد فايل جديد رو باز مي كني و فيس مورد نظر رو ايمپورت مي كني و وقتي كارت تموم شد، فايل جديد رو جايگزين فايل قبلي ميكني.

2- واسه اونايي كه فيس ندارن، در حال حاضر فقط يه راه هست و اونم گذاشتن فيسشون به روي فيس ساير بازيكنا هستش.

3- مو هم مثل فيس هست، دقيقاً. منم ليست موها رو ندارم.

4- سايت جامع هم همونه. تقصير من كه نيست اونا فيس نمي سازن. آره واسه PES6 خيليه. اما چون PES2008 يهو كلي جهش نسبت به نسخه قبلي داشت، يه شوكي به هوادارانش وارد شد و هنوز جا نيافتاده. اما مطمئناً اين مشكل در PES2009 حل خواهد شد.

5- موفق باشين.
    Last edited by Crespo; 14-04-2008 at 22:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا من يه مشكلي داره اين دسته بازيم . ازين دسته شوكي ها هستش . وقتي اون دكمه وسطش رو ميزنم كه يه چراغ قرمز روشن ميشه و اون دو تا بيلبيلكش lol كه ميچرخه كار مي افته دكمه هاي جهتيش كار نميكنه . ميخواستم ببينم مشكل دسته هستش يا چيزي رو بايد تو setting تنظيم كنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

كسي نبود كمك كنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نحوه انجام انواع حركتها در فوتبال Pes6- Pes8

سلام دوستان . اينجا هركسي هر حركتي بلده نحوه انجامش رو بنويسه همه استفاده كنن . در ضمن يه توضيح هم راجع به حركت بدين . لطفا فقط راجع به حركتها مطلب بفرستين نه چيز ديگه .

با يه مثال خودم شروع ميكنم :

حركت Drag back (كشيدن توپ به عقب)

نحوه انجام : درحاليكه بازيكن بدون حركت است R2 + Dpad درخلاف جهتي كه بازيكن ايستاده است .
    شرح حركت : بازيكن توپ را با پاش به اندازه تقريبا يك قدم به عقب غلت ميده .
    كاربرد : يك راه عالي براي مقابله با تكل و يا باز كردن مقداري فضا براي انجام حركت بعدي .
    نكته : شما هر چند تا كه بخواين ميتونين اين حركت drag back رو انجام بدين و بعد از اينكه يك بار انجام دادين ميتونين يك بار هم در زاويه 45 درجه انجامش بدين . البته *Dpad رو بايد در جهت مناسب بگيرين .

(منظور از Dpad همون كليدهاي جهتي هستش)
    Last edited by mkmoneyonline; 15-04-2008 at 13:52.

آخر فروم باز *عیسی*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    صومعه سرا

پيش فرض

سلام دوستان . می خواستم بدونم می تونم عکس خودم رو وارد بازی کنم و یه بازیکن به نام خودم و با عکس خودم درست کنم؟ اگه قبلا تو همین تاپیک توضیح داده شده لطف کنید و شماره ی صفحه رو بگید . ممنون.

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوستان يه سوال داشتم از شما

من هر وقت كه ميرم تو بازي تمام ويرايشهايي كه در اپشن كردم به جاي خودش برميگرده يعني سيو نميشه من بايد چيكار كنم؟

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

1

سلام دوستان
    آقا من يه مشكلي داره اين دسته بازيم . ازين دسته شوكي ها هستش . وقتي اون دكمه وسطش رو ميزنم كه يه چراغ قرمز روشن ميشه و اون دو تا بيلبيلكش lol كه ميچرخه كار مي افته دكمه هاي جهتيش كار نميكنه . ميخواستم ببينم مشكل دسته هستش يا چيزي رو بايد تو setting تنظيم كنم ؟
    بايد اول توي كنترل پنل دسته بازي رو چك كني، اگه مشكلي نداشت اونوقت ستينگ بازي رو چك كني.

سلام دوستان . می خواستم بدونم می تونم عکس خودم رو وارد بازی کنم و یه بازیکن به نام خودم و با عکس خودم درست کنم؟ اگه قبلا تو همین تاپیک توضیح داده شده لطف کنید و شماره ی صفحه رو بگید . ممنون.
    آره. شما مي توني از قسمت اديت بازي اين كا رو بكني. هم بازيكن بسازي و هم چهره. در اين نسخه شما مي توني از روي يه فايل عكس در داخل بازي چهره رو هم بسازي. روش حرفه اي ساختن چهره هم هست كه كار من و شما نيست. هستن توي اين كار افراد زيادي كه توي ايران هستند. به نظر من بهترين فيس ميكر ايران و يكي از 2 فيس ساز برتر دنيا، سيد مصطفي يعقوبي هستش. ايشون واقعاً استاده. اطلاعات تكميلي در سايت:
    www.PersianPes.com

دوستان يه سوال داشتم از شما

من هر وقت كه ميرم تو بازي تمام ويرايشهايي كه در اپشن كردم به جاي خودش برميگرده يعني سيو نميشه من بايد چيكار كنم؟
    سري جديد بازي PES كه اومده همراه با تغييرات عديده بوده. يكيش هم همينه. شما براي اينكه تغييراتي كه اعمال كردي در سري هاي بعدي هم اجرا بشن، بايد حتماً گيم پد داشته باشي. حالا چه رابطه اي بين گيم پد و سيو بازي هستش، الله اعلم.

موفق باشين.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •