تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 267 از 1635 اولاول ... 1672172572632642652662672682692702712773173677671267 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,661 به 2,670 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان یه سوال داشتم که اگه جوابشو بدید واقعا بنده رو شرمنده کردید چون من این سوال رو تو یه تاپیک بررسی فنی دوربینهای دیجیتال مطرح کردم و کسی یه جواب درست و حسابی به من نداد اومدم اینجا / سواله من اینه : آیا فیلم برداری dsc-w150 از k850 بهتره ؟

داره خودمونی میشه mehdivet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

این امکان توی Sx200 وجود نداره.
    كاملان حق با شماست من اشتباه كرده بودم الان نگاه كردم SONY T500اين امكانو داره فيلم برداريشم HD هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو اين سايت ديدم.

3. این کاربر از mehdivet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehdivet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

اینایی‌ که شما گفتین هیچ ربطی‌ به هم ندارند ولی‌ پیشنهاد من sx200
    من اينهارو بخاطر فيلم برداري hd انتخاب كرده بودم
    از قيمت sx 200 خبر دارين؟ ميشه بدون گارانتيشو هم پيدا كرد؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام عرض میکنم خدمت همه دوستان یه سوال داشتم که اگه جوابشو بدید واقعا بنده رو شرمنده کردید چون من این سوال رو تو یه تاپیک بررسی فنی دوربینهای دیجیتال مطرح کردم و کسی یه جواب درست و حسابی به من نداد اومدم اینجا / سواله من اینه : آیا فیلم برداری dsc-w150 از k850 بهتره ؟
    دوست عزيز من تا حالا با W150 كار نكردم. ولي يكي از دوستام K850 داشت فيلم برداريش هم ديدم. در مورد Frame rate پرسيدين. اين كه ميگن 30 فريم در ثانيه يعني در يك ثانيه 30 تا عكس ميگيره و وقتي پشت سر هم نشون داده ميشه شما اينو به صورت فيلم ميبيني. چشم انسان طوري عمل ميكنه كه اگه فيلم از 24 فريم در ثاينه كمتر باشه يه جور حالت پرش احساس ميشه و به نظر روون نمياد. پس 30 فريم از 15 فريم خيلي بهتره.

حالا اين عكس هايي كه به صورت پي در پي گرفته ميشه و به صورت فيلم نشون داده ميشه هر چقدر رزولوشنش بالاتر باشه كيفيتش بالاتر ميره. يعني كيفيت 640x480 از 320x240 بالاتره. VGA يعني رزولوشن 640x480 و QVGA به رزولوشن 320x240 گفته ميشه. پس VGA از QVGA بهتره.

نكته ي ديگه كيفيت فيلم برداريه. منظورم از كيفيت رزولوشن نيست. منظورم شفافيته. كه در اين مورد فيلم برداري يك گوشي موبايل هيچ وقت به پاي دوربين عكاسي نميرسه. همون طور كه كيفيت فيلم برداري دوربين فيلم برداري كه HD فيلم ميگيره از دوربين عكاسي اي كه HD فيلم ميگيره به وضوح بالاتره.

پس از هر نظر كه بخواي حساب كني W150 فيلم برداريش بهتره.

6. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم می خاستم بدونم تفاوت بین فلش های strobe و xenon چیه و کدومشون بهتره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با تشکر از شما آقای prowler88 واقعا کمک بزرگی بهم کردین p30world به انسان کارآمدی چون شما نیاز داره نه بعضی ها که ...................

9. این کاربر از KAKAJOKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

كاملان حق با شماست من اشتباه كرده بودم الان نگاه كردم SONY T500اين امكانو داره فيلم برداريشم HD هستش.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تو اين سايت ديدم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Raptor 2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran_shahrak gharb

پيش فرض

دوست من دوربينهاي كامپكت دوربينهاي خوبين و با توجه به نياز افراد ساخته مي شوند. اين رده از دوربينها يك مشكل عمده دارن و همانا ضعيف بودن فلاش آنها و همچنين اتوماتيك بودن آنهاست كه در محيط هاي كمنور و بسته خيلي خوب عمل نميكنن. در محيط هاي باز و با نور كافي عكساشون خوبه ولي يك سري مدلها هم هستند كه تنظيمات دستي دارند مانند sx110.a590 .a720,a650 كنن كه قيمتاشون مناسبه ولي خوب در ايزوهاي بالا اغلب كيفيتشون خوب نيست. ولي براي استفاده هاي آماتوري دوربينهاي ايده عالي هستند.
    يك سري از دوربينهاي كامپكت هم ساخته مي شن و هدف سازنده از ساخت آنها چيزي فرا تر از استفاده آماتوري از آنهاست مانند مدلهاي g9 ,g10 , lx3 . اين قبيل دوربينها داراي مشخصات خوب و تنظيمات گسترده اي و البته گران قيمت هستند و شايد بشه گفت به عنوان بكاپي براي عكاسان حرفه اي كه دوربينهاي slr دارن مناسب و كاربردي باشند.البته اگه خواهان كيفيت خوب در شرايط محيطي مختلف هستيد و حوصله سرو كله زدن با تنظيمات آنها را داريد و از لحاظ هزينه هم مشكلي نداريد مي تونه گزينه هاي خوبي باشند.
    دوربين هاي سوپر زوم اغلب كيفيته عكساشون در شرايط محيطي مختلف بهتر از كامپكت هاي رده ارزون قيمت است و بسته به ملاكها و سليقتون مي تونيد اين دوربينها رو انتخاب كنيد. داشتن زوم بالا و تنظيمات گسترده از ويژگي اين دوربينها مي باشد.
    قطعی نمیشود همچین صحبتی کرد
    مشکل دوربین های سوپر زوم بخاطر لنزشون هست که در برابر طول موج متفاوت رنگهای مختلف واکنش درستی نشان نمیدهند و دچار پدیده اعوجاج رنگی یا chormatic aberration میشوند که بارها و بارها حتما این مساله را دیده ایید که لبه های عکس دچار شبحی بنفش رنگ(یا سبز و زرد) میشوند و بشدت از شارپنس عکس میکاهد و مشکلی چه بسا بدتر از نویز هست و با نرم افزار هم بهبود چندانی حاصل نمیشود
    slr های نیکون در فرایند پروسس مرحله ایی بنام chormatic aberration reduction یا کاهش اعوجاج رنگی دارند که موثر است

اعوجاج رنگی در لنز های سوپر زوم یا خیلی واید غالبا رخ میدهد..روی همین حساب چه بسا یه دوربین با 5 ایکس زوم و غیر واید عکس خیلی بهتری از دوربین با 20 ایکس زوم و ..بسیار بهتر عکس بندازد
    نمونه آبروریزی sx1 هستش که خیلی از این مشکل رنج میبرد(دیپریویو)

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل دوربین های سوپر زوم بخاطر لنزشون هست که در برابر طول موج متفاوت رنگهای مختلف واکنش درستی نشان نمیدهند و دچار tiپدیده اعوجاج رنگی یا chormatic aberraon میشوند که بارها و بارها حتما این مساله را دیده ایید که لبه های عکس دچار شبحی بنفش رنگ(یا سبز و زرد) میشوند و بشدت از شارپنس عکس میکاهد و مشکلی چه بسا بدتر از نویز هست و با نرم افزار هم بهبود چندانی حاصل نمیشود
    slr های نیکون در فرایند پروسس مرحله ایی بنام chormatic aberration reduction یا کاهش اعوجاج رنگی دارند که موثر است

اعوجاج رنگی در لنز های سوپر زوم یا خیلی واید غالبا رخ میدهد..روی همین حساب چه بسا یه دوربین با 5 ایکس زوم و غیر واید عکس خیلی بهتری از دوربین با 20 ایکس زوم و ..بسیار بهتر عکس بندازد
    نمونه آبروریزی sx1 هستش که خیلی از این مشکل رنج میبرد(دیپریویو)[/quote]
    دوست عزیزمشکل دوربینهای سوپر زوم و پدیده اعوجاج رنگی فکر نکنم به آن حدی با شد که در انتخاب دوربین ملاک قرار بدیم ومثلا بجای خرید fz 28یا h50 یاsx10 بخاطر این مشکل بریم lx3 ,g10,...... بگیریم من sx10 دارم نزدیک دوهزار عکس گرفتم وهمینطور برادرم h50 داره بعضی وقتها با هم میریم عکاسی تا حالاهیچ کدوم از عکسهها این مشکلو نداشتن تاحدی ام مطمئنم fz 28 هم همچین مشکلی نداره نمی خوام بگم همچین مشکلی نیست شاید برای من و برادرم پیش نیومده و شاید باید بیشتر عکس بگیریم یا یه محیط آفتابی خاصه که اون مشکل پیش بیاد البته sx1 از cmos استفاده میکنه ولی فکر میکنم به اون حد نیست که به قول خودتون آبرو ریزی کنه وخیلی از این مشکل رنج ببره

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل دوربین های سوپر زوم بخاطر لنزشون هست که در برابر طول موج متفاوت رنگهای مختلف واکنش درستی نشان نمیدهند و دچار پدیده اعوجاج رنگی یا chormatic aberration میشوند که بارها و بارها حتما این مساله را دیده ایید که لبه های عکس دچار شبحی بنفش رنگ(یا سبز و زرد) میشوند و بشدت از شارپنس عکس میکاهد و مشکلی چه بسا بدتر از نویز هست و با نرم افزار هم بهبود چندانی حاصل نمیشود

نمونه آبروریزی sx1 هستش که خیلی از این مشکل رنج میبرد(دیپریویو)
    دوست عزیزمشکل دوربینهای سوپر زوم و پدیده اعوجاج رنگی فکر نکنم به آن حدی با شد که در انتخاب دوربین ملاک قرار بدیم ومثلا بجای خرید fz 28یا h50 یاsx10 بخاطر این مشکل بریم lx3 ,g10,...... بگیریم من sx10 دارم نزدیک دوهزار عکس گرفتم وهمینطور برادرم h50 داره بعضی وقتها با هم میریم عکاسی تا حالاهیچ کدوم از عکسهها این مشکلو نداشتن تاحدی ام مطمئنم fz 28 هم همچین مشکلی نداره نمی خوام بگم همچین مشکلی نیست شاید برای من و برادرم پیش نیومده و شاید باید بیشتر عکس بگیریم یا یه محیط آفتابی خاصه که اون مشکل پیش بیاد البته sx1 از cmos استفاده میکنه ولی فکر میکنم به اون حد نیست که به قول خودتون آبرو ریزی کنه وخیلی از این مشکل رنج ببره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •