به نام او
لیبل باتری گوشی من اون قسمت سیاه رو که اگه تراش بدی . یه سریال زیرش مشخص میشه رو نداره! یعنی باتری من اصل نیست؟
سایر مشخصات ( نقطه ها+ دست ها+ مارک لوازم جانبی اصلی) درست هستند.
به نام او
لیبل باتری گوشی من اون قسمت سیاه رو که اگه تراش بدی . یه سریال زیرش مشخص میشه رو نداره! یعنی باتری من اصل نیست؟
سایر مشخصات ( نقطه ها+ دست ها+ مارک لوازم جانبی اصلی) درست هستند.
به نظر من شما باید تاپک آقای amini_bio را که در مورد تفاوتهای 95 فلاند و 95 کره ای هست را ببینید بهد این حرفا رو بزنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان همشون اینطورین. اصلا مگه چیزی به اسم اصل هم داریم؟ همون اولشم چینی بود دیگه. ولی مشکلی نداره. من خودم تست کردم جفتشونو. از لحاظ شارژ یکین.
دوستان عزیز سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.من یه چیزایی راجع به کد 7 و8 نوکیا شنیدم که اگه 00 و 01 باشه گوشی اصله.از طرفی از یک سری از دوستانم هم شنیدم 00 و 01 مربوط به گوشی های قدیمیه نوکیا هست و گوشی های جدید همه رقم 7و8 اونها 02 هست
1. می خواستم ببینم از این دو حالت کدوم واقعت داره؟
در ضمن من کد های imei گوشی رو چک کردم و هر سه یکی بوده.گوشی هم فنلاندیه.
2.ممنون میشم بگید اصله یا نه؟
به این تاپک یه سر بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علیک سلام.
من خودم تحقیقات ویژه ای رو در این زمینه انجام دادم!
اول اینکه اگه از نماینگی مجاز بخری و ضمانت نامه رسمی نوکیا داشته باشی که هیچی! ولی اگه بدون ضمانت خریدی بقیه مطلب رو بچسب:
تا جایی که من میدونم این کد 7 و 8 و 00 و 01 هیچ ربطی به اصل بودن گوشی نداره!
البته در لینک زیر توضیحاتی در این زمینه داده شده که خود من رو به شک انداخت!ولی من تاییدش نمی کنم:
در مورد IMEI هم باید بگم بله. باید هر سه اونها یکی باشه . ولی در نظربگیر که ممکنه کد اون دستکاری شده باشه و به اصطلاح گوشی چنج شده باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات زیر از سایت سافتستان هست. خوب به اونها دقت کن:
امروزه در کشور ما اکثر گوشی های موجود در بازار ریجستر نشده و قاچاقی به کشور وارد می شوند که این موضوع باعث نوسانات قیمت یک مدل گوشی شده که علت آن چیزی به جز غیر اصل بودن آن و به اصطلاح چنج بودن آن است که متاسفانه فروشندگان گوشی های تقلبی و یا چنج خود را به عنوان گوشی اصل به مشتری معرفی می کنند. برای شناسایی گوشی های اصلی و چنج راه های متفاوتی است که از جمله ان ها دادن کد #06#* است که سریال گوشی شما (IMEI) را مشخص نموده و شما می توانید آن را با سریال روی کارتن و باطری همخوانی داشته باشد و در غیر این صورت گوشی شما قاچاق بوده و چنج شده است. اما در اين ترفند قصد داريم روشي را به شمامعرفی کنیم كه براي اولين بار از طريق سايت سافتستان بر روي اينترنت قرار ميگيرد. شما ميتوانيد به سادگی و از طريق اينترنت به اصل يا غير اصل بودن گوشي خود پي ببريد ، بدون نیاز به یافتن کد فوق بر روی کارتن یا باطری گوشی یا سایر راهها!
بدین منظور:
- ابتدا بر روی گوشی خود (با هر مدلی) کافی است کد #06#* را وارد نمایید. کد IMEI گوشی خود را مشاهده خواهید کرد.
- حال به این سایت بروید.
- کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 3230 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .
توجه : مثلا اگر کد يك گوشي K750i را چك كنید و اين سايت مشخصات يك گوشي W750 را به شما نشان دهد ، گوشی شما غیراصل یا چنج شده است!
سایت فوق به غير از چك كردن IMEI موارد ديگری را نیز آنالیز میکند:
» Phone number analysis
» IMSI number analysis
» IMEI number analysis
» SIM number analysis
» ISPC number analysis
لينك چك كردن و آناليزم كردن كدهاي ديگر :
راهنما :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Type Allocation Holder : شرکت یا کمپانی که این IMEI رو ثبت کرده
Mobile Equipment Type : مدل گوشیتون
GSM Implementation Phase : فاز پیاده سازی GSM منظور همون فرکانسهایی که ساپورت میکنه.
IMEI Validity Assessment : و این هم مهمترین قسمت. تشخیص اعتبار IMEI ... اگه این قسمت رو زرد یا قرمز بود یعنی اعتبار IMEI شما پایینه.
Est. Date of Range Issuance : تاریخ تولید ( حدودی )
Reporting Body : گزارش تولید توسط ....
Primary Market : بازار اصلی فروش
Legal Basis for Allocation : قوانین مربوط به عرضه و فروش گوشی باشه.
Full IMEI Presentation : شکل کلی IMEI
Reporting Body Identifier : کد شناسایی گزارش تولید
Type Allocation Code : کد اختصاصی محصول
Serial Number : شماره سریال
Check Digit : رقم چک
ولی در مورد N95 8GB یه مطلب مهم هست ( در واقع چند مطلب!) که دوست عزیزمان آقای amini_bio در تاپیک مفید زیر توضیح کاملی در موردش داده:
در این لینک نوع تقلبی این گوشی با اصلی اون مقایسه شده و با رفتن به لینک زیر میتونی تا حدودی حدس بزنی که گوشیت اصلیه یا نه.توضیحات خیلی واضحه:
فقط....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط یادت باشه که اگه عکسها برات لود نشد . باید از ف ی ل ت ر شکن استفاده کنی! ( اگه بدون عکس هم فهمیدی که هیچی!)
در مورد باتری هم اینجوری که من فهمیدم بیشتر اونها اصل نیستند و فروشنده ها باتری ها رو جا به جا می کنند.
و باتری ها چینی اومده که لیبل اونها عین لیبل اصلی هست!
در پایان باید بگم که از این روزگار هر چی بگی بر میاد . پس اگه 100 درصدی مطمئن شدی گوشیت اصله بازم مغرور نشو!( تلمیحی به کپی کاری های برابر اصل چشم بادامی ها!)
اگه هم اصل نبود. تو فکر کن اصله!
بدرود....
Last edited by superior; 11-01-2009 at 22:43.
من وقتی بافلش عکس میگیرم عکسهام یه کم تیره میشه یعنی اگه تو محیطی که کمی نیاز باشه با فلش و در حالت اتو عکس بگیرم عکس تیره میشه ولی اگه بدون فلش بگیرم بهتر در میاد از شما هم اینطوری است
تو اصفهان قیمت گرفتم با گارانتی 1 ساله طلایی میگفت480000
سلام بر جمیع
دوستان این گوشی ngage را به طور کامل ساپورت میکنه یا باید هکش کرد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)